Doa Kozmetik Ürünleri

kızlar bu doa kozmetik ankara da tam olarak nerde gitsem oradan koklaya koklaya alsam nasıl olur acaba...:97:

dökülme için olan şampuanı sevmedim.köpürtemedim bi türlü kokusuda güzel değildi.şimdi boyalı saçlar için olanı kullanıyorum.tek kelimeyle muhteşem.kokusuna özellikle bayıldım.hiç bu şampuanın içine sarımsak,bemiks ampül katan var mı.o şekilde kullanıp memnun kalanlar var mı.tabi ben şampuanımı ikiye ayırmayı düşünüyorum.ilk yıkama sarımsaklı,bemiksli 2.si normal olanla.eğer şampuanın yapısı bozulacaksa hiç yapmıyım böyle

canım bu tür bakımlar öncelikle dökülmeyi arttırır. çok zayıf ve kıl kökleri beslenmeyen saçlar atılır daha sonra gözeneklerin açılması ve kan dolaşımının artması ile dökülen saçların yerine ortalama 3 4 ay sonra yeni canlı ve sağlıklı saçlar çıkmaya başlar. yani bu dökülme bir aşama. ama benim ilk kullanımda dökülmem oldukça azalmıştı bunun nedeni çok uzun süreden beri saçlarımın dökülüyo olması idi. yani bütün sağlıksız saçlar zamanla dökülmüştü zaten. bu karışımın bana bu şekildeetki etmesinin nedeni kan dolaşımını hızlandırarak mevcuttaki saçların kıl köklerini sağlamlaştırması idi. muhtemelen diren de ve sedanur da da daha önceleri çok şiddetli dökülmeler vardı. onlar da böyle bir etki ile karılaşmışlardı. benim fikrim bu. bilgisi olan arkadaşlar varsa ve ben yanlış düşünüyorsam açıklarlarsa sevinirim

canım bu tür bakımlar öncelikle dökülmeyi arttırır. çok zayıf ve kıl kökleri beslenmeyen saçlar atılır daha sonra gözeneklerin açılması ve kan dolaşımının artması ile dökülen saçların yerine ortalama 3 4 ay sonra yeni canlı ve sağlıklı saçlar çıkmaya başlar. yani bu dökülme bir aşama. ama benim ilk kullanımda dökülmem oldukça azalmıştı bunun nedeni çok uzun süreden beri saçlarımın dökülüyo olması idi. yani bütün sağlıksız saçlar zamanla dökülmüştü zaten. bu karışımın bana bu şekildeetki etmesinin nedeni kan dolaşımını hızlandırarak mevcuttaki saçların kıl köklerini sağlamlaştırması idi. muhtemelen diren de ve sedanur da da daha önceleri çok şiddetli dökülmeler vardı. onlar da böyle bir etki ile karılaşmışlardı. benim fikrim bu. bilgisi olan arkadaşlar varsa ve ben yanlış düşünüyorsam açıklarlarsa sevinirim

Hayır canım ben başlamanı önermem özellikle leke problemin varsa.
Tca kadar değilse de soyuyor cildi, diyorum ya cildi benim gibi hassas bir arkadaşımız özel mesaj atmıştı adını hatırlamıyorum çok fazla özel mesaj geliyor silmişim keşke yazsa buraya tek kullanımında aldığı tepkiyi:26:.
Mantar oksijen ve nem ile tutunur düzenli kullanımda hem hava ile teması kestiği ve ozon gazının dezenfekte özelliğinden dolayı geçireceğini düşünüyorum

hadi hayırlı olsun, ben de sipariş geçsem başlayacam da üüff

katı parfüm saça olayına çok sevindim bu arada

Duştan sonra koltuk altına yedir katı parfümü biraz masajla birde o zaman gör deodorantlara rolonlara elveda hele birde sürdüğün bölgeye kendi parfümünü sık kalıcılığı en az 2-3 kat artıyor diyebilirim

Son düzenleme:
Siz de evinizde laktik asit üretebilirsiniz. Evde doğal yollardan yoğurt yaparak laktik asit üretiminde ilk aşamaya gelin. (Hazır yoğurtlardan bu asidi elde etmeniz daha zordur.) Kendi elinizle elde ettiğiniz doğal mayalı yoğurdunuzu birkaç gün oda sıcaklığında bekleterek ekşitin. İçinde sarı suyu birikecektir. Yoğurdu bir kese yardımıyla süzüp suyunu bir kapta toplayın. (Bu su laktik asitli sudur.) Çoğaltmak için istediğiniz miktarda içilebilir su ve bu suyun içine birkaç kaşık yoğurt ve 2-3 tane kesme şeker ilave ederek iyice karıştırın ve oda sıcaklığında (20-23 °C’de) en az iki gün bekletin. Sonra suyunu ince bir tülbentten süzerek şişeye doldurun. İşte fermantasyon başlatıcı laktik asidiniz hazır.

Alıntı.

Kızlar hani hep yoğurt maskesi için de lekeleri giderme beyazlatma özelliği var denir ya, demek içinde oluşan asitten

Son düzenleme:
Turplu suyla saç uzatma mevzusunu bilen bilir.Onu kullanmaya başladığım zaman saçlarım acaip dökülmüştü zamanla uzamaya etki etti ve kuaförüm diplerden saç fışkırıyor dedi.Dökülme mevzusu açılmış söyliim dedim cansız saçlar dökülür yerine yenisi gelir

Kızlar siteye mail atıp sorayım dedim ama önce size danışmak istedim.Acaba bu asitler dövme siliyormu???Agbimin 1 kolu komple dövme dolu..çok rahatsız bu durumdan..Bir kaç gündür kafama takılıp duruyor şu asitlerden alsam da agbimin koluna uygulasam mı diye...Ne dersiniz?
Varmı bu konuda bilgisi olan acaba???

Bu turp suyunu bir arada bende bur da görüp uygulamıştım..aynen bende de ilk uygulamamda bir saç dökülmüştü tiftik tiftik tül tül..Bu ne ya olmuştum...Korkunçtu bayağı:)ama arkasına bir kaç kez daha denemişliğim var o zaman öyle bir problemle karışmamıştım..Uzattı mı bilmiyorum ama Bayağı bir saçlarımı canlandırmıştı..ama sürekli istiyor saç alışınca bayağıda zamanımı alıyordu..Rendele kaynat vs...

Son düzenleme:

dövme sildirme olayı için daha yüksek oranlı tca'lar kullanılıyor canım. sitedekilerle silinmez dövmeleri malesef.

bende 3-4 kez kullandım sonra sinamekiye geçtim uzatıyor parlatıyorrr

Dayanamadım gece bombası atıyorum
Kına ve kil satışı başlıyor....
Dermokilin peşinde mağaza mağaza koşmaktan fenalık gelmişti sağolsunlar kaliteli kilimiz olacak artık

dökülmeler icin olan yağı 3 kere kullandım
acıkcası ben de de ise yaramadı
ama denemeye devam edicem
ama dökülme olan arkadasıma arkadasıma bepanten evigen badem yağı karısıımını öneririrm
mücize gibi
ben de de seboreik egzema var hastalıgın kendisi dökülme yapıyor
bu karısım cidden ilk kulanımdan itibaren etkili

Yaa durup durup birşeyler soruyorum ama bulamadım ne yapayım Acaba doa nın cilt tonu bozuklukları için de bir ürünü var mı.. Ya da bu amaçla üretilmemiş ama başka bir ürünüyle bu etkiyi gözlemleyen?? Bu arada tüy kremini kullanan arkadaşım ne drumdasın var mı değişim

Ozon yağı ciltte dolaşımı arttırıyor ve sıkılaşma duruluk sağlıyor haftada bir gece mutlaka yaparım.
''Pirinç kepeği yağı+ Kara üzüm çekirdeği yağı+ Nar çekirdeği yağı'' Bu üçlü karışımı haftanın 2 yada 3 gecesi kullanırım ton farkım yok artık ki pembe beyaz tenliyim
Kil maskeside öneririm cildinizi ölü hücrelerden arındırır (peeling) mineral desteği sağlar, hem yağ bakımlarınız cildinize daha kolay işler.
Ve lütfen yağ bakımı yapıyorsanız lekem olmasın, ton farkım olmasın diyorsanız 50+ faktörlü güneş koruyucuda kullanmalısınız

Son düzenleme:

canım sağol ilgilenip çözüm bulmayı önderdiğin için saç konusunda hassasım zaten geçen yaz yaşadığım kuaför şokundan sonra toparlayıp uzatmaya çalışıyorum çok bakım yaptım şampuanında bu hale getirmesi bi hayli delirtti beni desem yeridir bu kutu bitsin almayı düşünmüyorum artık şampuan hariç diğer ürünlere devam ederim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…