• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Doa Kozmetik saç bakım yağları

Bebe yağı zaten mineral yağ yani likit parafinin ta kendisi, içinde ekstradan koku falan bebe yağı oluyor.

Bebe yağının yani likit parafinin faydası hiç olmaz değil olur, yumuşatır ve saç telinin üzerine oturarak onu tuzdan ve başka çevresel etkenlerden de koruyabilir. Arada göz attığım yabancı bir forumda bununla saçlarını kesmekten kurtarmış arkadaşlar da var

Fakat doğal yağlar varken niye petrol türevi kullanalım ki? İsterse rapunzel yapsın çevreye ve bedene zararlı bir hammaddeyi kullanmak ilgimi çekmiyor

Ben de bir önceki mesajını okudum yazdıktan sonra..
İnan hiç bilmiyordum parafinin ta kendisi olduğunu:53:

doa kozmetıgı burdan okuyunca bende sampuanı sac bakım yagı ve tuy azaltıcı krem sparıs verdım cumaya gelecek.merakla beklıyorum.gebelık sonrası asırı sac dokulmesı yasadım sımdı bakım yapmak ıstıyorum bu aldıgım yagın ıcıne bemıks ve evıgen katsam nasıl olur acaba bır bılgınız varmı vıtamın yagların ıcıne katılınca bozulurmu acaba yada kullanırken katsam.kendı sıtesınde sampuan ve yaglarınıza e vıtamını katabılırsınız demıs

Kızlar o bebe yağıyla saçı kopanlara incelenlerede ben şahidim, bir süre iyi geliyor sonra saç köprülerine zarar verdiği için kırılma kopma yaşatıyor.
Mis gibi badem yağı, hindistan cevizi yağımız varken ne gerek var yahu petrol türevlerini kullanmaya:19:

Kızlar o bebe yağıyla saçı kopanlara incelenlerede ben şahidim, bir süre iyi geliyor sonra saç köprülerine zarar verdiği için kırılma kopma yaşatıyor.
Mis gibi badem yağı, hindistan cevizi yağımız varken ne gerek var yahu petrol türevlerini kullanmaya:19:

Saç köprülerine zarar mı veriyormuş:53:

sevgili kadınlar kulubücüler,,sizi okuya okuya sonunda üye de oldum.. elaman bi yardııııııımmm demek için ...:(
saçlarım 1,5 yıl öncesine kadar iki günde yağlanırdı,roaccutane die bi ilaç kullandım sivilce için 6 ay boyunca ,kurumadık yerim kalmadığı gibi saçlarım da kurudu,
2 hafta yıkamasam gene de yağlanmıyo.şimdi bu avantaj gibi görünebilir ama saçlarım o kadar kuru ki çıtır çıtır kırıldı.kırık olmayan tek tel yok.
kestirdim upuzun saçlarımı düzgün uzasın die 1 yıldır hala aynı boyda ve yeniden her yerinden kırıldı

simdi size nasıl olduğunu bi benzetmeyle anlatıyım ki daha net olsun
sokağa çıktığınızda bi sokak köpeğinin kafasını oksayın,iste benim saçlar da o hissi veriyor,haşır huşur.
üstelik beyazlarım çıktı boyanması da lazım
depresyona girdim resmen
yağları denedim tabiki,,badem zeytin hint susam karıstırıp sürdüm,hc compleks die bisey alıp sürdüm,,maskeler sürdüm....
sonuç pfffff
naaapcam ben yaaaaaaa :(;(:(
ühüüüü hühühü
bu doa nedir katı yağlar kafaya nasıl sürülüyo,,nolur imdat

sevgili kadınlar kulubücüler,,sizi okuya okuya sonunda üye de oldum.. elaman bi yardııııııımmm demek için ...:(
saçlarım 1,5 yıl öncesine kadar iki günde yağlanırdı,roaccutane die bi ilaç kullandım sivilce için 6 ay boyunca ,kurumadık yerim kalmadığı gibi saçlarım da kurudu,
2 hafta yıkamasam gene de yağlanmıyo.şimdi bu avantaj gibi görünebilir ama saçlarım o kadar kuru ki çıtır çıtır kırıldı.kırık olmayan tek tel yok.
kestirdim upuzun saçlarımı düzgün uzasın die 1 yıldır hala aynı boyda ve yeniden her yerinden kırıldı

sokağa çıktığınızda bi sokak köpeğinin kafasını oksayın,iste benim saçlar da o hissi veriyor,haşır huşur.
depresyona girdim resmen
yağları denedim tabiki,,badem zeytin hint susam karıstırıp sürdüm,hc compleks die bisey alıp sürdüm,,maskeler sürdüm....
sonuç pfffff
ühüüüü hühühü

depresyona girdim resmen
sonuç pfffff
ühüüüü hühühü

Canım saç boylarına yaptığın yağ bakımlarında saçını mutlaka nemlendirmelisin, önce bunu yazarak başlayayım..

Haftada 1 kere doanın diplere sürülebilir saç kreminden bir miktar bir kaseye alıyorsun, içine bir miktar shea butter yağı, bir miktar hindistan cevizi yağı ekliyorsun..(shea butter yağını benmari usulü eriteceksin, hindistan cevizi yağı da zaten eriyor belli sıcaklıkta)..
Bunu tüm saçına yediriyorsun...Tutabildiğn kadar tut..Bütün gün bile tutabilirsin..Bu tarif ettiğimiz nem maskesi...

Onun haricinde, her banyodan çıktığında nemli saçına, hindistan cevizi yağını serum gibi sürüyorsun...(özellikle kuru yerlerine)

Bunlara devam ettiğin sürece saçlarının toparlayacağını düşünüyorum...
Bir de normal ve kuru saçlar için şampuan ve krem alırsan, saçın bir süre sonra sağlığına ulaşacaktır.

Son düzenleme:
canımmm çok tesekkür ederim walla umutları yeniden yeserdi
simdi doanın sitesinde bi de saç bakım yağı die bisey var o da isime yarar mı ki
ayy hemen siparis vercem
noolur düzelsinler artık...
bi de bu doanın fiyatları nie böyle ucuz ki acaba ????
baska önerilerin de var mı canımm yada kıslarrr

Denizada Kozmetik firması 2010 yılında doğal kozmetik üretimi yapmak üzere Ankara’da faliyetine başladı yapılan araştırma ve çalışmalar DOA ürünlerini açığa çıkardı. DOA markası, kendi alanlarında uzman kişilerin bir araya gelmesiyle doğaya ve insana katkı sunmak adına oluşturulmuştur. DOA’nın fiyat politikası ve erişebilirlik ilkesinin kaynağı bu birlikteliktir.

ERİŞEBİLİRLİK:

Günümüzde hızla artan nüfus beraberinde mal ve hizmet talebini arttırmıştır. Artan taleple birlikte, ürünler en ucuz hammaddeler ve kolay tekniklerle üretilmeye başlanmıştır. Ucuz ve kimyasal hammaddelerle üretilen ürünlerin insan sağlığına olumsuz etkisini bilen tüketiciler doğal hammaddelerle üretilen ürünleri tercih etmeye başladıkça, doğal ve organik pazarlar doğdu. Çoğu zaman doğallıkla bile alakası bulunmayan ürünler bu pazar ve pazarlama kanallarında, normalin 5 misli fiyatına satılmaya başlamıştır.

DOA ailesi olarak bizler, en doğal metotlarla ürettiğimiz ürünlerimizi en ucuz fiyatlarla size sunmaktayız. Doğal ve sağlığa yararlı ürünlerimize, sadece satın alım gücü yüksek kesimlerin değil, her toplumsal kesimden insanın ulaşmasını hedeflemekteyiz Denizada Kozmetik, ürünlerinde insan ve çevreye zararlı hammaddeleri kullanmamaktadır. Doğal ve yenilenebilir kaynaklardan temin edilen hammadde ve ambalajlarıyla, insana ve çevreye minimum zarar felsefesiyle üretimini gerçekleştirmektedir.

Bu amaç doğrultusunda:

DOA ürünleri, doğal bitki yağları, meyve özleri ve esansları kullanılarak, mümkün olan en doğal malzeme ve el işçiliği ile üretilmektedir.

DOA ürünlerinde zararlı hiçbir kimyasal madde kullanılmaz.

DOA başta bitkisel sabun, şampuan, katı parfüm ve krem çeşitleri olmak üzere yüzlerce farklı ürünle size ve sevdiklerinize doğanın tazelik ve canlılığını aktararak, sizleri doğadan gelen güzellikle tanıştırmayı hedeflemektedir.

DOA ürünleri, ev ekonomisine katkı sunulabilmesi amacıyla, evlerde ev hanımları tarafından paketlenmektedir.

DOA ürünleri çevreye gösterdiği duyarlılığı, dünyamızı paylaştığımız diğer canlılara karşı da göstermektedir, ürünlerimizde trans ve hayvansal yağlar kullanılmamaktadır. DOA ayrıca seçim hakkı bulunmayan hayvanlar üzerinde yapılan kozmetik araştırmalarına da karşıdır.

DOA ailesi, kendi gösterdiği çevre duyarlılığını, siz sayın kullanıcılarından da beklemektedir, duyarlılığınızı maksimum geri dönüştürülebilir malzemeyle üretilen boş ürün ambalajlarımızı çöp yerine geri dönüşüm noktalarına bırakarak, gösterebilirsiniz.

DOA KOZMETİK

Son düzenleme:
canımmm çok tesekkür ederim walla umutları yeniden yeserdi
simdi doanın sitesinde bi de saç bakım yağı die bisey var o da isime yarar mı ki
ayy hemen siparis vercem
noolur düzelsinler artık...
baska önerilerin de var mı canımm yada kıslarrr

Canım saç bakım yağları 2 çeşit..Saç uzatmak için ve dökülmelere karşı...Sana uygun olanını alıp kullanabilirsin..Kurulukla ilgisi yok yani bunların..

Benim kuru saçlarına önerim, diplere sürülebilir saç kremi+shea butter yağı+hindistan cevizi yağı..Ve şampuanla krem tabii ki..

Onun haricinde diğer ürünleri de inceleyebilirsin canım..Tüm ürünlerinden hemen hemen herkes çok memnun...

Doadaki yağlar %100 saftır bu arada, aktarlardaki yağlar gibi değil yani:34:

Son düzenleme:
o zaman doa ya tesekkürler :)
hemen isi gücü dosyalarımı vs her seyi bırakıyorm su an ,, hemen siparis vermeye baslıyorm. zaten hersey ucuz insanın hepsinden alası geliyo... alısveris çılgınlığı :)
peki sevgili doa cım hem dökülen hem kupkuru hemde kırık kırık olan bu saçlarım için sizin de önerilerinizi alabilir miyim
diren81 e ilave sizin de tavsiyeleriniz olursa....
olursa yuhh dicem,, bu kadar ilgi,, günümüzde kalmıs mıydı böle firmalar dicem artık veeeeee bu bankada su anda beni bekleyen müsteriler,tüm çalısanlar ve hatta tüm arkadaslarıma bu firma beni kellikte kurtardı dicem
e tabi herseyi denemis de denediği her sey saçlarıyla birlikte elinde kalmıs biri olarak,, simdilik saclarımın kurtulması bana hayal gibi geliyo
:S

o zaman doa ya tesekkürler :)
hemen isi gücü dosyalarımı vs her seyi bırakıyorm su an ,, hemen siparis vermeye baslıyorm. zaten hersey ucuz insanın hepsinden alası geliyo... alısveris çılgınlığı :)
peki sevgili doa cım hem dökülen hem kupkuru hemde kırık kırık olan bu saçlarım için sizin de önerilerinizi alabilir miyim
diren81 e ilave sizin de tavsiyeleriniz olursa....
olursa yuhh dicem,, bu kadar ilgi,, günümüzde kalmıs mıydı böle firmalar dicem artık veeeeee bu bankada su anda beni bekleyen müsteriler,tüm çalısanlar ve hatta tüm arkadaslarıma bu firma beni kellikte kurtardı dicem
e tabi herseyi denemis de denediği her sey saçlarıyla birlikte elinde kalmıs biri olarak,, simdilik saclarımın kurtulması bana hayal gibi geliyo
:S

bu saate kadar bankada kadınlar kulübünde online olduğuna göre al canım al hemen al, zatn 2 kuruş birşey. daha doa senden kazandığı o parayla buradaki dijital çalışanlarına para ödeyecek. gerçekten çok komiksin, o kadar esprilisin ki yıkıldım gülmekten, karnıma ağrılar girdi...

bu saate kadar bankada kadınlar kulübünde online olduğuna göre al canım al hemen al, zatn 2 kuruş birşey. daha doa senden kazandığı o parayla buradaki dijital çalışanlarına para ödeyecek. gerçekten çok komiksin, o kadar esprilisin ki yıkıldım gülmekten, karnıma ağrılar girdi...

:)) eee saçlarımı görsen ... gülüyom ağlancak halime artık, ben bile gülüyosam ne diim sende gül durma :)
sen doa cı değilsin sanırım?? kullanmıyor musun ruhtahicrancım

Arkadaslar dun aksam firmayi aradim saclarmin dipleri yagli uclari kuru ama h.cevizi yagi biise yaramadi dedim. Onlar da sac uclariniz cok kuruysa size shea yagini onerirdk dedi. H.cevizi cok hafif bi yagmis ozellikel cok kuru saclar shea kullanmali dedi.

Benm saclarim da bi acayip. Evde bakiorm cokguzel gorunuyo okulda bi bakiyorum solgun ve pismaniye gibi :( keratin maskesi de ilk kullanimimda piril piril ve yumusak yapmadi benm sacimi ama tam anlayamadigim bi degisiklik var gibi..

Son düzenleme:
Arkadaslar dun aksam firmayi aradim saclarmin dipleri yagli uclari kuru ama h.cevizi yagi biise yaramadi dedim. Onlar da sac uclariniz cok kuruysa size shea yagini onerirdk dedi. H.cevizi cok hafif bi yagmis ozellikel cok kuru saclar shea kullanmali dedi.

Benm saclarim da bi acayip. Evde bakiorm cokguzel gorunuyo okulda bi bakiyorum solgun ve pismaniye gibi :( keratin maskesi de ilk kullanimimda piril piril ve yumusak yapmadi benm sacimi ama tam anlayamadigim bi degisiklik var gibi..

keratin maskesini bende kullandım kullanıyorm da,,, ilk gün yumusacık ve parlak oluyo ama ertesi gün yine hışır hışır oluyo, yine semsert
diren81 in önerdiği gibi yapabilirsin sende su sac kremine shea ve hindistan yagı katılandan
ben sipariş verdim
gelince dener ve izlenimlerimi yazarım

Back