kızlar kafayı yemek üzereyim, doa'nın normal saçlar için olan şampuanını almıştım, kullanımı zor olsa da yılmadan kullandım bi kaç hafta boyunca, ilk hafta saçlarımı doğal şampuanla yıkıyorum diye mutluydum ama saçlarım keçe gibi oldu, düğüm düğüm oldu saçlarım..aradım doa'yı görüştük, kullanma talimatımı sordu ben de cevapladım, doğru kullanyorsunuz ama saçlarınızı çok uzun süre durulamanız gerekli dedi, ankarada oturuyorum, ankaranın suları çok kireçli diye şampuan saçı tutuyormuş kireçle yapışıyormuş saçıma adam aynen böyle söyledi, uzun süre durulayın iyice dedi, peki dedim ve her banyoda neredeyse 15 dakika duruladım saçlarımı..ama ne oldu? saçımın düğümü açılmadı ve gidip kestirdim saçlarımı sonra tekrar doa ile yıkamak zorunda kaldım saçımı ve resmen yapıştı kafa derime... şaka gibi kızlar ardından tekrar yıkadım başka bi şampuanla ve boool booll suyla ama kafa derime yapıştı resmen şampuan arınmıyor saçımdan.. nohut tanesi kadar kullandım halbuki, biraz fazla kullansam nolcaktı kimbilir...
sonuç olarak küvetlerce akan su, saç derimde parçacıklar halinde kepek görünümü veren şampuan parçaları ve kestirmek durumunda kaldığım saçlarım var !!!!
ayrıca kuaförüme gittim geçen gün, saçlarını mahvetmişsin çok kaliteli saç yapın vardı senin dedi
kimse yanlış anlamasın tamamen başımdan geçen olayı anlattım firmayı kötülemiyorum, belki benim saç tipime uymadı bilmiyorum ama sonuçtan hiç hiç memnun kalmadım
Offf kötü olmuş keşke başta kullanmayı bıraksaydın gercı insan alışır mı saçlar dıye bır muddet zaman vermek ıstıyor kullandıgı urune ama çok da zorlamak gereksız ıyı gelmemısse saçlarına bence bırak kullanmayı zaten saç uzatmak uzun zaman alıyor bır de böyle durumlarda kestırmek zorunda kalınca ınsan uzuluyor