Doa Kozmetik Ürünleri

Tüh keşke olsaymış :)
Teşekkür ederim, peki aldığımız ürün sayısına göre kargo ücreti vs değişiyo mu? Nasıl gerçekleşiyo teslim aşaması?

Tüh keşke olsaymış :)
Teşekkür ederim, peki aldığımız ürün sayısına göre kargo ücreti vs değişiyo mu? Nasıl gerçekleşiyo teslim aşaması?
Rica ederim :)
30 lira üzeri olunca kargo ücretsiz geliyor. Ptt kargo getiriyor. Kapıda ödeme ve kartla siteden ödeme seçenekleri de var.

Birdahaki sefere alırsın tatlım teyzende sonuçları olumlu gözlersen:)
Mis kokunca zaten direk etkileniyor insan di mi açar açmaz
teşekkür ederim canım, seninde az kaldı kavuşmana :)

bu kadar ürünü sana hediye mi ettiler?

Kızlar konumuzla alaksız biliyorum ama gözüm şişti ve kaşınıyor. Göz kalemi bölümüne başlık açtıydım, makyaj malzemesi işinden anlayanlar bakabilir mi acaba?

Kızlar konumuzla alaksız biliyorum ama gözüm şişti ve kaşınıyor. Göz kalemi bölümüne başlık açtıydım, makyaj malzemesi işinden anlayanlar bakabilir mi acaba?

canım benım bunyede cok alerjık bende sık sık yasarım bu sorunu ,göz kalemım dogal genelde makyaj urunlerımde dogal,senın mıkrop kapmıs olabılırmı yada kalem ırrıtasyon yapmıstır yada yedıgın bırsey dokunmus olabılır mı? geçmiş olsun.

canım şampuanı denedikten sonra sonucu yazarmısın bidahakine ben de alıyım iyiyse

Canm ben zaten uzun zamandır sülfatsız, tuzsuz doğal şampuan kullandığım için çok farklı bir sonuç olmayabilir bende ama sanki diğerine gör biraz daha parlattı ve daha güzel koktu bana doa'nın şampuanları.

Hepsi olabilir canım. Sadece kalemimi ve rimelimi çok uzun süredir kullandığımı farkettim acaba insanlar ne zaman yeniliyorlar onu merak etmiştim. Çünkü cumartesi günü makyaj yaptım pazar hafifçe kaşıntı vardı. Şu an şiş ve batarcasına bir hali var

Doa kozmetikten şampuan almak istiyorum yine,3-4 kutu alsam tarihi geçer mi?

Son düzenleme:

rimelin ağzı açıldıktan sonra ki son kullanım tarihi 6 aydır canım ,sen rimelinin içine yağ vs...katmış isen bu süre ürünlerin reaksiyon hızını artırır ve süre dahada kısalır ,büyük bir ihtimal gözün mikrop kapmıştır, semptom,lar bunu gösteriyor .dr git damla verir.Tekrar geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Kızlar rimel kalem derken birşey sorayım ya ben bu yaşıma kadar hiç ama hiç kirpik döktügumu bilmem ama son bir kaç ay oldu kirpiklerim deli gibi dökülüyo ve resmen kirpik kalmadı bende cok üzüluyorum. Son bir kaç ay da yaptığım değişiklikler sunlar beyu rimel ve kalem kullanıyorum artık . Ve göz makyajımi bioderma ile temizlıyorum bir kaç aydir ama onuda değiştirdim artık talika kullanıyorum. Ama yok yok devamlı dökülüyo. Siz ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz.

Ben şampuanı sulandırarak kullanıyorum ve bir kutuyu 3 ayda bitiriyorum

bak canım anladık ki bu doa firması mübarek günlerde :) yani bayramlarda ,özel günlerde indirim yapıyor,yani sen bir kutu alıp bitirene 3 ay olacak.eee 3 ay sonra zaten ramazan bayramı var o zaman indirim yaparlarsa taze taze alırsın :) zaten yeni zamlandı ürünler bu sene artık zam gelmez diye düşünüyorum.yok eğer emin olamıyorsak 3 ay sonra indirim olacagından benim sana acizane tavsiyem 2 adet almandır ,yani 6 aylık ürünler durdukça ortam şartlarından etkilenebilir canım .

Anlıyorum canım, birşeyi çok çok almak iyi değil gerçekten. Sağol tavsiyelerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…