• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

ben de bugün bekliyordum ama gelmedi kargom,yarın dışarı çıkıcam o zaman gelir kesin ben de deli olurum :52::52: takip numarasının olmaması çok kötü.

sen yine orda olucaksın canım ben şehir dışına çıkıcam gelmeme ihtimalinde ürünlerime kavuşmam çok uzun bir süreyi bulucak:)

2 hafta sonra ankaraya döndüğümde stajım olmasa yardıma gidicem valla yanlarına :)

herkes memnunmuş madem bende bir bakayım dediim şimdi kil sabunu papatya duş jeli saç dökülmesine karşı şampuan sandal ağacı mersin yaprağı ve lilyum katı parfüm siparişi verdim.bakalım nasıl memnun kalacakmıyız bizde

kargom geldi, katı parfümlerin hepsinden birer tane, %20 laktik asit ve hediye olarak da fesleğen kremi (:
laktik asiti bugün kullanmaya başlayacağım inşaAllah
fesleğen kreminin kokusunu sevdim melisayla aynı yoğunlukta.
Katı parfüm sipariş eden arkadaşlarım benim gibi kokusunu merak edip de hemen açmaya kalkmayın sıcaktan erimiş olabilirler ne yazık ki birinin yarısından fazlası döküldü eridiğini tahmin edemediğimden ):
buzdolabında toparlasınlar kokularını parfümlere benzerleriyle anlatmaya çalışacağım (:

kargom geldi, katı parfümlerin hepsinden birer tane, %20 laktik asit ve hediye olarak da fesleğen kremi (:
laktik asiti bugün kullanmaya başlayacağım inşaAllah
fesleğen kreminin kokusunu sevdim melisayla aynı yoğunlukta.
Katı parfüm sipariş eden arkadaşlarım benim gibi kokusunu merak edip de hemen açmaya kalkmayın sıcaktan erimiş olabilirler ne yazık ki birinin yarısından fazlası döküldü eridiğini tahmin edemediğimden ):
buzdolabında toparlasınlar kokularını parfümlere benzerleriyle anlatmaya çalışacağım (:

güle güle kullan hepsini.
sipariş vermek üzereydim bari bekleteyim, solid yorumlarına göre karar veririm :)

Benimde kargom geldi sabah :52:
Katı parfümlerden Lilium Solid Parfüm tek kelime müthişşşş.Diğerleri fena değil ama bunu tek geçerim:16:
Birde sabunlardan ben aleo vera kullanıyordum..Bir tek onu denemiştim..Memnun kalınca diğerlerinden Ne var ne yok istemiştim..Narı deneyeyim dedim sabah..Bir de cidden nar sabunu müthişşşş..

Nar sabunundan çok memnun kaldım..Parlaklaştırdı sanki cildimi..Tcayı kullanan arkadaşlar resimlerle bizi bilgilendirmeniz mümkün mü acaba?:17:

Katı parfümlerden Lilium Solid Parfüm tek kelime müthişşşş.Diğerleri fena değil ama bunu tek geçerim:16:
Birde sabunlardan ben aleo vera kullanıyordum..Bir tek onu denemiştim..Memnun kalınca diğerlerinden Ne var ne yok istemiştim..Narı deneyeyim dedim sabah..Bir de cidden nar sabunu müthişşşş..

Evet liliumun kokusu çok hoş, digerlerı fena degıl ha hımmm benım dıgerlerı henuz gelmedı belkı bugun gelır, gelsınler bakalım fenalar mıymış değiller miymiş görüşeceğiz kendileri ile :32:

Nar sabunundan çok memnun kaldım..Parlaklaştırdı sanki cildimi..Tcayı kullanan arkadaşlar resimlerle bizi bilgilendirmeniz mümkün mü acaba?:17:

delidus diğer tiplikleri incele zaten göreceksin neler olmuş tca diye diye:53:
Arkadaşlar tekrar ediyorum, tca kullananların önce çok mutlu olduğunu sonrasında lekelendiklerini gözlemledim.
Lütfen mayıs-haziran-temmuz-ağustos-eylül aylarında tca ve soyucu diğer ilaçlar uygulanmamalı:ssz:

ben onun adını görür görmez tahmin etmiştim zaten..
eve aldığımızda bile salona siner kokusu ve ben bayılırrımm :16:
ben de alaacağım inş..

merhaba kızlar :16:
yorumlara bakılırsa çoğu kişi memnun bu ürünlerden :12:
ben de bi kaç ürün alıcam yalnız bazı sorularım var :26:
siteye üye oldum, size özel dediği fiyatlar mı geçerli, yoksa fiyatı yazan kısmındakiler mi geçerli?
bi yerde 30 tl ve üzeri kargo ücretsiz diyo, ona tıkladığımda 15 tl ve üzeri kargo ücretsiz diyo, hangisi doğru
ve kargo ücreti ne kadar?
kredi kartı kullanmıyorum, kapıda ödeme yapıcam
ürünler kaç günde geliyor?
hepinize iyi bakımlar :16:

merhaba kızlar :16:
yorumlara bakılırsa çoğu kişi memnun bu ürünlerden :12:
ben de bi kaç ürün alıcam yalnız bazı sorularım var :26:
siteye üye oldum, size özel dediği fiyatlar mı geçerli, yoksa fiyatı yazan kısmındakiler mi geçerli?
bi yerde 30 tl ve üzeri kargo ücretsiz diyo, ona tıkladığımda 15 tl ve üzeri kargo ücretsiz diyo, hangisi doğru
hepinize iyi bakımlar :16:

15 lira üzeri kargo ücretsiz.
Kapıda ödeme farkı 3-3.5 lira alınıyor sanırım.
Size özel yazan fiyatlar geçerli.
3-4 güde geliyor ürünler.

m
:16:

1- size özel dediği fiyat geçerli... yani biz çok fena özeliz :34:

2- 15 TL üstü ücretsiz kargo öyle olunca da zaten kargo ücreti ne kadar diye birşey yok ... burada da ağaya beleş demek istiyorlar sanki ağa da bizler oluyoruz tabiki :1:

3- kapıda ödeme farkı 3,5 TL imiş .... uvvv fena ben o paraya neredeyse iki sabun alırım ama yapcak bişey yok durum bu :27:

4- genelde 4-5 günde geliyor artık kargolar... bence sen yine de bir haftayı gözden çıkar derim ha geldı ha gelecek dıye beklemek ıyı olmuyor :19:

ben yazarken dıren yazmıs bıle... :)

Son düzenleme:
kızlar hani alışveriş yaparken yazıyorya '' bu üründen kazanacağınız puan ... kadar '' diye. Hiç puanlarıyla alışveriş yapan oldumu?

ben geçenlerde 90 liralık sipariş vermiştim bi bakayım puanım varmı dedim ama yokkkk :50::50:
sizler kaçıncıya veriyorsunuz illa birikmiştir....

bu arada, boyalı saçlar için olan şampuan ne yaptıysam bana fayda etmedi. ilk zamanlr yanlış kullanımdan dedim ama her türlü denedim olmuyor. Çok çbuk yağlanıyor. Bu sefer krem sürmedim bakalım nolcak. Bi türlü şu mısır püskülü görüntüsünden kurtulamadım :43: o kadar bakım yapıyorum, halaa cansız, kabarık ve matt. hatta şimdi eskisine göre sanki daha kuru geliyor saçlarım bana.

shea butter' ı anneme verdim topuk çatlakları ve elleri için kullansın die, zira acaip kötü geldi kokusu bana. ilk aldığımda dudağıma sürdüm sürmemle yıkamam bir oldu. Geçen akşamda kolumdaki bi yara için kullanayım dedim ama yok olmadı kokusuna dayanamadım. Bide burnum oldukça hassastır benim buram buram koktu bana resmen.

pirinç kepeği yağına gelince, gece yatmadan önce kullanıyorum. Şuan için bi faydası olmadı alnımdaki lekeye kii zaten çok çabuk etki etmesini de beklemiyodum çünkü bu yağdan önce doktorun verdiği karışım bile çare olmamışken, 10 gündür kullandığım yağdan da mucize beklemedim açıkcası ama bir ümit sürüyorum belki geniş zamanda işe yarar.

kil sabununu sabah ve akşam kullanıyorum, beğendim bir duruluk veriyor cilde.

benim izlenimlerim şimdilik bu yönde.

kızlar hani alışveriş yaparken yazıyorya '' bu üründen kazanacağınız puan ... kadar '' diye. Hiç puanlarıyla alışveriş yapan oldumu?

ben geçenlerde 90 liralık sipariş vermiştim bi bakayım puanım varmı dedim ama yokkkk :50::50:
sizler kaçıncıya veriyorsunuz illa birikmiştir....

bu arada, boyalı saçlar için olan şampuan ne yaptıysam bana fayda etmedi. ilk zamanlr yanlış kullanımdan dedim ama her türlü denedim olmuyor. Çok çbuk yağlanıyor. Bu sefer krem sürmedim bakalım nolcak. Bi türlü şu mısır püskülü görüntüsünden kurtulamadım :43: o kadar bakım yapıyorum, halaa cansız, kabarık ve matt. hatta şimdi eskisine göre sanki daha kuru geliyor saçlarım bana.

shea butter' ı anneme verdim topuk çatlakları ve elleri için kullansın die, zira acaip kötü geldi kokusu bana. ilk aldığımda dudağıma sürdüm sürmemle yıkamam bir oldu. Geçen akşamda kolumdaki bi yara için kullanayım dedim ama yok olmadı kokusuna dayanamadım. Bide burnum oldukça hassastır benim buram buram koktu bana resmen.

pirinç kepeği yağına gelince, gece yatmadan önce kullanıyorum. Şuan için bi faydası olmadı alnımdaki lekeye kii zaten çok çabuk etki etmesini de beklemiyodum çünkü bu yağdan önce doktorun verdiği karışım bile çare olmamışken, 10 gündür kullandığım yağdan da mucize beklemedim açıkcası ama bir ümit sürüyorum belki geniş zamanda işe yarar.

kil sabununu sabah ve akşam kullanıyorum, beğendim bir duruluk veriyor cilde.

benim izlenimlerim şimdilik bu yönde.

Cidden çok hassas bir burnun varmış..Ben kokluyorum kokluyorum koku almıyorum Shea butter dan:)ki bana göre sabunlardan sonra en başarılı ürünü Doa kozmetiğin...Her siparişimde 1 tane alıyorum eyvah bitter de bulamam sitede diye..:)

Cidden çok hassas bir burnun varmış..Ben kokluyorum kokluyorum koku almıyorum Shea butter dan:)ki bana göre sabunlardan sonra en başarılı ürünü Doa kozmetiğin...Her siparişimde 1 tane alıyorum eyvah bitter de bulamam sitede diye..:)

tamam benim burnum hassas kabul ediyorum ama kötü koktuğunu annem de söylüyor.... ama o topuklarına sürdüğü için pek fazla rahatsız olmuyor.

tamam benim burnum hassas kabul ediyorum ama kötü koktuğunu annem de söylüyor.... ama o topuklarına sürdüğü için pek fazla rahatsız olmuyor.

İnanırmısın bende burnum hassas der dururdum..2 küçük 1 büyük kutu var bende hiçbirinden de koku almıyorum..Süreklide dudaklarıma sürer dururum:)ozon yağı desen hakikaten onun kokusu öldürüyor insanı..Alışırım dedim alışılmıyor bile kokuya sırf o yüzden kullanmıyorum bile onu:17:

Back