hemen hemen hepsınden bendede var bende cok memnunum ıyıkı kesfettım valla kızlarBen doğala yakın olan ürünleri uygun fiyatlarla sundukları için takdir ediyorum. Şu anda bende şampuan, saç kremi, solid parfüm, argan yağı, saç bakım yağı ve melisa kremi var. Hepsinden ciddi manada memnunum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Ben doğala yakın olan ürünleri uygun fiyatlarla sundukları için takdir ediyorum. Şu anda bende şampuan, saç kremi, solid parfüm, argan yağı, saç bakım yağı ve melisa kremi var. Hepsinden ciddi manada memnunum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
bak bızde japon kırazının nasıl koktugunu merak edıyordukşampuan ve saç kremi bir harika..
şampuan az miktar ile saçı temizliyor ve yağlandırmıyor.. saç kremi yumuşacık yapıyor..
argan yağını nemlendirici olarak yüzüme ve boynuma uyguluyorum..super ,anlatacak kelime bulamıyorum valla..
solid parfümleri super...
hediye olarak da tahta tarak ve vucüt losyonu ve bir de sabun yollamışlar..valla hepsi harika :))
çok beğendim..bir dahaki sefere shea butter ve melisa kremini de isteyeceğim..
bu arada japon kirazı parfümü çok güzel..ben melisa,ıhlamur ve yasemin de aldım..hepsi çok güzel..
bak bızde japon kırazının nasıl koktugunu merak edıyordukşeyy bıraz tarıf edebılırmısın canım ya neye benzıyor? (rumuz:ufo gören masum köylü)
ay oyle bı sormusumkı canım yanı o rumuzu hakettım benceDersimm,
bu arada rumuzuna bayıldım tatlım
evet canım gayet guzel tarıf ettın nıhayet bıraz fıkrım oldu saol canımtatlım ,böyle hafif tatlı gibi çok güzel ve hoş bir kokusu var..kesinlikle ağır bir koku değil..mis gibi meyveli tarzda bir koku..hatta sürdüm biraz önce mis gibi kokusu geliyor..
inşallah tarif edebilmişimdir..
talep arttıkca bız ucuzlayacagız demısler aksıne canımbugün ben de sipariş verdim..
şampuan, saç kremi ve parfüm..bir de melisa kremi..
buradan okuduğum yorumlarda herkes memnun ve fiyatları çok makul.
inş. fiyat artışına gitmezler..
bir de neden losyonlar sitelerinde yok?
ay oyle bı sormusumkı canım yanı o rumuzu hakettım bence
evet canım gayet guzel tarıf ettın nıhayet bıraz fıkrım oldu saol canım
talep arttıkca bız ucuzlayacagız demısler aksıne canım
Losyonlar da yok tahta tarak da yok. Onlar belki az sayıdadır sadece hediye gönderiyorlar
tatlım ,melisa kremi ve shea butter'dan memnun musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?