- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
canım bu tür bakımlar öncelikle dökülmeyi arttırır. çok zayıf ve kıl kökleri beslenmeyen saçlar atılır daha sonra gözeneklerin açılması ve kan dolaşımının artması ile dökülen saçların yerine ortalama 3 4 ay sonra yeni canlı ve sağlıklı saçlar çıkmaya başlar. yani bu dökülme bir aşama. ama benim ilk kullanımda dökülmem oldukça azalmıştı bunun nedeni çok uzun süreden beri saçlarımın dökülüyo olması idi. yani bütün sağlıksız saçlar zamanla dökülmüştü zaten. bu karışımın bana bu şekildeetki etmesinin nedeni kan dolaşımını hızlandırarak mevcuttaki saçların kıl köklerini sağlamlaştırması idi. muhtemelen diren de ve sedanur da da daha önceleri çok şiddetli dökülmeler vardı. onlar da böyle bir etki ile karılaşmışlardı. benim fikrim bu. bilgisi olan arkadaşlar varsa ve ben yanlış düşünüyorsam açıklarlarsa sevinirim
bilgilendirme için teşekkür ederim canım, dün akşam yapıp sabah tekrar yıkadım. bu kez de döküldü ama biröncekine göre yarı yarıya denebilir.. inşallah azalır gitgide dökülmelerim...
Duştan sonra koltuk altına yedir katı parfümü biraz masajla birde o zaman gör deodorantlara rolonlara elveda hele birde sürdüğün bölgeye kendi parfümünü sık kalıcılığı en az 2-3 kat artıyor diyebilirim
oooh misler gibi olur...
Dayanamadım gece bombası atıyorum
Kına ve kil satışı başlıyor....
Dermokilin peşinde mağaza mağaza koşmaktan fenalık gelmişti sağolsunlar kaliteli kilimiz olacak artık
kına mııı, kil miiii e süpermişşş
Başlamış bile canım..
Kil,Kına,Doğal Deodorant,Elma sirkesi veee Ginseng Katkılı Kil
diğerlerini anladım da doğal deodorant ve ginseng katkılı kil nedir arkadaşlar yaa..