Doa Kozmetik Ürünleri

yenı urunlerı gordunuzmu yaa dus jelınden salyangoz kremıne kadar bı suru sey cıkmız gozum döndü ya

Doa yeni ürünler mi çıkarmış? Gerçi maaştan sonra bakarım artık.

Bu arada işçi bayramımız kutlu olsun hepimizin

Doa yeni ürünler mi çıkarmış? Gerçi maaştan sonra bakarım artık.

Bu arada işçi bayramımız kutlu olsun hepimizin
seninde bayramın kutlu olsun canım.evet mavı anemon kremı salyangoz kremı dus jellerı ve sampuanların hem cesıdı artmıs hemde boyları 400 ml olmus sac kremlerınınde tabı...

Bu yeni çıkan kampanyalı ürünler stoklarla sınırlıymıs arkadaşlar elimizi çabuk tutalım :))))

Evet ya tuy azaltıcı çıkarmis ama ne kadar güvenebilirizki ise yarıyor mu diye. Lazer e gittim bir bir sene bos atışmi ne attılarsa kampanya dan almıştım zaten hiç bir ise yaramadı. Bu istanbul şirinevler civarında nereye gitsem hayal kırıklığı zaten. Ben siparisıme ekleme nasıl yapcam ki kredi kartı ile ödüyorum ya kargo parası ekleyecek yine

rica edersen iki siparişi birleştirirler sanırım tek şekilde daha kargo çıkmamıştır zaten
bi şansını dene kolaylık sağlarlar diye umuyorum

ben de duş jelleri
vucut losyonları ve sabunlardan istedim
bi de yedek hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı ni cok merak ediyorum sepetime koydum koydum sildim. Kullanamam diye çekiniyorum. İki tane yeni kati parfüm istedim inşallah kokuları güzeldir. Mavi anemon kremi ve tüy azaltıcı alayım bari duş jel ı sls var diye istemiyorum

Kızlar bir süre yoktum, neler olmuş doaya böyle :)
İnanamıyorum, bir sürü şey çıkmış..Hindistan cevizi pirinç kepeği yağlarını biliyorduk..Bunun yanında envai çeşit ürün çıkmış..
Şampuanlar 400 ml e çıkmakla kalmamış, saç tipine göre de çeşitlendirilmiş.
Hoş benim beklentimi fazlasıyla karşılıyordu eskisi.

Hala şoktayım. Hepsinden sipariş verdim tekrar.
salyangoz özlü krem ile mavi anemon kremi, losyon ve duş jeli aldım..

Hindistan cevizi, pirinç kepeği yağları ve keratin maskesini henüz kullanma fırsatım olmadı, kullandıktan sonra hepsi hakkında yorum yapacağım.

Bizleri bu fiyatlarda böylesine güzel ürünlerle buluşturduğu için tekrar teşekkürü bir borç bilirim...Böyle giderse yakında yeni ürünlerle piyasayı fena sallayacaklar :)

Kizlar nasilsiniz?ben bu doa sampuanin yarinisi kullandim ve son 2 yikadamadan sonra hep ensemde basimin enseye yakin yerlerinde ve kulaklarima yakin yerlerde ve kulak arkalarimde boyle deri kabuklanmasi oldu.dr ye gittim kullandigin bisey alerji yapmis dedi,bende son 2-3 haftadir yikamaktan baska bisey yapmadim.acaba sampuanin icindeki veya sac kreminin icindeki biseymi dokundu bana?

Doadan aldigim diger urunlerden memnunum ,ozellikle shea yagi cok harika,ama sampuan veya sac kremi hangisi bilemiyorum dokundu bana snirim

geçmiş olsun canım,
doğa şampuanın bir serisinde içindeki maddelerden paraben mi neydi o bozukmuş sanırım böyle rahatsızlık vermiş kullananlara ama herkeste olmamış canım,
hatta kılıçbalığı ve valhala arkadaşlarımız da aynı sıkıntıyı yaşamışlar.bu yüzden olabilir, önceki sayfaları kontrol et istersen

Sen bir de yeni çıkardığı ürünleri gör
Canım bir seride böyle bir sıkıntı olmuş fakat bizler böyle bir sıkıntı yaşamadık.
Doa bir ara şampuanı satıştan kaldırdı, şimdi yeni nesil şampuanlar yine satışta.
400 ml e çıkmış şampuanlarlar. Artı kuru saçlar, yağlı saölar, boyalı saçlar v.s gibi çeşitlendirilmiş.
Artık böyle bir sıkıntı olmaz diye düşünyorum. Bir kaç tanede böyle bir sıkıntı olmuş.

doa şampuanda paraben yok bu arada.

Valla kizlar ne olduda boyle oldu bilmem ama cok fenada kasiniy-or,dr gecer 1 haftaya dedi,ve gecene kadar sampuan falan hic bisey kullanmayacakmisim,sedece su ile ve parmak uclarimi kullanarak yikayacakmisim,insallah cabuk iyilesir,sonrasinda guvenip kullanabilirmiyim doa sampuan tekrardan bilemem ama diger urunleri deneyecegim.

bozuk olan madde D-panthenol du canlar
nude marka şampuanlarda da o dönem aynı sorun vardı
iki firmada sanırım aynı ithalatçı firmadan alıyomuş
bu sebeple bi kısım seride böyle sıkıntı yaşanmıştı nude da ve doa da.
bana da denk geldi şükür çok uzun sürmeden geçti

Evet öyle bişeydi, hatırlayamadım maddenin adını

Ya kızlar ben konu harici bişey soracağım sizlere, bilgisi olan yazsın lütfen. Forumu takip özürlüyüm ben, burdan yazayım dedim.

Benim bacaklarda, özellikle iç taraflarda selülit peydah olmuştu.
wollex titreşimli kemer aldım çift motorlu. selülitin tedavisi masaj, spor ve beslenme sonuçta. her gün yarımşar saat bir bacağıma olmak üzere günde 2 kez uyguluyorum. yani toplam 2 saat. bunun yanında haftada 4 gün kadar bisiklet kullanıyorum.

Ama bacaklarıma baktığımda, böyle daha parça parça olduğunu gördüm..Tamam hemen sonuç beklemiyorum ama sanki görüntü daha kötüleşmiş gibi
Yanlış bişey mi yapıyorum? Bilgisi olan cevaplasın lütfen ya, nette araştırdım biraz bir sebep bulamadım.
Konuyu dağıttığım için de kusura bakmayın artık

Ay valhala ile ayni oldu iste benimg.dr jel falan vermedi ama bana,ben kestim kullanmayiayni iste benimde yaniyor basim alev alev

Ay bilemedim canim ya,amxa selulite turk kahvesinin telvesinin iyi geldigini duymustum

ben yosun sabunun iyi geldiğini biliyorum kabak lifiyle birilkte . bide aktarlarda selülit yağları var onu süryosnmasaj yaparak sonra strec filmle sarrıyosun biraz yakıyo(muş) . 1 saat bekledikten sonra yosun sabunu ve kabak lifiyle ovuyosn :) bide doa selülit ve bölgesel sıkılaşma diye bi ürün çıkarmış bi bak istersen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…