• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Shea butter alısıncaya kadar bana da kötü kokmuştu, akşama kadar burnumda iç yağı kokusu gibi bir koku duruyordu ama artık hissetmiyorum o kokuyu burnum alıştı sanırım.

mlekcim ben 2 kez yaptım hıc alısamadım. yani tiksindim desem yeridir heralde. ama bakalım menekse lavanta yagından bıkac damla koydummu sorun kalmaz ınsallah

Siparişlerim geldi :)
Şampuanı ve duş jelini yarın kullanacağım için şuan bir yorum yapamıyorum ama duş jelinin kokusu muhteşem :3: Katı parfümün de kokusunu sevdim :1:Hediye olarak da melisa krem, göndermişler sağolsunlar ama ben ilk siparişimde almıştım o yüzden bunu arkadaşıma hediye edicem belki böylelikle yeni bir üye daha kazandırmış olurum :34:
Erguvan tohumlarını da haftasonu dikerim inşallah :16:

bende sadece demir kutusunda attım buzluğa :53: pilastik kutuyla birliktemi atılıcaktı :44: plastik kutunun içine demir kutuyu koyup buzluğa atmanın ne gibi bir yararı olurduki kafam karıştı :27:

canım ben nasıl kullanacağım konusunda şüpheye düştüğüm zaman mail atmışlardı orda yazmışlardı demir kutuyu plastik kutu içinde muhafaza etmelisin diye. sonra bir yerde daha okudugumda nerde oldugunu bilmiyorum doa'nın sitesinde yada başka bir yerde olabilir sabit basınçta korunması gerektiğini okumuştum bizim plastik kaplarımızda bunu böylelikle sağlamış oluyor.

canım ben nasıl kullanacağım konusunda şüpheye düştüğüm zaman mail atmışlardı orda yazmışlardı demir kutuyu plastik kutu içinde muhafaza etmelisin diye. sonra bir yerde daha okudugumda nerde oldugunu bilmiyorum doa'nın sitesinde yada başka bir yerde olabilir sabit basınçta korunması gerektiğini okumuştum bizim plastik kaplarımızda bunu böylelikle sağlamış oluyor.

bugüne kadar pilastik kapta saklamadım inşallah bişey olmamıştır görünüşte bişey yok ama :44: neyse artık öyle saklarım düşünürsek mantıklı geldi sabit basınç falan inşallah etkisini kaybetmemiştir :14:

bugüne kadar pilastik kapta saklamadım inşallah bişey olmamıştır görünüşte bişey yok ama :44: neyse artık öyle saklarım düşünürsek mantıklı geldi sabit basınç falan inşallah etkisini kaybetmemiştir :14:

birşey olmamıştır canım daha çok uzun bir zaman geçmedi :16:

sabit basınçla felan ne alakası var :50::50: bişey olmamıştır merak etme bence olay mümkün olduğunca havayla temasını engellemekte

sabit basınçla felan ne alakası var :50::50: bişey olmamıştır merak etme bence olay mümkün olduğunca havayla temasını engellemekte

Ah evhamlı pisiciklerim benim:1: kafanızı basınçtı oydu buydu karıştırmayın difrizde muhafaza edin sıcak görmesin yeter:131::9:

Ah evhamlı pisiciklerim benim:1: kafanızı basınçtı oydu buydu karıştırmayın difrizde muhafaza edin sıcak görmesin yeter:131::9:

bende tam olarak bunu söylemek istemiştim aslında :9::9::9: yoksa iç içe 2 kaba koydun diye öyle bi basınç oluşmaz :20::20:
bu arada ben bu ürünün bi etkisini göremedim :50:

bende tam olarak bunu söylemek istemiştim aslında :9::9::9: yoksa iç içe 2 kaba koydun diye öyle bi basınç oluşmaz :20::20:

ya basınçlı kutu yada derin dondurucudaymış :D hatalı bilgilendirme yapmışım affınıza sığınıyorum :)
Ben ozon yağımdan şuan bir süreliğine ayrıyım şehir dışında olduğum için ama ben ne yalan söyliyim çok memnundum özellikle minik kırmızı noktalar ve gözaltı konusunda üstüne tanımıyorum diyebilirim:16:

Son düzenleme:
Tüy azaltıcı krem, salyangoz ve mavı anemon kremlerı duş jellerı zaten doanın kendı uretımı degıl sanırım, naturel dıye baska markanın adı yazıyor üzerlerınde, bunların ıcınde sadece duş jelını denedım ama onu da kullanmadım, sabunlar daha guzel geldı ve bana doa'nın kendı uretımı olan urunler daha cazıp gelıyor.

canım onlarda doa nın üretimi ama yurt dışında başka bir firma adına üretiliyor. yani ihracat ürünü. ambalajlarının arkasına baktığında anlarsın üretici firma kısmında deniz ada kozmetik yazıyor.

kızlar doanın elinde kayısı yağ varmıdır? birde kil sivilce izleri için maske buldumda
Sivilce oluşumu ve lekeleri
1 tatlı kaşığı kadar beyaz kil,
1 tatlı kaşığı kadar kayısı yağı ( aktarlardan kolaylıkla bulabilirsiniz ),
2 yemek kaşığı elma sirkesi,
Malzemelerimizin tümünü cam kasede karıştırıyoruz. Akışkan bir kıvamı tutturunca cildinizdeki sivilce oluşan yada sivilce lekelerinin bulunduğu bölgeye sürüp nemli bir tülbent örterek 20 dakika kadar bekleyin. 20 dakika
gerçi kil maskesi yaptığım bişey ama alternatifolablir yada kayısı yerine pirinç kepeğifalan koysak olurmu

Canım cildi güzel canlandırıyor durultuyor gözenekleri sıkıştırıyor göz altına iyi geliyor parmak uçlarınla masaj yapıp yediriyorsun değilmi?:44:

kızlar doanın elinde kayısı yağ varmıdır? birde kil sivilce izleri için maske buldumda
Sivilce oluşumu ve lekeleri
1 tatlı kaşığı kadar beyaz kil,
1 tatlı kaşığı kadar kayısı yağı ( aktarlardan kolaylıkla bulabilirsiniz ),
2 yemek kaşığı elma sirkesi,
Malzemelerimizin tümünü cam kasede karıştırıyoruz. Akışkan bir kıvamı tutturunca cildinizdeki sivilce oluşan yada sivilce lekelerinin bulunduğu bölgeye sürüp nemli bir tülbent örterek 20 dakika kadar bekleyin. 20 dakika
gerçi kil maskesi yaptığım bişey ama alternatifolablir yada kayısı yerine pirinç kepeğifalan koysak olurmu

Ara tatlım yarın sor bakalım yarın ama üzüm çekirdeği, pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağı ile de yapabilirsin bu maskeyi:34:

kızlar sabundan sonra elma sirkesi kullanmak gerçekten işe yaradı ayrıca bugün doanın şampuanını yaptım sadece ardından krem yapmadım ve saçlarım kremli gibi oldu

ya basınçlı kutu yada derin dondurucudaymış :D hatalı bilgilendirme yapmışım affınıza sığınıyorum :)
Ben ozon yağımdan şuan bir süreliğine ayrıyım şehir dışında olduğum için ama ben ne yalan söyliyim çok memnundum özellikle minik kırmızı noktalar ve gözaltı konusunda üstüne tanımıyorum diyebilirim:16:

canım minik kırmızı noktalar iğne ucu kadar, kan lekesi gibi mi bende çok var da eğer öyleyse kollarıma da sürmeyi düşünüyorum :26:
bir kez kullandım ozon yağını gerçekten çok memnun kaldım yüzümü rahatlattı inşallah lekelerde geçer..:31:

indirimi kaçırdım bu arada o kadar şey alcam dedim ama alamadım okul bitti gelecek aya artık :50: :27:

bir de annem at kestanesi sabununu 2 kez kullanmış varisleri için iyi geldi dedi rahatlatıyormuş :nazar:

erguvanlarım da çıkmamış nerde hata yaptım ben çok istiyodum yeşersinler diye :14:

Son düzenleme:

Ozon yağının etkisini ben en çok ayak mantarlarımda gördüm çok iyi geldi mantarı götürdü.

erguvanlarım da çıkmamış nerde hata yaptım ben çok istiyodum yeşersinler diye :14:

Benimkiler de bitmedi maalesef üstelik 5-6 kez diktik hiç birinde bitmedi ben de çok istemiştim bitsinler de büyüteyim diye ama olmadı, neden bitmiyor bu tohumlar acaba.

basınç olayını halletmemiz şahane oldu yazmayayım dedim dedim ama dün dayanamadım artık :9::9:gözaltına sürmeye cesaret edemem tatlım yüze çok fazla ürün kullanılmasını doğru bulmuyorum... senin memnun kalmana sevindim :16:

Canım cildi güzel canlandırıyor durultuyor gözenekleri sıkıştırıyor göz altına iyi geliyor parmak uçlarınla masaj yapıp yediriyorsun değilmi?:44:

tatlım ben bu ürünü yüzümde denemedim henüz :44:yanlış hatırlamıyorsam lekelere iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar vardı bende bacağımın küçük bir bölümünde deniyorum henüz bir değişiklik gözlemleyemedim...

Ozon yağının etkisini ben en çok ayak mantarlarımda gördüm çok iyi geldi mantarı götürdü.
Benimkiler de bitmedi maalesef üstelik 5-6 kez diktik hiç birinde bitmedi ben de çok istemiştim bitsinler de büyüteyim diye ama olmadı, neden bitmiyor bu tohumlar acaba.

ayak mantarına mı iyi geldi çok ilginç :53::53::53::53: ayrıca bu yaratıcı kullanımından dolayı tebrik ediyorum :46::46::46:

erguvan tohumlarına gelince suda beklettiğinde hepsi dibe çöküyor muydu? biz serada uygun olan meşe palamutlarını (tohumlarını) bu şekilde seçiyoruz

ayak mantarına mı iyi geldi çok ilginç :53::53::53::53: ayrıca bu yaratıcı kullanımından dolayı tebrik ediyorum :46::46::46:

erguvan tohumlarına gelince suda beklettiğinde hepsi dibe çöküyor muydu? biz serada uygun olan meşe palamutlarını (tohumlarını) bu şekilde seçiyoruz

Ozon Yağı ve kullanımı:
Cildinize gençlik katmak ve güzelleşmek istiyorsanız ozon yağını görmemezlikten gelemezsiniz. Birçok kişi ozonlanmış cilt bakım ürünleri sayesinde kendi vücudunda devrim niteliğinde değişimler yapıyor. Aşağıda faydalarını okuduğunuzda mutlaka size uygun bir çözüm olduğunu göreceksiniz.
Günümüzde zaten ozonoterpi (ozon tedavisi) birçok merkezde sağlık açısından hizmet etmektedir. Buradan hareketle, son zamanlarda tamamen yan etkisiz ozon içeren kremlerin yapılması başarılmıştır.
Ozon yağı, saf oksijen moleküllerinin zeytinyağı içerisine nakledilmesi ile elde edilen doğal bir üründür. Bu işlem sonrası zeytinyağı ozonu tutarak koyulaşır, jel halini alır. Zeytinyağı ozonlandığında, bir soğutucuda saklanırsa, uzun süre(17 yıl) bozulmadan kalabilmektedir. Ozonlanan yağ, vücuda kolaylıkla nüfuz etmekte ve hücre boyutunda temizlik işlemlerine başlamaktadır. Temizlenen bir hücrede elbette bakım olmakta, daha geç yaşlanmaktadır.

OZON NEDİR?
En basiti dünyamızın etrafını çevreleyen bir koruyucu bir gaz tabakasıdır. En iyi bilinen mikrop öldürücüdür(dezenfektan). Ozon, yıldırım çakmaları anında oluşmakta, yükseltilerde ve deniz kenarlarında içimize çektiğimiz temiz havanın verdiği ferahlık hissidir. Ozon, üç tane oksijen atomundan oluşmuş yüksek enerjili bir moleküldür.

FAYDALARI NELERDİR?
Cilt hastalıkları üzerine olumlu etkilere sahiptir. Egzama, yanıklar ve güneş yanıkları, bacak ülserleri, hemoroit, arı sokmaları, böcek ısırıkları, aknede rahatlıkla kullanılabilir.
Vitiligonun sebep olduğu cilt lezyonlarında kullanılabilir.
Kepek ve kafa derisi problemlerinde ideal bir çözümdür.
Bebek ve yetişkinler için pişik tedavisinde kullanılabilir.
Uygulanan bölgede yaşlı hücrelerin ölmesini sağlar. Kan akımı hızlanır.
Cilt elastikiyetinin kazanılmasını sağlar.
Yaşlılık etkilerine karşı birebirdir. Kırışıklıkları ve göz halkalarını giderir.
Baş ve kas ağrısında ağrıyan yere ozon yağı ile masaj yapılır.
Selülit tedavisinde başarı ile kullanılır.
Yaraların çabuk iyileşmesini sağlar. Ağız içi ve cinsel organ yaraları için de kullanılabilir. Olağanüstü bir antiseptiktir.
Bakteri, mantar ve fotozoa gibi canlıları, uygulandığı bölgede yok eder. Ozon, bunu, sağlıklı hücrelere ve dokulara zarar vermeden başarır.
Ozonlu krem, koltuk altlarını tahriş etmediğinden bir deodorant gibi kullanılabilir.
Çatlak dudaklar için kesin ve hızlı bir çözümdür.
Ayak ve tırnak mantarları, ayakta bulunan çürükler için idealdir.
Ozon yağı içerek, yemek borusu ve reflü yaralarını iyileştirebilirsiniz.
Şeker hastalarında sebepsiz oluşan yaraların tedavisinde kullanılır.
Grip ve nezlede burun yolu ile kullanılabilir.
Ağız pamukçuklarında, aft ve uçuk tedavisinde kullanılabilir.

NOT: Ozon yağı, daha etkili olabilmesi için gece yatmadan evvel kullanılmalıdır. Mümkünse, yağ sürülen bölgenin uzun bir süre su ile temas ettirmemek gerekir.

Ayak mantarında kullanmak beni keşfim değil bu bilgilerden okumuştum o nedenle kullanmıştım o da sağolsun iyi geldi :34:

Tohumları suya koyunca hemen batmadı ben onları elimle suya batırınca dibinde kaldılar, tohumlar içi boş gibi durmuyorlar aslında dolgun dolgunlar ama bitmiyorlar hiç bir arkadaş bitiremedi sanırım kimse yorum yapmadı bu konuda.

Back