- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
size dilekçe yazmadım, bir çağrıda bulunarak isnat ettiğiniz suçlamayı gerekli merciler kanalıyla ispata çağıran bir tebligatta bulundum, alıntı yaparak bu tebliğimi kabullenmiş sayılıyorsunuz, bunu hatırlatırım. sizinkisi tahmin değil yazdığınız bütün yazılar, burada bulunan şahısların bir dijital reklam ajansı elemanı olduğu yönündeydi, siz burada bulunan şahısları reklam yapmakla suçladınız, bu forumu buna ortak olmakla suçladınız, ayrıca doa markasını örtülü reklam yapmakla, tüketiciyi yanlış yönlendirmekle suçlayıp, 5. sınıf marka, çok kötü, nerede üretildiği belirsiz, ruhsatsız izinsiz olmakla itham ettiniz. özelde şahsım, genelde bütün kullanıcılar, size şüphelerinizi forum yönetimine bildirmeniz, firmayla iletişim kurmanız, gerekli mercilere şikayet etmeniz konusunda çağrılarda bulunmasına rağmen bunu yapmadınız. bazı yorum yapan arkadaşlar, özel bilgilerini paylaşacaklarını dilerseniz ziyaret edebileceğini söylemesine rağmen, sorduğunuz her soruya cevap vermek için firmayla iletişim kurarak cevaplar yayınlamamıza rağmen, siz bu cevaplara rağmen, burada yorum yazanları, bu forumu ve markayı kötülediniz. sizin yaptığınız insanların kişilik haklarına forumun güvenirliğine ve firmanın marka haklarına saldırmaktır. ben size bir çağrıda bulundum, lütfen açık kimliğinizle 1 hafta içinde bu şahsi düşüncelerinizi ispata yönelik bir şikayette bulununuz ve şikayetinizin sonuçlarını deklere ediniz.
Bende laktik asitimin gelmesini dört gözle beklemekteyim birde shea butterım. şuanki bitti biticek azıcık kaldı.
Kızlar ozon yağını her gün sürsem bi zararı olur mu acaba biliyor musunuz?
İçeriği benziyordu dedim yüzde yüz aynı demedim ki, neyse
Ben de bugün bir soru sormuştum ama hararetin içinde kaynadı gitti kızlar. Nar çekirdeği ile üzüm gelmişti kullananlardan tavsiye beklemiştim. Cilt tipim kızarık ve kılcal damarlar yüzeyde onları nasıl kullanmalıyım
2 ürünün içeriğinin neredeyse aynı olması bitmiş ürünlerin de aynı olacağı anlamına gelmez. Kozmetikte uzmanlaşma yok mu? Hangi ısıda üretildi , hangi bileşen % kaç katıldı , ambalaj hava alıyorsa ürün bozulabilir. Yani un+yağ+şeker var diye herkes güzel helva mı yapacak. yok olmaz böyle bir açıklama çok yanlış.
arkadaşlar firmanın sitesini inceledim üzelerek söyliyim hiç ama hiç güven vermedi bana..site bile çok vasat hazırlanmış bi site..üstelik iki senelik bi firma..benm en çok dikkat ettiğim ürünlerin geliştirilme aşaması..bu konuda hiç bir bilgi yok..2010 yılında pat diye 100 küsür ürünle ortaya çıkıyorsun..bunları ne kadar sürede formüle ettin ne kadar sürede geliştirip sunum aşamasına geldin..kimler üzerinde test ettin..hiçbir bilgi yok..çok kısa bir özgeçmiş koymuşlar siteye o kadar..
hiç bir ürünü iyice incelemeden kullanmam..bahsettğin firmanın ürünlerini 15 senedr kullanıyorum..bir daha elime almam dediklerim de oldu elimden düşürmediklerim de..ama bu ülkede en çok naturel ürün diyerek insanların cebini boşaltıyorlar..ayrıca ben 15 senedir kullandığım markayı bile bu kadar sahiplenmiyorum siz niye bu kadar kendi şirketiniz gibi sahiplenmişsiniz anlayamadım..gerek yok ki..neyse hakınız da hayırlısı..
İçeriği benziyordu dedim yüzde yüz aynı demedim ki, neyse
Ben de bugün bir soru sormuştum ama hararetin içinde kaynadı gitti kızlar. Nar çekirdeği ile üzüm gelmişti kullananlardan tavsiye beklemiştim. Cilt tipim kızarık ve kılcal damarlar yüzeyde onları nasıl kullanmalıyım
Canım ozon yağı dahil hiçbir yağı her gece kullanmak iyi değildir cildin yağ butonu toplayabilir, cilt yapına göre haftada 3 defa uygulayabilirsin
Tamam cnm tşk ederim aceleci davranıyorum birz galiba:))
Canım ozon yağı dahil hiçbir yağı her gece kullanmak iyi değildir cildin yağ butonu toplayabilir, cilt yapına göre haftada 3 defa uygulayabilirsin
Canım ben 2 damla üzüm 2 damla nar çekirdeği yağını haftada 2 gece cildimi temizledikten sonra parmak uçlarımla aşağıdan yukarıya 5dk masaj yaparak uyguluyorum. Haftada bir gecede ozon yağı uyguluyorum
Senin bir hayli hassas cildin..istersen özcan beye bir danış canım..
Nar çekirdeğini pirinç keğeğiyle karştırıp geceleri kullanıyorum ben..
Üzüm çekirdeğini anneme verdim..
Senin için en uygun kullanım, haftada 4-5 gün geceleri sürüp, gündüz de koruyucunu ihmal etmemek olur heralde canım..
Aaaaaa ama ben pirinç kepeğiyle nar çekirdeğini her gün sürüyorum
Yağ butonu da noluyor leydim?
Bir o eksikti:44:
Maalesef tatlım bazı ciltler yağı biriktirme yoluna gidiyor sanırım biz düzenli peeling yaptığımız ve cildimize uygun temizleyiciyi kullandığımız için yaşamadık:44:
Maalesef tatlım bazı ciltler yağı biriktirme yoluna gidiyor sanırım biz düzenli peeling yaptığımız ve cildimize uygun temizleyiciyi kullandığımız için yaşamadık:44:
Üzümü ve nar çekirdeğini karıştırıp başka yağ koymuyorsun, anladım. Sağol canım
Evet özcan beye danışayım ben, sağol canım. Gece sürüp gündüz koruyucu kullanıyorum evet, ama koruyucuyu yenilemek aklıma gelmiyor
2008/77- Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.ye ait Hürriyet adlı gazetesinin 28.04.2007 tarihli nüshasında yer alan ifadeler ile Elda İçecek ve Enerji Hizmetleri A.Ş. tarafından üretilen 1907 Rakı markalı alkollü içkinin örtülü reklamının yapıldığına,
Bu durumun, 4077 sayılı Kanun'un 4822 sayılı Kanun'la değişik 16 ncı maddesi hükmüne aykırı olduğuna, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. hakkında ulusal düzeyde (59.192 YTL) idari para ve anılan örtülü reklamları durdurma cezaları verilmesine,
Diğer taraftan, adı geçen gazetenin 09.06.2006 tarihli nüshasının Cuma ekinde yayımlanan Türkiyenin en iyi 10 zeytinyağı başlıklı haberde örtülü reklam yapılması nedeniyle, Reklam Kurulunun 13.03.2007 tarih ve 138 sayılı toplantısında, anılan firma hakkında idari para cezası verilmiş olup söz konusu fiilin bir yıl içerisinde tekrar edilmiş olması nedeniyle, 4077 sayılı Kanunun değişik 25 inci maddesinin son fıkrasında yer alan ( ) para cezaları, fiilin bir yıl içerisinde tekrarı halinde iki misli uygulanır. hükmü uyarınca idari para cezasının iki kat (59.192 x 2=118.384 YTL) uygulanmasına karar verilmiştir.
Sanki ben tüzel bir kişilikmişim de bana dilekçe yazıyorsunuz.
Benim bir iddiam yok tahminim var. Bu tahminimi sanayi bakanlığı rekabet üst kuruluna şikayet ederim, onlar da bu iddiayı ciddiye alırlarsa ne ala almazlarsa yine ne ala.
Benim birşey ispatlamama gerek yok.
Orada matbuu form bile var. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tüketici Bilgi Sistemi | ANASAYFA T.C. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü
müsait olduğunuzda bir bakın.
Yolda giderken birinin trafik kurallarını ihlal ettiğini gördüğünüzde bunu siz mi ispat ediyorsunuz? Bu ülkenin polisi var , her köşede kamera var. Şikayet edersiniz, Bakarlar , trafik kuralı ihlali varsa cezayı keserler. Bu kadar.
Hukuk bilimini eğmeye bükmeye gerek yok. Dikkat edin BİLİM diyorum.
bu konularda bu kadar bilgili olmanız gerçekten ilginç izinler değişik kelimeler bu işlerin içinde olmayasanız sakın ? memnun değilseniz Doa Kozmetik yalancı diye bir topik açın buyrun.Ayrıca şunada açıklık getireyim Roaccutane tedavisi gördüm ve onula ilgili bir topikte deneyimlerimi paylaştım.Budamı reklam al oda ilaç markası gidin orayıda karıştırın yapmazsınız neden çünkü sizin bu tutumunuz belli amaçlar etrafında dönüyor .alın watsons saç maskesiyle ilgili yorum yazdım girin orayada buların ne yaptığı belli değil max alın diyin.Burası bir forum insanlar fikiirlerini deneyimlerini paylşıyor dha aksiini nasıl bekliyosunuz şaşırıyoroum.Birde utanmadan diyosunuz ki benim sornum ürünlerle değil sizin tutumunuzla bizle sorununuz varsa neden o belgeyi bu belgeyi soruyosunuz tamam firmayla probleminiz var neden bizimle uğraşıyosunuz siz davranışlarınızda tutarlı olun gidin dava edin birşeyler yapın somut şeyler koyu ortaya bizlerde göreliim haklıymış diyelim kuru gürültü yapmaya gerek yok.Ha birde topiiği dağıttım diye sevimeyin sürekli akışta oldu sayenizde :) ayrıca bu forumun editörü vardı yorumlarını yazdı burda odamı reklamcıydı.BUraya olumsuz sorunlarını yazanlarda kouşma tarzından tepki aldı ürün memnuniyetsizliğinden değil ne diyeyimki daha başka a kardeşim2 ürünün içeriğinin neredeyse aynı olması bitmiş ürünlerin de aynı olacağı anlamına gelmez. Kozmetikte uzmanlaşma yok mu? Hangi ısıda üretildi , hangi bileşen % kaç katıldı , ambalaj hava alıyorsa ürün bozulabilir. Yani un+yağ+şeker var diye herkes güzel helva mı yapacak. yok olmaz böyle bir açıklama çok yanlış.
Ladyy iyice güzellik uzmanımız oldu valla:)))
Benim mini mini minnacık kaşımın bitiminin alt kısmında oluştu ama hemen geçti dikkat edince. yağları sürerken dikkat etmeliyiz.
Benim de pek aklıma gelmiyor canım...
Tüm gün etkili olandan kullanıyordum, şimdi bitti..Ucuz bişey alıcam diye söz verdim kendime..Ama dayanamadım, solanta pigmenta aldımAllahtan büyük..1-2 sene gider..
Lekelerim için her şeyi deniyorum işte..3-5 leke amma çok uğraştırdı beni
Olabilir kuzum, birden tedirgin oldum okuyunca
arkadaslar boyalı saçlar için olan sac kremini sa ç dibine de sürebilir miyiz
ben sadece uclara suruyodum
Canım sadece diplere sürülücek o krem doğru kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?