Doa Kozmetik Ürünleri

bunu öğrendiğim iyi oldu kızıyordum bu yüzden

bu sıcaklarda portakal ve nane sabunu iyi gider ya ama babalar gününü bekliyorum sipariş için o güne de kıyak geçsinler

Kızlar şimdi size birşey soracağım: geçen epilasyon aleti alıyordum görevli bana hamam otu yağı diye birşey gösterdi. Eski çağlardan beri kadınların tüy sorununu çözdükleri bir maddeymiş. Küçücük şişesi 20 liraydı (20 ml lik) Şimdi doa nın tüy azaltıcı kremi nasıl acaba? O dururken hamam otu yağına gitmek istemiyorum ama hamam otunun vaadleri de aklımı çeliyor gibi Bu ürünlerden birini kullanan var mı veya bilginiz var mı

Evet ben de seviyorum sls içermeyenini yapana kadar kaldırmasınlar

Canım duş jelleri sls içeriyor, zaten onlar başka firmalara ürettikleri ürünler..

Bu arada ürünlerinin hayrını gör sen de canım

Tüy azaltıcıyı ben kullanıyorum ama sadece kollarımda. Kollarımı da çok sık almıyorum. Şimdi tekrar alınacak duruma geldi sürmüyorum kremi. Tekrar tüylerimi alıp düzenli kullanmam lazım tam etkisini görmek için. Onun için yorum yazmadım tüy azaltıcı hakkında :26:

Evet bunu ben de merak ediyorum canım, umarım bilgisi olan biri çıkar..

Canım benim bir urfalı arkadaşım vardı. Hep anlatırdi hamam otunu ayda bir kaç kez hamama giderlermiş adetmis onlarda. Kadınlar hamam da bu otu kullanırlarmis. Cok ucuz birşeymis ve kalıcı bir çözüm değil tuy dökücu krem gibi birşeymis bir kez de internet de bir doktorun yazısı vardı yerden yere vurmustu bu otu. Öyle ise yarayan birşey değil diye. Bunlar benim hatırladıklarm.

Anladım canım. Zaten içlerinde ne var da tüyü azaltıyorlar, ne kadar sürede etkileri belli olur pek bilinmiyor galiba. Doa kendi ürünlerini göklere çıkarmaz bu yüzden kesin etkilidir demez.
Diğer üründen emin olamadım : 6 kez kullanınca tamamen bitiyormuş öyle diyor. Fakat ben bu tüy konusunda maddi olarak çok zararlı çıktım eskiden beri bu durumdan bıktım, etkileri bahsedildiği gibi değilse 20 ml lik şişeye de 20 lira vermek istemem

Ben öyle 6 kerede bitiricek falan bu tarz şeylere pek inanmıyorum açıkçası
Diğer bölgelerimde lazere gidiyorum ondan sadece kollarımda kullanıyorum.
Ama kutunun üzerinde doa yazmıyor natural herbal body shop yazıyor niye öyle anlamadım :44:

Anladım canım sağol bilgi için. Sayende fikrim netleşti almam hamam otunu, doa dan şaşmam bu konuda da

Herbal body shop yazanları yine doa üretiyor fakat ihraç ediyormuş

merhaba kızlar.
saç dökülmesi için şampuan alcam ama faysadını gören var mı? asıl sorum bunun yanında yağ değil de krem alsam hangi saç kremini almalıyım? ya da sadece şampuan kullansam olur mu ille kremle mi kullanılıyor?

Canım geçen aynı soruyu sormamış mıydın? Saç tipin yağlıymış hatta. Doa kozmetikten yanıt gelmiş saçın yağlıysa krem kullanman şart değil diye

Yanlış mı hatırlıyorum??

ben dökülen saçlar için şampuanı kullanıyorum saçlarım dökülmüyor artık.tavsiye ederim sana. ben diplere sürülmeyen saç kreminden kullanıyorum çeşidini bilmiyorum da rengi pembe. yumuşacık yapıyor saçlarımı

Son düzenleme:
Canım geçen aynı soruyu sormamış mıydın? Saç tipin yağlıymış hatta. Doa kozmetikten yanıt gelmiş saçın yağlıysa krem kullanman şart değil diye

Yanlış mı hatırlıyorum??

ayy evet de bunu kendim için almıcam saçları cok dökülen bi arkadaşım var ona alcam. kndime krem almıcam zaten. ama saç dökülme şampuanı kremsiz kullanılınca saçlarda sertleşme olur mudemek istedim

Canım bende sac dökülmesi sorunuyla uğraşırken burayı buldum:) bu 3cu haftam dökülmem durdu söyle durdu banyoda kremden sonra taradigimda 5-6 tel dökülüyor birde kurutup tarar iken 3-5 tel arası dökülüyor normalde banyoda ve kuruturken avuç avuç dökülüyordu ve 2 senedir kullanmadığım ürün kalmadı ama durduramiyordum neyse neler kullaniyom doa dan onları anlatayım
İlk dökülme icin sampuan ve yagi aldım. İlk olarak yagi bilmeden kuru sacıma döküp 2 saat sonra sampuanla yıkadım sacım cok sertlesti tararken cok koptu hemen krem istedim . Krem gelince yetkilini yag ile eşit sekilde karıştırıp kullanmamı önerdi bende önce 3 kez sampuan yapıyorum arkasına karışımli kremi kullanıyorum . Netice; dökülme durdu eh iste 5-6 tel kadar dökülüyor ve saclarım inanılmaz derede parlak duruyor ki normalde cok kuru kötü bır görüntüsü vardı .benden bu kadar canım umarım yardımcı olmusumdur:)
Cidden korkunç derecede dökülüyordu saclarım oturup aglamisligimi bilirim o derece yani eyvah kel kalacam diye . Şükür ki saclarım cok gür ve sonunda da da doa kozmetigi buldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…