- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
canım bu tür bakımlar öncelikle dökülmeyi arttırır. çok zayıf ve kıl kökleri beslenmeyen saçlar atılır daha sonra gözeneklerin açılması ve kan dolaşımının artması ile dökülen saçların yerine ortalama 3 4 ay sonra yeni canlı ve sağlıklı saçlar çıkmaya başlar. yani bu dökülme bir aşama. ama benim ilk kullanımda dökülmem oldukça azalmıştı bunun nedeni çok uzun süreden beri saçlarımın dökülüyo olması idi. yani bütün sağlıksız saçlar zamanla dökülmüştü zaten. bu karışımın bana bu şekildeetki etmesinin nedeni kan dolaşımını hızlandırarak mevcuttaki saçların kıl köklerini sağlamlaştırması idi. muhtemelen diren de ve sedanur da da daha önceleri çok şiddetli dökülmeler vardı. onlar da böyle bir etki ile karılaşmışlardı. benim fikrim bu. bilgisi olan arkadaşlar varsa ve ben yanlış düşünüyorsam açıklarlarsa sevinirim
Duştan sonra koltuk altına yedir katı parfümü biraz masajla birde o zaman gördeodorantlara rolonlara elveda hele birde sürdüğün bölgeye kendi parfümünü sık kalıcılığı en az 2-3 kat artıyor diyebilirim
Dayanamadım gece bombası atıyorum
Kına ve kil satışı başlıyor....
Dermokilin peşinde mağaza mağaza koşmaktan fenalık gelmişti sağolsunlar kaliteli kilimiz olacak artık
Başlamış bile canım..
Kil,Kına,Doğal Deodorant,Elma sirkesi veee Ginseng Katkılı Kil
kına mııı, kil miiii e süpermişşş
diğerlerini anladım da doğal deodorant ve ginseng katkılı kil nedir arkadaşlar yaa..
Ve elma sirkesi ??
saça sabun kullananlara durulama suyunu katmayı tavsiye ettiklerinden dolayı olabilir..doğal üretimdir, sadece saça değil salatalara da mı kullansak
saça sabun kullananlara durulama suyunu katmayı tavsiye ettiklerinden dolayı olabilir..doğal üretimdir, sadece saça değil salatalara da mı kullansak
kına mııı, kil miiii e süpermişşşdiğerlerini anladım da doğal deodorant ve ginseng katkılı kil nedir arkadaşlar yaa..
sonunda bende verebildim siparişlerimi.
cuma günü teslim edilecek.
birşey sorucam kargo gelmeden önce benimle iletişime geçecek midir?
Kil Nedir: Yeryüzünün birçok zenginliğini içinde barındıran kil, tarih boyunca insanoğluna sağlık ve güzellik kazandırmış bir bileşim ürünüdür. Demir, alüminyum, magnezyum, kalsiyum, silisyum, çinko gibi birçok doğal mineral içerir.
Kilin Faydaları: Yüzeye çekme ve emme (absorb ve absorb) özellikleri sebebiyle vücudu toksik maddelerden arındırma özelliği bahşedilmiş olan kil canlı çamur olarak adlandırılmıştır.
Kilin yer altında uzun süre sıcak su basıncına maruz kalması kristalize olmasına ve negatif elektrikle yüklenmesine sebep olur.
Kristalleşen kil çok küçük parçalara ayrılır ve bu da kilin vücutta kolayca emilmesini sağlar.
Negatif yükleri sayesinde ise kil pozitif yüklü toksik maddeleri cilt yüzeyine çeker ve daha sonra bunları emerek vücuttan uzaklaştırma vazifesini yerine getirir.
Özellikle kalsiyum montmorillonit vb (kil) toksiklerden (zehirler) arındırma özelliği dışında ; ağrı, açık yara, kolit (kalın bağırsak iltihabı) ishal, hemoroit, ülser, bağırsak problemleri, sivilce, siyah nokta, kansızlık ve daha bir çok rahatsızlığın tedavisinde kullanılmaktadır.
Kil cilde ayrıca doğal peeling (ölü hücrelerden arındırma) etkisi yapmaktadır. Cildin üst tabakasını nazikçe soyar, çatlak ve çizik görünümünü pürüzlü görünümü azaltır.
Cilde ihtiyaç duyduğu nemi ve mineralleri geri kazandırır, elastikiyeti arttırır. Günümüzün yoğun temposuna karşı cildi korur, yıpranmasını ve gözeneklerin kapanmasını engeller.
Kil Maskesi Nasıl Hazırlanır:
Tarif 1: Bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı lavanta eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır. 1 Yemek kaşığı kile, pürüzsüz ve koyu krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen lavanta suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.
Tarif 2: Bir çay bardağı suya 2-3 tomurcuk gül eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen gül suyu, pürüzsüz ve koyu krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen gül suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.
Tarif 3: Bir çay bardağı suya 1 tutam ıhlamur eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen ıhlamur suyu, pürüzsüz ve koyu krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen ıhlamur suyu ilave edilir.
Açıklama ve tarifler bana aittir güle güle kullanın
Süpersin süperrrr
Bu arada canım Ginseng Katkılı Kil demi yukarda bahsettiğin gibi kullanacağız??
Siz de evinizde laktik asit üretebilirsiniz. Evde doğal yollardan yoğurt yaparak laktik asit üretiminde ilk aşamaya gelin. (Hazır yoğurtlardan bu asidi elde etmeniz daha zordur.) Kendi elinizle elde ettiğiniz doğal mayalı yoğurdunuzu birkaç gün oda sıcaklığında bekleterek ekşitin. İçinde sarı suyu birikecektir. Yoğurdu bir kese yardımıyla süzüp suyunu bir kapta toplayın. (Bu su laktik asitli sudur.) Çoğaltmak için istediğiniz miktarda içilebilir su ve bu suyun içine birkaç kaşık yoğurt ve 2-3 tane kesme şeker ilave ederek iyice karıştırın ve oda sıcaklığında (20-23 °Cde) en az iki gün bekletin. Sonra suyunu ince bir tülbentten süzerek şişeye doldurun. İşte fermantasyon başlatıcı laktik asidiniz hazır.
Alıntı.
Kızlar hani hep yoğurt maskesi için de lekeleri giderme beyazlatma özelliği var denir ya, demek içinde oluşan asitten
laktik asittense süt yoğurt maskeleri kullanmak bana daha mantıklı geliyor bi arkadaşım yazları canı sıkıldıkça yoğurt maskesi yaptığını söylemişti cildi çok güzeldi demekki asittenmiş
bu arada kil satışına çok sevindim keşke satsalar diyordum.. deodorant, elma sirkesi de daha da sevindirici
Kızlar size başarıyla devam eden bir uygulama yöntemimi daha söyleyeyim.
Kakao yağının bir parçasını ikiye bölüp, sıcak suyla ıslatıp fazla suyunu sıktığım kabak lifinin üstüne koyuyorum bel, karın ve bacaklarıma dairesel hareketlerle 5-10dk arası uyguluyorum hem dolaşım artıyor hem kakao yağını daha güzel absorbe ediyor
Evet yaa biz en iyisi sonbahar, kışa kadar laktik asiti direkt uygulamayalım. Yoğurdu dışarda bırakıp ekşitip yüzümüze sürelim oldu mu sana en azından % 5 lik laktik asit oh miss. Ben hemen anneme yoğurt mayalatayım
Kızlar size başarıyla devam eden bir uygulama yöntemimi daha söyleyeyim.
Kakao yağının bir parçasını ikiye bölüp, sıcak suyla ıslatıp fazla suyunu sıktığım kabak lifinin üstüne koyuyorum bel, karın ve bacaklarıma dairesel hareketlerle 5-10dk arası uyguluyorum hem dolaşım artıyor hem kakao yağını daha güzel absorbe ediyor
bu uygulama ne için ladysubaru:44:
LaydySubaru canım cidden süpersin sen süperrrrrrrrrr
Daha bugün geldi..Bende nasıl kullansam diyordum..:)Hazır duştan çıkmışım..okur okumaz tekrar banyoya döndüm dediklerini yaptım:))Bu mübarek kandil gecesi Allah gönlündeki herşeyi sana tez vakitte nasip etsin İnşallah..
I de tatlım ne sıklıkta yapayım bunu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?