Doa Kozmetik Ürünleri

Zencefil Sabunu
Süt Bal Sabunu
Lavanta Sabunu
Okaliptus Sabunu
Nane Sabunu
Fesleğen Kremi
%15 TCA
%20 Laktik Asit

Biliyorsunuz ben tca ya karşıyım komuşumuza aldım çatlaklarında kullanacak
%40 Laktik Asit te almıştım ama maalesef kargoda kırılmış bende büyük başarıyla elimi kestim
Özcan Bey sağolsun yarın yenisini kargolayacak
Bu arada o beyaz çikolataya benzeyen, unutup elimi çikolata diye uzatıp uzatıp defalarca yerine bıraktığım kakao yağı kızlar yeni şekli çok şeker olmuş
Solidler aklımı başımdan aldı şahane kokuyorlar ah bu benim koku hassasiyetim

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım ürünlerin.
Bu arada kakao yağı enteresanmış:26:
Nasıl kullanıyor onlar??
Bu arada geçmiş olsun canım elin için..Bence hemen ozon yağı sür biraz:)

Son düzenleme:
15 lira üzeri kargo ücretsiz.
Kapıda ödeme farkı 3-3.5 lira alınıyor sanırım.
Size özel yazan fiyatlar geçerli.
3-4 güde geliyor ürünler.

teşekkürler kızlar
napalım kredi kartım yok, mecburen kapıda ödeme yapıcam şimdilik

Hayırlı olsun canım ürünlerin.
Bu arada kakao yağı enteresanmış:26:
Nasıl kullanıyor onlar??
Bu arada geçmiş olsun canım elin için..Bence hemen ozon yağı sür biraz:)

Parmağıma girdi parçanın biri güzelim tam çıkartabildim mi emin değilim
ki kırılan %40lık laktik asit şişesiymiş cayır cayır yaktı
parmağımdan camın gittiğine emin olayım ozon yağı sürüp saracağım
kullanım kolaylığı olsun diye kakao yağının şekli artık bu, çatlaklarda kullanılıyor küçük kız kardeşim için aldım ergenlik döneminde sık kilo alıp veriyor şimdiden tedbir almak istedim

Son düzenleme:
She butterde koku var kızlar ben baştan beri yazdım buraya ve demiştim ki iç yağı gıbı kokuyor dıye ama bu koku hepımıze farklı gelıyor demek kı kımılerı kokuyu almıyorum dıye yorum yapıyor kımılerı de cok guzel buldugunu soyluyor bana da bastan fena kokmustu kullana kullana alıstım kokusuna çok kullandım ben shea butterı hatta 100 gr lık aldıgım halde bıtırdım bıle.

Bu arada az önce katı parfum siparıslerım de geldı hepsını degıl ama hemen ıkısını sızler ıcın koklayıp test ettım işte yorumlarım;

Limon çiçeği ; hiç nasıl bunun kokusu dıye dusunmeyın alın elınıze bır lımonu kabugunu koklayın işte tam öyle. Bundan ıkı tane sıparıs vermıstım aslında tam boyle oldugunu bılseydım vermezdım salata gıbı kokarak gezecegım artık ortalarda limon çiçegı ileride siparıs verecegım katı parfum lıstemde yok arkadaslar.

Mimoza ; hanı baharda ağaçlar arasında dolaşmaya çıkarsınız ağaçların arasından guzel guzel kokular gelır mımoza öyle kokuyor tanıdık bır koku yanı ve hoş.. eve mımoza tekrar sıparıs verecegım katı parfumler lısteme gırmeye aday konumda.

Uffff be canım..Çok kötü olmuş ya...Birde laktik asit
Cidden çok ama çok geçmiş olsun..Hayır olsun diyelim...
İstersen önce oksijen suyuyla temizle varsa içinde cam parçası o hemen atar dışarı..

iç yağğğğ evett evetttt deminden beri bunu düşünüyorumm neye benziyo neye benziyoooo bozulmuş yağ desem değil diyorummm. Saol walla tam aradığım kelimeyi söledinnn. Alışmış olmana sevindim, zira ben alışabileceğimi pek sanmıyorum.

Diğer parfüm yorumlarınıda bekliyorum, nede olsa koku hassasiyetimiz yakın sayılır diye düşünüyorum

sevgiler,

Layd'nin eline üzülüyorken üstüne senin mesajı okuyunca Kusura bakmayın bayağı bir güldüm yani:)Limon çiçeği kokusunu çok güzel anlatmışsın..Benim en başta elediğim tek solid diyebilirim..Limon çiçeği anca limon gibi kokar demiştim..Desene yanılmamışım..

Kızlar lilium çok güzel kokuyor mersin çiçeğide öyle
ikisinin kokusu yine ''thierry mugler angel'' parfümüme paralel her parfümüme ayrı baz bulmuş oldum

Son düzenleme:

hayırlı ve geçmiş olsun laktik asit denemelerini merakla bekliyorum

Aynen, hatta yine açtım kokladım hiç koku yok:44:

Ay dikkat etsene kuzu ya:18:
Dene şu laktik asiti bakalım, büyük bir heyecanla bekliyoruz

Bu arada kakao yağının saf orjinal şekli böyle oluyordu sanırım..Biraz daha kaya gibi oluyor, doa azcık yuvarlayıp düzeltmiş şeklini
Gayet güzel olmuş..
Hayrını gör ürünlerinin kuzum..

Geldiğimde bazı ürünlerine el koyayım bari

Nasıl saldırdıysam artık kargoya çok sağlam kapatmışlar ucundan elimi sokarsam olacağı buydu
Shea butter ı bende siz yazdıkça kokluyorum ııı ıh kokmuyor yahuu kokuya çok hassasım oysa pozitif negatif en ince kokuyu dahi alırım:44:
Sen bir izmire girmeyi başarda al hepsini sorun değil

Benimde bugün ürünlerim geldi
100lük shea butter'ı açtım hemen acaba küçük kutu mu bana kokuyor gibi gliyordu diye ama bunda da çok net alabiliyorum ben kokuyu ama alışıyorum yavaş yavaş koksada çünkü vazgeçilmezim oldu benim resmen elime koluma bacağıma ya shea butter yada melisa krem sürüyorum. Anneme de aldım melisa krem bundan sonra o da vazgeçemez kesin
laktik asiti de kullansam mı kullanmasam mı bugün diye çok düşündüm yola çıkacağım için ama dayanamadım sürdüm yüzüme. tca gibi yanma veya batma hissi hiç yoktu. Evime gittiğimde toniğimin içine ekliyip biraz birde o şekilde kullanmayı düşünüyorum.
zaten ankaraya gidiyim bir sipariş daha vericem kakao yağında aklım kaldı çok fena

Bu arada shea butterı koklarsanız öyle kokmuyor kolunuza falan sürün öyle koklayın o zaman alırsınız anca kokuyu:)

Son düzenleme:

Aldıklarımın hepsini deneyeyim bakayım bir ara toplu halde yorum yaparım şuana kadar ki denedıgım üç kokudan favorım lilium.

Evet sen doğru tahmın etmıssın siparıs vermemıssın ben de yazın ferah olur lımon kokusu dıye dusunmustum ama bu kadar da limon gibi kokocagını dusunmemıstım beğenmedim ben bu limon çiçeğini hem de iki tane var şimdi elimde ne yapsam acaba sevmediğim kokuları sevmediğim birilerine mi hediye etsem, evett evetttt bu ıyı fikirrr sevmediklerim varsın limon gibi ekşi koksunlar kötüyüm ben kötüyümmm

Kızlar solidleri tek kullanmak zorunda değilsiniz, cildinize yedirin üstüne kendi parfümlerinizden sıkın çok hoş kokular çıkıyor
Ben parfümlerimin tipine göre pararlelinde baz olarak kullanıyorum

ben bugün dayanamadım ve kil,yosun,aloe vera,keçi sütü,kükürt,nar, süt bal sabunu ve iki tane solid parfüm siparişimi verdim

bu arada shea butter gerçekten iç yağ gibi kokuyor ama olsun ben seviyorum onu

ladySubaru cok gecmiş olsun dikkat eeeett :18:
bu melisa kreminin içinde slikon varmış diye yazmıştı biri bu toikte ama kimdi hatırlamıyorum. silikon cok mu zararlı? ya da silikon içermeyen bir marka var mı kremlerde?
bi de kakao yağı hamilelik dönemindeki çatlaklara derman oluyor mu? tamam bu başlıkta yazıyor iyi geldiği ama kullanıp tecrübe eden var mı?

Epeydir kan görmediğimden önce bi şaşkınlık
Evet canım ama eser miktarda var%0,3 gibi bir miktarda şampuandakı gibi değil yani
Kakao yağı hamilerinde güvenle kullanabileceği katkısız ve bitkisel bir yağ, yakında 15 yaşındaki kız kardeşime önlem olsun diye uygulamaya başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…