• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

:1: ayy evet de bunu kendim için almıcam :1: saçları cok dökülen bi arkadaşım var ona alcam. kndime krem almıcam zaten. ama saç dökülme şampuanı kremsiz kullanılınca saçlarda sertleşme olur mudemek istedim :37:

Anlıyorum tatlım. Bence kreminden de alsın zaten 2 yıl dayanıyormuş kremi. Her yıkamada kullanmasa bile sertleştiğinde kullanır.

Erkek olduğunu yeni gördüm. Kremle falan uğraşmayabilir düğüm düğüm olsa da takmaz onlar. Kendi üniversitedeki arkadaşlarımdan hatırlıyorum bazılarının saçını belli bir yerden itibaren kesmek isterdim o kadar düğümlü ve karışık olurdu

Anladım canım sağol bilgi için. Sayende fikrim netleşti almam hamam otunu, doa dan şaşmam bu konuda da

Kınalı kuzum doadan mail gelmiş, bir işe yaramazmış hamam otu denen şey...

Canım bende sac dökülmesi sorunuyla uğraşırken burayı buldum:) bu 3cu haftam dökülmem durdu söyle durdu banyoda kremden sonra taradigimda 5-6 tel dökülüyor birde kurutup tarar iken 3-5 tel arası dökülüyor normalde banyoda ve kuruturken avuç avuç dökülüyordu ve 2 senedir kullanmadığım ürün kalmadı ama durduramiyordum :( neyse neler kullaniyom doa dan onları anlatayım
İlk dökülme icin sampuan ve yagi aldım. İlk olarak yagi bilmeden kuru sacıma döküp 2 saat sonra sampuanla yıkadım sacım cok sertlesti tararken cok koptu :( hemen krem istedim . Krem gelince yetkilini yag ile eşit sekilde karıştırıp kullanmamı önerdi bende önce 3 kez sampuan yapıyorum arkasına karışımli kremi kullanıyorum . Netice; dökülme durdu eh iste 5-6 tel kadar dökülüyor ve saclarım inanılmaz derede parlak duruyor ki normalde cok kuru kötü bır görüntüsü vardı .benden bu kadar canım umarım yardımcı olmusumdur:)
Cidden korkunç derecede dökülüyordu saclarım oturup aglamisligimi bilirim o derece yani eyvah kel kalacam diye . Şükür ki saclarım cok gür ve sonunda da da doa kozmetigi buldum :3:

Dökülme için olan yağı krem le mi karıştırıyorsun canım? Doğru mu anladım?

Son düzenleme:
evet öyle yapayım. şundan mı alayım? $aspjpeg.jpg
bide kredi kartıyla ödeme yapcam. hem kargo bedava dio hem 3 . 5 anlamadım. yani sorun su gidi p kapıda para istenmesin de :52:

evet öyle yapayım. şundan mı alayım? Eki Görüntüle 444809
bide kredi kartıyla ödeme yapcam. hem kargo bedava dio hem 3 . 5 anlamadım. yani sorun su gidi p kapıda para istenmesin de :52:

15 lira üstü bedava...
Bu krem diplere sürülebiliyor ve içeriği daha doğal..Diğer krem keratin içeriyor..
Tercih senin canım.

Kınalı kuzum doadan mail gelmiş, bir işe yaramazmış hamam otu denen şey...

Dökülme için olan yağı krem le mi karıştırıyorsun canım? Doğru mu anladım?

Evet canım öyle dediler..Bu sizin eski nesil krem ile yağı..:)
Şimdi tekrar kontrol ettim mailli.Özelikle diyerek belirtmişler..

Son düzenleme:
Bunu şampuandan sonra normal krem şeklinde mi uyguluyorsun?
Bunu ilk defa duydum da ondan soruyorum canım, benim de yoğun dökülmem var, hoş benimkisi demir eksikliğinden, aklımda bulunsun..

Evet canım şampuandan sonra kullanıyorum kremi normal krem şeklinde ve sonra durulayıp kurutuyorum.Cidden kesti bende dökülmeyi hemde bu kadar kısa sürede...Bu arada yağ ve krem karışınca da çok hoş oluyor ve bu karışım saça acayip bir parlaklık veriyor..

şu meşhur keratin maskesini sordum bugün doaya 2 aya yapılcakmış kızlar yeni keratin sipariş etmişler almanyadan

Kızlar boyalı saçlar için olan şampuanımı bir haftadır kullanıyorum. Hergün yıkıyorum saçlarımı sıcaklar malum :31: İlk 2-3 yıkamada dökülme fazlaydı. Ama sonraki yıkamalarımda hiç dökülmedi saçım.

Canım bende sac dökülmesi sorunuyla uğraşırken burayı buldum:) bu 3cu haftam dökülmem durdu söyle durdu banyoda kremden sonra taradigimda 5-6 tel dökülüyor birde kurutup tarar iken 3-5 tel arası dökülüyor normalde banyoda ve kuruturken avuç avuç dökülüyordu ve 2 senedir kullanmadığım ürün kalmadı ama durduramiyordum :( neyse neler kullaniyom doa dan onları anlatayım
İlk dökülme icin sampuan ve yagi aldım. İlk olarak yagi bilmeden kuru sacıma döküp 2 saat sonra sampuanla yıkadım sacım cok sertlesti tararken cok koptu :( hemen krem istedim . Krem gelince yetkilini yag ile eşit sekilde karıştırıp kullanmamı önerdi bende önce 3 kez sampuan yapıyorum arkasına karışımli kremi kullanıyorum . Netice; dökülme durdu eh iste 5-6 tel kadar dökülüyor ve saclarım inanılmaz derede parlak duruyor ki normalde cok kuru kötü bır görüntüsü vardı .benden bu kadar canım umarım yardımcı olmusumdur:)
Cidden korkunç derecede dökülüyordu saclarım oturup aglamisligimi bilirim o derece yani eyvah kel kalacam diye . Şükür ki saclarım cok gür ve sonunda da da doa kozmetigi buldum :3:

Benim de dökülmem var hem de yıpranmıstı sacım röfleden boyalardan şimdi boyalı saclar için şampuan ve kremı kullanıyorum şampuan bitince sipariş verirken dökülen saçlar için olanını verecektim kremi de eski nesil alayım sizin yaptığınız gibi yağ koyup içine kullanayım sanırım dökülen saçlar için bakım yağı bu bahsettiğiniz yağ.

İkinci siparişimde geldi kızlarr.
Şampuan ve yeni nesil seç kremi.Bugün kullanıcam bakalım:12::12:
Nar çekirdeği yağı ve geçen sefer yanlış yollanan shea butter.
Sağolsunlar hemen 100lük yenisini yolladılar:16:

Benim de dökülmem var hem de yıpranmıstı sacım röfleden boyalardan şimdi boyalı saclar için şampuan ve kremı kullanıyorum şampuan bitince sipariş verirken dökülen saçlar için olanını verecektim kremi de eski nesil alayım sizin yaptığınız gibi yağ koyup içine kullanayım sanırım dökülen saçlar için bakım yağı bu bahsettiğiniz yağ.

evet canım.Dökülen saçlar için saç bakım yağı 150 ml ve saç kremi 250 ml karıştırdım..:)

canım benim de saç dökülme problemim var ve anlattığın yöntem bana çok mantıklı geldi. yanlız anlamadığım yer şurası: hangi saç kremi bu diplere sürülebilendir muhtemelen bir de yağ ve saç kremi karışımını ne kadar süre tutuyorsun sonra da yıkıyorsundur. değilmi? ben de yağı kullandığımda çok kuruyo saçım:(

canım ilk sorumun cevabı konu içerisinde yazıyormuş. ama şunu merak ediyorum karışımı sürdükten sonra ne kadar ekletip yıkıyorsun?

Son düzenleme:
kargom geldi daha ürünleri kullanmadım ama. yağlı saçlar için şampuan, kayısı duş jeli, yosun sabunu, shea yagı ve feslegen kremi. erguvan tohumlarını ekıcem suda beklıyorlar su an. hadi hayırlısı olsun. bı daha sıparış vermek icin para biriktiriyorum :)

canım benim de saç dökülme problemim var ve anlattığın yöntem bana çok mantıklı geldi. yanlız anlamadığım yer şurası: hangi saç kremi bu diplere sürülebilendir muhtemelen bir de yağ ve saç kremi karışımını ne kadar süre tutuyorsun sonra da yıkıyorsundur. değilmi? ben de yağı kullandığımda çok kuruyo saçım:(

canım ilk sorumun cevabı konu içerisinde yazıyormuş. ama şunu merak ediyorum karışımı sürdükten sonra ne kadar ekletip yıkıyorsun?

Evet canım saç diplerine sürülen krem.Sitede saç kremi 250 ml diye geçen krem.Bu karışımı saçlarıma diplerde dahil şampuandan hemen sonra sürüyorum şampuan sürer gibi ve tarayıp duruluyorum.Kafamda bekletmiyorum..

Back