benim de hindistan cevizi yağım dökülmüştü yenisini göndericeklerdi hala göndermediler.dün mail attım hala da cevap yok
Ben bir sorun olduğunda telefon açıp konuşuyorum, gerekiyorsa kavga ediyorum...
Ufak detaylar bazen mide bulandırır doğrudur...Ama ellerinden geleni yaptıklarını şahsen biliyor ve şahıslarına her hangi bir yakıştırma yapılmasına bu konu altında tepki gösteriyorum..
Elbette eleştiri de olacak, övgü de..Ben kullandığınız kelimeye takıldım...
Evet neyse, şanssızlık olmuş..
Umarım ürünlerden memnun kalırsınız..Hayrını görün.
bu başlıkta ne büyük emeğiniz var farkındayım. kavga etmeyi , kırgınlıkları sevmiyorum ben en fazla bir defa söyler susarım öyle bi özelliğim var, özür dilerim dedikleri an üzülüyorum tmm tmm vardır bi hayır diyorum öyle biriyim. ama öyle birşey ki, arkadaşımın erkek arkadaşına hediye yolluyoruz ama benm paketimin ona gitme ihtimali deli etti bizi...
evet yoğunluktan dolayıymış.mail atmışlar ben görmeyince aramışlar onu duymadım bide mesaj atmışlarBen de bugün telefonla ulaşamadım canım..Yurt dışından bazı misafirleri olacağından bahsetmişti, onunla ilgili bir yoğunluk yaşıyorlar sanırım:44:
evet yoğunluktan dolayıymış.mail atmışlar ben görmeyince aramışlar onu duymadım bide mesaj atmışlar
valla bu kadar ilgili başka firma yok heralde.bu arada yağımı gönderdiklerini sanıyorlarmış hemen gönderelim dediler sıkıntı yok :114:
solid parfümlerden hala eklememişler kızlar. Çok istiyordum. Sayenizde müptelası oldum hem kadınlar kulübünün hem de Doa kozmetiğin. Emeğinize, duygunuza, içtenliğinize sağlık.
çok geçmiş olsun,benim de hayatıma girmişliği bulunan bir hastalık.umarım baban çok çok daha iyi olur
ama kendimizi güneşten korumamız lazım çünkü artık aşırı ısınmadan dolayı da güneş çok yakıyor
Ben aradığımda tlfları kapalıydı..Toplantıda olduklarını düşündüm
Sıkıntı kalmamasına sevindim
Senin de okuyan gözlerine sağlık
Solidler ne zaman çeşitlenecek hiç bilmiyorum canım ya
En çok japon kirazıyla pedesadan istiyorum..Azar azar kullanıyorum, allahtan var daha..
Benım sıparısler tas tamam geldı dun ama son zamanlarda herkesten bir yanlıslık bır eksıklık mesajları gelmeye basladı, acaba siparişler çoğaldıkça yetısemıyorlar mı ne yapıyorlar anlamadım kı gecen haftaya kadar böyle şikayetlerı okumuyordum bu topıkde. Demek o 3 kişi yetıstıremıyor artık ya da baska işleri var o arada karısıyor kargolar, onların ıyı nıyetlı yaklasımına karsılık insanın yakın olupta yardıma gıdesı gelıyor.
japon kirazını herkes çok övmüş. Ben de ondan istiyorum ama, sanırım satışa çıkar çıkmaz biter..(
Japon kirazını bazıları çilekli sakıza benzetiyorlar canım, yani bazıları sevmiyor..Ama ben çok seviyorum o kokuyu
Ama pedesa tam bir kadın kokusu bence..Hem hafif hem çok kalıcı..
Peki ya Lilium Solid Parfümün kokusu nasıl kızlar bana bu siparişimde gelecek de?
Bu arada 3 haftadır kirpiklerime düzenli olarak hint yağı kullanıyorum oldukça fark etti. Hint yağıyla kirpik uzatma topiğindeki yorumları okumuştum yağın gözlerini yaktığını söylüyorlardı ama benim doa dan aldığım hint yağı gözlerimi hiç yakmıyor.
bende aldım cumartesı gelecek ınsallah hınt yagını kullanmayı cok ıstıyorum kırpıklerım ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?