• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Az önce yazmıyordu:44:
Anlaşıldı takipteyiz :1:

Üye girişi yaptın mı?

Bugünün ve Yarının Annelerine Cilt Bakım seti
Marka : DOA
Fiyatı : 21,18 TL +KDV
Size Özel : 18,74 TL KDV Dahil ( %25 İndirimli )
Havale/EFT ile : 17,81 TL KDV Dahil ( %5 İndirimli )

Aynen böyle diyor bende de:26:

Acaba ben sizden daha mı özelim:9::9::9:

ne güzel ya çok hoşuma gitti keşke her üyeye aynı şey yapılsa, sonuçta bizde doanın bundan sonra müdavimi olduk.

Ay kızlar nasıl heveslendim anlatamam :) Ama hemen sipariş veremiyorum şehir dışına gidicem cuma günü ve 1 hafta da olmıcam, o zamana kadar da gelmez ki :43:

Benim de almak istediğim birçok şey var olmadı önümüzdeki hafta sipariş veririm :18:

önümüzdeki hafta indirim olmayacak yinede sen bilirsin ,şimdi alman daha iyi olurdu.

indrimi görünce dayanamadım:1: ama hiçbirşey bırakmamışsınız kızlar stoklar finish nerdeyse

bu arada bendede setler ve indirimler gözüküyor ayrıca benimde doğum günüm bu haftasonu banada bigüzellik yaparlarmı ?:1:

Sayenizde bende doa ile tanıştım kızlar, teşekkür ederim. Biraz önce ikinci siparişim elime ulaştı. Sabunlar, melisa kremi, Hindistan cevizi yağı, Hint yağı ve duş jeli sipariş vermiştim. Hediyemde geldi tabii ki keratin maskesi. Melisa kremi yüze sürülüyor muydu , elime sürdüm harika yaptı.

Dün bir sürü ürün indirimdeydi bugün indirimler kaldırılmış :26:

bende dün sipariş verdim :) heycanla bekliyorum. Badem yağı, shea butter, hindistan cevizi yağı, aloa vera ve okaliptus sabunu, solid parfum. Bi an önce gelsinler sabırsızlanyorum denemek için :31:

Bennn :)
Annem istemedi bugün sordum hala kendim alsam mı tereddütlerindeyim karar veremedim bir türlü, ahşap kutuda çok cezbedici ama bakalım :26:

fiyatı gerçekten çok uygun ve kutu içeriği geregi çok kullanışlı ürünler, sen kendine al bence :) yinede sen bilirsin ben 2 siparişimide verdim bu arada :)

buradaki paylaşımlar çok samimi:29: sürekli takip ediyorum kızlar hemen hemen bütün ürünlerine denedim diyebilirm:21: donın bütün ürünleri harika ananas sabunum kokum da japonkirazı oldu:16: ve birçoğu hala kullanılıyor tarafımdan ben dahada ileri gittim doayı şuan tüm çevreme tanıtıyor denetiyor ulaştırıyorum sonuçlar harika :16: bana bu fırsatı tanıyan doa ailesinin sıcaklığını samimiyeti gerçekten tartışılmaz güzellikte onlara burdan çok ama çok teşekkür:16:

Melisacım teşekkür ederim bunu hatırlattığın için çok haklısın o zaman akşam siparişimi verim ben de arkadaşımdan rica edeyim o teslim alsın :1:

Ürünleri görmek için biraz beklemiş olacam ama yapacak bişi yok :1:

Akşam siparişten sonra neler aldığımı tek tek yazarım ben de :52:

Ben de iki kutu şampuan aldım. Setler çok güzeldi ve cazipti ama içindekiler bende vardı daha önceden almıştım

Kızlar dün yine bir set sipariş verecektim kredi kartı limitim dolmuş . Simdi babamin para göndermesine daha cok var ben alamiyorum o anneler icin olan setten :-( arkadaşım beni aradi sana kredi kartı bilgilerimi vereym bana bir tane al dedi. Yurdun internet danışmanı oldum zaten :-) kiz seti gördü sonra fiyatını gördü çabuk bana al diye tutturdu ee kendin al diyorum ben beceremem diyo:-) artık akşama ona bir set alırız fiyatı cok uygun gerçekten. Zaten tahta kutu cidden cezbedicı

Bahsedilen ürünlere buradaki yorumları okuduktan sonra baktım. Katı parfümler var kullananlar var mı hangisinin kokusu güzel acaba önerebileceğiniz var mı?

buradaki paylaşımlar çok samimi:29: sürekli takip ediyorum kızlar hemen hemen bütün ürünlerine denedim diyebilirm:21: donın bütün ürünleri harika ananas sabunum kokum da japonkirazı oldu:16: ve birçoğu hala kullanılıyor tarafımdan ben dahada ileri gittim doayı şuan tüm çevreme tanıtıyor denetiyor ulaştırıyorum sonuçlar harika :16: bana bu fırsatı tanıyan doa ailesinin sıcaklığını samimiyeti gerçekten tartışılmaz güzellikte onlara burdan çok ama çok teşekkür:16:

İnsan bu firmanın yaptıklarına karşın o kadar mahçup oluyor ki elinden geleni yapmak istiyor sanırım ,benim için durum böyle bende Aile tanıtım turlarına başladım :) seni ve böyle yardımsever düşünceler içinde olan diğer arkadaşlarımı takdir ediyorum.

Back