Ayak mantarında kullanmak beni keşfim değil bu bilgilerden okumuştum o nedenle kullanmıştım o da sağolsun iyi geldi
Tohumları suya koyunca hemen batmadı ben onları elimle suya batırınca dibinde kaldılar, tohumlar içi boş gibi durmuyorlar aslında dolgun dolgunlar ama bitmiyorlar hiç bir arkadaş bitiremedi sanırım kimse yorum yapmadı bu konuda.
Siparişlerim şimdi geldi,Kargocu baya yorulmuş madem burada çalışıyosun ne diye şirket adı yazmadın diyor..Bidahakine öle yaparım dedim Eve gidince kullanıp yorumlarımı yazıcam buraya inşallah memnun kalırım..Çillerimde gider pirinç kepeği yağıyla fesleğen kremi hediye göndermişler ayy çok teşekkür ederim..İnşallah erguvan tohumlarını dikip yeşertebilirim..
Valla benimde erguvan tohumlarım bitmiyo kızlar.
Güneş çok alan bir yere koydum şimdide... bakalım nolacak.
Nekadar zamanda bir su veriyorsunuz, nekadar veriyorsunuz?
benımde bitmiyo yaa.. 3 günde bir 1 kaşık yazıyodu kagıdında. saksıya bile diktim. yok yeşermeyecek heralde:2:
Ya 3 günde 1 kaşık su çok az yaa, neresine yetişecek o su onun ben hergün veriyorum valla canım
benim siparişlerimin de yarın gelmesi lazım sabırsızlıkla bekliyorum
yeni ürünlerim geldii
Eki Görüntüle 448137
dökülen saçlar için şampuan
boyalı saçlar için şampuan
normal saçlar için saç kremi
ayak bakım seti (içinde kabak lifi ve masaj broşürü yoktu malesef)
basil solid parfüm
hediye olarak da melisa kremi
yeni sipariş verdim tatlım tekrar geldi dayanamıyorum napıyııımmmerilyn, senin siparişlerin daha geçenlerde gelmemiş miydi, bu kadar sık sipariş verme doa'nın ürünlerini bitireceksin bize kalmayacak
merilyn, senin siparişlerin daha geçenlerde gelmemiş miydi, bu kadar sık sipariş verme doa'nın ürünlerini bitireceksin bize kalmayacak
ayak bakım setinin içindeki zencefil sabunu fesleğen kremi ve ayak bakım yağı geldi canım kabak lifi gelmedihayırlı olsun canım güle güle kullan. ayak bakım setin gelmedi mi yani. benim kargomda yarın gelecek
ayak bakım setinin içindeki zencefil sabunu fesleğen kremi ve ayak bakım yağı geldi canım kabak lifi gelmedi
sürekli mail atıyorum zatenmail at canım gönderirler belki bi daha ki siparişinde
sürekli mail atıyorum zaten
o da eksik kalsın ya canları sağolsun
ayak bakım setinin içindeki zencefil sabunu fesleğen kremi ve ayak bakım yağı geldi canım kabak lifi gelmedi
evet canım öyle yapıcam ucuz bişey zaten.evet canım zaten her kargoda hediyelerini eksik etmiyorlar. lifi de sen al aktardan :)
evet canım öyle yapıcam ucuz bişey zaten.
bu arada basil solid parfüm erkek kokusu galiba.erkek parfümü gibi kokuyor.
ben hiç dikkat etmemişim yaa kadın parfümü sanıyorumevet erkek kokusu canım o sitede de oyle yazıyordu
ben hiç dikkat etmemişim yaa kadın parfümü sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?