Doa Kozmetik Ürünleri

Son defa uyarıyorum sorununuz her neyse arayın firmayı, ürünler sağlıksız mı izinsiz mi diyorsunuz gidip şikayet edin.
Siz gibi ürün kullanmayan tek amacı konu ve firma baltalamak olan birinin yorumlarını görmek istemiyorum!
Forumda konu dışında yorum yapmak yasaktır, yine şikayet ediyorum sizi.
Arkadaşlar lütfen sizlerde kötü içeriği tıklayıp arkadaşı konu dışına çıktığı için şikayet edin tartışma olmasın, sonra birbirimizin yorumlarını kaçırıyoruz.

Son düzenleme:

Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış..........

Hangi doğru!
Beni sitesine giriş sayısı değil ürünlerinin işe yarayıp yaramadığı ve fiyat erişilebilirliği ilgilendirir
Tekrar ediyorum sorununuz neyse gidip firmayla çözün, şikayetiniz varsa resmi makamlara bildirin, hoş hiç kullanmadığınız bir üründen nasıl şikayetçi olursunuz orası ayrı traji komik ya neyse bununla da ilgilenmiyorum.
Sizi kovan yok, ürün kullanmadığınız halde boş konuşmalarınızı okumak zorunda değilim, gelip gidip sinir bozmak konu baltalamak amacınız.
Lafla peynir gemisi yürümez hatırlatırım.
Ben diğer kullananların yorumlarını memnuniyet yada memnuniyetsizliklerini soru, sorun ve çözümlerini görmek istiyorum.

Dünyada, bir internet sitesinin günlük ziyaretçi sayısını ölçen site çok.

Hatta rakamlar daha da ilginç : kadınlarkulubu.com sitesi türkiyenin en popüler 129.cu sitesi ve günlük ziyaretçi sayısı 9.000 kişi civarında. (kıyaslamayı daha rahat yapın diye bu örneği veriyorum)

doakozmetik.com sitesi ise türkiyenin 55.000. ci (ellibeşbin) popüler sitesi ve günlük ziyaretçi sayısı 100-120 arası.

Siz istediğinizi düşünebilirsiniz ama bakın gerçek değişmiyor.

Soru şu : doakozmetik.com sitesi günde 100 kişi tarafından ziyaret ediliyorsa bu konu başlığındaki binlerce mesaj ne ??

Yani nasrettin hocanın hikayesi gibi : ciyeri kedi yediyse kedi nerede ???

Soru şu : doakozmetik.com sitesi günde 100 kişi tarafından ziyaret ediliyorsa bu konu başlığındaki binlerce mesaj ne ??

Saçına brezilya fönü yaptırıp doa firmasına kafa yoracağına kendine ciddi bir iyilik yap psikoloğa para öde, bizi ilgilendirmiyor dedikçe hala boş boş yazıyorsun.
Onur, gurur sıfır

Arkadaşlar şahsı konu dışı yorum yazmak ve spam olarak şikayet ediniz!

Son düzenleme:

ee nolmuş yani napalım şimdi

lekelicilt sana lekelerin için pirinç kepeği yağı ve nar sabunu önerebilirim yaz bitincede tca uygularsın

Bu topikte polemiğe giren herkes uyarı aldı, uyarıyı haksız bulan http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5 bu linke tıklayıp Kazen bey'e şikayette bulunabilir.

Topikte polemik devam ettiği, reklam yapıldığına dair iddialar yer aldığı sürece tartışmaya karışan herkes uyarı almaya devam edecektir.

Reklam yapıldığı düşünülüyorsa topikte yazıp konuyu dağıtmak yerine kötü içerik yapılmalıdır...

Son düzenleme:
Ayrıca arkadaş farmasi topiğinide karıştırmış kendi firmasından başka bir firmanın konuşulmasını hazmedemiyor sanırım ama böyle biyerlere gelemezsin canım benim hiç samimi değilsin çünkü

Uyarmak kural koymak iyi güzel de kurallar mantıklı ve sürdürülebilir olmalı.
Bu konu başlığında reklam yapıldığını sadece ben düşünüyorsam "ben paranoyak" olabilirim,biri söylemiş gidip psikiyatra tedavi olayım.
Ama verdiğim rakamlara bakın kontrol edin , mesaj geçişlerine bir bakın, başka forumlara da bir bakın, siz de zaten benimle aynı şeyi düşünürsünüz.

Ben uyarınızı aldım. Tamam bir ay boyunca bu topiği sadece takip edeceğim ve 1 mesaj bile yazmayacağım...Hatta beni banlayın. Ne oldu sorun çözüldü mü ?

Dikkatle Bir bakın allah aşkına , eğer hakikaten iyiniyetle ve görengözle bakarsanız benimle aynı şeyleri siz de rahatlıkla görebilisiniz gibime geliyor.
İyi geceler.

Defalarca uyarıma şikayetime rağmen bende uyarı aldım, kimse kusura bakmasın suçlama ve hakarete bir insan olarak kimse susmamı beklemesin!
Bekçilere kim bekçilik edecek diyorum ben kısaca ve bende izlemeye geçiyorum!

ben buradaydim bilginiz olsun !

Evet sevgili kazen kesinlikle artık burada olmalısınız!

Geçen gün bir hayli şikayet ettik, "ben buradaydım" şeklinde bir mesaj yazıldı, sonra bir şey yapıldı mı bilmiyoruz.

insanlar tahrik ediliyor, sonra bu şahsa cevap veriyorlar diye uyarı alıyorlar..Ne kadar doğru bir yoldur bu böyle? baştan sona tüm mesajlarını incelerseniz amaçlı geldiği zaten ortada, geldiğinde huzur bırakmadığı da ortada..

Bu şahsın ortaya attığı her suçlamaya insanların cevap hakkı vardır...Cevap verilmesini istemiyorsanız bu şekilde gelip insanlara iftira atmasına ve insanları tahrik etmesine engel olmalısınız sayın yönetim.

Ben bu firmanın neredeyse bütün ürünlerini kullandım hepsinden de acayip memnunum.Kim ne derse desin ben bu firmayı çok seviyorum ...
TÜKETİCİYİ YANILTIYORUZ

Sevgili tüketicilerimiz, sağda solda yazılanlar doğru, sizi yanıltıyor, kandırıyoruz, size olmaz vaatlerde bulunarak ürün satıyor, bunlardan kazandığımız paralarla, 3000 beygir besliyoruz, evet doğru kocaman motora sahip bir jeepimiz var ve bilmem kaçyüz metrekare recidanceler de yaşıyoruz.

Bunu nasıl mı yapıyoruz, sağda solda hakkımızda olumlu yazılar yazıyoruz, aslında hiçbiriniz aldığınız ürünlerden memnun değilsiniz, hadi kandırmayın kendinizi, öyle haftada bir zırt pırt sipariş vermeyin. Sizin türlü sorunlarınıza, çözümler vaad edip maliyeti 1 lira olan ürünleri size onlarca liraya satıyoruz. Her bir cilt sorununuzu çözecek übersonik kremlerimiz var bizim, bunları size eczanelerde tanıtıyor, dünya kadar reklam harcamalarıyla size satmaya çalışıyoruz.

Sen, bu ürünleri almayı düşünen tüketici, lütfen bu ürünleri alma, çünkü seni feci halde kandırdık, aslında bütün dünya sanal sanrılar üzerine kurulu, sana ürünlerden memnunum diyen arkadaşın da gerçekten yok. Her şey matrix hesabı, uyan, sürdürülebilir ticaret, çevre kirliliği, gelecek nesillerden sana ne. Akıllı ol, gününü gün et, yarının dünyasını yarının sakinleri düşünsün. Sen tüketmek için elinden gelen her şeyi yap. Kullan ve at, bizim dolduruşumuza gelip ürün falan alma.

Güzelleşmek için çok para harcamalısın, buna inan ve verdiğin paraların etkisiyle daha güzel görüneceğini asla unutma. Seni kandırıyoruz sevgili tüketici, sağda solda kendi hakkımızda iyi şeyler yazıyoruz. Üstelik bunu senin verdiğin 15 liralık siparişten kargo başına ortalama kazandığımız 3-4 lira için yapıyoruz. Ne kadar aşağılık insanlar olduğumuzu gör ve bizden sakın alışveriş yapma. Şimdi yapman gereken, avm lere koşup, en süper nano teknolojik, übersonik, cilt bakımında devrim yaratan, mucizevi, en doğal, tamamen bitkisel, tamamen organik ürünlerden satın alarak, bizim gibi adil ticaret yapmaya çalışan, çevreye ve insana saygılı aşağılıklarla muhatap olmaman, çünkü biz seni kandırıyoruz.

Bütün müşterilerimize, çözüm ortaklarımıza, tedarikçilerimize, dünyanın dört biryanında tarımsal faaliyette bulunan üreticilere, genel olarak bütün insanlık ailesine ve gezegende yaşamsal faaliyet gösteren bütün canlılara (varsa uzaylılara) duyrulur.

ben bu firmanın neredeyse bütün ürünlerini kullandım hepsinden de acayip memnunum.kim ne derse desin ben bu firmayı çok seviyorum ...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…