- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
Epeydir kan görmediğimden önce bi şaşkınlık
Evet canım ama eser miktarda var%0,3 gibi bir miktarda şampuandakı gibi değil yani
Kakao yağı hamilerinde güvenle kullanabileceği katkısız ve bitkisel bir yağ, yakında 15 yaşındaki kız kardeşime önlem olsun diye uygulamaya başlıyorum
ladySubaru cok gecmiş olsun dikkat eeeett :18:
bu melisa kreminin içinde slikon varmış diye yazmıştı biri bu toikte ama kimdi hatırlamıyorum. silikon cok mu zararlı? ya da silikon içermeyen bir marka var mı kremlerde?
bi de kakao yağı hamilelik dönemindeki çatlaklara derman oluyor mu? tamam bu başlıkta yazıyor iyi geldiği ama kullanıp tecrübe eden var mı?
ne yani sampuanda da mı var doa nınof be nbu zamana kadar hiç ilgilenmezdim bu tarz şeylerle o yüzden bilmiyorum pek
ben de ilk defa sipariş verdim, inşallah memnun kalırım
shea butterdan çoğu kişi memnun diye 100 ml lik aldım, badem yağı kirpikler içinkil sabunu ve aşkımla ikimiz için melisa kremi
pedesa katı parfüm de istiyodum ama yoktu, neyse o da bidahakine artık, evde de bi sürü yedek şampuan var, onlar bitince yeşil çay özlü sülfatsız şampuandan alırım
canım ben hamilelik döneminde kakao yağını kullandım sabah akşam aklıma düştüğünde sürekli yağlandım...
kakao yağı bide uğraştırıcı eritmek gerekiyor. şuan çatlağım yok diyemem malesef ama sürmeseydim daha çok olacağını düşünüyorum genetik ne yazık ki...
kakao yağım Ladysubaranın gösterdiği gibi geldi ama cıvımış benimkibirkaç tane top halinde kalmış.ben de başka bir kaba koydum.dolaba koydum biraz donmuş.bir parça alıp tenimde gezdirince eridi zaten.basenlerimdeki çatlaklara bakalım iyi gelecek mi :)
fesleğen kremi gelmiş bir de.ben kokusunu çok beğendim hatta melisadan daha güzel geldi bana.sanki daha çok sümbül kokusu aldım
şimdiden hayırlı olsun canım :)
ben de elimdeki yeşil çaylı şampuan bitince dökülmeye karşı olanından alıcam iyice coştular tutam tutam gidiyorlar
Benimde bugün ürünlerim geldi
100lük shea butter'ı açtım hemen acaba küçük kutu mu bana kokuyor gibi gliyordu diye ama bunda da çok net alabiliyorum ben kokuyu ama alışıyorum yavaş yavaş koksada çünkü vazgeçilmezim oldu benim resmen elime koluma bacağıma ya shea butter yada melisa krem sürüyorum. Anneme de aldım melisa krem bundan sonra o da vazgeçemez kesin
laktik asiti de kullansam mı kullanmasam mı bugün diye çok düşündüm yola çıkacağım için ama dayanamadım sürdüm yüzüme. tca gibi yanma veya batma hissi hiç yoktu. Evime gittiğimde toniğimin içine ekliyip biraz birde o şekilde kullanmayı düşünüyorum.
zaten ankaraya gidiyim bir sipariş daha vericem kakao yağında aklım kaldı çok fena
Bu arada shea butterı koklarsanız öyle kokmuyor kolunuza falan sürün öyle koklayın o zaman alırsınız anca kokuyu:)
Bende başka kaba aktardım elime aldığım gibi eriyor formunu çok beğendimkardeşime uygularken bende mi kullansam diye düşünüyorum
Fesleğen kremiyle ilgili bir öneri: bir kısmını başka kaba aktar içine evigen ilave et oldu sana yüz nemlendircisi
Saç dökülmeleri için paniklemeyin mevsimsel, bol su için sebze meyve tüketin hatta kan değerlerini ölçtür vitamin eksikliği demir eksikliği gibi başka problemin habercisi olabilir:44:
nemlendirici fikri aklımda bulunsun :)
benim saç dökülmem mevsimsel değil sanırım çünkü uzun zamandır böyle hatta 2009 ünide son yılımdı o zamandan beri çook dökülüyor.1 senedir çok defa kan tahlili yaptırdım bir eksiklik yoktu.sıkıntıya strese bağlıyorum artıkhani o yüzden şampuandan da medet ummuyorum aslında:)
benim kullandığım kakao yağ farklıymış sanırım kullandığım hayatta sıvı hale geçmiyordu uzun süre uğraşırdım eritmek için hiç pratik değildi..
ne yazık ki doa yı bu ay tanıdımgeç oldu ama en azından tanıdım
Evet doa nın kakao yağı elimize aldığımız gibi eriyor ekstra çabaya gerek olmadan, piyasadaki diğer sözde kakao yağlarıyla asla kıyaslanamacak kadar kaliteli
Aramıza hoşgeldiniz tekrar
Canım doa nın kakao yağı piyasada satılanlardan çok farklı sanırım o yüzden pek işine yaramadı
Bende başka kaba aktardım elime aldığım gibi eriyor formunu çok beğendimkardeşime uygularken bende mi kullansam diye düşünüyorum
Fesleğen kremiyle ilgili bir öneri: bir kısmını başka kaba aktar içine evigen ilave et oldu sana yüz nemlendircisi
Saç dökülmeleri için paniklemeyin mevsimsel, bol su için sebze meyve tüketin hatta kan değerlerini ölçtür vitamin eksikliği demir eksikliği gibi başka problemin habercisi olabilir:44:
teşekkür ederim hoşbuldumyalnız gözüm bir türlü doymuyo :2: kargom gelmeden daha ne alsam diye bakınıyorum
hatta yeni ürün çıkarmı diye defalarca girmişliğim var sitesine hadi hayırlısı benim için
lady çok geçmiş olsun canım çok derin değildir inşallah yaran.
ürünlerini de güle güle kullan bu arada. okaliptus sabununu nasıl kullanacaksın bakteri ve virüse dayalı cilt problemlerinde kullanılıyor bildiğim kadarıyla. nar nane ve aloe vera sabunlarını merak ediyorum ama yakın bir zamanda sipariş vermeyeceğim neredeyse hepsinden var elimde fazla fazla stokladım mesela melisa 3 kutu var krem. geçen bana son gelen siparişlerimle solidlerden göndermişler 2 bana 2 eşime kocişim de çok beğendi kokusunu. yanına aldı gün boyu kullanıyor.
şu tca beni çok düşündürüyo 3 4 günden beri okuyorum topiklerdekileri ama aklım kayacak diyede korkmuyor değilim hani. gerçi benim 15 lik tca. lakt,k asitle ilgili düşüncelerini bizimle paylaşmayacak mısın hala. çok merak ettik!?
Canım ben birtakım şeyleri birazda olsa blinçaltı-pozitif düşünceye bağlıyorum..İnsan görmek istediği şeyi görürmüş...Saç dökülmenin sıkıntıya bağladıkça sürekli olarak kendini sıkıntıda hissettiğin anda saçların dökülmeye başlar...Bence bu konuda biraz pozitif düşünmeye başlarsan ve aldığın şampuanın iyi olucağına ,saçına iyi geleceğini düşünürsen bunun sana bir artısı olacağı kanısındayım..
teşekkür ederim hoşbuldumyalnız gözüm bir türlü doymuyo :2: kargom gelmeden daha ne alsam diye bakınıyorum
hatta yeni ürün çıkarmı diye defalarca girmişliğim var sitesine hadi hayırlısı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?