Rica ederim :)Tüh keşke olsaymış :)
Teşekkür ederim, peki aldığımız ürün sayısına göre kargo ücreti vs değişiyo mu? Nasıl gerçekleşiyo teslim aşaması?
şampuan aldık biz de ama ben kullanmayacağım teyzeme aldım kremle birlikte, yılllaaaardır sarıya boyadığı zavallı saçları nasıl tepki verecek bakalım.
kendime şampuan almadığıma bir kez daha pişman oldum şimdi nedense krem alıp şampuanı almadım :44:
mis kokuşlu şeyleri gel de sevme zaten
şifa olsun şekerim
Kızlar az önce ürünlerim geldi, direk hatta kendileri getirdiler burdan da çokkk teşekkkür ediyorum onlara
şampuan saç kremi keratinli saç bakım maskesi en çok istediğim tarağı hediye etmişler nasıl mutlu oldum anlatamamm
Kargolarda birazcık gecikme olmuş kızlar yazmamı istediler buraya ama vermişler sanırım bugün öyle anladım ben
erguvan tohumu da varmışş apartmanımın bahçesine dikicem sanırım:))
Açıklamayı okudumda öyle pat diye dikilmiyormuş :)
bu kadar ürünü sana hediye mi ettiler?
canım şampuanı denedikten sonra sonucu yazarmısın bidahakine ben de alıyım iyiyseevet, ama en çok taraga sevindim ben uzun zamandır istediğim birşeydi
evet, ama en çok taraga sevindim ben uzun zamandır istediğim birşeydi
Kızlar konumuzla alaksız biliyorum ama gözüm şişti ve kaşınıyor. Göz kalemi bölümüne başlık açtıydım, makyaj malzemesi işinden anlayanlar bakabilir mi acaba?
canım şampuanı denedikten sonra sonucu yazarmısın bidahakine ben de alıyım iyiyse
canım benım bunyede cok alerjık bende sık sık yasarım bu sorunu ,göz kalemım dogal genelde makyaj urunlerımde dogal,senın mıkrop kapmıs olabılırmı yada kalem ırrıtasyon yapmıstır yada yedıgın bırsey dokunmus olabılır mı? geçmiş olsun.
Hepsi olabilir canım. Sadece kalemimi ve rimelimi çok uzun süredir kullandığımı farkettim acaba insanlar ne zaman yeniliyorlar onu merak etmiştim. Çünkü cumartesi günü makyaj yaptım pazar hafifçe kaşıntı vardı. Şu an şiş ve batarcasına bir hali var
Doa kozmetikten şampuan almak istiyorum yine,3-4 kutu alsam tarihi geçer mi?
1 kutuyu ne kadar zamanda bitiriyorsun? ona göre söyleyebilirim.
Ben şampuanı sulandırarak kullanıyorum ve bir kutuyu 3 ayda bitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?