• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

kızlar uzun zamandır netim yoktu giremedim maşallah baya bir sayfa gitmiş yine bakamadım ama akşam okuyacağım tek tek:17:
bu bahsettiğiniz koku hangi koku acaba? melisa kreminin kokusuna benzeyen??:26:

birde saç uzamasına yardımcı bakım yağını kullanan var mı? ondan almayı düşünüyorum ama uzaması hızlansın diye değil bakım olsun diye. onun yerine yoksa hindistan cevizi yağı ve hint yağı alıp kendim mi karıştırsam acaba?

Son düzenleme:
kızlar uzun zamandır netim yoktu giremedim maşallah baya bir sayfa gitmiş yine bakamadım ama akşam okuyacağım tek tek:17:

misthia katı parmü tatlım :)

Kıyamazlar bence bugün alışveriş yapan herkese yollarlar:9::9::9::9::10:

şu saç yağı konusunda bir karara varabilirsem yapıcam alışverişi hemen:17:

Bu arada kızlar laktik asit hiçbir şekilde kızarma soyulma yapmıyor, ben saf kullanım dışında toniğime de ekledim bu süre içerisinde düzenli kullanıyorum bir zararını görmedim henüz. ama tam olarak iyi anlamda etkisini gördüğümüde söyleyemem. zamanla etkilerini farkedeceğimi düşünüyorum:31:

20ye girersem gelicek bu parfüm hmm :) 20 doldu mu acaba:8:

tatlım bu eskiden olan bi parfümmüş ben bilmediğim için ufak bi karışıklık oldu :)
saç uzatma yağını ben kullanıyorum benim gibi karışım yapmaya üşeniyorsan hazır yapılmışı var diyerek alıp kullanabilirsin :9::9:

tatlım bu eskiden olan bi parfümmüş ben bilmediğim için ufak bi karışıklık oldu :)
saç uzatma yağını ben kullanıyorum benim gibi karışım yapmaya üşeniyorsan hazır yapılmışı var diyerek alıp kullanabilirsin :9::9:

ben birde eski nesil saç kremiyle karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. bencede alıyım:31:
sipariş yapmamın tek sebebi nar çekirdeği yağı ve saç bakım yağı :D
uzun zamandır saçlara bakım yapmıyorum artık başlasam iyi olucak sanırım. nar çekirdeği yağı hakkında da iyi yorumlar vardı hep ondan dolayı onu da alıyım pirinç kepeği yağımla karıştırıp kullanırım diye düşündüm. Birde lilyum solid parfüm mü alsam diye düşünüyorum onun kokusu ağır mıydı kızlar? bana mesela ıhlamur ağır gelmişti. Ben pedesayı bekliyorum aslında ama o yok hala bir kaçırdım birdaha yakalayamadım:26:

Tatlım çalkalıyor musun saçlarını? Saçlarını bir defaya mahsus karbonatla arındırmayı bir dener misin? Bu derece yapmaması gerekir:26:
Karbonat olayını bir dene, aynı sorun devam ediyorsa sana iyi gelmemiş demektir..Bir de mutlaka iyice çalkalayın ve iyice durulayın saçlarınızı kızlar..

Bir kaç sayfa önce şampuanın suyla karıştırılması olayını yazdık..bir de öyle dene bakalım:26:

Ayol saçlarını çalkalıyor musun ne demek? Hiç biriniz de uyarmıyorsunuz:9::9::9: Şampuanı olacak canım o :1:

oooooo direncim yoksun ama bu ara özlettin kendini :9:
şampuan olayına gelirsek benim de bir sorum var kullananlara: bu şampuanın raf ömrü nedir bilen duyan var mı :27: kutu üzerinde üretim ve son kullanma tarihi yok da si tecrübeli kullanıcılara sormak istedim olmadı mail atıp soracağım...

Ay şekerim, yüzüm eskimesin, biraz özleyin arada:27::27:
Tatlım fazla değil..Özcan beye bir mail at net bilgi için..Yani teker teker alın şampuanlarınızı..

birde saç uzamasına yardımcı bakım yağını kullanan var mı? ondan almayı düşünüyorum ama uzaması hızlansın diye değil bakım olsun diye. onun yerine yoksa hindistan cevizi yağı ve hint yağı alıp kendim mi karıştırsam acaba?

misthia katı parmü tatlım :)

Kızlar melisa kremi değil benim bahsettiğim, melisa solid parfümün kokusuna benziyor o misthia..

şu saç yağı konusunda bir karara varabilirsem yapıcam alışverişi hemen:17:

Bu arada kızlar laktik asit hiçbir şekilde kızarma soyulma yapmıyor, ben saf kullanım dışında toniğime de ekledim bu süre içerisinde düzenli kullanıyorum bir zararını görmedim henüz. ama tam olarak iyi anlamda etkisini gördüğümüde söyleyemem. zamanla etkilerini farkedeceğimi düşünüyorum:31:

Başka bir arkadaşımız 20lik sürmüş yüzüne epey soymuştu özel mesaj atmıştı bana, bende üzüm çekirdeği yağı ile sürüp yumuşatmasını önermiştim nickini hatırlamıyorum.:26:
Çokta masum değil laktik asit haberiniz ola:50:

ben birde eski nesil saç kremiyle karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. bencede alıyım:31:
sipariş yapmamın tek sebebi nar çekirdeği yağı ve saç bakım yağı :D
uzun zamandır saçlara bakım yapmıyorum artık başlasam iyi olucak sanırım. nar çekirdeği yağı hakkında da iyi yorumlar vardı hep ondan dolayı onu da alıyım pirinç kepeği yağımla karıştırıp kullanırım diye düşündüm. Birde lilyum solid parfüm mü alsam diye düşünüyorum onun kokusu ağır mıydı kızlar? bana mesela ıhlamur ağır gelmişti. Ben pedesayı bekliyorum aslında ama o yok hala bir kaçırdım birdaha yakalayamadım:26:

bakım şart tabi :12::12: ben kafama eserse saç kremi ile yağı karıştırıp kullanıyorum...
lilyumun şekerli hafif bir koku ben beğendim ama annem beğenmemişti... o mersin çiçeği kokusunu sevdi mesela...koku işi riskli iş deneyip görmekte fayda var...

Son düzenleme:
Başka bir arkadaşımız 20lik sürmüş yüzüne epey soymuştu özel mesaj atmıştı bana, bende üzüm çekirdeği yağı ile sürüp yumuşatmasını önermiştim nickini hatırlamıyorum.:26:
Çokta masum değil laktik asit haberiniz ola:50:

Ciltten cilde fark ediyor baya. Tonik içinde bence masum ama benim gibi saf sürmeyin yüzünüze bana birşey olmadı 20lik kullanmama rağmen ama nolur nolmaz benimki deliliğe geldi o an, arkadaşa üzüldüm ama bu mevsimde soyulması kötü olmuş baya:26:
üzüm çekirdeği dışında shea butterda çok iyi bu konuda. benim şuan bacaklar tca sağolsun kabuk kabuk 15 gün olmasına rağmen ve tek iyi gelen shea butter.

bakım şart tabi :12::12: ben kafama eserse saç kremi ile yağı karıştırıp kullanıyorum...
lilyumun şekerli hafif bir koku ben beğendim ama annem beğenmemişti... o mersin çiçeği kokusunu sevdi mesela...koku işi riskli iş deneyip görmekte fayda var...

japon kirazı favorim mesela az az kullanıyorum bitmesin diye hatta:12:
ıhlamuru sevmedim mesela bende ısınamadım bir türlü ona. çok kararsız kaldım şuan alıyım deniyim onu da ama pedesa çıksın artık onu çok merak ediyorum:31:

Evet canım 3 damla kara üzüm çekirdeği yağı 3 damla pirinç kepeği yağını cildimi yıkadıktan sonra masaj yaparak yatıyorum
cilt tonunu düzenlediği gibi ciddi bir sıkılık ve gerginlik gözlemlemeye başladım:21:

Allah allah bende öyle bir sorun yok ben 2-3 aydır kullanıyorum.
Kara üzüm çekirdeği yağı gergin ve dolgunluk hissi yapıyor ama tahriş ve yanma yaşaman çok farklı bir durum:44:

Üzüm çekirdeği yağıda ekle:nazar::16:

Canım fesleğen kremine 2 tane daha evigen ekleyebilirsin gramaj bakımından da yapı bakımından da kaldırır, içinde silikonda olmadığı için cildine çok daha fazla işler:34:

Olalaa bakım herşeydir:9::32:

Yapma Laydy gene bana sipariş getirecen daha c.tesi geçtim bekliyom.
Üzüm çekirdeği yağım yok ama ya.:(neyse bari ben Gidem feslegen kremine ampul kırayım :)

Yapma Laydy gene bana sipariş getirecen daha c.tesi geçtim bekliyom.
Üzüm çekirdeği yağım yok ama ya.:(neyse bari ben Gidem feslegen kremine ampul kırayım :)

Kara üzüm çekirdeği yağı+ pirinç kepeği yağı+ nar çekirdeği yağı üçlüsünü kullanmaya başlıyorum, bir geceyi tabikiiiii ozona ayıracağım:16:
Tek tek pek uğraşacak vaktim olmuyor bu ara:17:

$laktık asıt.jpg

Seni gidi uyanık Kleopatra seniii..

Canım lütfen şu mevsimde tca ve laktik asitle ilgili paylaşım yapmayın, cesaret edip kullanan olacak sonra 3-5 lekeyle boğuşurken daha çok lekelenecekler:34:

Ben kullanıyorum sorun olmuyor:21::1:

Dünkü siparişimde %10 luk laktik asit de sipariş verdim aslında yavaştan kullanmaya başlasam diyordum ben de :26:

Kızlar ben katı parfümleri el ve ayak kremi gibi kullanıyorum, zaten içinde yağ var yumuşatırlar da diye düşündüm.

Bir de ozon yağı ayak mantarıma iyi geldi demiştim ya bir kaç gün sürmeyince yeniden çıkıyorlar demek tamamen götürmüyor ya da düzenli şekilde belli bir süre kullanmak gerek :44:

Son düzenleme:
Doa ürünlerinden Argan yağı, Shea Butter, solid parfüm, melisa kremi aldım. Hediye olarak da saç maskesi geldi.

Doa'dan gelen mailde de söyledikleri gibi, argan yağından mucize beklememek gerekliymiş.
Gerçekten de hoş bir yağ ama öyle müthiş, lekelerim gitti, sarkma gitti, kırşıklık gitti diyemiyorum maalesef...
Geceleri nemlendirici olarak sürüp yatıyorum. Bir de şişenin pompası kullanışsız, az basınca yeteri kadar gelmiyor, sonuna kadar basınca avucum yağ ile doluyor, yüzüme boynuma dekolteme kollarıma saçlarıma sürüyorum anca bitiyor...

solid parfüm iyi, sanki vücut losyonu sürmüşsünüz de o kokuyormuş gibi hafif bir koku bırakıyor üzerinizde...

melisa kremi de güzel hafif, ağırlaştırmıyor, yağlı değil, sivilce felan yapmıyor. Yüzümde de denedim, elime de sürdüm. Çok kullanışlı...

shea butter'ı vaselin yerine kullanıyorum. Gece yatarken dudaklarıma dirseklerime sürüyorum. Bazen de yüzüme sürüyorum...
Kaba deriyi yumuşatıyor, dudaklara iyi geliyor ciltte bir etkisi var mı anlamadım ama zararı olmadığını söyleyebilirim...

Saç maskesi de güzel, ben onu 3-4 sefer kullandım hala daha duruyor, buzdolabında saklıyorum. Akşamları yıkanmış ıslak saçıma sürüp öyle bırakıyorum, sabah durluyorum. Güzel bence başarılı.. Yalnız doğal olduğundan fazla dayanmıyor...

Müşteri hizmetleri çok başarılı, çok ilgililer...

Şimdi denemek istediğim birkaç ürünleri daha var onları da alır yazarım yine...

Kara üzüm çekirdeği yağı+ pirinç kepeği yağı+ nar çekirdeği yağı üçlüsünü kullanmaya başlıyorum, bir geceyi tabikiiiii ozona ayıracağım:16:
Tek tek pek uğraşacak vaktim olmuyor bu ara:17:

hadi hayırlı olsun, ben de sipariş geçsem başlayacam da üüff :31:

Ben kullanıyorum sorun olmuyor:21::1:

katı parfüm saça olayına çok sevindim bu arada :8::10:

Back