kızlaar dün bakım yağı ve krem karışımını kullandım. hazırlayalı birkaç gün olmuştu, ancak zaman bulabildim.
saçlarımdaki kabuklanmalar ve kaşınmalar başgöstermişti, sebaroik dermatit dedikleri şeyden..
geçer ümidyle sürdüm hemen, durularken sorun olmadı yağlı kalmadı saçlarım. ama öbek öbek derler ya,saçlarım aynı o şekilde döküldü banyoda..
bu bakım yağlı kremi haftada ne kadar kullanabiliyoruz ve ne kadar zamanda etki eder, nolur aydınlatıverin beni bi :2:
kızlaar dün bakım yağı ve krem karışımını kullandım. hazırlayalı birkaç gün olmuştu, ancak zaman bulabildim.
saçlarımdaki kabuklanmalar ve kaşınmalar başgöstermişti, sebaroik dermatit dedikleri şeyden..
geçer ümidyle sürdüm hemen, durularken sorun olmadı yağlı kalmadı saçlarım. ama öbek öbek derler ya,saçlarım aynı o şekilde döküldü banyoda..
bu bakım yağlı kremi haftada ne kadar kullanabiliyoruz ve ne kadar zamanda etki eder, nolur aydınlatıverin beni bi :2:
Dünkü siparişimde %10 luk laktik asit de sipariş verdim aslında yavaştan kullanmaya başlasam diyordum ben de :26:
Kızlar ben katı parfümleri el ve ayak kremi gibi kullanıyorum, zaten içinde yağ var yumuşatırlar da diye düşündüm.
Bir de ozon yağı ayak mantarıma iyi geldi demiştim ya bir kaç gün sürmeyince yeniden çıkıyorlar demek tamamen götürmüyor ya da düzenli şekilde belli bir süre kullanmak gerek :44:
hadi hayırlı olsun, ben de sipariş geçsem başlayacam da üüff
katı parfüm saça olayına çok sevindim bu arada
Turplu suyla saç uzatma mevzusunu bilen bilir.Onu kullanmaya başladığım zaman saçlarım acaip dökülmüştü zamanla uzamaya etki etti ve kuaförüm diplerden saç fışkırıyor dedi.Dökülme mevzusu açılmış söyliim dedim cansız saçlar dökülür yerine yenisi gelir
Kızlar siteye mail atıp sorayım dedim ama önce size danışmak istedim.Acaba bu asitler dövme siliyormu???Agbimin 1 kolu komple dövme dolu..çok rahatsız bu durumdan..Bir kaç gündür kafama takılıp duruyor şu asitlerden alsam da agbimin koluna uygulasam mı diye...Ne dersiniz?
Varmı bu konuda bilgisi olan acaba???
dövme sildirme olayı için daha yüksek oranlı tca'lar kullanılıyor canım. sitedekilerle silinmez dövmeleri malesef.
Bu turp suyunu bir arada bende bur da görüp uygulamıştım..aynen bende de ilk uygulamamda bir saç dökülmüştü tiftik tiftik tül tül..Bu ne ya olmuştum...Korkunçtu bayağı:)ama arkasına bir kaç kez daha denemişliğim var o zaman öyle bir problemle karışmamıştım..Uzattı mı bilmiyorum ama Bayağı bir saçlarımı canlandırmıştı..ama sürekli istiyor saç alışınca bayağıda zamanımı alıyordu..Rendele kaynat vs...
dökülmeler icin olan yağı 3 kere kullandımcanım bu tür bakımlar öncelikle dökülmeyi arttırır. çok zayıf ve kıl kökleri beslenmeyen saçlar atılır daha sonra gözeneklerin açılması ve kan dolaşımının artması ile dökülen saçların yerine ortalama 3 4 ay sonra yeni canlı ve sağlıklı saçlar çıkmaya başlar. yani bu dökülme bir aşama. ama benim ilk kullanımda dökülmem oldukça azalmıştı bunun nedeni çok uzun süreden beri saçlarımın dökülüyo olması idi. yani bütün sağlıksız saçlar zamanla dökülmüştü zaten. bu karışımın bana bu şekildeetki etmesinin nedeni kan dolaşımını hızlandırarak mevcuttaki saçların kıl köklerini sağlamlaştırması idi. muhtemelen diren de ve sedanur da da daha önceleri çok şiddetli dökülmeler vardı. onlar da böyle bir etki ile karılaşmışlardı. benim fikrim bu. bilgisi olan arkadaşlar varsa ve ben yanlış düşünüyorsam açıklarlarsa sevinirim
Yaa durup durup birşeyler soruyorum ama bulamadım ne yapayımAcaba doa nın cilt tonu bozuklukları için de bir ürünü var mı.. Ya da bu amaçla üretilmemiş ama başka bir ürünüyle bu etkiyi gözlemleyen?? Bu arada tüy kremini kullanan arkadaşım ne drumdasın var mı değişim
Dayanamadım gece bombası atıyorum
Kına ve kil satışı başlıyor....
Dermokilin peşinde mağaza mağaza koşmaktan fenalık gelmişti sağolsunlar kaliteli kilimiz olacak artık
Tatlım çalkalıyor musun saçlarını? Saçlarını bir defaya mahsus karbonatla arındırmayı bir dener misin? Bu derece yapmaması gerekir:26:
Karbonat olayını bir dene, aynı sorun devam ediyorsa sana iyi gelmemiş demektir..Bir de mutlaka iyice çalkalayın ve iyice durulayın saçlarınızı kızlar..
Bir kaç sayfa önce şampuanın suyla karıştırılması olayını yazdık..bir de öyle dene bakalım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?