Bebe yağı zaten mineral yağ yani likit parafinin ta kendisi, içinde ekstradan koku falan bebe yağı oluyor.
Bebe yağının yani likit parafinin faydası hiç olmaz değil olur, yumuşatır ve saç telinin üzerine oturarak onu tuzdan ve başka çevresel etkenlerden de koruyabilir. Arada göz attığım yabancı bir forumda bununla saçlarını kesmekten kurtarmış arkadaşlar da var
Fakat doğal yağlar varken niye petrol türevi kullanalım ki? İsterse rapunzel yapsın çevreye ve bedene zararlı bir hammaddeyi kullanmak ilgimi çekmiyor
Kızlar o bebe yağıyla saçı kopanlara incelenlerede ben şahidim, bir süre iyi geliyor sonra saç köprülerine zarar verdiği için kırılma kopma yaşatıyor.
Mis gibi badem yağı, hindistan cevizi yağımız varken ne gerek var yahu petrol türevlerini kullanmaya
sevgili kadınlar kulubücüler,,sizi okuya okuya sonunda üye de oldum.. elaman bi yardııııııımmm demek için ...
saçlarım 1,5 yıl öncesine kadar iki günde yağlanırdı,roaccutane die bi ilaç kullandım sivilce için 6 ay boyunca ,kurumadık yerim kalmadığı gibi saçlarım da kurudu,
2 hafta yıkamasam gene de yağlanmıyo.şimdi bu avantaj gibi görünebilir ama saçlarım o kadar kuru ki çıtır çıtır kırıldı.kırık olmayan tek tel yok.
kestirdim upuzun saçlarımı düzgün uzasın die 1 yıldır hala aynı boyda ve yeniden her yerinden kırıldı
simdi size nasıl olduğunu bi benzetmeyle anlatıyım ki daha net olsun
sokağa çıktığınızda bi sokak köpeğinin kafasını oksayın,iste benim saçlar da o hissi veriyor,haşır huşur.
üstelik beyazlarım çıktı boyanması da lazım
depresyona girdim resmen
yağları denedim tabiki,,badem zeytin hint susam karıstırıp sürdüm,hc compleks die bisey alıp sürdüm,,maskeler sürdüm....
sonuç pfffff
naaapcam ben yaaaaaaa; (
ühüüüü hühühü
bu doa nedir katı yağlar kafaya nasıl sürülüyo,,nolur imdat
bi de bu doanın fiyatları nie böyle ucuz ki acaba ????
canımmm çok tesekkür ederim walla umutları yeniden yeserdi
simdi doanın sitesinde bi de saç bakım yağı die bisey var o da isime yarar mı ki
ayy hemen siparis vercem
noolur düzelsinler artık...
bi de bu doanın fiyatları nie böyle ucuz ki acaba ????
baska önerilerin de var mı canımm yada kıslarrr
o zaman doa ya tesekkürler :)
hemen isi gücü dosyalarımı vs her seyi bırakıyorm su an ,, hemen siparis vermeye baslıyorm. zaten hersey ucuz insanın hepsinden alası geliyo... alısveris çılgınlığı :)
peki sevgili doa cım hem dökülen hem kupkuru hemde kırık kırık olan bu saçlarım için sizin de önerilerinizi alabilir miyim
diren81 e ilave sizin de tavsiyeleriniz olursa....
olursa yuhh dicem,, bu kadar ilgi,, günümüzde kalmıs mıydı böle firmalar dicem artık veeeeee bu bankada su anda beni bekleyen müsteriler,tüm çalısanlar ve hatta tüm arkadaslarıma bu firma beni kellikte kurtardı dicem
e tabi herseyi denemis de denediği her sey saçlarıyla birlikte elinde kalmıs biri olarak,, simdilik saclarımın kurtulması bana hayal gibi geliyo
:S
bu saate kadar bankada kadınlar kulübünde online olduğuna göre al canım al hemen al, zatn 2 kuruş birşey. daha doa senden kazandığı o parayla buradaki dijital çalışanlarına para ödeyecek. gerçekten çok komiksin, o kadar esprilisin ki yıkıldım gülmekten, karnıma ağrılar girdi...
:)) eee saçlarımı görsen ... gülüyom ağlancak halime artık, ben bile gülüyosam ne diim sende gül durma :)
sen doa cı değilsin sanırım?? kullanmıyor musun ruhtahicrancım
Ben de emek verip bu kadar anlatıyorum..
Allah sizi bildiği gibi yapsın her kimseniz...
Arkadaslar dun aksam firmayi aradim saclarmin dipleri yagli uclari kuru ama h.cevizi yagi biise yaramadi dedim. Onlar da sac uclariniz cok kuruysa size shea yagini onerirdk dedi. H.cevizi cok hafif bi yagmis ozellikel cok kuru saclar shea kullanmali dedi.
Benm saclarim da bi acayip. Evde bakiorm cokguzel gorunuyo okulda bi bakiyorum solgun ve pismaniye gibikeratin maskesi de ilk kullanimimda piril piril ve yumusak yapmadi benm sacimi ama tam anlayamadigim bi degisiklik var gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?