İkisi de cilt kuruluğuna çok iyi geliyor canım. Shea butter ilaç gibi birşey, öğrencilerin ve benim çok kötü ve kabuklu ellerimizi tedavi etti. Melisa kremi ise piyasadki kremlerden çok farklı ve onun da içerisinde shea butter var. O da iyi geliyor kuruluğa
Tabi nasılsa ellerim iyi oldu diye eldiven takmadan klorakla uğraştım şimdi ceremesini çekiyorum. Geceleri bunlardan sürüp yatıyorum yine iyi geleceğine inanıyorum tekrar
Kullanan herkes memnun kalmış.
Zaten memnun kalınmayacak gibi değil.
Bugün büyük boy argan yağıyla şampuan sipariş ettim tekrar.
Ablama yollayacağım.
bugün ben ikinci siparişlerimi verince direk aradılar bir yanlışlık olmasın diye..
bir de eft yoluyla ödeme yaptım, telefonuma mesaj geldi eft döndü diye..
bunu firmaya söyledim, bizim için hiç bir önemi yok önemli olan sizin memnuniyetiniz dediler, be ısrarla ama eft dönmüş isterseniz kredi kartımla ödeme yapayım dedikçe..
valla ilginç hiç bu kadar müşteri memnuniyetini düşünen bir firma daha görmedim..
inş popülerliği artıkça çizgilerini bozmazlar..
ben çok memnunum , buradaki arkaşlar vesile oldular doa kozmetikle tanışmama..
benim evede getırmeye calısmıslardı ama o gun kapının önnde pazar kuruluydu yollar tıklım tıklım bulamamıslar bıde maıl atmıslardı bana.pek degerlı hanımefendı evınızı navıgasyonla bıle bulamadık kargoya verdık dıyeFirma yetkilisi kendi mi teslim etti?? E Vanda da kar var, bize yazık değil mi buraya da getirseymiş keşke :)
Hakikaten çok şeker insanlarmış
benim evede getırmeye calısmıslardı ama o gun kapının önnde pazar kuruluydu yollar tıklım tıklım bulamamıslar bıde maıl atmıslardı bana.pek degerlı hanımefendı evınızı navıgasyonla bıle bulamadık kargoya verdık dıye
öyle valla canım cok degerliler su an gözümde yani insallahta hep boyle kalırlar pek sevdım kendılerını..Çok hoş hahaha :)
Firma yetkilisi kendi mi teslim etti?? E Vanda da kar var, bize yazık değil mi buraya da getirseymiş keşke :)
Hakikaten çok şeker insanlarmış
benim evede getırmeye calısmıslardı ama o gun kapının önnde pazar kuruluydu yollar tıklım tıklım bulamamıslar bıde maıl atmıslardı bana.pek degerlı hanımefendı evınızı navıgasyonla bıle bulamadık kargoya verdık dıye
gerçekten samimiler..
inş nazar değmez hep böyle devam ederler...
dün bana gelen kokulardan arkadaşlarıma filan gösterdim bayıldılar..
soranları sitelerine yönlendiriyorum..
ürünler güzel, müşteri hizmetleri süper..
Bu arada 15 gr SHEA BUTTER & COCOA BUTTER yağından da aldım..
cocaa yağının hamilelilte oluşan çatlaklara iyi geldiğini biliyorum da .bu amaçla almıştım..
bu karışm ne işe yarıyor acaba..
firmaya mail attım uzmanlarından bilgi alıp mail atacaklarını yazmışlar..
siz biliyor musunuz? ya da kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?