Kızlar ben lavanta kolonyasindan nefret ederim ama yumuşatıcı da lavanta ya bayılırım. Bu sabun da cok güzel lavanta kokuyor. Şimdiye kadar kullandığm sabunlar arasında yine alırım diyecegm defne ve lavanta . Lavanta banyo da bildiğin lavanta kesesi olur ya aynı onun gibi lavanta kokuyor. Benim tenimde banyo dan sonra bir saat duruyor ama azıcık yani iyice koklayinca alıyorum. Bir de içinde cok fazla tane var sabunun cok hoşuma gidiyor. Bence denemeye değer. Ama benim içinse devamlı kullanmaya değer. Daha sırada bir sürü sabunum beni bekliyor. Ama ben daha kendim icin at kestanesi okalıptus ısırgan almam. Bu arada çevrem de ısırganı tek sevmeyen benim annem bile hasta oldu sabuna. Lavanta bitsin sırada ardıç ı açmayı düşünüyorum. Lavanta yi da almayın bence bitmesın ben alcam hepsini :-D
günaydınn kızlar,
evet doa ürünlerine kavuşmuş bir kullanıcıyım an itibariyle :)
dün akşam iş çıkışı yetişti kargom, ürünlere bakarken fazla mesai yaptık sayılır
boyalı saçlar için şamp+ krem,
shea butter,
argan yağı,
pirinç kepeği yağı,
kil sabunu geldi,
yanında da hediye olarak fesleğen kremi göndermişler sağolsunlar
Akşam hemen şampuan ve kremi kullandım, pek fazla köpürmedi ama böyle olduğunu sizlerin yorumlarınızdan okumuştum daha önce , sonuç sorarsanız ben pek bi değişiklik göremedim ama zaten ilk yıkamada mucize beklemiyordum. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla faydasını görürüm.
Kil sabununu ilk kullanınca yüzümde aşırı kaşıntı ve kızarıklık oldu, korktum açıkcası. Ama sonradan geçti, sabahta yıkadım bu sefer bişi olmadı. Oldukça yumuşak oldu cildim.
shea butter'ı nerde kullanacağımı pek bilemedim, annemin ayakları çok çatlıyor o sürdü akşam çok yumuşattı dedi.
bu arada, bide çilekli losyon siparişim vardı onu koymayı unutmuşlar, aradım bugün göndereceklerini söylediler bakalım beklemedeyim.
Evet lavanta sabunu çok güzel kokuyor ben de çamaşırlarımın yanına koydum kokusu sinsin diye şimdi çekmeceyi açtıkça kokusu geliyor kullanıncaya kadar orada dursun.
Güle güle kullanın, ben shea butteri ellerimde ayaklarımda dirseklerimde kullanıyorum çok iyi geliyor ayrıca saçımda da kullanıyorum zaman zaman.
Pirinç kepeği yağını bir aydır kullanıyorum ben de arkadaşlar memnun yorumlarını okuyoruz burada ama ben henüz bir sonuç alamadım etkisini göremedim.
bende pirinç kepeği yağından çok umutluydum ama sende fayda etmemiş
bende pirinç kepeği yağından çok umutluydum ama sende fayda etmemiş
Merhaba kızlar
Ben pazartesi sipariş vermiştim yarın kargom gelecek inşallah
Bu gece rüyamda gördüm kargo ben yokken eve gelmiş babam almış parasını o ödemiş çok teşekkür ederim baba diyordum ayrıca para veriyordu ve "Kızım doa'dan alışveriş ettiğin için seni kutluyorum bu doa çok iyi bir marka" diyordu. Ayyy sabah uyanınca rüyama ne güldüm ama rüyalarıma bile giriyor. Babam bilgisayar kullanmayı bilmez doayı nerden bilecek adam ya
Bu arada yorumlara baktım herkese hediye gönderiyorlar inşallah bana da gönderirler
Kızlar cok cok affıniza sığınarak birsey sormak istiyorum başka sayfalarda takılmadigm icin cevap verirler mi bilmiyorum. Bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi. Yakın zamanda kozmetiklerin son kullanma tarihini hesaplayan bir site buldum tüm ürünlerimi tek tek baktım eczaneden aldığım ürünlerin hepsinin kodunu tanıdı ve tarihi söyledi. Geçen bir zaman limangodan talika göz makyaj temizleyici almıştım onu yazdım hic bir kutunun kodunu tanımadı. Bende kesin bunlar sahte diye içime kurt düştü cope attım hepsini çünkü alalı bir ayı geçmiştı. Daha geri de yollanmaz. Şimdi limangodan yeni şeyler aldim onlar geldi markaları pupa taberco mjp benim bu bulduğum site de pupa var ama diğerlerinı hesaplamıyo. Ve bu pupa ürünlerin son kullanma tarihi geçmiş yazıyor. Şimdi siteyi aradım sinir oldum. İade edeceğim hepsini mi iade edeyim sadece pupa larımi. Diğerlerinin tarihini bilmiyorum. Of ya konuyu da cok feci böldüm . Mobil giriyorum yeni konu da açamıyorum bir türlü mobil olduğum icin. Belki burada yardımcı olabilecek olan vardır.
Kızlar merhabasaç kaşıntısı için önerebileceğiniz doadan bi ürün varmı?Boyadan sonra saçlarım feci şekilde kaşınıyor İştede çok kötü görüntüye sebep oluyor..Teşekkür ederim...
dün portakal sabunum geldi acaip güzel kokuyor yağlı ciltler içinmiş, kil sabununa başladım önce umarım iyi gelir.
ha bir de banyo için nane sabunu aldım o da nefis kokuyor.
saç derin tahriş olduğundanda kaşınıyor olabilir gözenekler boyadan sonra açılıyor buda sebep olabilir birde alerjik bir reaksiyon olabilir acaba hangisi :44: ama boyalı saçlar için olan şampuanı kullan istersen market şampuanlarına göre daha çabuk kendine gelmesini sağlarsaç kremi zaten çok güzel ama saç derine değerek yıkananı var bir de benim kullandığım gibi uçlara uygulananı var seçim senin umarım biran önce toparlarsın,saç için kullandığımız yağlardanda kullanabilirsin siteye mesaj atarsan sana geri dönüş yapacaklardır
güle güle sağlıcakla kullan inşallah
Ozon kremi mi!
Buralara hala yorum yazma yüzün var yani!
Arkadaşlar lekelicilt'in yazdığı msjda sol altta bir üçgen var o kötü içerik butonu tıklayıp gerekeni yaparmısınız, bu şahsın amacı net!
Şaka gibi Benim ilk siparişimde olanlardan almışşın ben de tek fazla saç bakım ürünleri( şampuanı,kremi yağı ve maskesi )
3 haftadır doa ürünlerini kullanıyorum,sana kullandıklarımın neticesini yazmak isterim,malum aynı ürünler:)
Aloe vera sabunu;Benim cildim çok hassas hangi sabun kullansam kurutuyordu.Bende bir tek bebe sabunları kullanıyordum yaklaşık 2 senedir..alo vera sabunun kullanıyorum şu an çok memenunum.zaten hemen 2ci siparişe 3 tane daha istedim ama 1 geldigene isteyecem.:)
Shea butter;bu ürünü direk dudaklarına sür ve birkaç dakikaya dudaklarında ki dolgunluğu hemen farkedeceksin:)Bu üründen de 2.ci siparişte gene koca bir kutu aldım.Müthiş bir dudak nemlendiricisi.gerçi çok fazla kullanım alanları var ama ben şimdilik dudak nemlendirici olarak kullanıyorum..
Prinç kepeği yağı:İlk hafta sürekli kullandımam ama ozon yağı gelince bıraktım.şimdi tekrar başladım arada ozon arada prinç yağı yapıyorum..Şimdilik düzensiz kullandığımdan pek netice alamadım ama ilk 1 hafta sürdüğümde yüzüme bir duruluk gelmişti.
Melisa kremi:Bunu da pek kullanamadım ama geçen bir deneyim bari dedim..Kokusu çok hoş,sürüldükten sonra hemen cilde işliyor,yağlı bir görünüm bırakmıyor ciltte..Bu da cilt için iyi bir nemlendirici olduğu kanısındayım...
Neyse canım Umarım sen de benim kadar ürünlerin geldiğinde memnun kalırsın....
kimse çıkatrma yapmayacaktır ama ekleme olacaktır
melisa kremi kullanmadım ama fesleğenden oldukça memnunuz ailecek kullanıyoruz ben ellerimde kullanmaktayım oğlum gece yatmadan yüzüne eline ayağına yıkanıyo resmen eşim traştan sonra menlendirici olarak beğendibitince melisayı denicem
shea butteri bende dudaklarda çok sevdim henüz diz dirsekler haricinde kullanamadım denicem ama batıklara iyi geldiğini okudum bir yerde ilk fırsatta denenmeli
pirinç kepeği yüzümde şu andaçalışmaya başlamıştır heralde
kakao bende beklemedeyim
güle güle sağlıcakla kullan inşallah
canım ben üzerime düşeni yaptım. diğer arkadaşlardan da bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?