ben bu firmanın neredeyse bütün ürünlerini kullandım hepsinden de acayip memnunum.kim ne derse desin ben bu firmayı çok seviyorum ...
Tüketiciyi yanıltıyoruz
sevgili tüketicilerimiz, sağda solda yazılanlar doğru, sizi yanıltıyor, kandırıyoruz, size olmaz vaatlerde bulunarak ürün satıyor, bunlardan kazandığımız paralarla, 3000 beygir besliyoruz, evet doğru kocaman motora sahip bir jeepimiz var ve bilmem kaçyüz metrekare recidanceler de yaşıyoruz.
Bunu nasıl mı yapıyoruz, sağda solda hakkımızda olumlu yazılar yazıyoruz, aslında hiçbiriniz aldığınız ürünlerden memnun değilsiniz, hadi kandırmayın kendinizi, öyle haftada bir zırt pırt sipariş vermeyin. Sizin türlü sorunlarınıza, çözümler vaad edip maliyeti 1 lira olan ürünleri size onlarca liraya satıyoruz. Her bir cilt sorununuzu çözecek übersonik kremlerimiz var bizim, bunları size eczanelerde tanıtıyor, dünya kadar reklam harcamalarıyla size satmaya çalışıyoruz.
Sen, bu ürünleri almayı düşünen tüketici, lütfen bu ürünleri alma, çünkü seni feci halde kandırdık, aslında bütün dünya sanal sanrılar üzerine kurulu, sana ürünlerden memnunum diyen arkadaşın da gerçekten yok. Her şey matrix hesabı, uyan, sürdürülebilir ticaret, çevre kirliliği, gelecek nesillerden sana ne. Akıllı ol, gününü gün et, yarının dünyasını yarının sakinleri düşünsün. Sen tüketmek için elinden gelen her şeyi yap. Kullan ve at, bizim dolduruşumuza gelip ürün falan alma.
Güzelleşmek için çok para harcamalısın, buna inan ve verdiğin paraların etkisiyle daha güzel görüneceğini asla unutma. Seni kandırıyoruz sevgili tüketici, sağda solda kendi hakkımızda iyi şeyler yazıyoruz. üstelik bunu senin verdiğin 15 liralık siparişten kargo başına ortalama kazandığımız 3-4 lira için yapıyoruz. Ne kadar aşağılık insanlar olduğumuzu gör ve bizden sakın alışveriş yapma. şimdi yapman gereken, avm lere koşup, en süper nano teknolojik, übersonik, cilt bakımında devrim yaratan, mucizevi, en doğal, tamamen bitkisel, tamamen organik ürünlerden satın alarak, bizim gibi adil ticaret yapmaya çalışan, çevreye ve insana saygılı aşağılıklarla muhatap olmaman, çünkü biz seni kandırıyoruz.
Bütün müşterilerimize, çözüm ortaklarımıza, tedarikçilerimize, dünyanın dört biryanında tarımsal faaliyette bulunan üreticilere, genel olarak bütün insanlık ailesine ve gezegende yaşamsal faaliyet gösteren bütün canlılara (varsa uzaylılara) duyrulur.