Duş jelleri ihraç ürünleri bildiğim kadarıyla canım..Yani çeşitli firmalara ürettikleri ürünlerden..
Bir ara çok istedik duş jelleri satışa çıksın diye..O yüzden çıkardılar sağolsunlar, zaten stoklarla sınırlıymış..
sls içeriyor evet ama ben seviyorum ya
sls içeriyor evet ama ben seviyorum ya
An itibariyle 2. siparişimi vermiş bulunuyorum :)
Alışverişi yaparken çok eğlendim "söyle balım" a özellikle çok güldüm
Şampuan, katı parfüm ve duş jeli sipariş verdim bakalım şu meşhuuuur şampuanı bir de biz kullanalım
Duş jelini çok beğendim cildime de iyi geldi ama nedense çabucak bitirdim Allah'tan pahalı değil
Evet ben de seviyorum sls içermeyenini yapana kadar kaldırmasınlar
Kızlar şimdi size birşey soracağım: geçen epilasyon aleti alıyordum görevli bana hamam otu yağı diye birşey gösterdi. Eski çağlardan beri kadınların tüy sorununu çözdükleri bir maddeymiş. Küçücük şişesi 20 liraydı (20 ml lik) Şimdi doa nın tüy azaltıcı kremi nasıl acaba? O dururken hamam otu yağına gitmek istemiyorum ama hamam otunun vaadleri de aklımı çeliyor gibiBu ürünlerden birini kullanan var mı veya bilginiz var mı
Kızlar şimdi size birşey soracağım: geçen epilasyon aleti alıyordum görevli bana hamam otu yağı diye birşey gösterdi. Eski çağlardan beri kadınların tüy sorununu çözdükleri bir maddeymiş. Küçücük şişesi 20 liraydı (20 ml lik) Şimdi doa nın tüy azaltıcı kremi nasıl acaba? O dururken hamam otu yağına gitmek istemiyorum ama hamam otunun vaadleri de aklımı çeliyor gibiBu ürünlerden birini kullanan var mı veya bilginiz var mı
Tüy azaltıcıyı ben kullanıyorum ama sadece kollarımda. Kollarımı da çok sık almıyorum. Şimdi tekrar alınacak duruma geldi sürmüyorum kremi. Tekrar tüylerimi alıp düzenli kullanmam lazım tam etkisini görmek için. Onun için yorum yazmadım tüy azaltıcı hakkında :26:
Ben öyle 6 kerede bitiricek falan bu tarz şeylere pek inanmıyorum açıkçasıAnladım canım. Zaten içlerinde ne var da tüyü azaltıyorlar, ne kadar sürede etkileri belli olur pek bilinmiyor galiba. Doa kendi ürünlerini göklere çıkarmaz bu yüzden kesin etkilidir demez.
Diğer üründen emin olamadım : 6 kez kullanınca tamamen bitiyormuş öyle diyor. Fakat ben bu tüy konusunda maddi olarak çok zararlı çıktım eskiden beri bu durumdan bıktım, etkileri bahsedildiği gibi değilse 20 ml lik şişeye de 20 lira vermek istemem
Canım benim bir urfalı arkadaşım vardı. Hep anlatırdi hamam otunu ayda bir kaç kez hamama giderlermiş adetmis onlarda. Kadınlar hamam da bu otu kullanırlarmis. Cok ucuz birşeymis ve kalıcı bir çözüm değil tuy dökücu krem gibi birşeymis bir kez de internet de bir doktorun yazısı vardı yerden yere vurmustu bu otu. Öyle ise yarayan birşey değil diye. Bunlar benim hatırladıklarm.
Ben öyle 6 kerede bitiricek falan bu tarz şeylere pek inanmıyorum açıkçası
Diğer bölgelerimde lazere gidiyorum ondan sadece kollarımda kullanıyorum.
Ama kutunun üzerinde doa yazmıyor natural herbal body shop yazıyor niye öyle anlamadım :44:
hmm anladım ben de acaba farklı marka mı diye düşünüyordumHerbal body shop yazanları yine doa üretiyor fakat ihraç ediyormuş
merhaba kızlar.
saç dökülmesi için şampuan alcam ama faysadını gören var mı? asıl sorum bunun yanında yağ değil de krem alsam hangi saç kremini almalıyım? ya da sadece şampuan kullansam olur mu ille kremle mi kullanılıyor?
ben dökülen saçlar için şampuanı kullanıyorum saçlarım dökülmüyor artık.tavsiye ederim sana. ben diplere sürülmeyen saç kreminden kullanıyorum çeşidini bilmiyorum da rengi pembe. yumuşacık yapıyor saçlarımımerhaba kızlar.
saç dökülmesi için şampuan alcam ama faysadını gören var mı? asıl sorum bunun yanında yağ değil de krem alsam hangi saç kremini almalıyım? ya da sadece şampuan kullansam olur mu ille kremle mi kullanılıyor?
Canım geçen aynı soruyu sormamış mıydın? Saç tipin yağlıymış hatta. Doa kozmetikten yanıt gelmiş saçın yağlıysa krem kullanman şart değil diye
Yanlış mı hatırlıyorum??
merhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?