• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Ben ozon yağı elime ulaştığında 4 gün üst üste gece gündüz sürdüm.Göz altlarımda falan bir şişlik olmadı.sadece yüzümü bayağı bir kuruttu.O yüzden haftada 2 yada 3 gece kullanmaya karar verdim..Diğer ürünleri de kullanmadım..

nasıl kuruttu canım? kurutuyorsa ben de alayım cildim çok yağlı. cildi yenilediği için soyuluyor olabilir mi?

Canım bir çok üründen hepimiz çok memnunuz..
Hamilesin zaten, özellikle şu dönem zararlı kimyasallar içeren ürünlerden uzak durman senin ve bebeğinin hayrına olur....

Cocoa butter çatlaklar için oldukça iyi...Fakat şu sıralar stoklarda değil..
Yetkilelere mail atın, onlar dönüş yapacaktır zaten..

Canım bir çok üründen hepimiz çok memnunuz..
Hamilesin zaten, özellikle şu dönem zararlı kimyasallar içeren ürünlerden uzak durman senin ve bebeğinin hayrına olur....

Cocoa butter çatlaklar için oldukça iyi...Fakat şu sıralar stoklarda değil..
Yetkilelere mail atın, onlar dönüş yapacaktır zaten..

Teşekkürler canım. aynen en güvendiğimiz markaların bile ürün içerikleri korkunç tehlikeli ben aradım kakao yağı ıle alakalı biz çok küçük bünyeli bir işletmeyiz ürünler yurt dışından geliyor bekleyen ihtiyaçları karşıladıktan sonra stokları gireceğiz dediler çarşamba yada perşembe girecekmiş. yurt dışı dediklerinde nedense tırsıyorum :(

nasıl kuruttu canım? kurutuyorsa ben de alayım cildim çok yağlı. cildi yenilediği için soyuluyor olabilir mi?
benim cildim çok yağlı hergün ozon yağını sürüyorum.eskisinden daha az yağlanıyor sanki ama ozondan mı bilemedim :26:

kuruttu mu :53: ozon ?
ben ozonu çok seviyorum kurutmayı geçtim sabaha kadar yüzümde duruyor sabah yıkıyorum bütün gün nemli kalıyor yüzüm tek sorun arınması biraz zor oluyor ciltten hemen arınmıyor ama onuda hallediyorum :21:
bende haftada 2 yada 3 kere uyguluyorum arka arkaya biraz ağır gelmiş olabilir çünkü baya etkili bir yağ :34:

Gerçekten çok etkili bir yağmış ozon yağı :ssz: Üst üste ağır geldi biraz..ama ciltte bıraktığı duruluk çok hoş oldu:)En iyisi ara ara kullanmakmış..Dediğin gibi haftada 2 yada 3 kez uygulamak gayet yeterli sanırım..Ben de arındırma işini aleo vera lı sabunumla yapıyorum..Bu sabuna bittim yani bu arada..:16: Müthiş güzel temizliyor cildimi..

Yok canım soyulma olmadı..ama bayağı bir kuruluk ve durgunluk verdi cildime...4-5 gündür kullanmıyorum hala kuru duruyor cildim.Bence deneyebilirsin bu ürünü..çünkü benimde gayet yağlı bir cildim vardı..

Kızlar size keşfettiğim bir güzelliği paylaşayım
Solid parfümü duştan sonra koltuk altına güzelce yedirdim rolon ve deodorantlarımın 1 haftadır yüzüne bakmıyorum:64::62:

Son düzenleme:
Solid parfümü duştan sonra koltuk altına güzelce yedirdim rolon ve deodorantlarımın 1 haftadır yüzüne bakmıyorum:64::62:

stoklara girince bende almayı düşünüyorum içine az birşeyde karbonat attıp koltuk altına kullanacağım..
karbonatıda burda bir arkadaş paylaşmıştı kesinlikle koltuk altında oluşan kötü kokuyu yok ediyor....

stoklara girince bende almayı düşünüyorum içine az birşeyde karbonat attıp koltuk altına kullanacağım..
karbonatıda burda bir arkadaş paylaşmıştı kesinlikle koltuk altında oluşan kötü kokuyu yok ediyor....

Çok şükür cildim kötü koku üretmez ama inanın karbonata ihtiyacınızda olmayacak :9:

kızlar mesela göz cevresine sabun sürmeyin diyo uzmanlar. gerci ona baksan yüzü de sabunla yıkamayın temiz etmiyor diyorlar ya neyse :6: işte göz cevresinin bakımını nasıl yapıyosunuz? yıkama olsn krem vs olsun?

valla ben yüz yıkama jelimle her bitarafını iyice yıkıyorum yaz geldi salatalık dilimler koyarım :21: ozonuda özellikle göz altlarıma parmaklarımla masaj yaparak kullanıyorum

solid farfüm hangisi oluyor :44: bende sandal ağacı istedim sağolsunlar göndereceklermiş onu kullandın mı cnm o nasıl oluyor benim koltuk altlarım çok terler terledikçe güzel koksa süper olur kargom gelsin hemen denicem :45:

ozonuda özellikle göz altlarıma parmaklarımla masaj yaparak kullanıyorum
solid farfüm hangisi oluyor :44: bende sandal ağacı istedim sağolsunlar göndereceklermiş onu kullandın mı cnm o nasıl oluyor benim koltuk altlarım çok terler terledikçe güzel koksa süper olur kargom gelsin hemen denicem :45:

Tüm yağları aynı şekilde masaj yaparak yedir güzelim cildine:32:
Solid yani katı parfüm yahu şöyle söyleyeyim kokunun ömrü var ama o gitse bile başka koku oluşmuyor diyorum ya deodorant ve rolonların yüzüne bakmayacaksınız :1:

kızlar mesela göz cevresine sabun sürmeyin diyo uzmanlar. gerci ona baksan yüzü de sabunla yıkamayın temiz etmiyor diyorlar ya neyse :6: işte göz cevresinin bakımını nasıl yapıyosunuz? yıkama olsn krem vs olsun?

göz makyajımı temizlerken bioderma h20 kullanıyorum... yüzüme e vitamini sürdüğüm zamanlar birazınıda parmak uçlarımla göz çevreme uyguluyorum okadar yaptığım başka birşey yok :)

ozon yağı süper bişey iki gündür sürüyorum sanki gözeneklerim falan küçüldü cildim daha az yağlanıyo çok sevdim ben bunu:))

ozon yağı süper bişey iki gündür sürüyorum sanki gözeneklerim falan küçüldü cildim daha az yağlanıyo çok sevdim ben bunu:))

Bir diğer güzel etkiside ciltteki dolaşımı hızlandırıyor o yüzden gözeneklerde küçülme ve ciltte sıkılaşma yapıyor:21:
ama koku hastası biri olarak hala alışamadım :25::1:

Bir diğer güzel etkiside ciltteki dolaşımı hızlandırıyor o yüzden gözeneklerde küçülme ve ciltte sıkılaşma yapıyor:21:
ama koku hastası biri olarak hala alışamadım :25::1:

Malesef bende de va o sorun :25: ağır kokusu beni benden alıyo sabaha kadar ama güzellik için mecbur dayanacağız artık:21:

Kızlar uzun zamandır giremiyordum buraya neler neler kaçırmışım okumaktan helak oldum, ilk olarak bu eski nesil saç kremiyle ilgili bir karışım yapmışsınız saç bakım yağı alınca deniyeceğim, aslında onu bu aralar bir köşeye koydum çünkü bende içine shea butter ve hindistan cevizi yağı ekleyerek kullanmayı düşünüyordum ama bu şekilde karışık yağ bakımlarıyla da yapmak çok mantıklı tabi.
Birde ben ürünlerin içinde en çok melisa kreme hayranım sürekli onu kullanıyordum akşamları geçen hafta falan içine pirinç kepeği yağı ve birazcık argan yağı kattım azcık cıvık oldu ama bence çok güzel gece kremi oldu. 1 ayı geçkin süredirde kullanıyorum pirinç kepeği yağını ve melisa kremini sanki artık cilt tonum düzelmeye başladı hafiften. Ama gündüzleri güneş koruyucusuz dışarıya çıkmıyorum. Birde narlı sabunum var ondan da çok memnunum onunda etkisi var sanırım. Haftada 2 kere ozon yağı kullanıyorum, kırışıklıklar bu gidişle bende çok geç oluşmaya başlıyacak çünkü cillop gibi olmaya başladı cildim ne yalan söyliyim. Çok lekeli olmasada eskiden şuan daha bir duru daha bir sıkı cilt yapısına sahibim gibi geliyor bana:16:
Ama mini mini minnacık bir problemim var ben shea butterı ne kadar sürersem süreyim bu dudaklarım benim çatır çatır kuruyor ona bir çözüm bulamadım bir türlü. suda içiyorum falan ama yinede kuruyor, kurumayan güzel dudaklara bir türlü sahip olamadım:31:

arkadaslar tuylerimi bir bucuk aydir agdayla alip tuy azaltici kremi kullaniyorum sabah aksam bidahaki epilasyona kadar hic bir etkisini gormedim ve hic ihmal etmedim.tuylerim daha bile hizli uzadi diyebilirm.hic bisekilde incelme olmadi ayni tuylerimin yapisi hala siz memnun kaldiniz mi?

Tüy azaltıcı krem, salyangoz ve mavı anemon kremlerı duş jellerı zaten doanın kendı uretımı degıl sanırım, naturel dıye baska markanın adı yazıyor üzerlerınde, bunların ıcınde sadece duş jelını denedım ama onu da kullanmadım, sabunlar daha guzel geldı ve bana doa'nın kendı uretımı olan urunler daha cazıp gelıyor.

Back