- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
Zencefil Sabunu
Süt Bal Sabunu
Lavanta Sabunu
Okaliptus Sabunu
Nane Sabunu
Fesleğen Kremi
%15 TCA
%20 Laktik Asit
Eki Görüntüle 452572 Eki Görüntüle 452573 Eki Görüntüle 452576 Eki Görüntüle 452574
Biliyorsunuz ben tca ya karşıyım komuşumuza aldım çatlaklarında kullanacak
%40 Laktik Asit te almıştım ama maalesef kargoda kırılmış bende büyük başarıyla elimi kestim
Özcan Bey sağolsun yarın yenisini kargolayacak
Bu arada o beyaz çikolataya benzeyen, unutup elimi çikolata diye uzatıp uzatıp defalarca yerine bıraktığımkakao yağı kızlar yeni şekli çok şeker olmuş
Solidler aklımı başımdan aldı şahane kokuyorlarah bu benim koku hassasiyetim
15 lira üzeri kargo ücretsiz.
Kapıda ödeme farkı 3-3.5 lira alınıyor sanırım.
Size özel yazan fiyatlar geçerli.
3-4 güde geliyor ürünler.
1- size özel dediği fiyat geçerli... yani biz çok fena özeliz
2- 15 TL üstü ücretsiz kargo öyle olunca da zaten kargo ücreti ne kadar diye birşey yok ... burada da ağaya beleş demek istiyorlar sanki ağa da bizler oluyoruz tabiki
3- kapıda ödeme farkı 3,5 TL imiş .... uvvv fena ben o paraya neredeyse iki sabun alırım ama yapcak bişey yok durum bu
4- genelde 4-5 günde geliyor artık kargolar... bence sen yine de bir haftayı gözden çıkar derim ha geldı ha gelecek dıye beklemek ıyı olmuyor
ben yazarken dıren yazmıs bıle... :)
Hayırlı olsun canım ürünlerin.
Bu arada kakao yağı enteresanmış:26:
Nasıl kullanıyor onlar??
Bu arada geçmiş olsun canım elin için..Bence hemen ozon yağı sür biraz:)
Parmağıma girdi parçanın biri güzelim tam çıkartabildim mi emin değilim
ki kırılan %40lık laktik asit şişesiymiş cayır cayır yaktı
parmağımdan camın gittiğine emin olayım ozon yağı sürüp saracağım
She butterde koku var kızlar ben baştan beri yazdım buraya ve demiştim ki iç yağı gıbı kokuyor dıye ama bu koku hepımıze farklı gelıyor demek kı kımılerı kokuyu almıyorum dıye yorum yapıyor kımılerı de cok guzel buldugunu soyluyor bana da bastan fena kokmustu kullana kullana alıstım kokusuna çok kullandım ben shea butterı hatta 100 gr lık aldıgım halde bıtırdım bıle.
Bu arada az önce katı parfum siparıslerım de geldı hepsını degıl ama hemen ıkısını sızler ıcın koklayıp test ettım işte yorumlarım;
Limon çiçeği ; hiç nasıl bunun kokusu dıye dusunmeyın alın elınıze bır lımonu kabugunu koklayın işte tam öyle. Bundan ıkı tane sıparıs vermıstım aslında tam boyle oldugunu bılseydım vermezdım salata gıbı kokarak gezecegım artık ortalardalimon çiçegı ileride siparıs verecegım katı parfum lıstemde yok arkadaslar.
Mimoza ; hanı baharda ağaçlar arasında dolaşmaya çıkarsınız ağaçların arasından guzel guzel kokular gelır mımoza öyle kokuyor tanıdık bır koku yanı ve hoş.. eve mımoza tekrar sıparıs verecegım katı parfumler lısteme gırmeye aday konumda.
She butterde koku var kızlar ben baştan beri yazdım buraya ve demiştim ki iç yağı gıbı kokuyor dıye ama bu koku hepımıze farklı gelıyor demek kı kımılerı kokuyu almıyorum dıye yorum yapıyor kımılerı de cok guzel buldugunu soyluyor bana da bastan fena kokmustu kullana kullana alıstım kokusuna çok kullandım ben shea butterı hatta 100 gr lık aldıgım halde bıtırdım bıle.
Bu arada az önce katı parfum siparıslerım de geldı hepsını degıl ama hemen ıkısını sızler ıcın koklayıp test ettım işte yorumlarım;
Limon çiçeği ; hiç nasıl bunun kokusu dıye dusunmeyın alın elınıze bır lımonu kabugunu koklayın işte tam öyle. Bundan ıkı tane sıparıs vermıstım aslında tam boyle oldugunu bılseydım vermezdım salata gıbı kokarak gezecegım artık ortalardalimon çiçegı ileride siparıs verecegım katı parfum lıstemde yok arkadaslar.
Mimoza ; hanı baharda ağaçlar arasında dolaşmaya çıkarsınız ağaçların arasından guzel guzel kokular gelır mımoza öyle kokuyor tanıdık bır koku yanı ve hoş.. eve mımoza tekrar sıparıs verecegım katı parfumler lısteme gırmeye aday konumda.
Zencefil Sabunu
Süt Bal Sabunu
Lavanta Sabunu
Okaliptus Sabunu
Nane Sabunu
Fesleğen Kremi
%15 TCA
%20 Laktik Asit
Eki Görüntüle 452572 Eki Görüntüle 452573 Eki Görüntüle 452576 Eki Görüntüle 452574
Biliyorsunuz ben tca ya karşıyım komuşumuza aldım çatlaklarında kullanacak
%40 Laktik Asit te almıştım ama maalesef kargoda kırılmış bende büyük başarıyla elimi kestim
Özcan Bey sağolsun yarın yenisini kargolayacak
Bu arada o beyaz çikolataya benzeyen, unutup elimi çikolata diye uzatıp uzatıp defalarca yerine bıraktığımkakao yağı kızlar yeni şekli çok şeker olmuş
Solidler aklımı başımdan aldı şahane kokuyorlarah bu benim koku hassasiyetim
hayırlı ve geçmiş olsun laktik asit denemelerini merakla bekliyorum
İnanırmısın bende burnum hassas der dururdum..2 küçük 1 büyük kutu var bende hiçbirinden de koku almıyorum..Süreklide dudaklarıma sürer dururum:)ozon yağı desen hakikaten onun kokusu öldürüyor insanı..Alışırım dedim alışılmıyor bile kokuya sırf o yüzden kullanmıyorum bile onu
Parmağıma girdi parçanın biri güzelim tam çıkartabildim mi emin değilim
ki kırılan %40lık laktik asit şişesiymiş cayır cayır yaktı
parmağımdan camın gittiğine emin olayım ozon yağı sürüp saracağım
kullanım kolaylığı olsun diye kakao yağının şekli artık bu, çatlaklarda kullanılıyor küçük kız kardeşim için aldım ergenlik döneminde sık kilo alıp veriyor şimdiden tedbir almak istedim
Şükür cam kalmamış gibi duruyor elimde güzelce yıkayıp ozon yağımı sürdüm sardım, solidler kendimden geçirdi oy oy oyyyy
Aynen, hatta yine açtım kokladım hiç koku yok:44:
Ay dikkat etsene kuzu ya:18:
Dene şu laktik asiti bakalım, büyük bir heyecanla bekliyoruz
Bu arada kakao yağının saf orjinal şekli böyle oluyordu sanırım..Biraz daha kaya gibi oluyor, doa azcık yuvarlayıp düzeltmiş şeklini
Gayet güzel olmuş..
Hayrını gör ürünlerinin kuzum..
Geldiğimde bazı ürünlerine el koyayım bari
iç yağğğğ evett evettttdeminden beri bunu düşünüyorumm neye benziyo neye benziyoooo bozulmuş yağ desem değil diyorummm. Saol walla tam aradığım kelimeyi söledinnn. Alışmış olmana sevindim, zira ben alışabileceğimi pek sanmıyorum.
Diğer parfüm yorumlarınıda bekliyorum, nede olsa koku hassasiyetimiz yakın sayılır diye düşünüyorum
sevgiler,
Layd'nin eline üzülüyorken üstüne senin mesajı okuyunca Kusura bakmayın bayağı bir güldüm yani:)Limon çiçeği kokusunu çok güzel anlatmışsın..Benim en başta elediğim tek solid diyebilirim..Limon çiçeği anca limon gibi kokar demiştim..Desene yanılmamışım..
Aldıklarımın hepsini deneyeyim bakayım bir ara toplu halde yorum yaparım şuana kadar ki denedıgım üç kokudan favorım lilium.
Evet sen doğru tahmın etmıssın siparıs vermemıssın ben de yazın ferah olur lımon kokusu dıye dusunmustum ama bu kadar da limon gibi kokocagını dusunmemıstım beğenmedim ben bu limon çiçeğini hem de iki tane var şimdi elimde ne yapsam acaba sevmediğim kokuları sevmediğim birilerine mi hediye etsem, evett evetttt bu ıyı fikirrr sevmediklerim varsın limon gibi ekşi koksunlar kötüyüm ben kötüyümmm
ladySubaru cok gecmiş olsun dikkat eeeett :18:
bu melisa kreminin içinde slikon varmış diye yazmıştı biri bu toikte ama kimdi hatırlamıyorum. silikon cok mu zararlı? ya da silikon içermeyen bir marka var mı kremlerde?
bi de kakao yağı hamilelik dönemindeki çatlaklara derman oluyor mu? tamam bu başlıkta yazıyor iyi geldiği ama kullanıp tecrübe eden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?