• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Ayak mantarında kullanmak beni keşfim değil bu bilgilerden okumuştum o nedenle kullanmıştım o da sağolsun iyi geldi :34:

Tohumları suya koyunca hemen batmadı ben onları elimle suya batırınca dibinde kaldılar, tohumlar içi boş gibi durmuyorlar aslında dolgun dolgunlar ama bitmiyorlar hiç bir arkadaş bitiremedi sanırım kimse yorum yapmadı bu konuda.

hmmm o yazıyı okumuştum ama mantar olayını atlamışım :17::17::17: teşekkürler :16::16:
dıştan bakarak pek anlaşılmaz tatlım biz hiç tohumları dibe batırmayı denemedik o yüzden birşey diyemeyeceğim ama yinede kendi kendine batmadıysa sorunludur gibi geliyor...
benim tohumlarım kendiliğinden suya battı dikeli 1 hafta kadar oluyor. filizlenirse fotoğraflarını eklerim :8:

Siparişlerim şimdi geldi,Kargocu baya yorulmuş madem burada çalışıyosun ne diye şirket adı yazmadın diyor:20:..Bidahakine öle yaparım dedim :ssz: Eve gidince kullanıp yorumlarımı yazıcam buraya inşallah memnun kalırım..Çillerimde gider pirinç kepeği yağıyla:1: fesleğen kremi hediye göndermişler ayy çok teşekkür ederim..İnşallah erguvan tohumlarını dikip yeşertebilirim..

ayyy okuyunca birden güldüm vallahi :1: kargocu aynı şeyi banada söyledi şirket adını nie yazmadın die vala adamdan korkuma sonraki siparişimde firma adınıda belirtmiştim :1: :1: aynı kargocumu acaba

Valla benimde erguvan tohumlarım bitmiyo kızlar.
Güneş çok alan bir yere koydum şimdide... bakalım nolacak.
Nekadar zamanda bir su veriyorsunuz, nekadar veriyorsunuz?

Valla benimde erguvan tohumlarım bitmiyo kızlar.
Güneş çok alan bir yere koydum şimdide... bakalım nolacak.
Nekadar zamanda bir su veriyorsunuz, nekadar veriyorsunuz?

benımde bitmiyo yaa.. 3 günde bir 1 kaşık yazıyodu kagıdında. saksıya bile diktim. yok yeşermeyecek heralde:2:

yeni ürünlerim geldii :16:

$doa.jpg
dökülen saçlar için şampuan
boyalı saçlar için şampuan
normal saçlar için saç kremi
ayak bakım seti (içinde kabak lifi ve masaj broşürü yoktu malesef :50:)
basil solid parfüm
hediye olarak da melisa kremi :46:

yeni ürünlerim geldii :16:

Eki Görüntüle 448137
dökülen saçlar için şampuan
boyalı saçlar için şampuan
normal saçlar için saç kremi
ayak bakım seti (içinde kabak lifi ve masaj broşürü yoktu malesef :50:)
basil solid parfüm
hediye olarak da melisa kremi :46:

hayırlı olsun canım güle güle kullan. ayak bakım setin gelmedi mi yani. benim kargomda yarın gelecek:52:

ayak bakım setinin içindeki zencefil sabunu fesleğen kremi ve ayak bakım yağı geldi canım kabak lifi gelmedi

Kabak lifi zaten küçük parça paça benimkinin bir parçasını kullandım diğerleri duruyor. Şimdi sen söyleyınce aklıma geldı benımkınden de katalog çıkmamıştı ama önemlı degıl çok değişik bılmedıgımız bırsey yazmıyordur bence ve aklında kaldıysa bence doaya mesaj at kabak lıfı için bir dahaki siparişine gönderirler sanırım.

Back