Doa Kozmetik Ürünleri

Canım, şampuanı parça parça kullanmaya dikkat et olur mu? Hem bu başlıkta hem şampuanlar ile ilgili başlıkta nasıl kullanılacağını tarif ettik...
Bu arada şampuan doğala çok yakın ve kaliteli bir şampuan, yani kullanmaya devam ettiğiniz sürece, saç sağlığından başka bir mucize beklemeyin

Shea butter yağını her yerinize kullanabilirsiniz, saçınızda, dudaklarınızda..Ben onu baz olarak kullanıp ruj bile yaptım kendime
..Ama çatlaklar ve sert deriler üzerinde çok iyi etki ediyor..

Hayrını gör ürünlerinin...

Pirinç kepeği yağını bir aydır kullanıyorum ben de arkadaşlar memnun yorumlarını okuyoruz burada ama ben henüz bir sonuç alamadım etkisini göremedim.

Sen de lekelerin için uğraşıyordun dimi?
Lekeler için sabredeceksin maalesef, ben yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum
Pirinç kepeğiyle nar çekirdeğini karıştır sen de, bir de içine evigen ampul kırmanı tavsiye ederim..Haftada 2 de ozon yağı uygularsın..
Sabır istiyor lekeler, özellikle eskiyse..

bende pirinç kepeği yağından çok umutluydum ama sende fayda etmemiş

Lekeler için aldıysanız sabredeceksiniz canım :)

Ahhahaha, ben de baya güldüm buna

dün portakal sabunum geldi acaip güzel kokuyor yağlı ciltler içinmiş, kil sabununa başladım önce umarım iyi gelir.
ha bir de banyo için nane sabunu aldım o da nefis kokuyor.

Sabun yorumları için teşekkürler
Nane ve portakalı listeme ekledim..

Ozonun kokusu bana denizdeki yosun kokusunu anımsattı sanki
Yok canım bozulma olmaz..Hava almamış sonuçta..

Son düzenleme:
Kızlar tüy azaltıcıyla ilgili yorumlar yeni kullanıyorum etkisini henüz göremedim şeklindeydi yanılmıyorsam. Kullanıp da etkisini gören var mı?

kızlar sizin memnuniyet dolu mesajlarınızdan sonra bende sipariş verdim ve 5günlük bi bekleyişten sonra geldi niihayet :)) öncelikle şunu söyliym ürünleri görünce ufak bi şok geçirdim, küçük olacaklarını biliyordum ama bu kadar küçük olacaklarını tahmin etmemiştim annem hiç sevmez böyle internetten alışverişleri kozmetikleri falan, bi de böyle küçük olduklarını görünce ne yapacağımı şaşırdım neyse atlattım o şoku artık.
aldıklarım;
shea butter (en en en küçüğünden:))
ozon yağı (gerçekten çok iyi paketlemişler açmak için çok çaba harcadım.)
hindistan cevizi yağı (su gibiydi:))
normal saçlar için şampuan-saç kremi
kil, kekik ve karanfil sabunları
hediye olarak da fesleğen kremi :)
hiç bilmeden bu kadar çok ürün aldım, inşallah pişman olmam...

Benim kargom beklediğimden önce geldi çok sevindim.
Erguvan tohumlarım ve fesleğen kremim de geldi hediye olarak.
İyiki varsın doa

hepsinin kullanım alanları bildikten sonra merak etme memnun kalacaksındır
ben internetten pek kozmetik yağ falan almıyordum doa dan önce ama bana çok küçük gelmedi gerçi shea butter falan büyük boy aldım,yağlarda zaten dışardada o boylarda satılıyor
ozon zaten küçük boy alınmalı bence bitikçe taze taze kullanalım
hindistan cevizi yağını bende istiyorum
şampuanı az kullanmayı unutma kısım kısım yıkayacaksın saçını

Kızlar merhaba bugün twitterdan doa kozmetik beni takibe amıştı bende bi bakıyım dedim. datçadan sabun alıyordum giitiğimde ama gideemeyceğim çin 2 tane denemk için sabun aldım narlı ve üzümlü olanı sabunları çok kokuyor mu ? ben fazla kokulu ürünleri kullanamıyorum astımım var

Kendilerine mail atıp sor canım..Sabun çeşitleri çok olduğu için kullanılmamış olabilir..

Hayrını gör ürümlerinin, shea yağının büyük boyu da var..Zaten çok yoğun bir yağ..Benim ki hala bitmek bilmiyor mesela, her şeyime kullanmama rağmen :)
Hindistan cevizini buzdolabında muhafaza edebilirsin..Malum bu sıcaklarda katı formda kalmaz..

canım bende de astım var. ben kenevir sabunu, ardıç sabunu, karaüzüm sabunu, ısırgan sabunu ve papatya sabunu denedim, hepsi de iyiydi, bu sabunlar öyle aman aman kokmuyor. gerçi ben almadan önce firmaya sordum, astımım var hangilerini alayım dedim, bana bunları söylediler, nar sabunu nasıldır bilemiyorum ama.

An itibariyle 2. siparişimi vermiş bulunuyorum :)

Alışverişi yaparken çok eğlendim "söyle balım" a özellikle çok güldüm

Şampuan, katı parfüm ve duş jeli sipariş verdim bakalım şu meşhuuuur şampuanı bir de biz kullanalım

Duş jelini çok beğendim cildime de iyi geldi ama nedense çabucak bitirdim Allah'tan pahalı değil

Az önce banyoda doa ürünlerimi kullandım.
İlk olarak saçımı hint yağı ve sarımsaklı sabunla yıkadım daha sonra boyalı ve yıpranmış saçlara özel şampuanımı kullandım.
Saç kremi almamıştım üstüne evdeki bi saç kremini kullandım çünkü saçlarımı taramak mümkün değildi.
Krem kullanmama rağmen şampuanın bal kokusu burnumdan gitmiyo yani daha koku etkisini sürdürüyo fakat saçlarımı kurulamadan birşey söyleyemem zaten daha ilk kullanışta çok bişey beklemiyorum tabiki :)

Yüzüme fesleğenli kremi sürdüm. Ağır bi fesleğen kokusu yok beklediğim gibi ve kremin yapısı çok hoş vücut hemen eriyor.

Ben de tekrar sabunlardan oluşan bir sipariş vermek istiyorum ama şu an verirsem buraya mı baba evine mi :) adres vermem gerektiğinden emin olamadım. O yüzden oraya dönmeyi bekleyeceğim

Ben ferahlatan sabunları çok beğeniyorum okaliptüs, kekik, nane gibi. Bunlarla yıkanınca ekstra temizlik hissi geliyor. Bunlardan başka ferahlatan dezenfekte eden hangi sabunlar var acaba?Bir de turunçgillerin sabunlarını merak ediyorum

Kızlar fesleğen kremini yüzünüze mi uyguluyorsunuz. Hangi amaçla kullanıyorsunuz?

Ben melisa kremini cok sevmistm ama fesleğenı daha da cok sevdim. Zaten ben kremler de cok kokulu şey sevmem kendimi temiz hissetmiyorum sonra. Temizlik hissi veren koku güzel bence. Kızlar bir de benim aklıma bugün birsey geldi artik bundan sonra doa dan sipariş vereceğim zaman mesela 30 liralk birşey almak istiyorsam önce 15 lik alcam bir hafta sonra falan da diğer istediklerimi alcam böylece her kutu ile bana bir fesleğen kremi hediye verseler cok karlı çıkıyorum cok :-D of ya ne kadar akıllıyım gerçekten de beyin bedava :-D bugün sınava çalışırken bayağı beyin egzersizı yapmışım demek ki :-D

bu fikri çok beğendim

Ay çok hoşsun canım ya, güldürdün beni. Hiç böyle birşey hesaplamak aklıma gelmemişti, keratinli maske varken de yapılabilirdi bak :)

duş jelinden ben hiç almadım açıklamasında sls içerir dediği için.. neden satıyolar ki, bunu soran var mı ? :26:

aynen bende şok geçirmiştim küçücük diye ama çok yoğun kullan kullan bitmez gibi bir de kremleri bekletince bozulabilir küçük olması mantıklı aslında bu fiyata normal shea butterın en küçüğünden bende aldım dudaklarımı nemlendiriyorum çok memnun kaldım

hahaha mantıklı

Duş jelleri ihraç ürünleri bildiğim kadarıyla canım..Yani çeşitli firmalara ürettikleri ürünlerden..
Bir ara çok istedik duş jelleri satışa çıksın diye..O yüzden çıkardılar sağolsunlar, zaten stoklarla sınırlıymış..
sls içeriyor evet ama ben seviyorum ya

Canım, sabun kullanıyorsan sonradan sirkeli su ile durulamanı öneririm. Sabun alkali bir madde

bana da nedense sabun ne kadar çok kokuyorsa o kadar kaliteliymiş gibi geliyor lavanta alma bence, kil kokmuyor ama sana nasıl olur bilmiyorum diğerlerini de denemedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…