- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
evet hatırladım sen demiştinBen dedim bennn Çok hoşuma gitti benim şu nane sabunumuda dört gözle bekliyorum
sana güvenip 2 tane aldım
nane sabunu çok ferah tam yaz için nane şekeri kokusunu seviyorsan bayılacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hatırladım sen demiştinBen dedim bennn Çok hoşuma gitti benim şu nane sabunumuda dört gözle bekliyorum
Ben dedim bennn Çok hoşuma gitti benim şu nane sabunumuda dört gözle bekliyorum
kızlar bu krem-yağ karışımı kullanımı şöyle mi: saçı ıslatacağız, sonra bu karışımı diplere süreceğiz 30-45 dk sonra da şampuanla yıkayacağız bu kadar değil mi? acaba bu karışımı gece sürüp sabah yıkasam olur mu, bir de karışımı saçın tamamına sürsem bir sorun olmaz herhalde değil mi? bir de bu kremin kutusu karışım için küçük mü? yani 400ml'lik kap lazım tamam da ben belki yağ ile krem birbiri içinde çözünür sanmıştım krem kutusu yeter sanıyordumhiç krem kutusunda karıştıran olmadı mı acep?
Arkadaşlar yukarıdaki kendini bilmez şahısa lütfen cevap vermeyin.Sadece kötü içerik tuşuna basarak yöneticiye şikayette bulunalım...
Ben dün gece öyle yaptım bu karısımı akşamdan sacıma surdum sabaha kadar durdu bu sabah yıkadım, ama dün aksam doaya maıl attıp sordum sabah kadar bekletsem saçımda bır zararlı olur mu dıye, hayır olmaz bekletebılırsın ancak yıkarken su değmeden şampuanlamı yagı daha kolay arınacagını söyledıler.
Bu forumda hergün yüzlerce yorumla methini yapa yapa bitiremediğiniz DOA acaba başka forumlarda neden hiç konuşulmuyor?
DOA Madem bu kadar güzel ürün de olumlu-olumsuz yorumlar başka bir yerde neden yok??
Hatta şöyle bir araştırdım , DOa hakkında başka yerlerde sadece 3-5 yorum var ve hepsi de olumsuz şeyler,isteyen kontrol etsin.
Burada yazan "kızlar şu geldiiii,bu geldiii" gibi saçma sapan yorumları okuyup DOA almak isteyenler bir de bunu düşünsün ve tezgahı anlasın.....
Ama sıradan okuyucu şunu mutlaka anlamalı.
Bugün Max factor hakkında yorumlara bakayım deseniz neredeyse her forumda,her blogta en az bir iki yorum görürsünüz.
DOA hakkında yorum ise sadece burada var ve 8-10 kişilik bir isim listesi tek merkezden sürekli yorum pompalıyor. BUrayı okuyan birisi DOA yı MAX FACTOR den popüler sanacak.
İşte tezgah bu.
Ama sıradan okuyucu şunu mutlaka anlamalı.
Bugün Max factor hakkında yorumlara bakayım deseniz neredeyse her forumda,her blogta en az bir iki yorum görürsünüz.
DOA hakkında yorum ise sadece burada var ve 8-10 kişilik bir isim listesi tek merkezden sürekli yorum pompalıyor. BUrayı okuyan birisi DOA yı MAX FACTOR den popüler sanacak.
İşte tezgah bu.
Bakın size daha önce burada yazdım o mesajımı görmemezlıkten geldınız, madem bu kadar araştırmacı ruha sahıp bırısınız tamam araştırın ama ıyı arastırın daha önce dedım size özelden adresımı verebılırım yasadıgım sehre gelırsınız aldıgım urunlerı gosterırım yuzyuze konusuruz, suphelendıgınız o 8-10 kısılık ısım lıstesı dedıgınız kısıler de sanırım verebılırler adreslerını şehır şehır gezersınız o kısılerle yuz yuze gorusursunuz fakat kendı gercekten çok cıddıyım ne dersınız?
Benim hakkımda OLUMSUZ görüş neden bildiriyorsunuz onu anlamadım.
Ben DOA yı beğenmek zorunda mıyım? Sizlerle aynı şekilde düşünmek zorunda mıyım?
Burada dönen tezgahı kabullenmek ve "bana melissaa geldiiii, ayy çok güzelll kokuyoooo" diye yorum yazarsam mutlu mu olacaksınız?
Daha çok beklersiniz, DOA ya gelene kadar 100 farklı şahane ürün bulurum. Adını hiçbiyerde duymadığım ürüne de para verecek kadar zengin değilim.
Kadınlar kulubu de eğer böyle düşünüyorsa - tek taraflı- beni lütfen banlasın olsun bitsin !!!!