Doa Kozmetik Ürünleri

benim de hindistan cevizi yağım dökülmüştü yenisini göndericeklerdi hala göndermediler.dün mail attım hala da cevap yok

Ben de bugün telefonla ulaşamadım canım..Yurt dışından bazı misafirleri olacağından bahsetmişti, onunla ilgili bir yoğunluk yaşıyorlar sanırım:44:

Tohumlarla iligli bilgi vermedi mi beceriksizler?
Burada bolca yazıldı..Okumaya üşenirseniz nette de bilgi var..Dikeceksiniz tohumları..

Bizi Türkiye'de bu fiyatlarla ve kolayca bulamayacağımız ürünlerle buluşturan doa çalışanları topu topu 3 kişi...
Yani 3 kişi götürmeye çalışıyorlar bu işi..(Para kazanmaktan da çok daha öte bir amaçları var üstelik..)
Her şeye yetişmeye çalışıyorlar..
Arada ufak tefek, can sıkıcı aksilikler olabilir, o kadar kusur kadı kızında da olur..Böyle zamanlarda kullandığımız sıfatlara dikkat edelim mümkünse..

Ben kaç kişi çalıştıklarını bilmek zorunda değilim!!! övgülerle bahsederken laf yok da ortada bir hata olduğunda bunu dile getirince de gayet normal karşılamak erdemdir bu birincisi.
Kullandığım beceriksizlik sözünün köküne indiğimizde bunu hakaret olarak söylemediğimi anlamak cok zor olmasa gerek bu ikincisi!
İnsanları cok cabuk severim ve sevdiğim zamanlarda hayal kırıklığına uğrayınca cok üzülüyorum bu üç!
Bu başlığa soru sormaya başladığım ilk andan beri tersleyip duruyorsunuz, böyle yapıp insanları kıracağınıza cevap vermeyin daha iyi bu dört!!!

Son düzenleme:
Ben mi tersliyorum?
Hiç farkında değilim...

Ortada bir hata varsa, bunu belirtmenin bir şekli şemali vardır..Olumsuz eleştiri yapmak ayrıdır, insanlara "beceriksizler" sıfatı yapıştırmak ayrıdır...

Becerileri eksik olsaydı, bunca güzel ürünü yapıp bizimle buluşturamazlardı..Bu da beş...

Son düzenleme:
terslediğinizi farketmediğiniz belli zaten. mağduriyetimi bilmiyorsunuz. birsürü hata 2 koli var biri ayrı biri ayrı yere gidiyor içindekiler doğru mu belli değil. sağanak yağışta sırılsıklam olarak, dizlerime kadar ıslanıp sele dönüşmüş yağmurun altında, rüzgara kapılarak yürüdüğümü ben bilirim hasta hasta. sorunu çözememeleri ayrı sorun. büyük işler başaranların küçük ayrıntıları gözden kaçırması insanları üzebiliyor. ilk sipariişimdi ve farklı bi heyecanla bekliyorum iki gündür kargoyu... o kadar sevdim ki daha kullanmadan ; ama bu olay ifrit etti beni. herneyse...

Ben bir sorun olduğunda telefon açıp konuşuyorum, gerekiyorsa kavga ediyorum...
Ufak detaylar bazen mide bulandırır doğrudur...Ama ellerinden geleni yaptıklarını şahsen biliyor ve şahıslarına her hangi bir yakıştırma yapılmasına bu konu altında tepki gösteriyorum..

Elbette eleştiri de olacak, övgü de..Ben kullandığınız kelimeye takıldım...

Evet neyse, şanssızlık olmuş..
Umarım ürünlerden memnun kalırsınız..Hayrını görün.

bu başlıkta ne büyük emeğiniz var farkındayım. kavga etmeyi , kırgınlıkları sevmiyorum ben en fazla bir defa söyler susarım öyle bi özelliğim var, özür dilerim dedikleri an üzülüyorum tmm tmm vardır bi hayır diyorum öyle biriyim. ama öyle birşey ki, arkadaşımın erkek arkadaşına hediye yolluyoruz ama benm paketimin ona gitme ihtimali deli etti bizi...

Anlıyorum...Şanssızlık olmuş...
Allahtan müstehcen ürünleri falan yok

evet yok ama bi daha acıklama yap böyleydi şöyleydi. bi hoşluk yapalım dedi kızcaız yüzüne gözüne bulaştırdı havası oluşacaktı

Ben de bugün telefonla ulaşamadım canım..Yurt dışından bazı misafirleri olacağından bahsetmişti, onunla ilgili bir yoğunluk yaşıyorlar sanırım:44:
evet yoğunluktan dolayıymış.mail atmışlar ben görmeyince aramışlar onu duymadım bide mesaj atmışlar

valla bu kadar ilgili başka firma yok heralde.bu arada yağımı gönderdiklerini sanıyorlarmış hemen gönderelim dediler sıkıntı yok :114:

solid parfümlerden hala eklememişler kızlar. Çok istiyordum. Sayenizde müptelası oldum hem kadınlar kulübünün hem de Doa kozmetiğin. Emeğinize, duygunuza, içtenliğinize sağlık.

Benım sıparısler tas tamam geldı dun ama son zamanlarda herkesten bir yanlıslık bır eksıklık mesajları gelmeye basladı, acaba siparişler çoğaldıkça yetısemıyorlar mı ne yapıyorlar anlamadım kı gecen haftaya kadar böyle şikayetlerı okumuyordum bu topıkde. Demek o 3 kişi yetıstıremıyor artık ya da baska işleri var o arada karısıyor kargolar, onların ıyı nıyetlı yaklasımına karsılık insanın yakın olupta yardıma gıdesı gelıyor.

Ben aradığımda tlfları kapalıydı..Toplantıda olduklarını düşündüm
Sıkıntı kalmamasına sevindim

solid parfümlerden hala eklememişler kızlar. Çok istiyordum. Sayenizde müptelası oldum hem kadınlar kulübünün hem de Doa kozmetiğin. Emeğinize, duygunuza, içtenliğinize sağlık.

Senin de okuyan gözlerine sağlık

Solidler ne zaman çeşitlenecek hiç bilmiyorum canım ya
En çok japon kirazıyla pedesadan istiyorum..Azar azar kullanıyorum, allahtan var daha..

çok teşekkür ederim rabbim yardımcın olsun geldiği gibi gitsin güzel günler senin olsun
babam çok iyi zaten hiç bir sıkıntı yaşamadı ameliyat dışında
haklısın güneşten korunmalıyız,ben sabah erken saatlerde ve akşam batmaya yakın genelde çıkıyorum oğlum yanımda olduğundan buna dikkat etmek zorundayım
onun güneşede ihtiyacı var bende onun yanında bronzlaşmış oluyorum biraz daha uzun sürsede sağlıklı kullanmaya çalışıyoruz güneşi

japon kirazını herkes çok övmüş. Ben de ondan istiyorum ama, sanırım satışa çıkar çıkmaz biter.. (

Muhtemelen..Yoğunluk arttıkça yetişmek güç oluyor demek ki..Ama biliyorum ki ellerinden geleni yapıyorlar..
Aynısını bugün ben düşündüm, burada olsalardı seve seve giderdim yardıma

japon kirazını herkes çok övmüş. Ben de ondan istiyorum ama, sanırım satışa çıkar çıkmaz biter.. (

Japon kirazını bazıları çilekli sakıza benzetiyorlar canım, yani bazıları sevmiyor..Ama ben çok seviyorum o kokuyu
Ama pedesa tam bir kadın kokusu bence..Hem hafif hem çok kalıcı..

Japon kirazını bazıları çilekli sakıza benzetiyorlar canım, yani bazıları sevmiyor..Ama ben çok seviyorum o kokuyu
Ama pedesa tam bir kadın kokusu bence..Hem hafif hem çok kalıcı..

çileğe bayılırımmmm... Tavsiyen için çook teşekkür ederim. Kızlarrrr hepsini bitirmeyin bana da bırakınnn :)))

Peki ya Lilium Solid Parfümün kokusu nasıl kızlar bana bu siparişimde gelecek de?

Bu arada 3 haftadır kirpiklerime düzenli olarak hint yağı kullanıyorum oldukça fark etti. Hint yağıyla kirpik uzatma topiğindeki yorumları okumuştum yağın gözlerini yaktığını söylüyorlardı ama benim doa dan aldığım hint yağı gözlerimi hiç yakmıyor.

bende aldım cumartesı gelecek ınsallah hınt yagını kullanmayı cok ıstıyorum kırpıklerım ıcın

bende aldım cumartesı gelecek ınsallah hınt yagını kullanmayı cok ıstıyorum kırpıklerım ıcın

Ben etkisini görüp yorum yapayım diye bekliyordum, şimdi bakıyorum oldukça fark etmiş umarım siz de etkisini görürsünüz, düzenli olarak kullanın.
Yalnız daha önce hint yağı kullanmadığımdan gözleri yakmalı mı yakmamalı mı ayırt edemiyorum bu yakmıyor, yakmaması da gözlerimiz için iyi tabiki rahatlıkla sürülebiliyor kirpiklere.

Kadın olmak ne meşşekkatli iş böyle baksanıza ayak tırnağımızdan kirpiğimize kadar uğraşıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…