arkadaslar dun gece shea yagını eritip saç uçlarıma sürdüm diplere degmemesine özen gösterdım. off kokusu cok boguyo benı yahıc alısamadım buna ben. hındıstan cevızı yagının kokusu nasıl acaba. eger o shea butter gıbı degılse ondan sıparıs verebilirim:44:
Hindistan cevizi yağının belirgin bir kokusu yok canım. Bir de shea butterı tek kullanırsan arıtmak zor alabilir, çünkü yapısı gereği balmumu içeren katı ve ağır bir yağ. Ben onu hindistan cevizi yağıyla beraber eritip biraz da eski saç kreminden koyuyorum, böyle hem kolay arınıyor, hem de saçları gerçekten yumuşak yapıyor
mavikuşum bende koku sorunu var ya.. shea butterı sabah kalkınca dustayken doa yaglı saclar ıcın olan sampuanıyla guzelce arıttım bırsey kalmadı. ama kokusu bunaltıyor benı. dayanamıyorum
İçine birkaç damla esans koyup karıştırsan? Mesela lavanta veya menekşe, kokusu çok baskın esanslar. Bu esansların kokusuna bir hassasiyetin yoksa kullanabilirsin.
Shea butterin büyüğü mü var sende? Kasenin içine 5-6 damla damlatıp hızlıca karıştırsan hoşlanmadığın kokuyu bastırabilir canım
heheeyy kızlaarr benim de cicilerim geldiiiD kargom geldiği gibi öyle bi hevesle açtım ki anlatamam ayrıcaa bu ne hııızzz 2 günde geldi valla ben bi normal saçlar için şampuan, saç kremi, kayısılı duş jeli ve vücut losyonu, bal süt sabunu, saç dökülmeleri için bakım yağı, ozon yağı ve shea butter sipariş etmiştim. hediye olarak melisa kremi ve erguvan tohumları yollamşlar sağolsunlar. bu benm ilk siparişim aslında solidler çıkınca vercektm ama dayanamadım çıksınlar yine vericem başka yağlar alıcam herşeyde gözüm var.
şimdi asıl soru ben bunları nasıl kullanayım? nerde ne zaman nasıl kullanmamı önerirsiniz kızlar?bide ozon yağını o geldiği büyük kutusundan çıkarıp teneke kuyusuyla birlikte buzluğa attım hemen doğru mudur?
canım ozon yağını o gönderdikleri kapla birlikte buzluğa at çünkü basınçlı kapta muhafaza edilmesi gerekiyormuş.
Kızlar uzun zamandır giremiyordum buraya neler neler kaçırmışım okumaktan helak oldum, ilk olarak bu eski nesil saç kremiyle ilgili bir karışım yapmışsınız saç bakım yağı alınca deniyeceğim, aslında onu bu aralar bir köşeye koydum çünkü bende içine shea butter ve hindistan cevizi yağı ekleyerek kullanmayı düşünüyordum ama bu şekilde karışık yağ bakımlarıyla da yapmak çok mantıklı tabi.
Birde ben ürünlerin içinde en çok melisa kreme hayranım sürekli onu kullanıyordum akşamları geçen hafta falan içine pirinç kepeği yağı ve birazcık argan yağı kattım azcık cıvık oldu ama bence çok güzel gece kremi oldu. 1 ayı geçkin süredirde kullanıyorum pirinç kepeği yağını ve melisa kremini sanki artık cilt tonum düzelmeye başladı hafiften. Ama gündüzleri güneş koruyucusuz dışarıya çıkmıyorum. Birde narlı sabunum var ondan da çok memnunum onunda etkisi var sanırım. Haftada 2 kere ozon yağı kullanıyorum, kırışıklıklar bu gidişle bende çok geç oluşmaya başlıyacak çünkü cillop gibi olmaya başladı cildim ne yalan söyliyim. Çok lekeli olmasada eskiden şuan daha bir duru daha bir sıkı cilt yapısına sahibim gibi geliyor bana
Ama mini mini minnacık bir problemim var ben shea butterı ne kadar sürersem süreyim bu dudaklarım benim çatır çatır kuruyor ona bir çözüm bulamadım bir türlü. suda içiyorum falan ama yinede kuruyor, kurumayan güzel dudaklara bir türlü sahip olamadım
arkadaslar dun gece shea yagını eritip saç uçlarıma sürdüm diplere degmemesine özen gösterdım. off kokusu cok boguyo benı yahıc alısamadım buna ben. hındıstan cevızı yagının kokusu nasıl acaba. eger o shea butter gıbı degılse ondan sıparıs verebilirim:44:
bende sadece demir kutusunda attım buzluğapilastik kutuyla birliktemi atılıcaktı :44: plastik kutunun içine demir kutuyu koyup buzluğa atmanın ne gibi bir yararı olurduki kafam karıştı
bende sadece demir kutusunda attım buzluğapilastik kutuyla birliktemi atılıcaktı :44: plastik kutunun içine demir kutuyu koyup buzluğa atmanın ne gibi bir yararı olurduki kafam karıştı
evet canım. dediğin mantıklı bak hıc aklıma gelmemişti sağolasın ama shea butter in yapısını bozmaz di mi menekşe yagı koysam.?
eriyince shea yagı gercekten basımı agrıtıyo :) ama sonucu ıcın katlanırım cunku saclarım cook guzel nemlendi
Kızlar siteden sipariş takibi yapayım dedim. Kargo durumuna önce para ablacım :) yazıyor ama ben kapıda ödemeyle alışveriş yapıyorum. Bir gariplik yok mu bu işte?
Yo canım esans sonuçta, doanın saç bakım yağının içinde hem shea hem de esanslar var, bozmaz
Shea yağını çok ısıtırsan erisin diye o zaman vitamin değeri gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?