Doa Kozmetik Ürünleri

Canım saç uzatma yağında da maddeler hemen hemen aynı gibi dimi?
Onunla da olur mu ki:44:

Aynı gibiydi canım baktım siteye. Dökülmeye karşı olanda birkaç etken madde vardı ek olarak

Bu arada ben mesajıma başlık falan koymadım "etken" diye başlık çıktı allah allah. yanlışlıkla oraya tıkladım galiba

Kızlar, Sedanur25 arkadaşımızın dediği gibi, 250 ml diplere sürülen kremle doa saç dökülmelerine karşı bakım yağını karıştırdım ve duş aldım...

Benim her banyoda, 200 telden fazla saçım dökülür, maalesef 2 senedir bu belayla uğraşıyorum. Değerlerimi ölçtürdüğümde aşırı demir eksikliği çıktı...
Demir hapı ve folikasit kullanıyorum..Çinko da verdi doktor ama içemiyorum, aşırı mide bulantısı yapıyor..
Daha dün duş aldım, ve dökülme hala aynıydı..

Fakat bugün, banyo esnasında 2 tel saçımı aldım elime, duştan sonra tarama esnasında da 50-60 tel civarı döküldü
Şoktayım, anlayamadığım, kafada beklemiyor, saç diplerine sürsek bile etki edecek kadar uzun süre geçmiyor..Nasıl bu şekilde dökülmeyi önlüyor ki?
Tam olarak emin olmak için 2.-3. yıkamamdan sonra da yazıcam sonucu..Kullandığım tabletler de etki etmiş olabilir ama dediğim gibi daha dün duş aldım..

Dökülmeyi geçtim, bu karışımı hazırlayın..Gerçekten muhteşem bir saç maskesi elde ediyorsunuz..Bu benim nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum...
Bunu hem krem olarak, hem bakım maskesi olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz..Hatta içine abartmadan, hint yağı- çörekotu yağı v.b yağlardan da eklenebilir...

Sedanura çok teşekkür ediyorum şahsım adına..

Acaba "Doa ürünleri ile yapılan saç bakım maskeleri" diye bir konu mu açsak

Son düzenleme:

Canım elinde varsa malzemen bir de sen dener misin bunu..Çok şaşkınım şuan..Yani bilimsel olarak bu derece kesmesi imkansız:44:

Canım elinde varsa malzemen bir de sen dener misin bunu..Çok şaşkınım şuan..Yani bilimsel olarak bu derece kesmesi imkansız:44:

Canım sipariş vermem lazım, dökülmeye karşı yağını ben bitirdim. Yalnız etkilendim mesajından

Canım sipariş vermem lazım, dökülmeye karşı yağını ben bitirdim. Yalnız etkilendim mesajından

Ya psikolojik dicem, ama dökülen saçı gördüm..
Gerçekten şaşkınım..
Bir kaç gün saçımı yıkamıcam ve o zaman tekrar uygulayacağım bunu..Malum saç kirlenince daha fazla dökülme oluyor..
Net sonucu o zaman yazıcam..Yine dökülmem bu şekilde olursa, biri bana bunun bilimsel açıklamasını yapsın, çatlarım yoksa

Vallahi ben de şaşkınım. Yağ sürünce ömrünü tamamlamaya yakın saçların hepsi birden ele geliyor ya burda tam tersi olmuş.

Doaya bekleterek kullanmayla ilgili mail attım bakalım ne diyecekler. Özellikle sordum belki gözenekleri tıkar fazla bekletince, krem ve yağ karışık ya :26:

Bu kötü bişey değil mi canım:26:

arkadaşlar bakım yağını kremle karıştırmışsınız saç dökülmesi için bende geçenlerde eczaneden çam terabendin (yanlış yazabilirim) yağı almıştım eczacıya şampuanla karıştırıp kullansam diye sorduğumda kesinlikle öyle kullanmamam gerektiğini uçucu bir yağ olduğundan şampuan kutusunda zamanla uçacağını durulama suyuma katmamı önerdi

bence bi danışıp karıştırın

Arkadaşlar özcan beyden cevap geldi. İşin sırrı yağın dinlenme süresinde içine işleyen özlerdeymiş. Yağın içindeki yüzen maddeler, açıklamasından anladığım kadarıyla epey bir kıymetli maddeler. Onlar yağ dinlenirken özlerini yağın içine salıyorlarmış

Sonuç: dökülmeyi azaltmak için bekletmeye gerek yok

Aynen tatlım bende senin gibi şok oldum.Benimde avuç avuç dökülüyordu..Nasıl yani falan oldum.Bu cidden muhteşem bir karışım.Ben buğün 3.cü kez yıkayacağım..
Ve saçlarını birkaç gün yıkamamaya çalış o vakitte görürsün yağlanmanın olmadığını,saçın canlı durduğunu ve temiz olduğunu..

Evet canım zerre yağlanma yok

kızlar doa yı sizin sayenizde tanıdım 2gündür hiç durmadan yorumlarınızı okuyorum mest oldum adete sipariş vermemek için kendimi zor tuttuyorum aslında bugün sipariş vercektm ama katı parfümlerden kalmamış özellikle onları da çok merak ediyorum ben onlarsız da sipariş vermek istemedim görevlilere birsürü mesaj attım bugün sağolsunlar hemen cevapladılar 3-5 güne gelir dediler ama sürekli takipte olan sizlere soruyorm ne zamandır yok parfümler sizce beklemelimiyim yoksa şimdilk siparişlerimi veriyim mi?

Haa birde sizden öneri istiyorum ilk siparişim ve neler almam konusunda çok bilgim yok aslında hepsinden almk isterim ama öğrenciyim malum :26: 22 yaşındayım cildim yağlı ve kuru karma yani benm isteğim gözeklerimden kurtulmak yanak bölgemde çok gözeneğim var malesef, çene bölgem kuru. saçlarım uzun dalgalı ve ince telli ayrıca beyazlarım var boya kullanmak istemiyorum

almak istediğim şeyler ; şampuan, saç kremi, shea butter, ozon yağı. kayısılı vücut losyonu ve duş jelinde ve melisa kreminde kararsızım sizce çok gerek var mı?

doayla tanıştırdığınız için çok teşekkr ederim herkese, aktarlara dünya para veren arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye edicem.

Canım saçın ve cildin için alman gerekenler bunlar..Doğru seçim yapmışsın...
Dökülme yağından da al derim, saçlar aynı zamanda güçlendiriyor..
Yine güçlendirmek için hint yağı almanı öneririm..Çünkü aktarlardaki hint yağıyla bir değil doadaki..
Veee tabii ki benim bayıldığım hindistan cevizi yağınu öneririm..

Beyazların için kına kullanabilirsin canım..Saçına zarar vermemiş olursun..

Parfümler için biraz zaman var evet..
Ayrıca sorunlu ciltler için bazı şeyler düşünüyorlar..Yakında çıkacak sanırım onlar da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…