Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu DOA sitesi güvenli mi? Üye olmak istiyorum TC falan istiyor? Vermek istemiyorum özel bilgilerimi :26:
Teşekkürler canım hemen sipariş vereyim bari ben de Siparişlerin kaç günde geldi ?
Canım vermeyebilirsin de öyle bir zorunluluk yok ama hiçbir sorun çıkmaz TC ni yazsan da çoğumuz yazdık zaten gerçekten çok güvenilirler ve çok iyilerArkadaşlar bu DOA sitesi güvenli mi? Üye olmak istiyorum TC falan istiyor? Vermek istemiyorum özel bilgilerimi :26:
Ne demek canım
Ben bu geçen pazar değil ondan önce verdim sipariş c.tesi geldi.Bu gecen pazar tekrar verdim sipariş hala beklemeketeyim.
Ptt kargo ile çalışıyorlarmış çok bekledim ben ilk kargoyu.İkincisi için aras kargo ile anlaşmışlar perşembe elinde olur dediler.Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..
öncelikle konumuz hayırlı olsun arkadaşlar...
ben de doa ile yeni tanışanlardanım ve kısa süre olmasına rağmen çok memnunum. saçlarım 3 seneden bu yana açıcılar boya siliciler ve ağır kimyasal boyalarla epey yıprandı bi de araya doğum girince nerdeyse kel kaldım. şimdi saçlarım çok dökülüyor ve kısacık omzumda sayılır. çok mutsuzum ama doğadan ümitliyim.
6 7 ay önce organik sarayının bi ürününü kullanmıştım saç derisinden resmen saç fışkırdı ama çok pahalı 3 set aldım 400 tl kadar para vermiştim. tekrar da kıyıp alamadım.
neyse doa dan ümitliyim. yanlız benim saçlarım çok kuru bu nedenle terabentinle araları iyi değil. saç yağı ile ilgili birtek bundan dolayı problem yaşadım. ama yine de pes etmeyeceğim. nasıl olsa saç alışacaktır. öncelikle dökülmesi dursunda bi şekilde nemlendirmek için hindistan cevizi yağı shea batter falan kullanıyorum zaten
hepimize bol DOAlı günler diliyorum
Teşekkür ederim canım..
İyi ürünlere tonlarca para vermeye alıştık maalesef.Doanın hem fiyatları çookk uygun hem de piyasadaki markalardan çok daha kaliteli.
Çam terebentin çok yararlı bir yağ ama maalesef kuruluk yapıyor doğru fakat başka yağlarla kullandığımız zaman bu problem yaşanmıyor diye biliyorum uygun miktar önemli çok fazla kullanmamalı zaten onlar ne eksik ne de fazla kullanmışlardır içerisinde.
Benim de saç uçlarım çok kurudu maşadan. karışık bakımlar hazırlıyorum kendime keratin maskeleri bu konuda en büyük yardımcım sonra duştan sonra hindistan cevizi yağı sürdüm çok iyi geldi.Argan yağı da sipariş verdim durulanmayan saç bakımı hazırlamıştım onun içine katıp kullanmayı düşünüyorum.
Dökülen saçlar için bakım yağını düzenli kullanmamama rağmen çok fark etti eskisi kadar dökülmüyor artık.Hem yağ sürerken diplerime dökülme oluyordu saçlarımda bunda öyle bi problem yaşamıyorum.Saç uzatmaya yardımcı yağını da almayı düşünüyorum bi dahakine.
Benim de şampuanımda vardı galiba biraz da ondan dolayı saç uçlarım kurudu fazla koydum sanırım :26: Şimdi doanın şampuanını bi de kremini kullanıyorum çok memnunum özellikle krem keratin de varmış içerisinde watsons maskelerimi bir kenara attırdı haftada 1 kez kullanıyorum artık onları, doa krem maske gibi zaten çok hoşDoğru biliyorsun tatlım..Çam terebentin uygun miktarda ve uygun yağlarla beraber hehangi bir olumsuzluk yaşanmıyor..
Çam terebentin bana da uygun değildir mesela..Bir kaç sene önce şampuana koymak gibi bir hata yaptım, ama yarabbim koymaz olaydım..Saçlarıma kar düşmüş misali kepekle gezdim 1 ay..
Ama bu yağlarda böyle bir sorun yaşamadım.Saçları kuru olanlar da yaşamaz diye düşünüyorum..Envai çeşit yağ var çünkü...Bana çok iyi geldi...
Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :)Hindistan cevizi yağı, pirinç kepeği yağı ve şampuan siparişi verdim iz önce heyecanla bekliyorum paketimi.
Doğru biliyorsun tatlım..Çam terebentin uygun miktarda ve uygun yağlarla beraber hehangi bir olumsuzluk yaşanmıyor..
Çam terebentin bana da uygun değildir mesela..Bir kaç sene önce şampuana koymak gibi bir hata yaptım, ama yarabbim koymaz olaydım..Saçlarıma kar düşmüş misali kepekle gezdim 1 ay..
Ama bu yağlarda böyle bir sorun yaşamadım.Saçları kuru olanlar da yaşamaz diye düşünüyorum..Envai çeşit yağ var çünkü...Bana çok iyi geldi...
Aynen kestiriyorum kestiriyorum kırıklar hiç gitmiyor yaa o kadar kurudular boya olsaydı bi de nolcaktı acabaBenim de yanlış kullandığım için uçlarından hatırı sayılır miktarda aldırmama sebep olmuştu çam terebentini. Bu yüzden doa nın saç bakım yağını da sadece saçlı deriye kullanmıştım. Saç boylarına tek satılan yağlarından sürmüştüm. Benim de doğru oranda kullandıklarına şüphem yok, yoğurdu üfleyerek yer hale geldim ama
Benim de yanlış kullandığım için uçlarından hatırı sayılır miktarda aldırmama sebep olmuştu çam terebentini. Bu yüzden doa nın saç bakım yağını da sadece saçlı deriye kullanmıştım. Saç boylarına tek satılan yağlarından sürmüştüm. Benim de doğru oranda kullandıklarına şüphem yok, yoğurdu üfleyerek yer hale geldim ama
Aynen kestiriyorum kestiriyorum kırıklar hiç gitmiyor yaa o kadar kurudular boya olsaydı bi de nolcaktı acaba
Canım hindistan cevizi bana çok iyi geldi o konuda ya..Denemiş miydin bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ediyorum..
Devamlı kullanayım o zaman bi kereyle olcak iş değil tabiki inş kestirmekten kurtulurum artık yoksa bir cinnet anında kesicem bütün saçımıBak shea yağıyla nem maskesi de yapmıştık..Ben mavikuştan öğrenmiştim onu da..
Bir defa yaptım, o da kuruluğa, dolayısıyla da kırılmaya baya iyi geliyor..
Ama hindistan cevizi daha kolay
Banyodan sonra serum gibi sürüyorum saçlarıma, öyle kalıyor zaten diğer yıkamaya kadar..
Yok doğru yapmıssındır otomatik bir iletidir oSipariş takibime baktım az önce, kapıda ödeme istemiştim ancak 'önce para ablacım yazıyo' gelmicekmi şimdi siparişim yanlış mı yaptım ben
Bak shea yağıyla nem maskesi de yapmıştık..Ben mavikuştan öğrenmiştim onu da..
Bir defa yaptım, o da kuruluğa, dolayısıyla da kırılmaya baya iyi geliyor..
Ama hindistan cevizi daha kolay
Banyodan sonra serum gibi sürüyorum saçlarıma, öyle kalıyor zaten diğer yıkamaya kadar..