• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Ben etkisini görüp yorum yapayım diye bekliyordum, şimdi bakıyorum oldukça fark etmiş umarım siz de etkisini görürsünüz, düzenli olarak kullanın.
Yalnız daha önce hint yağı kullanmadığımdan gözleri yakmalı mı yakmamalı mı ayırt edemiyorum bu yakmıyor, yakmaması da gözlerimiz için iyi tabiki rahatlıkla sürülebiliyor kirpiklere.

Kadın olmak ne meşşekkatli iş böyle baksanıza ayak tırnağımızdan kirpiğimize kadar uğraşıyoruz :)

ayy canım hıc gulecegı myoktu valla :) ben badem yagıyla karıstırmayı dusunuyorum :)

Benim de geldi siparişlerim:16:

Kil Sabunu,Kükürt Sabunu,Argan Sabunu,Shea Butter,Pirinç Kebeği Yağı,Tüy Azaltıcı Krem söylemiştim.Yanında hediye fesleğen kremi de yollamışlar.Daha sabunları denemeye başlamadım pazartesi başlıcam.İnş iyi gelirler cidime.:16:

Solid parfüm çeşitleri eklenmiş hadi gözümüz aydın ilk müjdeyi ben verdiğim için herkes bana bir parfüm alacak, çok akıllı kızanım beyaa :37:

pedesa yine yok :/
Ben bugün telefonda rica etmiştim ama satışa koymadıklarına göre ellerinde yok sanırım pedesa:14:

pedesa yine yok :/
Ben bugün telefonda rica etmiştim ama satışa koymadıklarına göre ellerinde yok sanırım pedesa:14:

pedesanın zamanı var daha demek ki bende çok istiyordum :)
lilyum çiçeği kokusuna bayılıyorum ben siparişte verdim bakalım şampuana da katsınlar mis gibi :12:

Ay allahım melisa baş rollerde yine:25:

Kızlar mersin çiçeğiyle ıhlamur çiçeğini kullanan oldu mu aranızda?
Nasıl çiçek kokuları?

Ay allahım melisa baş rollerde yine:25:

Kızlar mersin çiçeğiyle ıhlamur çiçeğini kullanan oldu mu aranızda?
Nasıl çiçek kokuları?

Ben ıhlamur çiçeğini almıştım açıkcası japon kirazı gibi kokuları seviyorsan sana göre değil pek canım:/ Benim bir köşede duruyordu en son ıhlamur çiçeği

Peki ya Lilium Solid Parfümün kokusu nasıl kızlar bana bu siparişimde gelecek de?

Bu arada 3 haftadır kirpiklerime düzenli olarak hint yağı kullanıyorum oldukça fark etti. Hint yağıyla kirpik uzatma topiğindeki yorumları okumuştum yağın gözlerini yaktığını söylüyorlardı ama benim doa dan aldığım hint yağı gözlerimi hiç yakmıyor.

bende kullanıyoorum ve cidden farketti kirpiklerim zaten gür ama ben uzasın istiyorum,hatta birkeresinde kesmiştm :17: ozaman yağlar daha çok etki ediyor ama tipsiz duruyorlar tabi :1: 1 ayda eski hallerine döndüler sonra uzadılar ama ben rimellerle yine küstürdüm sanırım onları :14:
aradan 2 yıl geçti yeniden kesicem kış gelsinde :27:
bu gidişler kışın beni görenler tanımamazlıktan gelecek :37: tipi baya kaydırcam sanırım :9:

bende kullanıyoorum ve cidden farketti kirpiklerim zaten gür ama ben uzasın istiyorum,hatta birkeresinde kesmiştm :17: ozaman yağlar daha çok etki ediyor ama tipsiz duruyorlar tabi :1: 1 ayda eski hallerine döndüler sonra uzadılar ama ben rimellerle yine küstürdüm sanırım onları :14:
bu gidişler kışın beni görenler tanımamazlıktan gelecek :37: tipi baya kaydırcam sanırım :9:

kesince cidden daha çok mu etki ediyor ilk defa duydum:26:
uçlarından minicik kessek olur mu acaba, ama ben kirpiğime yağ sürünce çok çapak falan oluyor yapışıyor sanki göz kapaklarım birbirine bir türlü o işi nasıl yapacağımı öğrenemedim ben

Ben ıhlamur çiçeğini almıştım açıkcası japon kirazı gibi kokuları seviyorsan sana göre değil pek canım:/ Benim bir köşede duruyordu en son ıhlamur çiçeği

Evet ben biraz şekerli kokuları seviyorum galiba...Teşekkür ederim canım...:16:
Bu arada ben de pedesayı bir hevesle bekliyordum ya:14:

Son düzenleme:

Doa bize organik rimel de yapsın, nasıl yapıldığı bizi ilgilendirmiyor nasılsa, yapsınlar bize ne:27:

Son düzenleme:
kesince cidden daha çok mu etki ediyor ilk defa duydum:26:
uçlarından minicik kessek olur mu acaba, ama ben kirpiğime yağ sürünce çok çapak falan oluyor yapışıyor sanki göz kapaklarım birbirine bir türlü o işi nasıl yapacağımı öğrenemedim ben

cnm bende arkadaşın yapması üzerine yapmıştım deli cesaretiydi :9:
bende sadece uçlarından kesecektim ama sonra biraz elim kaydı fazla gitti diğerinide ona göre yapmış oldumu sana diken gibi kirpik :53:
ama hemen 2 gün sonra baktım uzuyorlar dert etmedim 2 haftada kimse kestiğimi anlamıyordu bir ay sonunda hiç kesmemiş gibi oldu sonra uzama evresine girdi ozamanlar ben yılan yağı hint yağı badem yağı karıştırıp sürüyordum ama gözüme kaçınca baya yakıyodu :25:
bitmiş rimel fırçası ile iyi sürülüyordu şimdi kulak çubuğuyla sürüyorum insan kendi kendine geliştiriyor yöntemleri :1:
çapak alerjik bişey olabilirmi acaba :44: bende hiç olmadı çapak

MERHABA kızlar

tca ve laktik asit kullanmak isteyenler ne gibi durumlarda kullanılır bu ürünler ..?

cilt lekeleri
hafif çatlaklar(sitedeki tca asit oranları hafif cilt lekeleri ve çatlakları için)
kimyasal piling
yüzde oluşan hamilelik lekeleri

tca kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli hususlar nelerdir..?

%30 üzeri deneyimli değilseniz evde yapmayın lütfen
TCA uygulamasını yüzünüze yapacaksanız yada güneş görecek herhangi bir bölgeye sakın yapmayınız
TCA uygulamasından sonra MUTLAKA AMA MUTLAKA cilt yenileyici kremler kullanınız mesela FİTO ,MADECASSOL,BEPANTEN GİBİ..en iyileri bunlar
TCA uygulamalarını kışın yapın yazın her ne kadar olsada güneşe maruz kalıyor insan
saflık oranı yüksek olan TCA ,yı derinizde kullanım yeri ,lekelerin ve çatlakların derinliğine göre 1 yada 2 dk DAN fazla tutmayınız.
eğer ki düşük oranlarda kullanılacaksa kullanmadan önce bölge krem losyon vs.. temizlenmeli bir pamuk yardımı ile sürülmeli şikayetin durumuna göre beklenmeli ve su ile bölge temizlenmeli ,alkali sabun kullanmayınız.bölgeyi narin bir şekilde kuruladıktan sonra hemen cilt yenileyizi kreminizi tatbik ediniz.
bazıları abartıp haftada bir yapıyor bu uygulamayı SAKIN BENİM TAVSİYEM AYDA BİR YAPILMASI kısa sürede yapılan uygulamalar cilt altında doku bozukluguna neden oluyor .cildin de yenilenmesi sırasında bir süre gecmesı lazım,sabırlı olunmalı
pamuklu giysiler giyilmeli
TCA uygulamasından bir süre sonra uygulanan bölgede kaşıntı baş gösterecek kaşımayın sakın
TCA uygulamasından sonra hergün cilt yenileyici krem tatbik edilmeli
kızlar bu kimyasalları kullanım sırasında MUTLAKA uygulanacak bölgedeki şikayetindurumuna ve derinliğine eş oranla tca ve laktik asit oranı ayarlanmalı,
TCA uygulamasından sonra 1 hafta içinde deride renk değişmesi ve kabuklanma başlıyor bir süre sonrada eski deri soyulup yeni deri görünüyor bu yüzden yıne soluyorum GÜNEŞ YASAK ,YOKSA KORUMASIZ YENİ DERİNİZ LEKELERLE DOLAR.
Arkadaşlar su an için aklıma gelenleri yazdım ama bu işlem cok meşakatli emek ve özveri isteyen bır işlem .aklınızda bulunsun.

LAKTİK ASİTE gelince saf olarak direkt uygulamalardan sakının ,en ıyı kullanım seklı dus jellerıdır ,kullanım sırasında saflık ve yogunluguna gore derıde karıncalanma hıssı uyandırabılır .

Son düzenleme:
MERHABA kızlar

tca ve laktik asit kullanmak isteyenler ne gibi durumlarda kullanılır bu ürünler ..?

cilt lekeleri
hafif çatlaklar(sitedeki tca asit oranları hafif cilt lekeleri ve çatlakları için)
kimyasal piling
yüzde oluşan hamilelik lekeleri

tca kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli hususlar nelerdir..?

%30 üzeri deneyimli değilseniz evde yapmayın lütfen
TCA uygulamasını yüzünüze yapacaksanız yada güneş görecek herhangi bir bölgeye sakın yapmayınız
TCA uygulamasından sonra MUTLAKA AMA MUTLAKA cilt yenileyici kremler kullanınız mesela FİTO ,MADECASSOL,BEPANTEN GİBİ..en iyileri bunlar
TCA uygulamalarını kışın yapın yazın her ne kadar olsada güneşe maruz kalıyor insan
saflık oranı yüksek olan TCA ,yı derinizde kullanım yeri ,lekelerin ve çatlakların derinliğine göre 1 yada 2 dk DAN fazla tutmayınız.
eğer ki düşük oranlarda kullanılacaksa kullanmadan önce bölge krem losyon vs.. temizlenmeli bir pamuk yardımı ile sürülmeli şikayetin durumuna göre beklenmeli ve su ile bölge temizlenmeli ,alkali sabun kullanmayınız.bölgeyi narin bir şekilde kuruladıktan sonra hemen cilt yenileyizi kreminizi tatbik ediniz.
bazıları abartıp haftada bir yapıyor bu uygulamayı SAKIN BENİM TAVSİYEM AYDA BİR YAPILMASI kısa sürede yapılan uygulamalar cilt altında doku bozukluguna neden oluyor .cildin de yenilenmesi sırasında bir süre gecmesı lazım,sabırlı olunmalı
pamuklu giysiler giyilmeli
TCA uygulamasından bir süre sonra uygulanan bölgede kaşıntı baş gösterecek kaşımayın sakın
TCA uygulamasından sonra hergün cilt yenileyici krem tatbik edilmeli
kızlar bu kimyasalları kullanım sırasında MUTLAKA uygulanacak bölgedeki şikayetindurumuna ve derinliğine eş oranla tca ve laktik asit oranı ayarlanmalı,
TCA uygulamasından sonra 1 hafta içinde deride renk değişmesi ve kabuklanma başlıyor bir süre sonrada eski deri soyulup yeni deri görünüyor bu yüzden yıne soluyorum GÜNEŞ YASAK ,YOKSA KORUMASIZ YENİ DERİNİZ LEKELERLE DOLAR.
Arkadaşlar su an için aklıma gelenleri yazdım ama bu işlem cok meşakatli emek ve özveri isteyen bır işlem .aklınızda bulunsun.

LAKTİK ASİTE gelince saf olarak direkt uygulamalardan sakının ,en ıyı kullanım seklı dus jellerıdır ,kullanım sırasında saflık ve yogunluguna gore derıde karıncalanma hıssı uyandırabılır .

Harika bilgiler vermişsin melisa ellerine sağlık biz de bunları nasıl uygulayacağız diye düşünüp duruyorduk.

Ben bundan 3-4 yıl önce yaptırmıştım kimyasal peeling seansı 150 liraydı ve senin önerdiğin gibi ayda bir uygulama yapıyordu doktor uygulamadan sonra bol suyla yuzum yıkatıyordu ayrıca söyledıgın gıbı o da yenıleyıcı krem vermıstı seanslardan sonra onu kullanıyordum uygulamalardan sonra cildimde parlaklık oluyordu 4 seansta oldukça gitmişti lekelerim ama bir müddet sonra yenıden belırgınlestı.

Bu asitleri alıp evde uygulamak çok ekonomık ama tecrube ve cesaret işi.

kızlar neler yazmıssınz ben yokken .. bı kac gundur memlekete geldım zaman yok nete gırmeye sayfa sayısı almıs basını gıdıyor. arada bırseyler olmussa ozetlersınız bana :49: benımde sıparişler gelmısmı bugun gidip bakacam artık... yenı yenı sabunlara yelken acmak ıcın sabırsızlanıyorum

Peki ya Lilium Solid Parfümün kokusu nasıl kızlar bana bu siparişimde gelecek de?

Bu arada 3 haftadır kirpiklerime düzenli olarak hint yağı kullanıyorum oldukça fark etti. Hint yağıyla kirpik uzatma topiğindeki yorumları okumuştum yağın gözlerini yaktığını söylüyorlardı ama benim doa dan aldığım hint yağı gözlerimi hiç yakmıyor.

Ben sipariş verdim tatlım yarın gelir herhalde yazarım:34:
Yağlar saf çünkü etkisi ortada:16:

Bana yolla:1:

Kızlar yeni formülümüzü takdim ediyorum:119::124::111:
$179969_10151063065773619_2120456573_n.jpg

Son düzenleme:
Selam doa'canlar :1::1: ben de ilk siparişimi yarına bekliyorum, sipariş formunda öyle yazıyor. Hadi bakalım, hayrını göreyim inşallah :10:

SAÇ KREMİ 250ml
MELİSA KREMİ
AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU
KEÇİ SÜTÜ SABUNU
YOSUN SABUNU
DEFNE SABUNU
Süt Bal Sabunu
Dökülen Saçlarİçin Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı
Saç Uzamasına Yardımcı Saç Bakım Yağı
Dökülen Saçlar İçin Saç Bakım Yağı

işte gelecekler listem... ben sipariş vermişim,katı parfümler satışa çıkmış herhalde,çok üzüldüm :5: bir dahaki sefere artık napalım... var mı en çok tavsiye edilen parfüm ?

*Ben size birkaç soru sorabilir miyim, yukarıdaki listede bulunan saç kremi ile dökülen saçlar için bakım yağını karışıtrımışsınız ya, farklı bir şişeye mi alıyorsunuz, bakım yağı 150ml, şişe 250 mllik.. acaba karıştrınca taşacak mı, şimdiden öğreneyim de gelince hemen yapayım :27:

*şampuanı köpürtememekten şikayet eden yeni kullanıcılar vardı okuduklarımda, zannediyorum ben de yaşıcam o sorunu... çünkü bazı zaman eczaneden aldığım bir şampuanla (ki doktor tavsiye etmişti bi baktım SLS var içinde :53: ) köpürmeyen saçımı kaç kez yıkadığımı biliyorum,hastalık işte :9:
merak ettiğim bi konu var, hazırladığımız krem-yağ karışımını her banyoda kullanabilir miyiz yoksa aralıklı mı kullanmak gerekiyor, kaç günde?

*haftada bir saç uzaması için bakım yağını kullansam, bu şampuanla yağı arıtmada bir problem yaşamam değil mi?:26:

*sabunları nasıl da abartmışım ama :1: at kestaneli annemin varisler için,süt bal, keçi sütü,defne benim için yüzümü yıkarım bunlarla diye düşünüyorum. yosun da banyoda kalça kısmını yıkarken, selülitlerim diyet sonrası azaldıı iyicem kaybolsun diye... yüzümü yıkamada kullanabileceğim tavsiye sabunlarınız var mı, diğer siparişi kafamda oluşturmaya başladım bile :52:

"doa"l günler dilerim hepimizeeee :16::16:

Back