Kızlar ben lavanta kolonyasindan nefret ederim ama yumuşatıcı da lavanta ya bayılırım. Bu sabun da cok güzel lavanta kokuyor. Şimdiye kadar kullandığm sabunlar arasında yine alırım diyecegm defne ve lavanta . Lavanta banyo da bildiğin lavanta kesesi olur ya aynı onun gibi lavanta kokuyor. Benim tenimde banyo dan sonra bir saat duruyor ama azıcık yani iyice koklayinca alıyorum. Bir de içinde cok fazla tane var sabunun cok hoşuma gidiyor. Bence denemeye değer. Ama benim içinse devamlı kullanmaya değer. Daha sırada bir sürü sabunum beni bekliyor. Ama ben daha kendim icin at kestanesi okalıptus ısırgan almam. Bu arada çevrem de ısırganı tek sevmeyen benim annem bile hasta oldu sabuna. Lavanta bitsin sırada ardıç ı açmayı düşünüyorum. Lavanta yi da almayın bence bitmesın ben alcam hepsini :-D
Evet lavanta sabunu çok güzel kokuyor ben de çamaşırlarımın yanına koydum kokusu sinsin diye şimdi çekmeceyi açtıkça kokusu geliyor kullanıncaya kadar orada dursun.
günaydınn kızlar,
evet doa ürünlerine kavuşmuş bir kullanıcıyım an itibariyle :)
dün akşam iş çıkışı yetişti kargom, ürünlere bakarken fazla mesai yaptık sayılır
boyalı saçlar için şamp+ krem,
shea butter,
argan yağı,
pirinç kepeği yağı,
kil sabunu geldi,
yanında da hediye olarak fesleğen kremi göndermişler sağolsunlar
Akşam hemen şampuan ve kremi kullandım, pek fazla köpürmedi ama böyle olduğunu sizlerin yorumlarınızdan okumuştum daha önce , sonuç sorarsanız ben pek bi değişiklik göremedim ama zaten ilk yıkamada mucize beklemiyordum. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla faydasını görürüm.
Kil sabununu ilk kullanınca yüzümde aşırı kaşıntı ve kızarıklık oldu, korktum açıkcası. Ama sonradan geçti, sabahta yıkadım bu sefer bişi olmadı. Oldukça yumuşak oldu cildim.
shea butter'ı nerde kullanacağımı pek bilemedim, annemin ayakları çok çatlıyor o sürdü akşam çok yumuşattı dedi.
bu arada, bide çilekli losyon siparişim vardı onu koymayı unutmuşlar, aradım bugün göndereceklerini söylediler bakalım beklemedeyim.
Güle güle kullanın, ben shea butteri ellerimde ayaklarımda dirseklerimde kullanıyorum çok iyi geliyor ayrıca saçımda da kullanıyorum zaman zaman.
Pirinç kepeği yağını bir aydır kullanıyorum ben de arkadaşlar memnun yorumlarını okuyoruz burada ama ben henüz bir sonuç alamadım etkisini göremedim.