Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar valla ben 6-7 aydır doa şampuanından başka bişey kullanmıyorum dökülmem azaldı.ama o normal beyaz saç kremi var ya onu ben bi türlü sevemedim saçımı yumuşatmıyo açılmıyo saçım diğer pembe yeşili kullananlar yorum yazabilirlermi??
ayyy çok teşekkür ederim hemen cevap geldiği için ne kadar mutlu oldum öyle ozaman ben hemen sipariş vericem dayanamıcam artık yavaş yavaş tamamlarım hepsini her ay bikaç bişi alarak çok teşekkür ederim sizee ürünlerim gelince daha detaylı sorularım olucak ama zamanla bi plan yaparm kendime
ayyy çok teşekkür ederim hemen cevap geldiği için ne kadar mutlu oldum öyle ozaman ben hemen sipariş vericem dayanamıcam artık yavaş yavaş tamamlarım hepsini her ay bikaç bişi alarak çok teşekkür ederim sizee ürünlerim gelince daha detaylı sorularım olucak ama zamanla bi plan yaparm kendime
Canım bence sabunlardan da al birtane. Muthisler denemiş olursun piyasada satılan bilindik sabunlara benzemiyor cidden iyiler. Ben aleo vera olanı kullanıyorum cok guzel cildimi temizliyor. Cilt temizliği cok önemli bilirsin :)
İki gündür saçımı önce hint yağlı ve sarımsaklı sabunla ardından da boyalı saçlar için olan şampuanla yıkıyorum saçlarım çok sert oluyor ve krem kullandığım halde açamıyorum saçlarımı kızlar ilk yıkamada çok kullandığımı fark ettim ikinci yıkamada az kullanmama rağmen saçlarım keçe gibi niye böyle oldu ki
aldım canım birtanede ballı sütlü sabun aldım bakalım zamanla daha çok şey alıcam bütün ürünleri denemek istiyorum teşekkür ederim önerin için
kızlar valla ben 6-7 aydır doa şampuanından başka bişey kullanmıyorum dökülmem azaldı.ama o normal beyaz saç kremi var ya onu ben bi türlü sevemedim saçımı yumuşatmıyo açılmıyo saçım diğer pembe yeşili kullananlar yorum yazabilirlermi??
İki gündür saçımı önce hint yağlı ve sarımsaklı sabunla ardından da boyalı saçlar için olan şampuanla yıkıyorum saçlarım çok sert oluyor ve krem kullandığım halde açamıyorum saçlarımı kızlar ilk yıkamada çok kullandığımı fark ettim ikinci yıkamada az kullanmama rağmen saçlarım keçe gibi niye böyle oldu ki
Sedanurun yorumunu okuduktan sonra sabah ben de saç dökülmemı belırtıp maille özcan beye sordum bu karısımın etkısı olup olmayacagını ama önce dermatolaga gıtmemı önerdı daha önce gıttıgımı söyledım, bu defa da zaten siz sulfatsız şampuan kullanıyorsunuz almanıza gerek yok saç dıplerınız kuruysa alın dedı.
Ya ben çok problemlıyım ya da bana ürün satmak istemıyorlar ne sorsam almamam için binbir dereden su, acaba onlar da ellerındekı ürün bıtmesın dıye mı ugrasıyorlar ama yer mi anadolu kızı yemedim, verdim ben yine de siparişimi..
İyi bır secim yapmissin sabunda :) onu çok okuyorum burda iyi diye. Umarım aldıklarından cok cok memnun kalırsın:)
Sabun da saç için olduğundan almıştım aslında.
Ama eğer sabundan dolayı böyle olduysa bi daha kullanmam.
Bir de sabunsuz denicem kızlar dediğiniz gibi yani.
Teşekkür ederim
Fesleğen kremini yüz için mi kullanıyorsunuz demiştim ama cevap veren olmamış :26:
Evet canım saç diplerine sürülen krem.Sitede saç kremi 250 ml diye geçen krem.Bu karışımı saçlarıma diplerde dahil şampuandan hemen sonra sürüyorum şampuan sürer gibi ve tarayıp duruluyorum.Kafamda bekletmiyorum..
Sabun da saç için olduğundan almıştım aslında.
Ama eğer sabundan dolayı böyle olduysa bi daha kullanmam.
Bir de sabunsuz denicem kızlar dediğiniz gibi yani.
Teşekkür ederim
Fesleğen kremini yüz için mi kullanıyorsunuz demiştim ama cevap veren olmamış :26:
Öyle deme bizim beyaz meleğimize
Onunla neler yapıyoruz biz bir bilsen
Pembe olanla daha rahat edeceksin çünkü içinde keratin var..Saçlarının yumuşaklığından şikayet edeceksin bu sefer
Ama onu diplere sürmüyoruz onutöa..
kızlar doa yı sizin sayenizde tanıdım 2gündür hiç durmadan yorumlarınızı okuyorum mest oldum adete sipariş vermemek için kendimi zor tuttuyorum aslında bugün sipariş vercektm ama katı parfümlerden kalmamış özellikle onları da çok merak ediyorum ben onlarsız da sipariş vermek istemedim görevlilere birsürü mesaj attım bugün sağolsunlar hemen cevapladılar 3-5 güne gelir dediler ama sürekli takipte olan sizlere soruyorm ne zamandır yok parfümler sizce beklemelimiyim yoksa şimdilk siparişlerimi veriyim mi?
Haa birde sizden öneri istiyorum ilk siparişim ve neler almam konusunda çok bilgim yok aslında hepsinden almk isterim ama öğrenciyim malum :26: 22 yaşındayım cildim yağlı ve kuru karma yani benm isteğim gözeklerimden kurtulmak yanak bölgemde çok gözeneğim var malesef, çene bölgem kuru. saçlarım uzun dalgalı ve ince telli ayrıca beyazlarım var boya kullanmak istemiyorum
almak istediğim şeyler ; şampuan, saç kremi, shea butter, ozon yağı. kayısılı vücut losyonu ve duş jelinde ve melisa kreminde kararsızım sizce çok gerek var mı?
doayla tanıştırdığınız için çok teşekkr ederim herkese, aktarlara dünya para veren arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye edicem.