Doa Kozmetik Ürünleri

bilgilendirme için teşekkür ederim canım, dün akşam yapıp sabah tekrar yıkadım. bu kez de döküldü ama biröncekine göre yarı yarıya denebilir.. inşallah azalır gitgide dökülmelerim...

oooh misler gibi olur...

Dayanamadım gece bombası atıyorum
Kına ve kil satışı başlıyor....
Dermokilin peşinde mağaza mağaza koşmaktan fenalık gelmişti sağolsunlar kaliteli kilimiz olacak artık

kına mııı, kil miiii e süpermişşş

Başlamış bile canım..
Kil,Kına,Doğal Deodorant,Elma sirkesi veee Ginseng Katkılı Kil

diğerlerini anladım da doğal deodorant ve ginseng katkılı kil nedir arkadaşlar yaa..

kına mııı, kil miiii e süpermişşş diğerlerini anladım da doğal deodorant ve ginseng katkılı kil nedir arkadaşlar yaa..

Sağolsunlar kaliteli kil peşinde koşmaktan yılmıştım getirttiler
Doğal deodorant yani potasyum alum
Gingseng cilt gençleştirmede kullanılır kil maskesi yaptıkça hem zamana dur diyeceksiniz hem ölü hücrelere ciltte biriken yağ toz kire elveda

Sonunda Hindistan cevizi Yağına kavuştum
Biraz geç oldu ama olsun:)Bu arada Hint yağı aldım kirpikler için,Kakao yağı aldım.Kilo alıp vermekten az da olsa bacaklarımda çatlak vardı ve tüy azaltıcı krem aldım....Ben günlük bakımlara bunlarıda ilave edeyim düzenli kullanmaya bakayım sizleri bilgilendiririm..:)
Ben doa yı buldum Yağ içinde kaldım ,her tarafa bir yağ yani
Ha en son Ginseng Katkılı Kil hemen eve istiyom:)))Bunu da eksik etmeyeyim:)))

Kil Nedir: Yeryüzünün birçok zenginliğini içinde barındıran kil, tarih boyunca insanoğluna sağlık ve güzellik kazandırmış bir bileşim ürünüdür. Demir, alüminyum, magnezyum, kalsiyum, silisyum, çinko gibi birçok doğal mineral içerir.

Kilin Faydaları: Yüzeye çekme ve emme (absorb ve absorb) özellikleri sebebiyle vücudu toksik maddelerden arındırma özelliği bahşedilmiş olan kil canlı çamur olarak adlandırılmıştır.
Kilin yer altında uzun süre sıcak su basıncına maruz kalması kristalize olmasına ve negatif elektrikle yüklenmesine sebep olur.
Kristalleşen kil çok küçük parçalara ayrılır ve bu da kilin vücutta kolayca emilmesini sağlar.
Negatif yükleri sayesinde ise kil pozitif yüklü toksik maddeleri cilt yüzeyine çeker ve daha sonra bunları emerek vücuttan uzaklaştırma vazifesini yerine getirir.
Özellikle kalsiyum montmorillonit vb (kil) toksiklerden (zehirler) arındırma özelliği dışında ; ağrı, açık yara, kolit (kalın bağırsak iltihabı) ishal, hemoroit, ülser, bağırsak problemleri, sivilce, siyah nokta, kansızlık ve daha bir çok rahatsızlığın tedavisinde kullanılmaktadır.
Kil cilde ayrıca doğal peeling (ölü hücrelerden arındırma) etkisi yapmaktadır. Cildin üst tabakasını nazikçe soyar, çatlak ve çizik görünümünü pürüzlü görünümü azaltır.
Cilde ihtiyaç duyduğu nemi ve mineralleri geri kazandırır, elastikiyeti arttırır. Günümüzün yoğun temposuna karşı cildi korur, yıpranmasını ve gözeneklerin kapanmasını engeller.

Kil Maskesi Nasıl Hazırlanır:

Tarif 1: Bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı lavanta eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır. 1 Yemek kaşığı kile, pürüzsüz ve koyu krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen lavanta suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.

Tarif 2: Bir çay bardağı suya 2-3 tomurcuk gül eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen gül suyu, pürüzsüz ve koyu krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen gül suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.

Tarif 3: Bir çay bardağı suya 1 tutam ıhlamur eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen ıhlamur suyu, pürüzsüz ve koyu krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen ıhlamur suyu ilave edilir.

Açıklama ve tarifler bana aittir güle güle kullanın

Son düzenleme:
sonunda bende verebildim siparişlerimi.
cuma günü teslim edilecek.
birşey sorucam kargo gelmeden önce benimle iletişime geçecek midir?

Süpersin süperrrr
Bu arada canım Ginseng Katkılı Kil demi yukarda bahsettiğin gibi kullanacağız??

laktik asittense süt yoğurt maskeleri kullanmak bana daha mantıklı geliyor bi arkadaşım yazları canı sıkıldıkça yoğurt maskesi yaptığını söylemişti cildi çok güzeldi demekki asittenmiş

bu arada kil satışına çok sevindim keşke satsalar diyordum.. deodorant, elma sirkesi de daha da sevindirici

Kızlar size başarıyla devam eden bir uygulama yöntemimi daha söyleyeyim.
Kakao yağının bir parçasını ikiye bölüp, sıcak suyla ıslatıp fazla suyunu sıktığım kabak lifinin üstüne koyuyorum bel, karın ve bacaklarıma dairesel hareketlerle 5-10dk arası uyguluyorum hem dolaşım artıyor hem kakao yağını daha güzel absorbe ediyor

Evet yaa biz en iyisi sonbahar, kışa kadar laktik asiti direkt uygulamayalım. Yoğurdu dışarda bırakıp ekşitip yüzümüze sürelim oldu mu sana en azından % 5 lik laktik asit oh miss. Ben hemen anneme yoğurt mayalatayım

Son düzenleme:

LaydySubaru canım cidden süpersin sen süperrrrrrrrrr
Daha bugün geldi..Bende nasıl kullansam diyordum..:)Hazır duştan çıkmışım..okur okumaz tekrar banyoya döndüm dediklerini yaptım:))Bu mübarek kandil gecesi Allah gönlündeki herşeyi sana tez vakitte nasip etsin İnşallah..
I de tatlım ne sıklıkta yapayım bunu??

Kızlar birde bana yoğurt mayalattıracaksınız valla..:)Hazır asit'te almamışım korkuma:)))

bu uygulama ne için ladysubaru:44:

bu uygulama ne için ladysubaru:44:

Canım kakao yağı çatlaklar ve çatlak oluşumunu önlemek için kullanılıyor, esmerleştirme özelliğinin yanında

Amin tatlım inşallah hepimizin duaları kabul olur, hepinize hayırlı kandiller dilerim
İşte bende onu oturtmaya çalışıyorum, haftada 4 gün duş çıkışı iyidir sanki

Herkese hayırlı kandiller güzellikler

Haftaya çarşamba orjinal lavanta yağı, orjinal gül suyu ve gül yağı satışa çıkacakmış..Bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…