Doa Kozmetik Ürünleri

mlekcim bende üst üste iki kez sipariş verdim :) hemen mail attılar

Böyle dediğime bakmayın ben de sık sık sipariş veriyorum doa ile tanışalı bir buçuk ay olmadan 5. siparişim oldu tabi bu kadar sık sipariş vermemde kargo ücretinin olmaması çok etkili, kargo ücretini karşılamak için 15 TL lik alışveriş limiti gerçekten çok düşük netteki birçok alışveriş sitesinde bu limit oldukça yüksek. Diğer türlü doa'da da yüksek olsaydı bu limit, sanırım siparişlerimizi daha seyrek daha toplu yapardık ama böyle gayet iyi aman değiştirmesinler aman aman tahtaya vuralım

pedesa olanı kadın parfümü canım :) ama bse olmaz kullan sen aldıgını. onun ustune kendı parfumunden sık guzel bı koku cıkabılır
evet canım öyle yapıyım

erkek arkadaşım burda olsaydı ona verirdim ama o da yok bana kaldı
bu arada benim 2 tane melisa 3 tane fesleğen kremim oldu birini hediye veriyim birine de sevinsin bari

evet evet aman nazar deymesinn

canım fesleğen kremını yuzune sürüyor musun. benım cildim yaglı da. cesaret edemedım. bi iki kez elime kullandım :26:

benim de yüzüm çok yağlı canım onun için krem sürmüyorum.sadece gece ozon yağını sürüyorum.
fesleğen kremini vücuduma sürüyorum bacaklarım falan çok kuru.krem yumuşacık yapıyor.

Kızlar lilyum solid parfumu deneyen var mı nasıl?
Siteye eklenmiş, görünce hindistan cevizi yağı ile birlikte hemen sipariş verdim shea butterım bıtmek uzere bır de hındıstan cevızını deneyyım dedım ama siz hemen sipariş vermeyin bekleyin biraz, akşama yenileri eklenecekmiş.

Ben de buradaki bi arkadaş tavsiyesiyle tanıştım doa ile:)hiç kullanmadım şu ana kadar ama bundan sonra bol bol sipariş vercem:)ürünleri kullananlara çok ihtiyacım olcak,baya soru sorcam sanırım:)))

Bende sipariş vermek için geceyi bekliyorum yeni eklenicek ürünlerde var çünkü akşam olsa da alsam hemencikde gelse keşkee

Kakao yağını sordum,bu gece stokta olacakmış,sevindim buna sipariş vericem hemen :)
bir de tca peeling diye bir şey de olacakmış.ben ilk defa duydum o da çatlaklara iyi gelen bir şey sanırım ama evde kullanmak sakıncalı diye okudum,bir de kullanınca güneşe çıkmamak gerekiyormuş yazın kullanılacak bişi değil o zaman

bende tca ve cocoa butter için bekliyorum:)
çok yüksek oranlı olmadıkları için kullanılabilir evde ben bacaklarımda ki batık izleri için uyguluyorum uzun zamandır tam şişem bitmişti doa imdadıma yetişti
evet güneş görmemesi gerekiyor ve yüksek faktörlü kremlerle korumak gerekiyor çünkü cildi soyuyoruz ama ben bacaklarımda uyguladığım için güneş problemi olmuyor hep pantolon giyiyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…