Doa Kozmetik Ürünleri

süpersin lady seni takipteyiz :) hep direnin yüzünden bütün suç onun yoksa ben melek gibi bi insanım (pek inandırıcı olmadı bu ama olsun)

Aaaay yerim sizi can sıkıntım tavan yapmışken kahkahalara boğuldum sayenizde

kızlar biraz araya gircem saç bakım yağıyla eski nesil saç kremini karıştırmanın hala iyi olduğunu düşünüyor musunuz? yani herhangi bi sorun oldu mu, olur mu? belki okurken gözümden kaçan bi yer var mı diye yeniden sormak istedim. eğer yaparsam da saçı şampuanla yıkadıktan sonra bu saç kremiyle yıkayıp çıkıyorum değil mi?

Çok özür canım ya haklısın fazla uzattık şakalaşmayı

çok geçmiş olsun,benim de hayatıma girmişliği bulunan bir hastalık.umarım baban çok çok daha iyi olur
ama kendimizi güneşten korumamız lazım çünkü artık aşırı ısınmadan dolayı da güneş çok yakıyor

Kızlar ben eski nesil saç kremini kullanmadığım için yanıtlayamıyorum, lütfen bu soruyu gözden kaçırmayın

Evet canım sacı sampuan ile yıkadıktan sonra kullanıyorsun yanliz iyi ayarla miktarı cok olmasın . Benim yaklaşık bugün 7 çi yıkayasım olucak bu sekilde. Bır problem yok. Ben memnunum dökülmeyi kesti bende bayağı

Ben dün ve bugun sabah kullandım bu karışımı ilk ve sabah yorumumu yaptım ben ek olarak bir de ara sıra maske olarak kullanmayı düşünüyorum bu karışımı, normalde benim saçlarım çok dökülür elımı sacıma goturdukce bırkaç tel gelır bugun dökulecek mı dıye özellıkle ara sıra bakıyorum dokulmuyor ve bugun gorunumu de guzel saçlarımın ama net yorum yapmak ıcın bır kac hafta kullanmak lazım tabıkı.

peki, bütün yağı saç kreminin içine karıştırarak dökücem değil mi, yani bir kısmını falan değil değil mi? bi de bu karışımın miktarı demişsin 1-2 fıs alsam yeter o zaman değil mi?

Canım bana doa yetkilileri ikisini komple karıştır demislerdi bende oyle yaptım .yanliz krem 250ml yag 150 ml.
Bilemedim şimdi kaç fıs almani. Sen daha iyi ayarlarsın .

kızlar gidip kargomu aldım şubeden. yağlı saçlar için şampuan. kil sabunu ve kükürtlü sabun. melisa kremi hediye etmşler sağolsunlar. bu tohumlar ne işe yarıo cehaletimi hoşgörün

Bence de canım birkaç hafta sonra daha iyi sonuclar alırsın. Hepsinden önce sacın karışımlara alışma süreci oluyor.

kargom eksik geldi yağlı saçlar için şampuan olacagına normal saclar ıcın koymuslar. sac kremi de koymamıslar off :2:

tamam o zaman, hepsini karıştırıp kulanıcam. yağı ben her hafta saçıma süremem yani bi düzen tutturamam ama bu şekil daha kolay olur. bir de ben bu karışımı 3 yıkamada 1 kullanıcam, diğer yıkamaları keratinli saç kremiyle yapmayı düşünüyorum. bu arada keratinli saç kremi çok güzel yaptı saçlarımı parlak ve yımışacık oldu, valla saçlarıma bakmaktan ders çalışamıyorum

Son düzenleme:

süpersin lady seni takipteyiz hep direnin yüzünden bütün suç onun yoksa ben melek gibi bi insanım (pek inandırıcı olmadı bu ama olsun)

Pabucumun kenarsı seni Demek beni hemen satarsın haa, ben seni ölçmek için şey etmiştim halbuki

Aaaay yerim sizi can sıkıntım tavan yapmışken kahkahalara boğuldum sayenizde

İyi oldu biraz kafamız dağıldı kuzum

Canım sedanur hepsini karıştır ama ben yarısını karıştırdım...Hepsi biraz fazla gibi gelmişti...Diplerine sürüp beklerseniz, yani maske şeklinde yaparsanız, iyice durulayıp arındırmaya dikkat edin

nasıl bu kadar beceriksiz olabildiler şaşrım doğrusu .
kızlar gidip kargomu aldım şubeden. yağlı saçlar için şampuan. kil sabunu ve kükürtlü sabun. melisa kremi hediye etmşler sağolsunlar. bu tohumlar ne işe yarıo cehaletimi hoşgörün

Tohumlarla iligli bilgi vermedi mi beceriksizler?
Burada bolca yazıldı..Okumaya üşenirseniz nette de bilgi var..Dikeceksiniz tohumları..

Bizi Türkiye'de bu fiyatlarla ve kolayca bulamayacağımız ürünlerle buluşturan doa çalışanları topu topu 3 kişi...
Yani 3 kişi götürmeye çalışıyorlar bu işi..(Para kazanmaktan da çok daha öte bir amaçları var üstelik..)
Her şeye yetişmeye çalışıyorlar..
Arada ufak tefek, can sıkıcı aksilikler olabilir, o kadar kusur kadı kızında da olur..Böyle zamanlarda kullandığımız sıfatlara dikkat edelim mümkünse..

kargom eksik geldi yağlı saçlar için şampuan olacagına normal saclar ıcın koymuslar. sac kremi de koymamıslar off :2:

Canım hemen ulaş..Yarın eksikleri yollarlar sanıyorum...
Bu aralar çok yoğun kargo trafikleri varmış...Arada olabiliyor böyle aksilikler

benim de hindistan cevizi yağım dökülmüştü yenisini göndericeklerdi hala göndermediler.dün mail attım hala da cevap yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…