• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

ne kullandıysam çok memnun kaldım başta ön yargılıydım sırf fiyatların dolayı aradım firma yetkilileriyle görüştüm sabırla ilgilendiler sağ olsunlar.
artık kreme maskeye para vereceğimi sanmıyorum sizinle tanıştığım için çok mutluyum seviyorum sizi :13: :13: :13:

bu arada meyve veren ağaç taşlanırmış :nazar: :nazar: :nazar:

Aynı fikirleri paylaşıyoruz bende ön yargılara sahiptim hem kullanan arkadaşların yorumları hem firma alakası ürünleride kullandıkça bende memnuniyet kervanına katıldım, ki en başta bünyem alışkın değildi uygun fiyatta sorunlarımı çözecek ürün almaya:9: Benim cebimden de o pahalı kozmetik balonlarına para çıkmaz artık:10:
İyi ki sizleri okuyup doğruya ulaşmışım kızlar:46::16::nazar:

Epeydir kan görmediğimden önce bi şaşkınlık :9:
Evet canım ama eser miktarda var%0,3 gibi bir miktarda şampuandakı gibi değil yani:34:
Kakao yağı hamilerinde güvenle kullanabileceği katkısız ve bitkisel bir yağ, yakında 15 yaşındaki kız kardeşime önlem olsun diye uygulamaya başlıyorum:16:

canım ben hamilelik döneminde kakao yağını kullandım sabah akşam aklıma düştüğünde sürekli yağlandım...
kakao yağı bide uğraştırıcı eritmek gerekiyor. şuan çatlağım yok diyemem malesef ama sürmeseydim daha çok olacağını düşünüyorum genetik ne yazık ki :50:...

acaba kakao yağı var olan çatlaklara da çözüm müdür? :26:
benim de kilo alıp vermeden bacaklarımda çatlaklar oluştu. sürsem etkisi olur mu, yoksa çatlak olmadan mı kullanmak gerekiyordu? :14:

Kızlar selam,
Uzun zamandır konuya bakamadım o yüzden fransız kaldım.
Bu laktik asit, tca falan nedir? Nasıl bişeydir?
Ne için kullanılır?

haa bir de bi sorum daha olacaktı doa şampuanı uzun zamandır kullananlara:
saç dökülmesini önlediği gibi yeni saçların çıkmasını da destekliyor mu acaba?
var mı böyle bir gözleminiz kızlaar?

acaba kakao yağı var olan çatlaklara da çözüm müdür? :26:
benim de kilo alıp vermeden bacaklarımda çatlaklar oluştu. sürsem etkisi olur mu, yoksa çatlak olmadan mı kullanmak gerekiyordu? :14:

Düzenli kullanımda ben mutlaka fark edeceğini düşünüyorum:9::34:

Kızlar selam,
Uzun zamandır konuya bakamadım o yüzden fransız kaldım.
Bu laktik asit, tca falan nedir? Nasıl bişeydir?
Ne için kullanılır?

Canım laktik asit ve tca kimyasal peeling de kullanılan asitlerdir:51:

haa bir de bi sorum daha olacaktı doa şampuanı uzun zamandır kullananlara:
saç dökülmesini önlediği gibi yeni saçların çıkmasını da destekliyor mu acaba?
var mı böyle bir gözleminiz kızlaar?

Saçı ve saçlı deriyi çok iyi temizlediğini biliyoruz düz mantık gidersek sağlıklı saç derisi saç oluşumu ve çıkışında olumludur :17:

kız şimdi okuduklarımdan yola çıkarak nar çekirdeği - ozon ve pirinç kepeği yağlarını karıştırıp yüzümüze sürsek, çok mu karmaşık bişey olur ortaya çıkan acaba? bunları tek tek nası kullanabliriz zaten azar azar hepsi...

kız şimdi okuduklarımdan yola çıkarak nar çekirdeği - ozon ve pirinç kepeği yağlarını karıştırıp yüzümüze sürsek, çok mu karmaşık bişey olur ortaya çıkan acaba? bunları tek tek nası kullanabliriz zaten azar azar hepsi...

Ben prinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağını doa yetkilierinin dediği gibi karıştırdım ve dün gece itibariyle yatarken sürmeye başladım..Sabahlarıda cildimi nar sabunuyla yıkıyorum ve ozon yağınıda haftada 1 yada 2 gece kullanmayı düşünüyorum..Bence 3ünü karıştırma..

Ben prinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağını doa yetkilierinin dediği gibi karıştırdım ve dün gece itibariyle yatarken sürmeye başladım..Sabahlarıda cildimi nar sabunuyla yıkıyorum ve ozon yağınıda haftada 1 yada 2 gece kullanmayı düşünüyorum..Bence 3ünü karıştırma..

canım bu karışımın özel bir ölçüsü var mı yoksa iki şişeyi birbirine tamamen mi karıştırdın?
bana da zaten yazarken bile çok karışık olur gibi geldi ama sorayım dedim yine de..
ben de bu şekilde kullanabilirim aslında, bu ozon yağının kullanımı nasıldı bir de onu izah eder misiniz, yani buzlukta duruyor sonra çıkarıp nasıl kullanıyoruz acaba? :26:

Bence ozon diğer yağlarla birleştirilmemeli, nar, pirinç, kara üzüm çekirdeği birbiriyle karıştırılabilir ama ozon yağı çok başka birşey kıvamı işlevi tek başına ayrı bir sonuç veriyor.
Mesela tüm gece baş ağrım sebepli uyuyamadım gece ozon yağı sürdüm göz altı, kaş altı ve cildime 3-4 saat önce yıkadım uykusuzluk yorgunluk belirtim yok :9::ssz:
Nar çekirdeği pirinç kepeği ve kara üzüm çekirdeği karıştırdım bende.
Ozon yağını haftada 1 gece, düşündüğünüz karışımı haftada 2 gece uygularsınız ve bakma miktarlarının küçük olduğuna tüm yüze 3-4 damla gayet yeterli geliyor parmak uçlarınızla masaj yaparak yedirin hem oluşan ısıyla yağlar genleşip tam yayılıyor ciltte emiyor yağları :34:

Canım her gece kullanma yağları düzenli aralıklarla kullan mesela bir hafta ozonu 2 defa yağ karışımını bir defa, bir diğer hafta yağ karışımını 2 defa ozon yağını bir defa uygula.
Bence yağ bakımında kil maskeside kullanmalısın hem ölü deriyi uzaklaştırıp gözeneklerini açar cilt yağlanmanı dengeler yapısında olan mineral desteğinide pas geçmemek lazım:32::34:

Aklımdayken türk kahvesi içtiğinizde telveyi yüzünüze sürün ve kurumasını bekleyin kızlar sonra dairesel hareketlerle çok bastırmadan ovarak çıkartın durulayın yüzünüzü, kafein cildinize duruluk verecek ve yine peeling etkisi yumuşacık bir cilt:32::34:

Son düzenleme:

canım bu karışımın özel bir ölçüsü var mı yoksa iki şişeyi birbirine tamamen mi karıştırdın?
bana da zaten yazarken bile çok karışık olur gibi geldi ama sorayım dedim yine de..
ben de bu şekilde kullanabilirim aslında, bu ozon yağının kullanımı nasıldı bir de onu izah eder misiniz, yani buzlukta duruyor sonra çıkarıp nasıl kullanıyoruz acaba? :26:

Burda arkadaşlar eşit ölçüde karıştırılması gerektiği yazmışlardı..Zaten 2 sininde şişelerdeki oranları aynı yani 20ml.Ben ayrı bir şişeye 2 sini boşaltıp karıştırdım...
Ozon yağınıda buzluktan indirip bıçak yardımıyla ufak bir parça alıp seri şekilde kutuyu kapatıp buzluğa atıyorum..Aldığım parça zaten hemen jel kıvamına geliyor..Onuda cildime masaj şeklinde sürerek yediriyorum....

Canım her gece kullanma yağları düzenli aralıklarla kullan mesela bir hafta ozonu 2 defa yağ karışımını bir defa, bir diğer hafta yağ karışımını 2 defa ozon yağını bir defa uygula.
Bence yağ bakımında kil maskeside kullanmalısın hem ölü deriyi uzaklaştırıp gözeneklerini açar cilt yağlanmanı dengeler yapısında olan mineral desteğinide pas geçmemek lazım:32::34:

Aklımdayken türk kahvesi içtiğinizde telveyi yüzünüze sürün ve kurumasını bekleyin kızlar sonra dairesel hareketlerle çok bastırmadan ovarak çıkartın durulayın yüzünüzü, kafein cildinize duruluk verecek ve yine peeling etkisi yumuşacık bir cilt:32::34:

Teşekkür ederim canım..Dediğin gibi yapayım..Bu arada hemen bir kil maskesi temin edeyim..Önerebiliceğin bir marka varmı kil maskesinde??

Bence ozon diğer yağlarla birleştirilmemeli, nar, pirinç, kara üzüm çekirdeği birbiriyle karıştırılabilir ama ozon yağı çok başka birşey kıvamı işlevi tek başına ayrı bir sonuç veriyor.
Mesela tüm gece baş ağrım sebepli uyuyamadım gece ozon yağı sürdüm göz altı, kaş altı ve cildime 3-4 saat önce yıkadım uykusuzluk yorgunluk belirtim yok :9::ssz:
Nar çekirdeği pirinç kepeği ve kara üzüm çekirdeği karıştırdım bende.
Ozon yağını haftada 1 gece, düşündüğünüz karışımı haftada 2 gece uygularsınız ve bakma miktarlarının küçük olduğuna tüm yüze 3-4 damla gayet yeterli geliyor parmak uçlarınızla masaj yaparak yedirin hem oluşan ısıyla yağlar genleşip tam yayılıyor ciltte emiyor yağları :34:

çok teşekkür ederim leydim cevap için :1:
ben de öyle yapayım cildime. hergün sürmeyi düşünmüştüm ama hem bu hem aşağıdaki cevabından dolayı dediğin şekilde kullanıcam inş sipariş vereyim de.. peki bir soru, cildimdeki hafif kızarıklıklara, sivilce izlerine iyi gelir mi dersin bu bakım? zaman zaman da kuruluklar oluyor tabii.. bunlara çözüm olur gibi geliyor bana.. ne dersin ?

canım kil maskesi için bir tarifin yada kullandığın bir marka var mı? kil maskesinden sonra mı yağ bakımı yapmalı diyorsun? tarif verirsen çok sevinirim :16:

Burda arkadaşlar eşit ölçüde karıştırılması gerektiği yazmışlardı..Zaten 2 sininde şişelerdeki oranları aynı yani 20ml.Ben ayrı bir şişeye 2 sini boşaltıp karıştırdım...
Ozon yağınıda buzluktan indirip bıçak yardımıyla ufak bir parça alıp seri şekilde kutuyu kapatıp buzluğa atıyorum..Aldığım parça zaten hemen jel kıvamına geliyor..Onuda cildime masaj şeklinde sürerek yediriyorum....

sağol canım,teşekkür ederim.

Teşekkür ederim canım..Dediğin gibi yapayım..Bu arada hemen bir kil maskesi temin edeyim..Önerebiliceğin bir marka varmı kil maskesinde??

Canım ben hazır maske almıyorum kili kendim alıp maskemi kendim hazırlıyorum.
Şöyle izah edeyim mesela adaçayı demleyip adaçayı ile kili maske kıvamına getiriyorum içine çok az miktar shea butter bir iki damla kara üzüm çekirdeği yağıda eklediğim oluyor.
Bazende lavanta demleyip lavanta ile yapıyorum, aktardan kurutulmuş gül tomurcuğu almıştım onuda demleyip onunla da yapıyorum ay ben neler neler yapıyormuşum :53::1::1:

Şöyle izah edeyim mesela adaçayı demleyip adaçayı ile kili maske kıvamına getiriyorum içine çok az miktar shea butter bir iki damla kara üzüm çekirdeği yağıda eklediğim oluyor.
Bazende lavanta demleyip lavanta ile yapıyorum, aktardan kurutulmuş gül tomurcuğu almıştım onuda demleyip onunla da yapıyorum ay ben neler neler yapıyormuşum :53::1::1:

Süpersin valla ne diyeyim...:16:
Teşekkür ederim önerilerin için...
İnsanın kendine bakması kadar güzel bir şey olamaz herhalde...

e bunlar ciddden harika ve cok iyi fikirler...süpermiş!! :42::42::46:
evde lavanta vardı,kil almam lazım ama.. ıhlamur da olur mu ki, çaylardan giderken :1:

Süpersin valla ne diyeyim...:16:
Teşekkür ederim önerilerin için...
İnsanın kendine bakması kadar güzel bir şey olamaz herhalde...

Kararlıyım 50li yaşlarda da taş hatun olacağım yahu:32::52:
Rica ederim ısırgan otuda demleyip yapabilirsin, papatyada olur , kesinlikle bakım esastır:34:

e bunlar ciddden harika ve cok iyi fikirler...süpermiş!! :42::42::46:
evde lavanta vardı,kil almam lazım ama.. ıhlamur da olur mu ki, çaylardan giderken :1:

Evet evet yazarken gelmemişti aklıma demek epeydir yapmamışım :9::16:
Bak şimdide yeşil çay demleyip denemek düştü aklıma:21:

Son düzenleme:
kızlar bi sorum olacak saç bakım yağını saçı yıkadıktan sonra mı yoksa öncemi sürüyorsunuz. bide ne kadar bekletmek gerekir bir aydınlatsanız beni (bakım yağından kastım doa saç uzatıcı bakım yağı)

Back