Doa Kozmetik Ürünleri

benim gittiğim yerlere koreli hatunlar dadandığı için 3 tane kalmıştı koca mağazada

12 liraya mı düşmüş
alıp yedekleyim hemen
ne zamana kadar kampanya haberiniz var mı kızlar
kadınlar günündeki indirimden haberin vardı diye mesaj atmadım bu sefer sana tüh bilseydim haber verirdim bugün bitti indirim anneler günü için cumadan pazara kadardı
:44:

kurcalayamaz kimsecikler daha bitti bile indirim.

saçım yumuşadı düzeldi diye yine renk değiştirme de

kızlar bu katı parfümlerin içeriğinde hint yağı yazıyor.hint yağı kaş kirpik falan gürleştirmek ya olmadık yerden kıl tüy çıkartmaz dimi? :26:

Çıkartmaz sanırım.

Saçta ve kirpikte evet etkili ama kıl olmayan yerden çıkartmaz bence. Ben baya süredir kullanıyorum ekstra kıllanma farketmedim :)

hmm tamam o zaman gönül rahatlığıyla kullanabilirim :)
yasemin aldım pek sevmedim ama şimdi pedesa sipariş verdim inşallah o güzeldir

Ben ve erkek arkadaşım da yasemini çok beğeniyoruz, zevkler baya farkediyor. Pedesayı henüz denemedim, bir sonraki siparişimde alırım

Bu arada doa yetkilisinden bilgi aldım, dimeticone ve vazelin oranları çok düşükmüş doa kremlerin. Piyasadaki kremlerin 4 te biri kadar ancak varmış, yani rahatlıkla kullanın arkadaşlar

Bende su keratinli maskenin kokusuna bayılıyorum. Her gün yıkanıyorum ben saç kremi kullanmadan bile yumuşacık saçlarım o maske sayesinde. Kızlar bir de su bb kremler garnier in var içinde paraben yok daha mi iyi acaba kullanan var mi

Henüz alışveriş yapmadım ama bir teşekkür maili atmak istedim ve yazışmayı aynen kopyalıyorum kızlar

ilginize teşekkür ederiz. doğal davranmaya çalışıyoruz. google den neyimiz eksik diye düşündük geçen yüzme havuzumuzun olmadığına karar verdik. umarız alışveriş yaparsınız da yüzme havuzuna bir fayansta sizden olur. söz hepinizin yüzmesine izin de veririz. dürüst olmanın bu günkü sistemde insani özneyi korumanın tek yolu olduğunu düşünüyoruz.ve buna göre yaşıyoruz. iyi akşamlar.

13 Mayıs 2012 22:17 tarihinde <...............> yazdı:
Gönderen Bilgileri :
Tarih :13.05.2012 2249
Adı ve Soyadı :Serap A****
E-Posta Adresi :***********
Departman :Genel
Kadınlar kulübünde ki ürün yorumlarınızı, üyelere yolladığınız hediyeleri, maillere verdiğiniz espirili cevap ve jestlerinizi keyifle takip ediyor, firmanızın ve ürünlerinizin başarılarının devamını diliyorum. Güven kazanmak çok önemlidir sizler bunu başardınız. Yakın zamanda bende alışverişimi yapıp memnuniyetimi bildirmek için sabırsızlanıyorum. İyi çalışmalar dilerim :)

Şık insanlar espirileride başarılı umarım hep böyle devam ederler

Canım garnier hakkında pek iyi yorumlar yok okuduğum kadarıyla.

Hehe süper

Tüm ürünlerinden çoğunluk çok memnun ama, ürettikleri yeni nesil şampuanlar bizi mest etti.. umarım en yakın zamanda çook ama çok büyürler.

Bana hediye olarak jojoba ve ballı olan şampuanı vermişlerdi çok memnun kaldım, ama birdaha ki siparişte normal saçlar için olan varsa onu da alabilirim :)
Bu arada kızlar solid parfümü nasıl kullanıyorsunuz ben az mı sürüyorum acaba diye düşündüm de

Canım çok teşekkür ederim sağol ,eminim ahşap boyama daha güzel olur,ve onları mutlu etmen çok güzel hemde organik ürünlerle .

canım fikir verdigin için teşekkür ederim ilk siparişimde inşallah mimoza vericem aklımda,zevkine güveniyorum.

bugün tekrar sipariş verdim
şampuan,saç kremi,melissa kremi,fesleğen kremi,shea butter ve pedessa solid parfum. şampuan o kadar çok anlatılıyor ki çok merak ettim dayanamadım aldım

hayırlı olsun ürünlerin ,şampuanı almakla çok iyi etmissin gerçekten çok başarılı bir ürün ,kullanınca umarım bizim yaşadığımız memnuniyeti yaşarsın gerçi daha ben bir defa yıkadım saçlarımı ama çok memnun kaldım bakalım ilerki günlerde sonuç ne olacak.

Ben de sabunlarımı dağıttım baya. Kendime sadece kekiklisiyle keçi sütü olan kalmış. Bir sonraki siparişim yine ağırlıklı sabun olacak galiba

ya benide nedense bu keçisütü sabunu çekiyor bende bol bol aldım :))

şampuanların birçok çeşidi var kızlar siz hangisini tercih ettiniz hangisi daha iyi?

canım seninle saç tipimiz aynı benimde dalgalı ve çok hassas ben dökülen saçlar için olanından aldım,sende istersen almadıysan yetkiliye danışabilirsin,aklında soru işaretleri kalmaz,memnuniyet birazda psikolojik bir durum içine sinmesi lazım çün ki:))

yağlı saçlar için olan yumuşatmaz mı şmdi ?

canım geçmiş doğum günün kutlu olsun hediye sebetine bayıldım ya çok güzel ama kolyen akik,e benziyor ,çok faydalı sürekli tak.

ürün içerigi olsaydı yorum yapardım ama vardır bir bildikleri..

Yaa annem yarın memlekete gidiyor ona aldığım sabunlari kaybettim bulamıyorum :-( cok moralim bozuldu ya

Kendi normal fondotenime baktım şimdi.Eksiği yok fazlası var envayi çeşit silikon envayi çeşit paraben ve sıraya bakılırsa bu bb kremden daha yüksek oranlarda.Fondoten kullanmaya mecbur olanlar bunlara eninde sonunda maruz kalacak maalesef fondotenlerin içeriği bu sonuçta.Bb krem bunların yanında daha masum hem de koruma faktörlü hem de nemlendiricili.Yüzümde sadece yazın çıkan 3 4 tane küçük leke var onları kapatmak için yetiyor da artıyor bile diğer fondotenlere gerek duymuyorum ama duyanlar napacak.Ha silikonsuz parabensiz bi fondoten varsa ben bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur.Keşke hiç kullanmasak ama olmuyor malesef :2:

güneş ürünlerinin çıkacağını duyduğumu söylediğimde de içeriğinin çoğu kakao yağından oluşacak hızlı ve sağlıklı bronzlaşmayı sağlayacak ürünlerin hazırlığında olduklarını söylediler. bronzlaşmayı öyle ballandıra ballandıra anlattı ki derdim beyaz kalmak sevmiyorum esmerliği demedim diyemedim
bb krem çıkarsalar bayram ederim, jasmine kullanıyorum indirimlerde watsons dan depoluyorum ama içeriği endişelendiriyor tabi.[/QUOTE]

hım demek solar ürünler yolda iş te bunu duyduguma sevindim ,artık doğal doğal güneşleniriz :))

tüy azaltıcıyı bugün kullanmaya başladım kollarımda.bakalım etkisi ne olacak.
ilk izlenimlerim kollarımı yumuşacık yaptı ve kokusu beyaz sabun gibi aynı :)

canım bende markasız bir ürün kullanıyorum ama çok çok aşırı memnunum kimyager bir hatunun hazırladıgı patentsiz bir ürün ama yok denecek kadar azalttı.

adet yerini bulsun
gevşemesinler daha iyisine çabalasınlar diye
ama cidden olmuş bu sefer

ha haaa :)))

Eğer bu şampuan devam etmezse kadınları toplar linç girişiminde bulunurum diye tehdit ettim ben

biz Doa ya adımı şampuan arayışı ile attık,bu şampuan onların damarında akan kan gibi :))önemini onlarda biliyor canım.

bu önceki seriyi çok merak ettim doğrusu...

Yarın watsons a bir inceleme ziyareti yapmak farz oldu, malum kediyi merak öldürür

Yaa annem yarın memlekete gidiyor ona aldığım sabunlari kaybettim bulamıyorum :-( cok moralim bozuldu ya

ya çok şekersin ne diyim ben sana nasıl kaybettin sen yine arkadaşlarına dağıtmışşındır :)) elinde doa ürünü bırakmıyorsun ki ..ne yap et annene bul sabun.(Annemin çantasına atmıştım demiştin baksan belki oradadır sabunlar şimdi aklıma geldi)

ben belirtmekle arkadaşlarımı uyarmakla mükellefim gerisi size kalmış,elimden bu kadar geliyor.

Son düzenleme:
Yarın watsons a bir inceleme ziyareti yapmak farz oldu, malum kediyi merak öldürür

Ben memnunum şimdilik kokusu güzel zaten yasemin özlü diğer fondotenler gibi yoğun değil yüzümde maske gibi durmuyor farketmiyorum bile ama ötekilerde bi ağırlık hissediyodum bakalım daha iyisini bulana kadar en iyisi bu bana

Dediğim gibi keşke kimse kullanmasa ama olmuyor maalesef ama öyle bi denmiş ki sanki bi tek bb de var diğerlerinde yok ben de merak ettim normalinin içeriğine baktım haliyle bilgimi de paylaştım herkes gibi.Buna göre karşılaştırma yapıp karar verebilir arkadaşlar.

Ben renklendirme ve koruyuculuk özelliğinden dolayı tav oldum bu ürüne.
Ben mxfktr kullanıyorum ve çok sıkıldım e makyajsızda işe gidilmiyor beyaz tenli olmak çok zor saçlarda sarı illa bişiler yapmak zorundayım ama kararlıyım fondotene de elveda diyeceğim
Az önce bir blog yazarının yorumlarını okudum bb nin çok ağır olduğunu ve yağlandırdığını yazmış cildi bir süre sonra yağlandırıyor mu tatlım ?

Bence de kesin birilerine verdim. Mavi anemon kremini anneme verdim bakalım memnun kalacak mi kendine asla bakım yapmayan kadın nasıl sevdi nasıl. Shea buttera hasta olmuştu zaten. Ürünleri biraz daha kullanayim öyle tek tek yorum yapacağım ama su arganı tam düzenli kullanamiyorum.

Benim cildimi hiç yağlandırmadı watsonstaki..Burda bir arkadaş hem cilt tonunuzu güzelleştirecek hem lekelerinizi falan geçirip tedavi edecek deyince ben de atladım hemen kreme

Kızlar bu arada hindistan cevizi yağını saçlarınızda deneyin mutlaka..Harika oluyor..Serum gibi kullandım ben de..Çok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…