Valla benim gittiğim watsonsta bolca vardı, fiyatı da 12'ye inmiş
Çok sevdim ben de bb kremleri gerçekten.
O 178 liralık olanı kendileri kullansın bolca. İnsanları nasıl kazaklasınlar diye bakıyorlar.
Bu arada şampuan ve saç kremlerinin fotoğrafları yok canım, krem tek çeşit görünüyor sitede ama 3 çeşit yanılmıyorsam, mail atıp öğren istersen.
kadınlar günündeki indirimden haberin vardı diye mesaj atmadım bu sefer sana tüh bilseydim haber verirdim bugün bitti indirim anneler günü için cumadan pazara kadardı12 liraya mı düşmüş
alıp yedekleyim hemen
ne zamana kadar kampanya haberiniz var mı kızlar
Canım ben cuma günü aldım..Heralde hala devam ediyordur..Daha alacaktım da bir de bozulur falan
Ben de şok geçirdim fiyatı görünce, neredeyse tüm ürünler yarı yarıya indirimde..temizleme jelleri, tonikler, makyaj ürünleri v.s..
Gidin bir kurcalayın =)
evet canım
ben yıpranmış işlem görmüş saçlar için olanı aldım
saçlarım ışıl ışıl
çok fazla parlıyo reklam filmlerindeki hatunlar gibi oldum
elimi saçımdan alamıyorum yumuşacık
Bende su keratinli maskenin kokusuna bayılıyorum. Her gün yıkanıyorum ben saç kremi kullanmadan bile yumuşacık saçlarım o maske sayesinde. Kızlar bir de su bb kremler garnier in var içinde paraben yok daha mi iyi acaba kullanan var mi
Henüz alışveriş yapmadım ama bir teşekkür maili atmak istedim ve yazışmayı aynen kopyalıyorum kızlar
ilginize teşekkür ederiz. doğal davranmaya çalışıyoruz. google den neyimiz eksik diye düşündük geçen yüzme havuzumuzun olmadığına karar verdik. umarız alışveriş yaparsınız da yüzme havuzuna bir fayansta sizden olur. söz hepinizin yüzmesine izin de veririz. dürüst olmanın bu günkü sistemde insani özneyi korumanın tek yolu olduğunu düşünüyoruz.ve buna göre yaşıyoruz. iyi akşamlar.
13 Mayıs 2012 22:17 tarihinde <...............> yazdı:
Gönderen Bilgileri :
Tarih :13.05.2012 2249
Adı ve Soyadı :Serap A****
E-Posta Adresi :***********
Departman :Genel
Kadınlar kulübünde ki ürün yorumlarınızı, üyelere yolladığınız hediyeleri, maillere verdiğiniz espirili cevap ve jestlerinizi keyifle takip ediyor, firmanızın ve ürünlerinizin başarılarının devamını diliyorum. Güven kazanmak çok önemlidir sizler bunu başardınız. Yakın zamanda bende alışverişimi yapıp memnuniyetimi bildirmek için sabırsızlanıyorum. İyi çalışmalar dilerim :)
Şık insanlar espirileride başarılıumarım hep böyle devam ederler
Ya ben delirmiş gibi devamlı yazıyorum ama hak veriyorsunuz bana dimi?
Dün akşam yıkadım ve saçıma hiç bir şey sürmedim, yumuşacık ve pırıl pırıl..Altın bulmuş gibiyim resmen..
Sen hangisini kullanıyordun canım?
Canım çok teşekkür ederim sağol ,eminim ahşap boyama daha güzel olur,ve onları mutlu etmen çok güzel hemde organik ürünlerle .marifetli hatunmuşsunne yalan söyliyim öyle geldi sandım sana bende anneme ve kayın validem için verdim spariş bize iyi fikir verdin teşşekkür canım.gerçi kayınvalidem ahşap boyamaya gidiyor bu aralar eline ne geçerse boyuyor hani güzelde oluyor yaptığı eminim kutuyu görünce ilk işi boyamak olur kesin
kendim için ayırdığım mimozayı sevdiğim bir arkadaşıma verdim oda tabi hemn sürüp sürüştürdü birlikte ogün alışveriş çarşı pazr derken soluklanmak için oturduk çaybahçesine çayımdan bir yudum aldım yüzüme habire öyle bir koku çarpıyorki nereden geliyo nerden geliyo derken birde baktım canım sıcak hava iyice bunaltmış arkadaşı bluzunu havalandırıp duruyor.o nası güzel bir koku öyle sanki dört bir yanımız mimozayla çevrili bu kadarmı doğal olur güzel olur bir koku.mimoza deneyimimi paylaştım bence sende mimozayı denemelisn derim :)
bugün tekrar sipariş verdim
şampuan,saç kremi,melissa kremi,fesleğen kremi,shea butter ve pedessa solid parfum. şampuan o kadar çok anlatılıyor ki çok merak ettim dayanamadım aldım
Ben de sabunlarımı dağıttım baya. Kendime sadece kekiklisiyle keçi sütü olan kalmış. Bir sonraki siparişim yine ağırlıklı sabun olacak galiba
şampuanların birçok çeşidi var kızlar siz hangisini tercih ettiniz hangisi daha iyi?
yağlı saçlar için olan yumuşatmaz mı şmdi ?
Eski saç kremini kaldırsalardı üzülürdüm gerçekten. Hem yoğun hem organik zor bulunuyor çünkü. Doğal içerikli saç kremleri hep su gibi genelde, olsa da olmasa da farketmiyor
ben hiç saç kremi kullanmadım ama eğer saçın kökünede uygulanıyorsa bu eski Doa saç kremi daha çok bakım kürü birşey gibi olsa gerek ,acaba denesemmi çokkk merak ettim ..
Yenilerini niye diplere sürmeyin dediler acaba? Neyse ben eskisinden devam ederim sanıyorum
Eki Görüntüle 414909 ................................
içinde yok yok bütün zararlı maddeler var dioksit,hidroksit olarak yazan maddeler toz beyaz pudra kıvamında kimyasallardır örtücülüğü bunlar saglıyor .silikonun ve paraben in envayi çeşiti var bu kremde buyrun kendiniz bakın...
ayrıca 3 yıl bozulmasını önleyecek kadar koruyucu var yazık cildinize kızlar ya ..
tüy azaltıcıyı bugün kullanmaya başladım kollarımda.bakalım etkisi ne olacak.
ilk izlenimlerim kollarımı yumuşacık yaptı ve kokusu beyaz sabun gibi aynı :)
adet yerini bulsun
gevşemesinler daha iyisine çabalasınlar diye
ama cidden olmuş bu sefer
Eğer bu şampuan devam etmezse kadınları toplar linç girişiminde bulunurum diye tehdit ettim ben
devam eder sanırım
zorla ipini hangi firma çeker
benzetmek istemiyorum ama anlaşılır olması açından
marketlerde satılan içine silikon paraben basılmış sahte fayda sağlayan
şampuanlarla aynı verimi verip
bunu da sıfır zararla yapması süper
önceki seriyi sırf kimyasaldan yoksun ve zararsız diye
çok da bayılmadan kullanıyodum
ama bu seriyle banyo keyfe dönüştü diyebilirim
Aynen öyle..Ben uzun zamandır kullanmıyorum market şampuanı, fazla köpürmesi haricinde pek hatırlamıyorum ama yarattığı hissi batsın. Basıyorlar içine kimyasalı. Doa bu haliyle tüm şampuanları sollamış.
saç derimin ilk defa nefes aldığını hissettim ar ge çalışmalarının sonucu çok başarılı olmuş inşallah bu şampuanın etkileri böyle devam eder,devamlılık önemli çün ki canım.
Notuna ne yazmışlar öyle
Hem de iğrenç bir el yazısıyla
Kolyeni ben de çok beğendim.
el yazısı kötü olan insanlar çok zeki olurmuş :))şaka şaka
duş jeline cesaret edemedim temiz hissemedim gitti kendimi jellerle
beyaz hacı şakire sevdalıyım ama telefondaki beyfendi bilmiş gibi zararını anlattı uzun uzun ne yapacağımı şaşırdım :44:
bal jojoba demişsin de göremedim ben onları içeriklerde de?
barro,cum ya beyaz sabunun zararı nedir acaba sls ,li duş jellerinden daha fazla zararı ne olabilir ki ,ben mi yanlış anladım acaba ?
şampuandan sipariş edicem de kızlar şu yağlı,kuru,boyalı vs resmi olmayan saç bakım şampuanı yazanlar bunlar yeni dedikleriniz dimi?
canım arkadaşlar yeni nesil diye tabir etmişler ama şöyle söyleyeyim eskiden tek tip şampuan vardı,o şampuan uzun ar ge çalışması ile yenilendi ve saç tiplerine göre ayrıldı
şu an sitede ki tüm şampuanlar yenidir.
Kendi normal fondotenime baktım şimdi.Eksiği yok fazlası var envayi çeşit silikon envayi çeşit paraben ve sıraya bakılırsa bu bb kremden daha yüksek oranlarda.Fondoten kullanmaya mecbur olanlar bunlara eninde sonunda maruz kalacak maalesef fondotenlerin içeriği bu sonuçta.Bb krem bunların yanında daha masum hem de koruma faktörlü hem de nemlendiricili.Yüzümde sadece yazın çıkan 3 4 tane küçük leke var onları kapatmak için yetiyor da artıyor bile diğer fondotenlere gerek duymuyorum ama duyanlar napacak.Ha silikonsuz parabensiz bi fondoten varsa ben bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur.Keşke hiç kullanmasak ama olmuyor malesef :2:
Yaa annem yarın memlekete gidiyor ona aldığım sabunlari kaybettim bulamıyorum :-( cok moralim bozuldu ya
Kendi normal fondotenime baktım şimdi.Eksiği yok fazlası var envayi çeşit silikon envayi çeşit paraben ve sıraya bakılırsa bu bb kremden daha yüksek oranlarda.Fondoten kullanmaya mecbur olanlar bunlara eninde sonunda maruz kalacak maalesef fondotenlerin içeriği bu sonuçta.Bb krem bunların yanında daha masum hem de koruma faktörlü hem de nemlendiricili.Yüzümde sadece yazın çıkan 3 4 tane küçük leke var onları kapatmak için yetiyor da artıyor bile diğer fondotenlere gerek duymuyorum ama duyanlar napacak.Ha silikonsuz parabensiz bi fondoten varsa ben bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur.Keşke hiç kullanmasak ama olmuyor malesef :2:
Yarın watsons a bir inceleme ziyareti yapmak farz oldu, malum kediyi merak öldürür
Ben memnunum şimdilik kokusu güzel zaten yasemin özlü diğer fondotenler gibi yoğun değil yüzümde maske gibi durmuyor farketmiyorum bile ama ötekilerde bi ağırlık hissediyodum bakalım daha iyisini bulana kadar en iyisi bu bana
Ben renklendirme ve koruyuculuk özelliğinden dolayı tav oldum bu ürüne.
Ben mxfktr kullanıyorum ve çok sıkıldım e makyajsızda işe gidilmiyor beyaz tenli olmak çok zor saçlarda sarı illa bişiler yapmak zorundayım ama kararlıyım fondotene de elveda diyeceğim
Az önce bir blog yazarının yorumlarını okudum bb nin çok ağır olduğunu ve yağlandırdığını yazmış cildi bir süre sonra yağlandırıyor mu tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?