• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Az önce yazmıyordu:44:
Anlaşıldı takipteyiz :1:

Üye girişi yaptın mı?

Bugünün ve Yarının Annelerine Cilt Bakım seti
Marka : DOA
Fiyatı : 21,18 TL +KDV
Size Özel : 18,74 TL KDV Dahil ( %25 İndirimli )
Havale/EFT ile : 17,81 TL KDV Dahil ( %5 İndirimli )

Aynen böyle diyor bende de:26:

Acaba ben sizden daha mı özelim:9::9::9:

:9::9::9: aaaa çok kıskanırım ama yaa bi daa bak belki o da değişmiştir :1::1::1:

:9::9::9: aaaa çok kıskanırım ama yaa bi daa bak belki o da değişmiştir :1::1::1:

Aynen bende kıskandım şimdii :9:
Ama eski üyelere özel sanırım biz daha yeniyiz ya ondan sanırım hehe ama ben yinede alıcam sanırım:31:
Yarın bi ağzını arıyım annemin nasıl sabun falan istersin yada ister misin falan diye sorup:)

Son düzenleme:
Ama eski üyelere özel sanırım biz daha yeniyiz ya ondan sanırım hehe ama ben yinede alıcam sanırım:31:
Yarın bi ağzını arıyım annemin nasıl sabun falan istersin yada ister misin falan diye sorup:)
Hiç bir kadının bu seti beğenmiceğini zannetmiyorum canım :16:

Ay kızlar firma sahibi beni çok utandırdı ya:17:
Yazdığı cevabı aynen kopyalıyorum

geçen gün sorduğun sorudan sonra doğum günüm var demiştin, ee ebizde doğum gününü kutlayalım istedik, %15 daha indirim yaptık. şikayetçiysen onu da geri alabiliriz.

--
denizada kozmetik mümessillik sanayi ve dış ticaret ltd. şti.
03123940948
Doa Kozmetik

Doğum gününüz varsa falan yazın :1:
Ayyy vlla çok utandım:17:
Kıskanmayın siz de yazın sizin de olsun :1:

Annende varis falan varsa at kestanesi sabunu al canım, gerçi sabunları da çoğalttılar..İnsan karar veremiyor..Argan sabunu falan çıktı..

Hiç bir kadının bu seti beğenmiceğini zannetmiyorum canım :16:

Evet, muhteşem bir set olmuş gerçekten, bana daha muhteşem tabi :1:

geçen gün sorduğun sorudan sonra doğum günüm var demiştin, ee ebizde doğum gününü kutlayalım istedik, %15 daha indirim yaptık. şikayetçiysen onu da geri alabiliriz.

--
03123940948
Doa Kozmetik

Yaa ne kadar ince bir davranış çok hoşuma gitti :16: benim kasımda daha çok var :9::9: bu arada tebrikler canım yeni yaşın uğur getirsin sana :34:

--
03123940948
Doa Kozmetik

Doğum günün kutlu olsun şimdiden canım o zaman :)
Benimde kasımda doğum günüm o zamana daha çok var:)
ben ürünler gelmeden zaten bu sıcakkanlılıklarına hayran oldum diyebilirim:)

Yaa ne kadar ince bir davranış çok hoşuma gitti :16: benim kasımda daha çok var :9::9: bu arada tebrikler canım yeni yaşın uğur getirsin sana :34:

Hayır burada tesadüfen farketmesek söylemiyorlar da, hiç farkettirmeden yapmışlar, hem ince hem de çok düşünceliler ya..
Bir kez daha teşekkür ederim onlara..Geröekten çok utandım:17:

Sana da çok teşekkürler canım:16:

Doğum günün kutlu olsun şimdiden canım o zaman :)
Benimde kasımda doğum günüm o zamana daha çok var:)
ben ürünler gelmeden zaten bu sıcakkanlılıklarına hayran oldum diyebilirim:)

Çok teşekkür ederim canım:16:
Evet uzun zamandır alışveriş yapıyorum ben, gerçekten hep böyleler...

Çok teşekkür ederim canım:16:
Evet uzun zamandır alışveriş yapıyorum ben, gerçekten hep böyleler...

Ben kılıçbalığı sayesinde öğrenmiştim bu siteyi lekelerden yağlardan bahsediyorduk pirinç kepeği yağını burda bulabileceğimi o söylemişti iyiki de söylemiş. Az öncede süründüm yağlarımı yatıcam az sonra . Böyle giderlerse ama hep özel günler falan oluyor her ay indirim olur ne güzel olur hehe :D
Öbür ay babalar günü sonra bayram geliyor sanırım sonrada vardır bişi muhakkak :))

ben gırmeyelı buralar baya senlenmıs ya:1::1::1:kızlar bu arada sıtede artık 15 tl uzerı kargo bızden yazıyor eskıden 30 tl ıdı.bılmem dıkkatınızı cektımı benım yenı cektıde paylasayım dedım.

Şampuanı sulandırmaktan kastınız nedir acaba? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum, sadece su mu ekliyosunuz :D Ve ekleyip kullanmak mı eklemeden kullanmak mı daha iyi gelir?

Şampuandan biraz eski şişesine döküyorum ve üstünü su ile dolduruyorum. Kullanmadan önce çalkalıyorum. Bu şekilde köpürüyor, ben de aşırı şampuan kullanmamış oluyorum.

Başımızdan aşağıya döktüğümüz herşey doğaya karışıyor sonuçta, ne kadar az gitse o kadar iyi

Son düzenleme:
Anneler günüyle ilgili mesaj çok hoş. Bunlar cidden hoş ve gönlü bol insanlar Yazık ki benim annemin cildi de benimki gibi ve krem olarak gönderdiğim şeyleri kullanmaz, sadece doktorun verdiklerini kullanır.

Ay kızlar nasıl heveslendim anlatamam :) Ama hemen sipariş veremiyorum şehir dışına gidicem cuma günü ve 1 hafta da olmıcam, o zamana kadar da gelmez ki :43:

Benim de almak istediğim birçok şey var olmadı önümüzdeki hafta sipariş veririm :18:

Back