Shea butter alısıncaya kadar bana da kötü kokmuştu, akşama kadar burnumda iç yağı kokusu gibi bir koku duruyordu ama artık hissetmiyorum o kokuyu burnum alıştı sanırım.
bende sadece demir kutusunda attım buzluğapilastik kutuyla birliktemi atılıcaktı :44: plastik kutunun içine demir kutuyu koyup buzluğa atmanın ne gibi bir yararı olurduki kafam karıştı
canım ben nasıl kullanacağım konusunda şüpheye düştüğüm zaman mail atmışlardı orda yazmışlardı demir kutuyu plastik kutu içinde muhafaza etmelisin diye. sonra bir yerde daha okudugumda nerde oldugunu bilmiyorum doa'nın sitesinde yada başka bir yerde olabilir sabit basınçta korunması gerektiğini okumuştum bizim plastik kaplarımızda bunu böylelikle sağlamış oluyor.
bugüne kadar pilastik kapta saklamadım inşallah bişey olmamıştır görünüşte bişey yok ama :44: neyse artık öyle saklarım düşünürsek mantıklı geldi sabit basınç falan inşallah etkisini kaybetmemiştir
bugüne kadar pilastik kapta saklamadım inşallah bişey olmamıştır görünüşte bişey yok ama :44: neyse artık öyle saklarım düşünürsek mantıklı geldi sabit basınç falan inşallah etkisini kaybetmemiştir
canım ben nasıl kullanacağım konusunda şüpheye düştüğüm zaman mail atmışlardı orda yazmışlardı demir kutuyu plastik kutu içinde muhafaza etmelisin diye. sonra bir yerde daha okudugumda nerde oldugunu bilmiyorum doa'nın sitesinde yada başka bir yerde olabilir sabit basınçta korunması gerektiğini okumuştum bizim plastik kaplarımızda bunu böylelikle sağlamış oluyor.
sabit basınçla felan ne alakası varbişey olmamıştır merak etme bence olay mümkün olduğunca havayla temasını engellemekte
Ah evhamlı pisiciklerim benimkafanızı basınçtı oydu buydu karıştırmayın difrizde muhafaza edin sıcak görmesin yeter:131:
bende tam olarak bunu söylemek istemiştim aslındayoksa iç içe 2 kaba koydun diye öyle bi basınç oluşmaz
bu arada ben bu ürünün bi etkisini göremedim
Tüy azaltıcı krem, salyangoz ve mavı anemon kremlerı duş jellerı zaten doanın kendı uretımı degıl sanırım, naturel dıye baska markanın adı yazıyor üzerlerınde, bunların ıcınde sadece duş jelını denedım ama onu da kullanmadım, sabunlar daha guzel geldı ve bana doa'nın kendı uretımı olan urunler daha cazıp gelıyor.
bende tam olarak bunu söylemek istemiştim aslındayoksa iç içe 2 kaba koydun diye öyle bi basınç oluşmaz
kızlar doanın elinde kayısı yağ varmıdır? birde kil sivilce izleri için maske buldumda
Sivilce oluşumu ve lekeleri
1 tatlı kaşığı kadar beyaz kil,
1 tatlı kaşığı kadar kayısı yağı ( aktarlardan kolaylıkla bulabilirsiniz ),
2 yemek kaşığı elma sirkesi,
Malzemelerimizin tümünü cam kasede karıştırıyoruz. Akışkan bir kıvamı tutturunca cildinizdeki sivilce oluşan yada sivilce lekelerinin bulunduğu bölgeye sürüp nemli bir tülbent örterek 20 dakika kadar bekleyin. 20 dakika
gerçi kil maskesi yaptığım bişey ama alternatifolablir yada kayısı yerine pirinç kepeğifalan koysak olurmu
ya basınçlı kutu yada derin dondurucudaymışhatalı bilgilendirme yapmışım affınıza sığınıyorum :)
Ben ozon yağımdan şuan bir süreliğine ayrıyım şehir dışında olduğum için ama ben ne yalan söyliyim çok memnundum özellikle minik kırmızı noktalar ve gözaltı konusunda üstüne tanımıyorum diyebilirim
erguvanlarım da çıkmamış nerde hata yaptım ben çok istiyodum yeşersinler diye
ya basınçlı kutu yada derin dondurucudaymışhatalı bilgilendirme yapmışım affınıza sığınıyorum :)
Ben ozon yağımdan şuan bir süreliğine ayrıyım şehir dışında olduğum için ama ben ne yalan söyliyim çok memnundum özellikle minik kırmızı noktalar ve gözaltı konusunda üstüne tanımıyorum diyebilirim
Canım cildi güzel canlandırıyor durultuyor gözenekleri sıkıştırıyor göz altına iyi geliyor parmak uçlarınla masaj yapıp yediriyorsun değilmi?:44:
Ozon yağının etkisini ben en çok ayak mantarlarımda gördüm çok iyi geldi mantarı götürdü.
Benimkiler de bitmedi maalesef üstelik 5-6 kez diktik hiç birinde bitmedi ben de çok istemiştim bitsinler de büyüteyim diye ama olmadı, neden bitmiyor bu tohumlar acaba.
ayak mantarına mı iyi geldi çok ilginçayrıca bu yaratıcı kullanımından dolayı tebrik ediyorum
erguvan tohumlarına gelince suda beklettiğinde hepsi dibe çöküyor muydu? biz serada uygun olan meşe palamutlarını (tohumlarını) bu şekilde seçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?