- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Evet yaa biz en iyisi sonbahar, kışa kadar laktik asiti direkt uygulamayalım. Yoğurdu dışarda bırakıp ekşitip yüzümüze sürelim oldu mu sana en azından % 5 lik laktik asit oh miss. Ben hemen anneme yoğurt mayalatayım
Yoğurt içinde bulunan laktik asit oranı 0.3 Süt de ise 0.5 dediğiniz gibi olsaydı hayat bayram olur laboratuvarda laktik asit yerine yoğurt kullanırdık değil mi :) Ayrıca laktik asidin cilt üzerinde etki gösterebilmesi için %50 ve üzeri olmalı aksi halde yüz derisinde bile etkili olmaz bırak %5 in etkili olmasını...
Ha bu arada sayfalarında laktik asit ve tca satan DOA'ya selam olsun , Sesinizin sedanızın çıkmamasından zaten anlamalıydım...
Bir açıklama yapmayı görev bilirim;
Daha önce forumda laktik asit ve tca ile alakalı açtığım konular ve yazdığım yorumlar vardı, bunların hiç birinin DOA ile bir alakası yoktur, herhalde ben forumda bu iki asit hakkında bilgi verip yorum yaptıkça kendileri hazır Kılıçbalığı bu konuyu gündeme getirmiş bizde bundan nemalanalım demiş olacaklar ki iki asidinde satışı şu an web sayfalarında yer almakta...
Ben bir kere uyarmıştım kendilerini, ikinci defa uyarmayacağımıda söylemiştim, kimsenin üzerimden çıkar sağlamasına izin veremem kimse kusura bakmasın...