Doa Kozmetik Ürünleri

Kızlar solid parfümler ne zaman çıkıyormuş bilgisi olan varmi? Sipariş verecem bekleyip duruyorum solidler çıksın beraber vereyim diye.

arkadaslar dun gece shea yagını eritip saç uçlarıma sürdüm diplere degmemesine özen gösterdım. off kokusu cok boguyo benı ya hıc alısamadım buna ben. hındıstan cevızı yagının kokusu nasıl acaba. eger o shea butter gıbı degılse ondan sıparıs verebilirim:44:

Hindistan cevizi yağının belirgin bir kokusu yok canım. Bir de shea butterı tek kullanırsan arıtmak zor alabilir, çünkü yapısı gereği balmumu içeren katı ve ağır bir yağ. Ben onu hindistan cevizi yağıyla beraber eritip biraz da eski saç kreminden koyuyorum, böyle hem kolay arınıyor, hem de saçları gerçekten yumuşak yapıyor

mavikuşum bende koku sorunu var ya.. shea butterı sabah kalkınca dustayken doa yaglı saclar ıcın olan sampuanıyla guzelce arıttım bırsey kalmadı. ama kokusu bunaltıyor benı. dayanamıyorum

mavikuşum bende koku sorunu var ya.. shea butterı sabah kalkınca dustayken doa yaglı saclar ıcın olan sampuanıyla guzelce arıttım bırsey kalmadı. ama kokusu bunaltıyor benı. dayanamıyorum

İçine birkaç damla esans koyup karıştırsan? Mesela lavanta veya menekşe, kokusu çok baskın esanslar. Bu esansların kokusuna bir hassasiyetin yoksa kullanabilirsin.
Shea butterin büyüğü mü var sende? Kasenin içine 5-6 damla damlatıp hızlıca karıştırsan hoşlanmadığın kokuyu bastırabilir canım

evet canım. dediğin mantıklı bak hıc aklıma gelmemişti sağolasın ama shea butter in yapısını bozmaz di mi menekşe yagı koysam.?

heheeyy kızlaarr benim de cicilerim geldiii D kargom geldiği gibi öyle bi hevesle açtım ki anlatamam ayrıcaa bu ne hııızzz 2 günde geldi valla ben bi normal saçlar için şampuan, saç kremi, kayısılı duş jeli ve vücut losyonu, bal süt sabunu, saç dökülmeleri için bakım yağı, ozon yağı ve shea butter sipariş etmiştim. hediye olarak melisa kremi ve erguvan tohumları yollamşlar sağolsunlar. bu benm ilk siparişim aslında solidler çıkınca vercektm ama dayanamadım çıksınlar yine vericem başka yağlar alıcam herşeyde gözüm var.

şimdi asıl soru ben bunları nasıl kullanayım? nerde ne zaman nasıl kullanmamı önerirsiniz kızlar? bide ozon yağını o geldiği büyük kutusundan çıkarıp teneke kuyusuyla birlikte buzluğa attım hemen doğru mudur?

canım ozon yağını o gönderdikleri kapla birlikte buzluğa at çünkü basınçlı kapta muhafaza edilmesi gerekiyormuş.

canım ozon yağını o gönderdikleri kapla birlikte buzluğa at çünkü basınçlı kapta muhafaza edilmesi gerekiyormuş.

bende sadece demir kutusunda attım buzluğa pilastik kutuyla birliktemi atılıcaktı :44: plastik kutunun içine demir kutuyu koyup buzluğa atmanın ne gibi bir yararı olurduki kafam karıştı

Canım benimde yaz kış dudaklarım kurur ama shea butter pek iyi geldi bana şöyle denesene birde diş fırçanı hafif ıslat toz şekere batır dudaklarını nazikçe fırçala ölü kuru deriyi atsın shea butterı sür ve uyu

Hımmm demek eritildiğinde kokuyormuş

bende sadece demir kutusunda attım buzluğa pilastik kutuyla birliktemi atılıcaktı :44: plastik kutunun içine demir kutuyu koyup buzluğa atmanın ne gibi bir yararı olurduki kafam karıştı

Canım plastik kutuda da olur tek başınada muhafaza edebilirsin ama plastikle beraber muhafaza daha iyi bir defa zor çıkarttım difrizden metali tutmuştu

Son düzenleme:
eriyince shea yagı gercekten basımı agrıtıyo :) ama sonucu ıcın katlanırım cunku saclarım cook guzel nemlendi

tatlım doa'ya msj atıp sordum ben arkadaşın dediği gbi gönderdikleri plastik kutu içinde buzluğa atmamı söylediler..

evet canım. dediğin mantıklı bak hıc aklıma gelmemişti sağolasın ama shea butter in yapısını bozmaz di mi menekşe yagı koysam.?

Yo canım esans sonuçta, doanın saç bakım yağının içinde hem shea hem de esanslar var, bozmaz

Shea yağını çok ısıtırsan erisin diye o zaman vitamin değeri gidebilir

eriyince shea yagı gercekten basımı agrıtıyo :) ama sonucu ıcın katlanırım cunku saclarım cook guzel nemlendi

Shea butter alısıncaya kadar bana da kötü kokmuştu, akşama kadar burnumda iç yağı kokusu gibi bir koku duruyordu ama artık hissetmiyorum o kokuyu burnum alıştı sanırım.

arayışım sona erdi harikasınız kızlar ne güzel bişi keşfetmişsiniz bende en kısa zamanda siparişlerimi verıp etkileri yazıcam

Kızlar siteden sipariş takibi yapayım dedim. Kargo durumuna önce para ablacım :) yazıyor ama ben kapıda ödemeyle alışveriş yapıyorum. Bir gariplik yok mu bu işte?

Siparişlerim şimdi geldi,Kargocu baya yorulmuş madem burada çalışıyosun ne diye şirket adı yazmadın diyor..Bidahakine öle yaparım dedim Eve gidince kullanıp yorumlarımı yazıcam buraya inşallah memnun kalırım..Çillerimde gider pirinç kepeği yağıyla fesleğen kremi hediye göndermişler ayy çok teşekkür ederim..İnşallah erguvan tohumlarını dikip yeşertebilirim..

dün gece kil maskesi yaptım içine badem yağı karışık yağdan birde shea butter koydum yüzüm yumuşacık oldu keratin maskeside yaptım saçlarımda yumuşacık papatyalı losyondan sürdüm cildimde yumuşacık koltuk altlarıma larisa katı parfüm sürdüm boynuma falan oda yumuşacık ve miss gibii kısacası yumuşacığımmmmmmm

Yo canım esans sonuçta, doanın saç bakım yağının içinde hem shea hem de esanslar var, bozmaz

Shea yağını çok ısıtırsan erisin diye o zaman vitamin değeri gidebilir

tamam canım önerin için tesekkurler hemen deneyecegım menekse yagı koycam bikaç damla. bir de güneşe koyarım oyle erir. cok caba sarf etmem eritmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…