günaydınn kızlar,
evet doa ürünlerine kavuşmuş bir kullanıcıyım an itibariyle :)
dün akşam iş çıkışı yetişti kargom, ürünlere bakarken fazla mesai yaptık sayılır
boyalı saçlar için şamp+ krem,
shea butter,
argan yağı,
pirinç kepeği yağı,
kil sabunu geldi,
yanında da hediye olarak fesleğen kremi göndermişler sağolsunlar
Akşam hemen şampuan ve kremi kullandım, pek fazla köpürmedi ama böyle olduğunu sizlerin yorumlarınızdan okumuştum daha önce , sonuç sorarsanız ben pek bi değişiklik göremedim ama zaten ilk yıkamada mucize beklemiyordum. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla faydasını görürüm.
Kil sabununu ilk kullanınca yüzümde aşırı kaşıntı ve kızarıklık oldu, korktum açıkcası. Ama sonradan geçti, sabahta yıkadım bu sefer bişi olmadı. Oldukça yumuşak oldu cildim.
shea butter'ı nerde kullanacağımı pek bilemedim, annemin ayakları çok çatlıyor o sürdü akşam çok yumuşattı dedi.
bu arada, bide çilekli losyon siparişim vardı onu koymayı unutmuşlar, aradım bugün göndereceklerini söylediler bakalım beklemedeyim.
Canım, şampuanı parça parça kullanmaya dikkat et olur mu? Hem bu başlıkta hem şampuanlar ile ilgili başlıkta nasıl kullanılacağını tarif ettik...
Bu arada şampuan doğala çok yakın ve kaliteli bir şampuan, yani kullanmaya devam ettiğiniz sürece, saç sağlığından başka bir mucize beklemeyin
Shea butter yağını her yerinize kullanabilirsiniz, saçınızda, dudaklarınızda..Ben onu baz olarak kullanıp ruj bile yaptım kendime
..Ama çatlaklar ve sert deriler üzerinde çok iyi etki ediyor..
Hayrını gör ürünlerinin...
Pirinç kepeği yağını bir aydır kullanıyorum ben de arkadaşlar memnun yorumlarını okuyoruz burada ama ben henüz bir sonuç alamadım etkisini göremedim.
Sen de lekelerin için uğraşıyordun dimi?
Lekeler için sabredeceksin maalesef, ben yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum
Pirinç kepeğiyle nar çekirdeğini karıştır sen de, bir de içine evigen ampul kırmanı tavsiye ederim..Haftada 2 de ozon yağı uygularsın..
Sabır istiyor lekeler, özellikle eskiyse..
bende pirinç kepeği yağından çok umutluydum ama sende fayda etmemiş
Lekeler için aldıysanız sabredeceksiniz canım :)
Merhaba kızlar
Ben pazartesi sipariş vermiştim yarın kargom gelecek inşallah
Bu gece rüyamda gördüm kargo ben yokken eve gelmiş babam almış parasını o ödemiş çok teşekkür ederim baba diyordum ayrıca para veriyordu ve "Kızım doa'dan alışveriş ettiğin için seni kutluyorum bu doa çok iyi bir marka" diyordu. Ayyy sabah uyanınca rüyama ne güldüm artıkrüyalarıma bile giriyor. Babam bilgisayar kullanmayı bilmez doayı nerden bilecek adam ya
Bu arada yorumlara baktım herkese hediye gönderiyorlar inşallah bana da gönderirler
Ahhahaha, ben de baya güldüm buna
dün portakal sabunum geldi acaip güzel kokuyor yağlı ciltler içinmiş, kil sabununa başladım önce umarım iyi gelir.
ha bir de banyo için nane sabunu aldım o da nefis kokuyor.
Sabun yorumları için teşekkürler
Nane ve portakalı listeme ekledim..
kızlar siparişim geldi ozon yağı lavanta sabunu aldım bu sefer fesleğen kremi de hediye gelmiş.. ozon yağı kutusundaki su sıcaktı acaba bozulma olmamıştır değil mi ?? :26:
buzluğa koydum hemen..azcık dökülmüş kokusu kötü, bi şeyi hatırlatıyo ama çözemedim :44: bakalım kullanınca nasıl olcak..
lavantayla ellerimi yıkadım ama kokusu hoşuma gitmedi duştada kullanıcam bakalım..
siteye mesaj atmıştım kil gönderirmisiniz diye görmediler sanırım mailden atsaydım keşke
önceki siparişimde kil sabunum vardı ondan çok memnunum azıcık kaldı zaten..ayak bakım setindeki zencefil sabunuda beğenmedim ama annem beğendi bu gidişle kendim sabun yapıcamdiğer sabunları deniycem bu sefer defne fln...
Ozonun kokusu bana denizdeki yosun kokusunu anımsattı sanki
Yok canım bozulma olmaz..Hava almamış sonuçta..
Son düzenleme: