Doa Kozmetik Ürünleri

Yardımcı olabilsem keşke ama makyaj ürünleri konusunda bilgim çok az. Ben göz makyajımı badem yağı ile temizliyorum, hiç ayrıca temizleyici ürün kullanmadım

ama ben ilk alacağım için bi ürün alıp denemek istiyorum acaba kargo ne kadar oluyor biliyormusunuz
birde katı parfümleri denedinizmi?
çok soru sordum kusura bakmayın

ama ben ilk alacağım için bi ürün alıp denemek istiyorum acaba kargo ne kadar oluyor biliyormusunuz
birde katı parfümleri denedinizmi?
çok soru sordum kusura bakmayın

4 yada 5 tl yi geçmez,önemli değil bilgimiz dahilinde tabi ki cevaplayabilecegimiz bir soru ise tabi ki sorabilirsin.Katı parfümlerden ise larisa,sakura cherry kullanılıp tavsiye edilmiş ürünlerdir ,ama zevkler kişiseldir,herkeste aynı sonucu vermeyebilir,deneyip kararını vermelisin.sakura chery hafiif bir kokuymuş digeri için biraz erkeksi diyende var güzel diyende,en önemlisi hipoalerjenikmiş .

Son düzenleme:
Ya yine moralim bozuldu aklıma geldi

göz makyajını o kimyasal kremlerle tamizleme su yada mavikuş arkadaşın kullandıgı gibi yag kullan,saç kökünü temizleyecegin zaman kremmi kullanıyorsun farzet kullandın sonuç malum dökücü olurdu ,temizlikte herzaman su kullanmaya özen göster suya dayanıklı rimel kullanma.aynı şey benim başımada geldi ürünü bıraktım kirpiklerimi 0.2 mm uçlarından kestim ve her gece susam yagı surdum sonuca inanamayacaksın.

Ben şampuanı sulandırarak kullanıyorum ve bir kutuyu 3 ayda bitiriyorum

Şampuanı sulandırmaktan kastınız nedir acaba? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum, sadece su mu ekliyosunuz Ve ekleyip kullanmak mı eklemeden kullanmak mı daha iyi gelir?

Ne kadar artmışız
Yeni sipariş veren arkadaşların da memnuniyetlerini okudum ve çok mutlu oldum.Bu gidişle hepimiz doakolik olacağız

Bu arada şamuanları kokusuzdu, demek yeni nesil şampuanlar kokulu, buna da ayrı sevindim...Menekşe yağı koyup duruyordum

( Mavikuşcum geçmiş olsun canım )

Bana bal jojoba şampuanını hediye etmişler sağolsunlar, nude şampuanıma göre çok çok güzel kokuyor, yada krem kokuyor bilemiyorum ama bence güzel kokuyor. Yada ben kokusuz şampuana alışmışım hafif bir koku bile bana kokulu geliyor olabilir

Kızlaaaaaaaaaaar siteye girdiniz mi?
İndirimler başlamış, ayrıca kampanyalı ürünlere bakın

Kargo ücretsiz sınırı 15 liraya düşmüş

Anneler günü için cilt bakım seti, sabun kampanyası ve 400 ml şampuan+ saç kremi fiyatları süpeerr

Cilt bakım seti içeriğindeki ürünlere neredeyse bütün mucize ürünleri koymuşlar

1 Adet DOA krem
1 Adet Body lotion
1 Adet 100 ml SHEA BUTTER
1 ADET 20 ml Pirinç Kepeği Yağı
4 ADET Sabun

45 lira Yerine
25 lira
ÜSTELİK KARGO ÜCRETSİZ

sadece 13.05.2012 tarihine kadar geçerli. alışverişlerinizin mesaj bölümüne istediğiniz sabunları yazınız.

Kremi çok hoş kokuyor..Belki esans koymuşlardır yeni nesil şampunalara, memnun kalmana çok sevindim :)

Acaba alsamda anneme göndersem mi diye düşünmecelerdeyim şuan :)
doa krem'den kastettikleri ne acaba biliyor musunuz?

Acaba alsamda anneme göndersem mi diye düşünmecelerdeyim şuan :)
doa krem'den kastettikleri ne acaba biliyor musunuz?

Melisa ya da fesleğendir heralde canım. Yine de sormak lazım.
Bu arada üye olmayanlara fiyatı 25 liraymış, üyelere 18 lira
Üyelere her daim olan indirim devam ediyor yani.

Melisa ya da fesleğendir heralde canım. Yine de sormak lazım.
Bu arada üye olmayanlara fiyatı 25 liraymış, üyelere 18 lira
Üyelere her daim olan indirim devam ediyor yani.

Banada 22.49 gözüküyor :/
sen sabunlarla mı karıştırıyorsun acaba canım:26:

Fesleğen ya da melisa kremi yazıyor

Az önce yazmıyordu:44:
Anlaşıldı takipteyiz

Ama bana hala 21 gözüküyor :26::26:

Üye girişi yaptın mı?

Bugünün ve Yarının Annelerine Cilt Bakım seti
Marka : DOA
Fiyatı : 21,18 TL +KDV
Size Özel : 18,74 TL KDV Dahil ( %25 İndirimli )
Havale/EFT ile : 17,81 TL KDV Dahil ( %5 İndirimli )

Aynen böyle diyor bende de:26:

Acaba ben sizden daha mı özelim

Fiyatı : 21,18 TL +KDV
Size Özel : 22,49 TL KDV Dahil ( %10 İndirimli )
Havale/EFT ile : 21,37 TL KDV Dahil ( %5 İndirimli )

Daha eski üyelere %10 diilde %25 indirimli sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…