Doa Kozmetik Ürünleri

Hayrını gör canım ürünlerinin..

Saçlarında herhangi bir yağlanma falan olmuyor dimi canım?

Hayrını gör canım ürünlerinin..

Saçlarında herhangi bir yağlanma falan olmuyor dimi canım?

Yok tatlım yağlanma.Buğün 3cü gün tertemiz saçlarım:))Normalde 2 günde bir yıkardım..Karışımı bol suyla duruladım mı bir problem olmuyor.zaten krem çok yoğun biliyorsun yağıda içine dökünce gene o yogunluğu kalıyor..Resmini çektim ama yükleyemiyorum..eğer istersen özelden at mail adresini hemen telefondan atarım sana karışımın resmini..:)Bunu mutlaka dene.Süper yani dökülme yok, yağlanma yok üstüne çok canlı parıltılı duruyor saçlar

Tamam tatlım yazıyorum şimdi özeline..

sedanur25, canım dökülme için olan yağı eski kremle karıştırıyorsun, ve anladığım kadarıyla bunu duşta saç kremi yaparmış gibi yapıyorsun öyle değil mi?

Okudum fakat yanlış anlamış olabilirim gibi geldi, bunu bekletmeden de faydasını görüyorsun değil mi?

Benim aşırı olmayan dökülme sorunum haziran ortasında arttı niye anlamadım

Aynen canım yazmış olduğun gibi..:)Bekletmeden...

Krem ve dökülme için bakım yağının siparişini verdim ikisinden almak aklımdaydı ama seadanur'un önerisi de çok iyi oldu önerdiği gibi karıştırıp kullanırım hem de zaman zaman yağı bakım yapmak için ayrı şekilde.

Kızlar Boyalı İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar İçin Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı ve Dökülen Saçlar İçin Sülfatsız Saç Bakım Şampuanının içeriklerini inceledim de hemen hemen aynı içeriğe sahipler sadece içine katılan bazı maddelerin oranları farklı biraz, diğerine artı olarak boyalı yıpranmış saçlar için olan şampuanın içinde bal ve jojoba yağı var bu durumda bana boyalı yıpranmış saçlar için olan şampuanı kullanmak daha mantıklı geldı, şuan zaten onu kullanıyorum da acaba dökülen saçlar için olandan mı kullanmaya başlasam diye düşünüyordum artık düşünmüyorum kullandığım şampuana aynen devam edeyim

Son düzenleme:

Evet canım şampuanlarının içinde öyle aman aman değişiklikler yok. Ben mesela kendime yeşil çaylıyı da almıştım saç tipime uygun olmadığı halde, çünkü yüzde 1-2 lik oranların çok farkettireceğini sanmıyorum. Sonra nişanlıma verdim onu kendi şampuanım var diye, ne güzel ne değişik bir şampuanmış bu böyle dedi

Attım tatlım gelmiş olması lazım..

Geldi canım sağol

Canım saç uzatma yağında da maddeler hemen hemen aynı gibi dimi?
Onunla da olur mu ki:44:

Ya sedanur canım, ben yaptım şimdi karıştırdım kremle yağı, ama yağın yarısını döktüm, hepsi fazla gelecek gibi geldi:44:
250 ml kremle bir şişe yağ mı karıştırılacak?

Doayı aradım ulaşamadım, sorcam ama ben onlara, hem dökülme sorunumu bilip, hem bunu bana nasıl söylemezler..Kalan ömürlerinde çenemi çekmek zorunda kalacaklar.

:)) bence de canım ara mutlaka.
Evet canım 250 ml kreme 1 sise yagi döktüm ben . Yanliz karıştıra karıştıra ekledim . Resimde gördüğün kıvam oldu :)

Sedanurun yorumunu okuduktan sonra sabah ben de saç dökülmemı belırtıp maille özcan beye sordum bu karısımın etkısı olup olmayacagını ama önce dermatolaga gıtmemı önerdı daha önce gıttıgımı söyledım, bu defa da zaten siz sulfatsız şampuan kullanıyorsunuz almanıza gerek yok saç dıplerınız kuruysa alın dedı.

Ya ben çok problemlıyım ya da bana ürün satmak istemıyorlar ne sorsam almamam için binbir dereden su, acaba onlar da ellerındekı ürün bıtmesın dıye mı ugrasıyorlar ama yer mi anadolu kızı yemedim, verdim ben yine de siparişimi..

Ahhah ters bu adamlar ya

Cok komikler ya :)) bende aynı sabundan 3 tane istedim 1 tane gönderip onun parasını çekmişler karttan.normalde ne guzel iste 3 tane istemişim bol bol saticaklarina...
Canım bana önerdiler bende isime geldi yaptım. Yağla uğraş kremle uğraş derdim kalmadı :) ve bana faydalı geldi şükür

kızlar peki yüz temizleme ürünleri , siyah nokta , renk tonu bozukluğu için temizleme ürünü var mı? yada tonik tarzı şeyler

Canım saç uzatma yağında da maddeler hemen hemen aynı gibi dimi?
Onunla da olur mu ki:44:

aynı gibi canım gördüğüm kadarıyla esas madde hint yağı. Şimdi baktım sitesine dökülmeye karşı olanın içinde bazı etken maddeler var ek olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…