Doa Kozmetik Ürünleri

hmmm o yazıyı okumuştum ama mantar olayını atlamışım teşekkürler
dıştan bakarak pek anlaşılmaz tatlım biz hiç tohumları dibe batırmayı denemedik o yüzden birşey diyemeyeceğim ama yinede kendi kendine batmadıysa sorunludur gibi geliyor...
benim tohumlarım kendiliğinden suya battı dikeli 1 hafta kadar oluyor. filizlenirse fotoğraflarını eklerim

ayyy okuyunca birden güldüm vallahi kargocu aynı şeyi banada söyledi şirket adını nie yazmadın die vala adamdan korkuma sonraki siparişimde firma adınıda belirtmiştim aynı kargocumu acaba

Valla benimde erguvan tohumlarım bitmiyo kızlar.
Güneş çok alan bir yere koydum şimdide... bakalım nolacak.
Nekadar zamanda bir su veriyorsunuz, nekadar veriyorsunuz?

Valla benimde erguvan tohumlarım bitmiyo kızlar.
Güneş çok alan bir yere koydum şimdide... bakalım nolacak.
Nekadar zamanda bir su veriyorsunuz, nekadar veriyorsunuz?

benımde bitmiyo yaa.. 3 günde bir 1 kaşık yazıyodu kagıdında. saksıya bile diktim. yok yeşermeyecek heralde:2:

yeni ürünlerim geldii

dökülen saçlar için şampuan
boyalı saçlar için şampuan
normal saçlar için saç kremi
ayak bakım seti (içinde kabak lifi ve masaj broşürü yoktu malesef )
basil solid parfüm
hediye olarak da melisa kremi

Ya 3 günde 1 kaşık su çok az yaa, neresine yetişecek o su onun ben hergün veriyorum valla canım

her gun degıl de ben 2 gun de bır su verıyorum. ya gunese mı koysak gölgeye mi anlamadım. turkıye de erguvan akdenız ıklımınde yetişiyormus. doğal olarak güneş ister yani

hayırlı olsun canım güle güle kullan. ayak bakım setin gelmedi mi yani. benim kargomda yarın gelecek

ayak bakım setinin içindeki zencefil sabunu fesleğen kremi ve ayak bakım yağı geldi canım kabak lifi gelmedi

Kabak lifi zaten küçük parça paça benimkinin bir parçasını kullandım diğerleri duruyor. Şimdi sen söyleyınce aklıma geldı benımkınden de katalog çıkmamıştı ama önemlı degıl çok değişik bılmedıgımız bırsey yazmıyordur bence ve aklında kaldıysa bence doaya mesaj at kabak lıfı için bir dahaki siparişine gönderirler sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…