Doa Kozmetik Ürünleri

aaaa çok kıskanırım ama yaa bi daa bak belki o da değişmiştir

aaaa çok kıskanırım ama yaa bi daa bak belki o da değişmiştir

Aynen bende kıskandım şimdii
Ama eski üyelere özel sanırım biz daha yeniyiz ya ondan sanırım hehe ama ben yinede alıcam sanırım
Yarın bi ağzını arıyım annemin nasıl sabun falan istersin yada ister misin falan diye sorup:)

Son düzenleme:
Hiç bir kadının bu seti beğenmiceğini zannetmiyorum canım

Bencede ama benimkine belli olmuyor bazen yinede ağzını aramakta fayda var :) Boşu boşuna batmış olmıyım bu ay :))
Ama müthiş bir şey yapmışlar annen istemese bile sen zaten ilerde yine alıcaksın bunları ucuza kapamış olcaksın

Ay kızlar firma sahibi beni çok utandırdı ya
Yazdığı cevabı aynen kopyalıyorum

geçen gün sorduğun sorudan sonra doğum günüm var demiştin, ee ebizde doğum gününü kutlayalım istedik, %15 daha indirim yaptık. şikayetçiysen onu da geri alabiliriz.

--
denizada kozmetik mümessillik sanayi ve dış ticaret ltd. şti.
03123940948
Doa Kozmetik

Doğum gününüz varsa falan yazın
Ayyy vlla çok utandım
Kıskanmayın siz de yazın sizin de olsun

Annende varis falan varsa at kestanesi sabunu al canım, gerçi sabunları da çoğalttılar..İnsan karar veremiyor..Argan sabunu falan çıktı..

Hiç bir kadının bu seti beğenmiceğini zannetmiyorum canım

Evet, muhteşem bir set olmuş gerçekten, bana daha muhteşem tabi

Yaa ne kadar ince bir davranış çok hoşuma gitti benim kasımda daha çok var bu arada tebrikler canım yeni yaşın uğur getirsin sana

Doğum günün kutlu olsun şimdiden canım o zaman :)
Benimde kasımda doğum günüm o zamana daha çok var:)
ben ürünler gelmeden zaten bu sıcakkanlılıklarına hayran oldum diyebilirim:)

Yaa ne kadar ince bir davranış çok hoşuma gitti benim kasımda daha çok var bu arada tebrikler canım yeni yaşın uğur getirsin sana

Hayır burada tesadüfen farketmesek söylemiyorlar da, hiç farkettirmeden yapmışlar, hem ince hem de çok düşünceliler ya..
Bir kez daha teşekkür ederim onlara..Geröekten çok utandım

Sana da çok teşekkürler canım

Doğum günün kutlu olsun şimdiden canım o zaman :)
Benimde kasımda doğum günüm o zamana daha çok var:)
ben ürünler gelmeden zaten bu sıcakkanlılıklarına hayran oldum diyebilirim:)

Çok teşekkür ederim canım
Evet uzun zamandır alışveriş yapıyorum ben, gerçekten hep böyleler...

Çok teşekkür ederim canım
Evet uzun zamandır alışveriş yapıyorum ben, gerçekten hep böyleler...

Ben kılıçbalığı sayesinde öğrenmiştim bu siteyi lekelerden yağlardan bahsediyorduk pirinç kepeği yağını burda bulabileceğimi o söylemişti iyiki de söylemiş. Az öncede süründüm yağlarımı yatıcam az sonra . Böyle giderlerse ama hep özel günler falan oluyor her ay indirim olur ne güzel olur hehe
Öbür ay babalar günü sonra bayram geliyor sanırım sonrada vardır bişi muhakkak :))

ben gırmeyelı buralar baya senlenmıs yakızlar bu arada sıtede artık 15 tl uzerı kargo bızden yazıyor eskıden 30 tl ıdı.bılmem dıkkatınızı cektımı benım yenı cektıde paylasayım dedım.

Şampuanı sulandırmaktan kastınız nedir acaba? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum, sadece su mu ekliyosunuz Ve ekleyip kullanmak mı eklemeden kullanmak mı daha iyi gelir?

Şampuandan biraz eski şişesine döküyorum ve üstünü su ile dolduruyorum. Kullanmadan önce çalkalıyorum. Bu şekilde köpürüyor, ben de aşırı şampuan kullanmamış oluyorum.

Başımızdan aşağıya döktüğümüz herşey doğaya karışıyor sonuçta, ne kadar az gitse o kadar iyi

Son düzenleme:
Anneler günüyle ilgili mesaj çok hoş. Bunlar cidden hoş ve gönlü bol insanlar Yazık ki benim annemin cildi de benimki gibi ve krem olarak gönderdiğim şeyleri kullanmaz, sadece doktorun verdiklerini kullanır.

Ay kızlar nasıl heveslendim anlatamam :) Ama hemen sipariş veremiyorum şehir dışına gidicem cuma günü ve 1 hafta da olmıcam, o zamana kadar da gelmez ki

Benim de almak istediğim birçok şey var olmadı önümüzdeki hafta sipariş veririm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…