ben de bugün bekliyordum ama gelmedi kargom,yarın dışarı çıkıcam o zaman gelir kesin ben de deli olurum takip numarasının olmaması çok kötü.
Canım mail atıp sorsan takip numarasını..Ben sordum bana verdiler takip numarası..Aras kargodan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bugün bekliyordum ama gelmedi kargom,yarın dışarı çıkıcam o zaman gelir kesin ben de deli olurum takip numarasının olmaması çok kötü.
Canım mail atıp sorsan takip numarasını..Ben sordum bana verdiler takip numarası..Aras kargodan..
bilmiyordum saol canım
kargom geldi, katı parfümlerin hepsinden birer tane, %20 laktik asit ve hediye olarak da fesleğen kremi
laktik asiti bugün kullanmaya başlayacağım inşaAllah
fesleğen kreminin kokusunu sevdim melisayla aynı yoğunlukta.
Katı parfüm sipariş eden arkadaşlarım benim gibi kokusunu merak edip de hemen açmaya kalkmayın sıcaktan erimiş olabilirler ne yazık ki birinin yarısından fazlası döküldü eridiğini tahmin edemediğimden ):
buzdolabında toparlasınlar kokularını parfümlere benzerleriyle anlatmaya çalışacağım
Benimde kargom geldi sabah
Katı parfümlerden Lilium Solid Parfüm tek kelime müthişşşş.Diğerleri fena değil ama bunu tek geçerim
Birde sabunlardan ben aleo vera kullanıyordum..Bir tek onu denemiştim..Memnun kalınca diğerlerinden Ne var ne yok istemiştim..Narı deneyeyim dedim sabah..Bir de cidden nar sabunu müthişşşş..
Nar sabunundan çok memnun kaldım..Parlaklaştırdı sanki cildimi..Tcayı kullanan arkadaşlar resimlerle bizi bilgilendirmeniz mümkün mü acaba?
Benimde kargom geldi sabah
Katı parfümlerden Lilium Solid Parfüm tek kelime müthişşşş.Diğerleri fena değil ama bunu tek geçerim
Birde sabunlardan ben aleo vera kullanıyordum..Bir tek onu denemiştim..Memnun kalınca diğerlerinden Ne var ne yok istemiştim..Narı deneyeyim dedim sabah..Bir de cidden nar sabunu müthişşşş..
merhaba kızlar
yorumlara bakılırsa çoğu kişi memnun bu ürünlerden
ben de bi kaç ürün alıcam yalnız bazı sorularım var :26:
siteye üye oldum, size özel dediği fiyatlar mı geçerli, yoksa fiyatı yazan kısmındakiler mi geçerli?
bi yerde 30 tl ve üzeri kargo ücretsiz diyo, ona tıkladığımda 15 tl ve üzeri kargo ücretsiz diyo, hangisi doğru
ve kargo ücreti ne kadar?
kredi kartı kullanmıyorum, kapıda ödeme yapıcam
ürünler kaç günde geliyor?
hepinize iyi bakımlar
m
siteye üye oldum, size özel dediği fiyatlar mı geçerli, yoksa fiyatı yazan kısmındakiler mi geçerli?
bi yerde 30 tl ve üzeri kargo ücretsiz diyo, ona tıkladığımda 15 tl ve üzeri kargo ücretsiz diyo, hangisi doğru
ve kargo ücreti ne kadar?
kredi kartı kullanmıyorum, kapıda ödeme yapıcam
ürünler kaç günde geliyor?
kızlar hani alışveriş yaparken yazıyorya '' bu üründen kazanacağınız puan ... kadar '' diye. Hiç puanlarıyla alışveriş yapan oldumu?
ben geçenlerde 90 liralık sipariş vermiştim bi bakayım puanım varmı dedim ama yokkkk
sizler kaçıncıya veriyorsunuz illa birikmiştir....
bu arada, boyalı saçlar için olan şampuan ne yaptıysam bana fayda etmedi. ilk zamanlr yanlış kullanımdan dedim ama her türlü denedim olmuyor. Çok çbuk yağlanıyor. Bu sefer krem sürmedim bakalım nolcak. Bi türlü şu mısır püskülü görüntüsünden kurtulamadım o kadar bakım yapıyorum, halaa cansız, kabarık ve matt. hatta şimdi eskisine göre sanki daha kuru geliyor saçlarım bana.
shea butter' ı anneme verdim topuk çatlakları ve elleri için kullansın die, zira acaip kötü geldi kokusu bana. ilk aldığımda dudağıma sürdüm sürmemle yıkamam bir oldu. Geçen akşamda kolumdaki bi yara için kullanayım dedim ama yok olmadı kokusuna dayanamadım. Bide burnum oldukça hassastır benim buram buram koktu bana resmen.
pirinç kepeği yağına gelince, gece yatmadan önce kullanıyorum. Şuan için bi faydası olmadı alnımdaki lekeye kii zaten çok çabuk etki etmesini de beklemiyodum çünkü bu yağdan önce doktorun verdiği karışım bile çare olmamışken, 10 gündür kullandığım yağdan da mucize beklemedim açıkcası ama bir ümit sürüyorum belki geniş zamanda işe yarar.
kil sabununu sabah ve akşam kullanıyorum, beğendim bir duruluk veriyor cilde.
benim izlenimlerim şimdilik bu yönde.
Cidden çok hassas bir burnun varmış..Ben kokluyorum kokluyorum koku almıyorum Shea butter dan:)ki bana göre sabunlardan sonra en başarılı ürünü Doa kozmetiğin...Her siparişimde 1 tane alıyorum eyvah bitter de bulamam sitede diye..:)
tamam benim burnum hassas kabul ediyorum ama kötü koktuğunu annem de söylüyor.... ama o topuklarına sürdüğü için pek fazla rahatsız olmuyor.