• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Ben dedim bennn :52: Çok hoşuma gitti benim şu nane sabunumuda dört gözle bekliyorum

Nane sabununu arkadaşıma hediye etmiştim dün telefonda çok güzelmiş bu sabun yaa ben çok terlıyordum banyoda iyi oldu devamlı kullanıyorum dedi, aslında sanki bana " sabunu çok sevdim bitmek üzere yenisini alır mısın" diye de bir mesaj verir gibi bir hali vardı :1:

kızlar bu krem-yağ karışımı kullanımı şöyle mi: saçı ıslatacağız, sonra bu karışımı diplere süreceğiz 30-45 dk sonra da şampuanla yıkayacağız bu kadar değil mi? acaba bu karışımı gece sürüp sabah yıkasam olur mu, bir de karışımı saçın tamamına sürsem bir sorun olmaz herhalde değil mi? bir de :1: bu kremin kutusu karışım için küçük mü? yani 400ml'lik kap lazım tamam da ben belki yağ ile krem birbiri içinde çözünür sanmıştım krem kutusu yeter sanıyordum:30:hiç krem kutusunda karıştıran olmadı mı acep?

Ben dün gece öyle yaptım bu karısımı akşamdan sacıma surdum sabaha kadar durdu bu sabah yıkadım, ama dün aksam doaya maıl attıp sordum sabaha kadar bekletsem saçımda zararlı olur mu dıye, zararı olmyacagını bekletebılecegımı ancak yıkarken su değmeden şampuanlamamı bu şekilde yagın daha kolay arınacagını söyledıler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yukarıdaki kendini bilmez şahısa lütfen cevap vermeyin.Sadece kötü içerik tuşuna basarak yöneticiye şikayette bulunalım...

Hala beni anlamadınız değil mi? Bana cevap vermeniz umrumda bile değil ayrıca gerekli de değil...Muhatap olmak istemiyorum sizlerle zaten.
Burada dönen tezgahı sıradan okuyucu görsün bana yeter. DOA markasına suni solunum yaptığınızı ben görüyorum herkes de görsün istiyorum.

Ben dün gece öyle yaptım bu karısımı akşamdan sacıma surdum sabaha kadar durdu bu sabah yıkadım, ama dün aksam doaya maıl attıp sordum sabah kadar bekletsem saçımda bır zararlı olur mu dıye, hayır olmaz bekletebılırsın ancak yıkarken su değmeden şampuanlamı yagı daha kolay arınacagını söyledıler.

Bu süper olmuş...Problem yoksa bende bekleteyim saçımda..Geceden sürüp sabah yıkayayım:)

Ama sıradan okuyucu şunu mutlaka anlamalı.
Bugün Max factor hakkında yorumlara bakayım deseniz neredeyse her forumda,her blogta en az bir iki yorum görürsünüz.

DOA hakkında yorum ise sadece burada var ve 8-10 kişilik bir isim listesi tek merkezden sürekli yorum pompalıyor. BUrayı okuyan birisi DOA yı MAX FACTOR den popüler sanacak.

İşte tezgah bu.

Bu forumda hergün yüzlerce yorumla methini yapa yapa bitiremediğiniz DOA acaba başka forumlarda neden hiç konuşulmuyor?
DOA Madem bu kadar güzel ürün de olumlu-olumsuz yorumlar başka bir yerde neden yok??
Hatta şöyle bir araştırdım , DOa hakkında başka yerlerde sadece 3-5 yorum var ve hepsi de olumsuz şeyler,isteyen kontrol etsin.

Burada yazan "kızlar şu geldiiii,bu geldiii" gibi saçma sapan yorumları okuyup DOA almak isteyenler bir de bunu düşünsün ve tezgahı anlasın.....

yorum yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. sana feci halde gıcık oldum çünkü. sen nasıl bir varlıksın gerçekten merak ediyorum. yarım saattir google de arama yapıyorum, acaba ne yazılmış diye. olumsuz yazılar var falan diyorsun, ama başka forumlar bloglarda tek kelime olumsuz yazı okumadım ben, olumsuz yazılar gene burada yazıyor. sen açıkça buradaki kullanıcıları ve forum sahiplerini zan altında bırakan bir iftiracısın, buradaki insanları zan altında bırakacaksan iki kere düşün, çünkü bu dünyanın öte dünyası var iftira atma. bir derdin varsa, firmayı ara, emin ol tatlı dillerine hayran olursun. ha ticari rekabetten yapıyorsan, bunu kimin adına yaptığını söyle de, buradaki erkek yorumcularda bunu bilsin.

Kızlar konu ilerlediği için yeni okuyacak arkadaşların gözünden kaçmaması için tekrar etmek istedim, solid parfümü duştan sonra koltuk altınıza yedirin deodorantlara elveda dersiniz benim gibi:32::9:

Bu argan sabunu kullanan oldu mu arkadaşlar?Fiyatı diğerlerine göre birazcık pahalı..Evde herşeye argan yağından kattım:)sabununu almamak ayıp olurdu:)Neyse aldık bakalım deneyelim:)

Son düzenleme:
Benim hakkımda OLUMSUZ görüş neden bildiriyorsunuz onu anlamadım.
Ben DOA yı beğenmek zorunda mıyım? Sizlerle aynı şekilde düşünmek zorunda mıyım?

Burada dönen tezgahı kabullenmek ve "bana melissaa geldiiii, ayy çok güzelll kokuyoooo" diye yorum yazarsam mutlu mu olacaksınız?
Daha çok beklersiniz, DOA ya gelene kadar 100 farklı şahane ürün bulurum. Adını hiçbiyerde duymadığım ürüne de para verecek kadar zengin değilim.

Kadınlar kulubu de eğer böyle düşünüyorsa - tek taraflı- beni lütfen banlasın olsun bitsin !!!!

Bugün Max factor hakkında yorumlara bakayım deseniz neredeyse her forumda,her blogta en az bir iki yorum görürsünüz.

DOA hakkında yorum ise sadece burada var ve 8-10 kişilik bir isim listesi tek merkezden sürekli yorum pompalıyor. BUrayı okuyan birisi DOA yı MAX FACTOR den popüler sanacak.

İşte tezgah bu.

ben bura harici, ekşi sözlük, itü sözlük, uludağ sözlük, kötü sözlük, sacimtedavisi, cilthekimi, bir diğer kadın forumu, ve bir çok kişisel blogda yorum gördüm. sen nerede gördün şu kötü yorumları bir söylermisin. tabi sen yazmadıysan.

İşte tezgah bu.

Bakın size daha önce burada yazdım o mesajımı görmemezlıkten geldınız, madem bu kadar araştırmacı ruha sahıp bırısınız tamam araştırın ama ıyı arastırın daha önce dedım size özelden adresımı verebılırım yasadıgım sehre gelırsınız aldıgım urunlerı gosterırım yuzyuze konusuruz, suphelendıgınız o 8-10 kısılık ısım lıstesı dedıgınız kısıler de sanırım verebılırler adreslerını şehır şehır gezersınız o kısılerle yuz yuze gorusursunuz fakat kendı gercekten çok cıddıyım ne dersınız?

8-10 kişi oturmuş bilgisayarın başına 24 saat sürekli DOA hakkında yorum yazar mı?

Yazıyorsa siz şüphelenmez misiniz? Bunlar reklamcı işte.. Bunu görmemek için kör olmak gerek.

DOA nerede üretiliyor,sağlık bakanlığından izinli mi o bile belli değil.

kızlar cevap vermeyin şuna.aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor.Doa yı karalamak istemeyen biri olsa bu kadar şey söylemez.site yöneticileri ilgilenecektir zaten kendisiyle

Bakın size daha önce burada yazdım o mesajımı görmemezlıkten geldınız, madem bu kadar araştırmacı ruha sahıp bırısınız tamam araştırın ama ıyı arastırın daha önce dedım size özelden adresımı verebılırım yasadıgım sehre gelırsınız aldıgım urunlerı gosterırım yuzyuze konusuruz, suphelendıgınız o 8-10 kısılık ısım lıstesı dedıgınız kısıler de sanırım verebılırler adreslerını şehır şehır gezersınız o kısılerle yuz yuze gorusursunuz fakat kendı gercekten çok cıddıyım ne dersınız?

Tamam ver, ben istanbuldayım şu anda. Aynı yerde isek kesinlikle yanına geleceğim.
Kesinlikle sizlere inanmıyorum.
Hadi ver adresini.

Benim hakkımda OLUMSUZ görüş neden bildiriyorsunuz onu anlamadım.
Ben DOA yı beğenmek zorunda mıyım? Sizlerle aynı şekilde düşünmek zorunda mıyım?

Burada dönen tezgahı kabullenmek ve "bana melissaa geldiiii, ayy çok güzelll kokuyoooo" diye yorum yazarsam mutlu mu olacaksınız?
Daha çok beklersiniz, DOA ya gelene kadar 100 farklı şahane ürün bulurum. Adını hiçbiyerde duymadığım ürüne de para verecek kadar zengin değilim.

Kadınlar kulubu de eğer böyle düşünüyorsa - tek taraflı- beni lütfen banlasın olsun bitsin !!!!

Beğenmek gibi durumunuz yok tek ürün denemeden aleni max reklamıyla araya giren sensin!
Git bul arkadaşım memnun olacağın ürünü, bizim memnuniyetimiz ceza almana rağmen ısrarla neden sana batıyor?
Üstüne ''dijital imza olduk, tezgah kurucu olduk'' sen kimsin ne münasebet gelip hakaret edebiliyorsun!:47:
Zekanın sınırı olmadığı gibi aptallığında sınırı yok ama...
(Kadınlar kulubu de eğer böyle düşünüyorsa - tek taraflı- beni lütfen banlasın olsun bitsin !!!!) diye yönetime ceza almış biri olarak oynayabileceğini sanıyorsan yanılırsın
Buyur gel İzmir deyim hem seni biraz çeşmeye kuşadasına götürürüm sevabına:1:

Son düzenleme:
DOA ya saçma sapan şeyler için sürekli mail atıyorsunuz :) onlarda anında cevap veriyor.

Sağlık bakanlığı izinlerini merak etmediniz mi hiç ? Söyleyin göndersinler herkes görsün..

Varsa tabii.

Back