Kızlar,
Sedanur25 arkadaşımızın dediği gibi, 250 ml diplere sürülen kremle doa saç dökülmelerine karşı bakım yağını karıştırdım ve duş aldım...
Benim her banyoda, 200 telden fazla saçım dökülür, maalesef 2 senedir bu belayla uğraşıyorum. Değerlerimi ölçtürdüğümde aşırı demir eksikliği çıktı...
Demir hapı ve folikasit kullanıyorum..Çinko da verdi doktor ama içemiyorum, aşırı mide bulantısı yapıyor..
Daha dün duş aldım, ve dökülme hala aynıydı..
Fakat bugün, banyo esnasında 2 tel saçımı aldım elime, duştan sonra tarama esnasında da 50-60 tel civarı döküldü
Şoktayım, anlayamadığım, kafada beklemiyor, saç diplerine sürsek bile etki edecek kadar uzun süre geçmiyor..Nasıl bu şekilde dökülmeyi önlüyor ki?
Tam olarak emin olmak için 2.-3. yıkamamdan sonra da yazıcam sonucu..Kullandığım tabletler de etki etmiş olabilir ama dediğim gibi daha dün duş aldım..
Dökülmeyi geçtim, bu karışımı hazırlayın..
Gerçekten muhteşem bir saç maskesi elde ediyorsunuz..Bu benim nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum...
Bunu hem krem olarak, hem bakım maskesi olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz..Hatta içine abartmadan, hint yağı- çörekotu yağı v.b yağlardan da eklenebilir...
Sedanura çok teşekkür ediyorum şahsım adına..
Acaba "Doa ürünleri ile yapılan saç bakım maskeleri" diye bir konu mu açsak