• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

ben de az önce bu işlemi yaptım arkadaşların dediği gibi inanılmaz dökülme azaldı. ben şöyle yaptım:
saçlarımı 3 defa şampuanladım ardından karışımı uygulayıp 3 5 dk saçımda beklettim. sonra 1 defa şampuanladım ve keretinli saç kremini saç uçlarıma sürüp yıkadım. sedanur cum sen karışımı sürdükten sonra sadece durulamışsın sanırım. yağlı karışım durulama ile arınıyor mu saçtan? ben şampuanla yıkadığımda saçlarım biraz sertleşti ve karıştı o yüzden keratinli saç kremini uyguladım.

Canım bol suyla duruladım mı arınıyor..Kurutunca da yumuşacık oluyor..Bir dahakine böyle denersin..:)

Sabun da saç için olduğundan almıştım aslında.
Ama eğer sabundan dolayı böyle olduysa bi daha kullanmam.
Bir de sabunsuz denicem kızlar dediğiniz gibi yani.

Elma sirkesiiiiii :) Canım saç için sabun kullananlar sirkeli veya limonlu su ile duruluyorlar. Sabunun ph ı saç pulcuklarını kaldırır ve saçı sert kolay açılamayan hale getirebilir. Sirkeli suyun ph ı da saç pulcuklarını kapatır ve o kadar düğümlenmez. Bana güven, yoksa takma sakal takacağım öyle çıkacağım karşına :1: :1:

Kızlar hani hep bahsediyorum yüzümde güneş lekeleri var diye bunun için bir kaç kez dermatoloğa gıttım, gittiğim doktorlar bana kokulu olan içinde parfüm içeren kremleri yüzümde kullanmamamı cildime direkt olarak parfum sıkıp güneşe çıkmamamı çünkü parfum içeren maddelerın guneste cılt lekesı yapabılecegını söyledı, o zamandan berı yüzüm için kullandığım kozmetık urunlerının kokusuz olmasına dıkkat edıyorum hatta bazen aldıktan sonra fark ettıgım kokulu tonikler oluyor ödüm patlıyor onları kullanırsam leke yapar falan dıye, aklıma takılansa şu; bazı arkadaslar feslegen ve melısa kremını yuzlerınde kullandıklarını memnun olduklarını yazıyorlar ama onlar kokulu kremler sızce bunların yuze zararı olmaz mı?

Kızlar hani hep bahsediyorum yüzümde güneş lekeleri var diye bunun için bir kaç kez dermatoloğa gıttım, gittiğim doktorlar bana kokulu olan içinde parfüm içeren kremleri yüzümde kullanmamamı cildime direkt olarak parfum sıkıp güneşe çıkmamamı çünkü parfum içeren maddelerın guneste cılt lekesı yapabılecegını söyledı, o zamandan berı yüzüm için kullandığım kozmetık urunlerının kokusuz olmasına dıkkat edıyorum hatta bazen aldıktan sonra fark ettıgım kokulu tonikler oluyor ödüm patlıyor onları kullanırsam leke yapar falan dıye, aklıma takılansa şu; bazı arkadaslar feslegen ve melısa kremını yuzlerınde kullandıklarını memnun olduklarını yazıyorlar ama onlar kokulu kremler sızce bunların yuze zararı olmaz mı?

Canım anladığım kadarıyla sen de benim gibi bir gruba giriyorsun; herkese iyi gelen şeyler cildi hassas olanlara iyi gelmeyebiliyor. Ben fesleğen ve melisayı ellerime ve vücuduma ancak kullanabiliyorum. Bence bu sorunu doa ya da sor, en iyi yanıtı onlar verecektir

Elma sirkesiiiiii :) Canım saç için sabun kullananlar sirkeli veya limonlu su ile duruluyorlar. Sabunun ph ı saç pulcuklarını kaldırır ve saçı sert kolay açılamayan hale getirebilir. Sirkeli suyun ph ı da saç pulcuklarını kapatır ve o kadar düğümlenmez. Bana güven, yoksa takma sakal takacağım öyle çıkacağım karşına :1: :1:

tamam canım denicem kesinlikle:16:

İki gündür saçımı önce hint yağlı ve sarımsaklı sabunla ardından da boyalı saçlar için olan şampuanla yıkıyorum saçlarım çok sert oluyor ve krem kullandığım halde açamıyorum saçlarımı kızlar ilk yıkamada çok kullandığımı fark ettim ikinci yıkamada az kullanmama rağmen saçlarım keçe gibi niye böyle oldu ki :(

Ben saça sabun kullanılmasını önermiyorum..Ama kullanan arkadaşlar mavikuşun notunu es geçmesin..Saçın ph dengesi önemli..

Şampuanı parça parça kullan, iyi arttığından da emin ol canım, muhtemelen bu sorunun kalmayacaktır..

ben fesleğen kremine argan yağı, üzüm çekirdeği yağı, ve pirinç kepeği yağı ekledim, her birinden 4-5 damla kadar, sonra iyice karıştırdım, oldu mu bana gece bakım kremi. sabah alışveriş yaptığım markette bir kız var abla ne yapıyorsun yüzüne ışıl ışıl dedi, ona hediye ettim acayip memnun kalmış :)), sonra bizim sitenin temizlik görevlisi var onun eşine hediye ettim bir tane de, o da öyle, geçen gün tam 10 krem aldım, hemen telefon çaldı, ne yapıyorsunuz yanlışlık mı var dediler, yok dedim konu komşuya dağıtıyorum, sitede öğrenci kızlar var onlara vereceğim dedim , sağolsunlar 15 tane yollamışlar 15 tane de shea butter göndermişler yanında, bir de not çıktı (çok duygulandım), çok sevimliler ya.

Ahh ahh...Zaten bizi onlara bağlayan sadece ürünlerin kalitesi ve fiyatları değil ki..Her konuya bu kadar hassas ve düşünceli yaklaşmaları..

ben de az önce bu işlemi yaptım arkadaşların dediği gibi inanılmaz dökülme azaldı. ben şöyle yaptım:
saçlarımı 3 defa şampuanladım ardından karışımı uygulayıp 3 5 dk saçımda beklettim. sonra 1 defa şampuanladım ve keretinli saç kremini saç uçlarıma sürüp yıkadım. sedanur cum sen karışımı sürdükten sonra sadece durulamışsın sanırım. yağlı karışım durulama ile arınıyor mu saçtan? ben şampuanla yıkadığımda saçlarım biraz sertleşti ve karıştı o yüzden keratinli saç kremini uyguladım.

Canım öncelikle saçını 3 defa şampuanlaman bana göre fazla, bir de yağ+kremden sonra şampuanlıyorsun etti 4..Krem+yağ karışımını saç kremi olarak kullan ve durula...İyi duruladığında yağ falan kalmıyor saçta..Sen üstüne tekrar şampuanlayıp, yeni nesil kremle kremleyerek krem+yağ karışımı aktiflerinin saça işlemesini önlüyorsun..

Kızlar saç bakım yagı ve kremle ılgılı mesajlarınızı okudukca, siparişlerim bır an önce gelsın kullanayım sonucunu hemen alayım ıstıyorum en ıyısı benımkıler gelmeden siz fazla bu konu ıle ılgılı yorum yapmayın :19: :27:

Çatlatalım seni azcık:33:

Aaaa balımm hemmen istiyorum tarifiiiii boşa gitmesin valla bi kenarda duruyo ooooo :46: :46::46::46:

Canım 1-2 sayfa önce yazdık tarifi..Sedanur25 arkadaşımızın önerisini uyguladık ve sonuç başarılı..
Bu kremi her türlü bakımında baz olarak kullanabilirsin..
Elindeki krem çok kıymetli yani..

ben de sipariş verdim yağlı saçlar için şampuan ve kükürtlü + killi sabun. siyah nokta sivilce iiçiçn iyiymiç
ben bişey daha sorcam :) keratinli şampuan ne demek? keratin zaararlı bi madde mi? ve 3 saç kremi var birinin fotosnunu paylaşmştım burda, bu keratinsiz doğal demiştiniz. bide sitede boyalı ve normal-kuru saçlar için var. hansgisi keratinli?

Diren81cim elimde arıca saç bakım yağı var onunla karıştırmayı düşünüyorum bakalım nasıl olucak.bugünde boyalı saçlar için saç kremi + şampuanım gelicek gelsede hemen saçımı yıkasam diyorummmmmm haydi hayırlısııı :52::52:

Hepinize hayırlı kandiller. allahım dualarımızı kabul eder inşallah böyle güzel bi gecede. özellikle de başkası için yapılan dualar daha çabuk kabul görürmüş, içerisinde bencillik duyguları olmadığı için. yani birbirimize de dua edelim, kendimiz için isterken de bencilce dilemeyelim;)

dün 4.cü siparişlerim geldiiiiiiiiii :16:

boyadan işlem görmüş saçlarım ile ilgili mail atmıştım ne önerirsiniz die bana gelen cvp :

'' shea yağı 15 ml ve badem yağı 20 ml alın, onu da 250 ml saç kremine karştırın böylece iyi bir bakm kürü elde edersiniz bu kürü, banyodan 30 dkika önce uygulayn, sonra ricos hesabı yıkayın ve çıkın.''

aldığım bütün doa ürünleri
- boyalı saçlar için şampuan ( bitti)
- kil sabunu
- shea butter
- pedesa parfüm
- papatya duş jeli (bitti)
- kara üzüm duş jeli (bitti)
- ozon yağı
- melisa kremi
- boyalı saçlar için şampuan
- 250 ml saç kremi
- kara üzüm çekirdeği yağı
- nar çekirdeği yağı
- kayısı duş jeli
- çilekli duş jeli :16:

boyadan işlem görmüş saçlarım ile ilgili mail atmıştım ne önerirsiniz die bana gelen cvp :

'' shea yağı 15 ml ve badem yağı 20 ml alın, onu da 250 ml saç kremine karştırın böylece iyi bir bakm kürü elde edersiniz bu kürü, banyodan 30 dkika önce uygulayn, sonra ricos hesabı yıkayın ve çıkın.''

- kil sabunu
- shea butter
- pedesa parfüm
- ozon yağı
- melisa kremi
- 250 ml saç kremi
- nar çekirdeği yağı
- kayısı duş jeli

Canım ürünlerin hayırlı olsun öncelikle ve tarifi paylaştığın için sağol. Ben böyle tarifler paylaşılınca mutlu oluyorum gerçekten

Kızlar keratinli maske bir süre yokmuş ya, peki yeni yaptıkları saç kremi nasıl kokuyor? Keratinli maskenin kokusuna yakın mı?

Kızlar katı parfümleri deneyen var mı tavsiye eder misiniz?
bi de sivilce izlerine hangi ürünler iyi geliyor
ben kil sabunu,pirinç yağı,kükürt sabunu aldım

cnm ikisini denedim ben yasemin ve japon kızı ikiside bana hitab etmedi ama saç uçlarına falan sürülebilir öle yapıyorum ben müthiş kalıcı babaanne kokuları olur ya ya öle kokuyo . . .

- kil sabunu
- shea butter
- pedesa parfüm
- ozon yağı
- melisa kremi
- 250 ml saç kremi
- nar çekirdeği yağı
- kayısı duş jeli

ricos nedir anlayamadım :17:

Kızlar keratinli maske bir süre yokmuş ya, peki yeni yaptıkları saç kremi nasıl kokuyor? Keratinli maskenin kokusuna yakın mı?

ben pembe olanını kullanıyorum ama kokusuna hiç dikkat etmedim :44: hemen koklıyım gelim ddu bekle :10:
baktım cnm ama kokmuyor :50: ben çok seviyorum o maskenin kokusunu en çokta onu özlücem :43:

ben henüz parfümleri kullanmadım ama izler için pirinç kepeği iyi gelir bir de subaru kil maskesi yapıyor hem piling oluyor hemde cildin yağ dengesini sağlıyor der kendileri :42:
sivilcen olduğu zamanlar piling yapma çünkü piling sırasında sivilcedeki bir dağılma cildinin sivilcesiz bölümüne bulaşır,yüzünü normal havlu yerine kağıt havluyla kurula ve at birde sivilcelerinle oynama :34: bunlar geçmişte sivilce tedavisi görürken doktorumun önerileriydi paylaşıyım istedim
sen ozon yağınıda kullan çok güzel bir duruluk oluyor yüzde beimde ozon günüm bu günnnnnn :52: :52:

Dün gelen şampuan ve saç kremimle saçlarımı yıkadım ıslakken sertti ama sonradan yumuşacık oldu.
Hatta ilk yıkamama rağmen çok güzel parladı erkek arkadaşım bile farketti çok güzel parlıyor saçların dedi,
en büyük sorunum olan elektriklenmede olmadıııı :16::16:
Kızlarrr size beni doayla tanıştırdığınız için,
Doa'ya da gerçekten bu kadar kaliteli ürünleri bize sundukları için çok teşekkür ediyorumm.:29:

ricos nedir anlayamadım :17:

ben pembe olanını kullanıyorum ama kokusuna hiç dikkat etmedim :44: hemen koklıyım gelim ddu bekle :10:
baktım cnm ama kokmuyor :50: ben çok seviyorum o maskenin kokusunu en çokta onu özlücem :43:

garnet in dediği gibi şampuan markası yani kısaca saçlar ahenkle dans etsin gibi demek istediler sanırım :1:

keratin maskesini ilk 2 siparişimde göndermişlerdi bana saçlarım kısa olduğu için öle çok gitmedi 1.ci kutu h.içi bitti bugün 2.ci kutuyu açıp kullanıcam şanslıyım bu konuda :16:

Back