Canım bende sac dökülmesi sorunuyla uğraşırken burayı buldum:) bu 3cu haftam dökülmem durdu söyle durdu banyoda kremden sonra taradigimda 5-6 tel dökülüyor birde kurutup tarar iken 3-5 tel arası dökülüyor normalde banyoda ve kuruturken avuç avuç dökülüyordu ve 2 senedir kullanmadığım ürün kalmadı ama durduramiyordum
neyse neler kullaniyom doa dan onları anlatayım
İlk dökülme icin sampuan ve yagi aldım. İlk olarak yagi bilmeden kuru sacıma döküp 2 saat sonra sampuanla yıkadım sacım cok sertlesti tararken cok koptu
hemen krem istedim . Krem gelince yetkilini yag ile eşit sekilde karıştırıp kullanmamı önerdi bende önce 3 kez sampuan yapıyorum arkasına karışımli kremi kullanıyorum . Netice; dökülme durdu eh iste 5-6 tel kadar dökülüyor ve saclarım inanılmaz derede parlak duruyor ki normalde cok kuru kötü bır görüntüsü vardı .benden bu kadar canım umarım yardımcı olmusumdur:)
Cidden korkunç derecede dökülüyordu saclarım oturup aglamisligimi bilirim o derece yani eyvah kel kalacam diye . Şükür ki saclarım cok gür ve sonunda da da doa kozmetigi buldum