Doa Kozmetik Ürünleri

Şahsıma yapılan hakaretler için ''spekülasyon, dijital imza, tüketici olduğum halde tüketiciyi yanlış yönlendirmek, .... vs'' hukuki anlamda hareket halinde sonuna kadar bende varım!

Bende laktik asitimin gelmesini dört gözle beklemekteyim birde shea butterım. şuanki bitti biticek azıcık kaldı.

Ah o laktik dört gözle beklemekteyim sanırım pazartesi elimizde olur

Son düzenleme:
Kızlar ozon yağını her gün sürsem bi zararı olur mu acaba biliyor musunuz?

Canım ozon yağı dahil hiçbir yağı her gece kullanmak iyi değildir cildin yağ butonu toplayabilir, cilt yapına göre haftada 3 defa uygulayabilirsin

Canım ben 2 damla üzüm 2 damla nar çekirdeği yağını haftada 2 gece cildimi temizledikten sonra parmak uçlarımla aşağıdan yukarıya 5dk masaj yaparak uyguluyorum. Haftada bir gecede ozon yağı uyguluyorum

Saçınıza ve saç derinize zararlı kimyasallardan arındırılmış, silikon (dimethicone), paraben ve formaldehit içermeyen, %99,9 doğal içeriğe sahip besleyici saç bakım kremimiz, içeriğindeki argan yağı ve shea butter sayesinde, parlaklığını yitirmiş, kuru ve yıpranmış saçlarınızın canlanmasına ve doğal görünmesine yardımcı olacaktır. Bu saç kremimiz özellikle saç derisinin beslenmesi ve dengelenmesi için geliştirilmiştir. Üç yıkama sonrasında besleyici saç bakım kremimizin saçınızda yaratacağı değişim sayesinde vazgeçilmeziniz olacak.

"Saç kremimizi diğer kremlerin aksine saç derinize uygulamanızda hiçbir sakınca yoktur. %99,9 Doğal içeriğe sahip saç kremimiz, dökülme, kepeklenme v.b. saç sorunlarına neden olmaz"

İçeriği:

Dionized Water (%73)

Brassicyl Isoleucinate Esylate, Brassica Alcohol

(%15) (Ecocertli Krem Bazı)

Glycerine (%3) (Bitkisel Gliserin)

Cocamidopropyl PG-dimonium c. (%3)

(Saçın Kolay Taranmasını Sağlayan Doğal Hammadde)

Argan Oil (%2)

Shea Butter (%1)

D-Panthenol (%1) (B Vitamini)

Tocopherol (%1) (E Vitamini)

Allantoin (%0,3) (Salyangoz Özü)

Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone (%0,05) (Koruyucu)
Saç kremimiz, cetrimonium choloride ile yapılan saç kremlerinden farklıdır. Saç kremimiz yoğun nemlendirme özelliği sayesinde özellikle saç derisi için tasarlanmıştır. Çok kuru ve boyalı saçlara diğer kremler gibi kolay taranma özelliği sağlamaz. Böylesi saç yapınız varsa saç uçlarınıza normal saç kremleri kullanabilirsiniz.

al sana içerik belirttiğin firmalarda bu şekilde % kaç katılmış söylüyorlar mı ??
ben boyalı saçlar için kullanıyorum 4. yıkayışım falan kullandıkça yorum yapacağım demiştim şimdi söylüyorum gerçekten harika bi saç kremi yumuşacık yapıyor diğer marka dediğin şampuanları kremleri kullanırken saç dibimde kaşınma oluyordu şimdi bundan eser yok sen devam et onları kullanmaya lekelisaç olur artık nickin ilerde
yağlar ise %100 SAF ve SOĞUK PRES METODUYLA elde ediliyor daha fazla sorun varsa firmayla iletişime geç yeter artık !!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

Elbette araştırın..Hatta ben olsam, önce tüm sayfaları okur, sonra yazardım...Firmaya mail atıp tüm belgelerini falan isterdim..Ki ilk tanıdığımda bunların hepsini de yaptım..En doğal hakkınız..

Siteleri vasat haklısnız, bunu ben de söylüyorum..Ama adamlar, insanlara hizmet etmekten arda kalan vakitlerde anca uyuyabiliyorlardır sanırım. Sitenin görselliğini pek umursamıyorlar..
Bence de biraz daha janjanlı bir yer yapılabilir..Biz hanımla janjanlı şeylere daha çok ısınıyoruz..

Senin bir hayli hassas cildin..istersen özcan beye bir danış canım..
Nar çekirdeğini pirinç keğeğiyle karştırıp geceleri kullanıyorum ben..
Üzüm çekirdeğini anneme verdim..

Senin için en uygun kullanım, haftada 4-5 gün geceleri sürüp, gündüz de koruyucunu ihmal etmemek olur heralde canım..

Son düzenleme:
Canım ben 2 damla üzüm 2 damla nar çekirdeği yağını haftada 2 gece cildimi temizledikten sonra parmak uçlarımla aşağıdan yukarıya 5dk masaj yaparak uyguluyorum. Haftada bir gecede ozon yağı uyguluyorum

Üzümü ve nar çekirdeğini karıştırıp başka yağ koymuyorsun, anladım. Sağol canım

Evet özcan beye danışayım ben, sağol canım. Gece sürüp gündüz koruyucu kullanıyorum evet, ama koruyucuyu yenilemek aklıma gelmiyor

Son düzenleme:
Aaaaaa ama ben pirinç kepeğiyle nar çekirdeğini her gün sürüyorum
Yağ butonu da noluyor leydim?
Bir o eksikti:44:

Maalesef tatlım bazı ciltler yağı biriktirme yoluna gidiyor sanırım biz düzenli peeling yaptığımız ve cildimize uygun temizleyiciyi kullandığımız için yaşamadık:44:

Maalesef tatlım bazı ciltler yağı biriktirme yoluna gidiyor sanırım biz düzenli peeling yaptığımız ve cildimize uygun temizleyiciyi kullandığımız için yaşamadık:44:

Benim mini mini minnacık kaşımın bitiminin alt kısmında oluştu ama hemen geçti dikkat edince. yağları sürerken dikkat etmeliyiz.

Benim de pek aklıma gelmiyor canım...
Tüm gün etkili olandan kullanıyordum, şimdi bitti..Ucuz bişey alıcam diye söz verdim kendime..Ama dayanamadım, solanta pigmenta aldım Allahtan büyük..1-2 sene gider..
Lekelerim için her şeyi deniyorum işte..3-5 leke amma çok uğraştırdı beni

Olabilir kuzum, birden tedirgin oldum okuyunca

bu konularda bu kadar bilgili olmanız gerçekten ilginç izinler değişik kelimeler bu işlerin içinde olmayasanız sakın ? memnun değilseniz Doa Kozmetik yalancı diye bir topik açın buyrun.Ayrıca şunada açıklık getireyim Roaccutane tedavisi gördüm ve onula ilgili bir topikte deneyimlerimi paylaştım.Budamı reklam al oda ilaç markası gidin orayıda karıştırın yapmazsınız neden çünkü sizin bu tutumunuz belli amaçlar etrafında dönüyor .alın watsons saç maskesiyle ilgili yorum yazdım girin orayada buların ne yaptığı belli değil max alın diyin.Burası bir forum insanlar fikiirlerini deneyimlerini paylşıyor dha aksiini nasıl bekliyosunuz şaşırıyoroum.Birde utanmadan diyosunuz ki benim sornum ürünlerle değil sizin tutumunuzla bizle sorununuz varsa neden o belgeyi bu belgeyi soruyosunuz tamam firmayla probleminiz var neden bizimle uğraşıyosunuz siz davranışlarınızda tutarlı olun gidin dava edin birşeyler yapın somut şeyler koyu ortaya bizlerde göreliim haklıymış diyelim kuru gürültü yapmaya gerek yok.Ha birde topiiği dağıttım diye sevimeyin sürekli akışta oldu sayenizde :) ayrıca bu forumun editörü vardı yorumlarını yazdı burda odamı reklamcıydı.BUraya olumsuz sorunlarını yazanlarda kouşma tarzından tepki aldı ürün memnuniyetsizliğinden değil ne diyeyimki daha başka a kardeşim

Ladyy iyice güzellik uzmanımız oldu valla:)))

Benim mini mini minnacık kaşımın bitiminin alt kısmında oluştu ama hemen geçti dikkat edince. yağları sürerken dikkat etmeliyiz.

Canım yağ bakımı uyguluyorsak aynı şekilde yağı ciltten doğru şekilde uzaklaştırmalıyız bu mantıktayım mesela kil maskemi aksatmam, kükürtlü tarzda sabunla cildimi temizler yağ fazlasını alırım derinlemesine temizlik yapılmazsa zaten cilt tıkandığı için yağ butonları oluşur göz altınıza çevrenize ozondan başka yağ sürmeyin tecrübemle sabittir

Az daha sabır güzelim latikle ince ince düzenli peeling yapıp halledeceğiz onu sonrasıda nar ve pirinç kepeği yağlarımıza ve güneş koruyucumuza kalacak

Arkadaşlar lütfen artık ne suçlama karalama yapılırsa yapılsın konu dışına çıkıp cevap vermeyelim birbirimizin yorum, deneyim, önerilerini takip edemez olduk Amaç belkide başlığı kapattırmak! Lütfen oyunlara alet olmayalım sorunu sorusu olan, adı ve iletişim yolları açık olan firmayı arar öğrenirdi!!!!!
LÜTFEN!

Son düzenleme:
Ben söyleyeceğimi söyledim. Mutlaka içinizde masumane DOA kullanan hatta memnun olanlarda vardır.
Ancak genel mesaj akışının reklam kokan, manipülatif,tek merkezli olduğunu düşünüyorum. Eğer düşüncem doğru ise yanlış yoldasınız. Bu şekilde marka olabilmek dünyanın hiçbir yerinde mümkün değildir.Tabii size yolu açanların , fırsat verenlerin ne karşılığında verdiği de ayrı bir soru işareti.

Her neyse , beni artık ilgilendirmiyor. DOA başlığında nadiren hem de çook nadiren görüş bildireceğim.

Bu hızla benim mesajlarım yarın bu saatlerde çoktaan tümülüs altına gömülmüş olur. 2-3 hafta sonra bir 3.000 mesaj daha yığılır. Ama bakın şuraya yazıyorum : DOA bu tekniklerle asla başarılı olamayacak .... GErçekten talebi olan ürün piyasada yer bulur. Sadece Gönüllerde değil AVM lerde de yer bulur.

İyi geceler

evet diplere sürülmeyecek demek istemiştin yani sadece saç uçları ve boylarına kullanıyorum ben, kafam dağınıkta yanlış yazmışım özür dilerim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…