• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Doa Kozmetik saç bakım yağları

kızlaarr ve diren cim doa ürünlerim geldi bugün ve şimdi hemen 250 ml saç kremim hinditan yagım ve shea butterimi karıştırıp şaçlarıma sürcem
sonuçları sizinle saçlarımı yıkar yıkamaz paylasacagım
yalnız bu karışımı saç diplerine de sürüyor muyduk???
bu arada melissa kremi hediye yollamışlar :)

Bahsettiğin karışımı ben de kullanıyorum ama diplere sürmüyorum canım. Krem diplere sürülebiliyor aslında ama ben kulaktan aşağısına yapıyorum bunu yaptığım zaman

Kızlar sedanur25'in tarifinden söz etmiştik burada..250 ml saç kremi ve doa dökülmeye karşı saç bakım yağını karıştırmıştık..

Ben bilerek saçlarımı beklettim bir kaç gün, yıkamadım...
Benim hem banyo esnasında hem taramada çok dökülürdü..Banyo esnasında 10-20 tel döküldü..
Ama saçımı tararken yine aynı dökülmeyi maalesef yaşadım..200 tel civarı gitti yine..

Benim dökülmem değerlerimle ilgili kızlar..Bana çözüm olsaydı zaten mucize olurdu..
Ama banyo esnasındaki dökülmeyi önlemesi bile benim için gayet başarılı..

Dış etkenlerle dökülme sorunu yaşayan arkadaşlar için başarılı bir uygulama..

Kızlar sedanur25'in tarifinden söz etmiştik burada..250 ml saç kremi ve doa dökülmeye karşı saç bakım yağını karıştırmıştık..

Ben bilerek saçlarımı beklettim bir kaç gün, yıkamadım...
Benim hem banyo esnasında hem taramada çok dökülürdü..Banyo esnasında 10-20 tel döküldü..
Ama saçımı tararken yine aynı dökülmeyi maalesef yaşadım..200 tel civarı gitti yine..

Benim dökülmem değerlerimle ilgili kızlar..Bana çözüm olsaydı zaten mucize olurdu..
Ama banyo esnasındaki dökülmeyi önlemesi bile benim için gayet başarılı..

Dış etkenlerle dökülme sorunu yaşayan arkadaşlar için başarılı bir uygulama..

kuşum sağol
peki direncim sen diplerine sürmüş müydün??
bendibine de ucuna da sürdüm,yarm sattir falan da bekletiyorm...yalnız tahmin ettiğimden daha kıvamlı oldugu için sürerken biraz zor oldu açıkcası

kuşum sağol
bendibine de ucuna da sürdüm,yarm sattir falan da bekletiyorm...yalnız tahmin ettiğimden daha kıvamlı oldugu için sürerken biraz zor oldu açıkcası

Canım dökülme yağı ve saç kremi karışımında bahsediyorsan, yağı eklediğinde, kremin kıvamını biraz yumuşatıyor, bu nedenle gayet rahat sürülüyor..

Ama yukarıda bahsettiğin kendi karışımından bahsediyorsan, hepsi diplere sürülebilir ürünler..
Ama mavikuş sürmüyormuş mesela, muhtemelen shea yağının yoğun bir yağ olmasındandır ama yine de soralım sebebini?

kuşum sağol

Canım dökülme yağı ve saç kremi karışımında bahsediyorsan, yağı eklediğinde, kremin kıvamını biraz yumuşatıyor, bu nedenle gayet rahat sürülüyor..

Ama yukarıda bahsettiğin kendi karışımından bahsediyorsan, hepsi diplere sürülebilir ürünler..
Ama mavikuş sürmüyormuş mesela, muhtemelen shea yağının yoğun bir yağ olmasındandır ama yine de soralım sebebini?

Evet canım, birikim yapan tek madde silikonlar değil, doğal olsa da ağır yapıya sahip ve balmumu içeren yağlar gözenekleri tıkayabilir: shea butter ve cocoa butter diplere sürmeyi tercih etmiyorum

Son düzenleme:
kızlaarr
saç kremi, she butter i ve hintli karısımımı 1,5 -2 saat kadar kafamda beklettikten sonra,yıpranmıs saçlar için olan (doa) şampuanla yıkadım saçlarımı.
şampuan pek köpürmüyo,,biraz da sıvı bişey,kokmuyor da.
saçlarım daha yıkarken sert hissettiğim için en son elidor saç kremi sürdüm uçlarınaa yoksa tarayamazdım.
sadece 2-3 tane saç telim döküldü yıkarken,,tararkende hadi 10 olsun

saçlarım yine sert,kuruttuktan sonra da bişey değişmedi yani,,tabi hemen mucize beklememek lasım,,sacın da bi alışma süresi var.
tek fark saçlarım biraz daha parlak oldular
saç kremi şişesinin üstünde 3 yıkama sonra etkisini fark edebileceğimiz yazıyo
e tabi allahın hakkı üç :)
bakalım 2. ve 3. deneyimlerimi de paylaşacagım

Ben haftaya olan siparişte dökülme için veya uzatma için olan yağlardan birini de yine almak istiyorum. Sedanurun ki gibi yapayım bakalım, onu deneyemedim yağım olmaığı için

Evet kızlar Doanın saç uzatma ya da dökülen saçlar için saç bakım yağlarını kullananlar veya fikir almak isteyenler buraya :)))

Benim elimde şuan dökülen saçlar için olanı var.Aktarlarda satılan diğer yağlar gibi değil %100 bitkisel olduğu için daha yoğun fakat sürünce saçta bir hafifleme hissi yaratıyor ve saç diplerini fevkalade rahatlatıyor içindeki mentolden sanırım.

Bir saçın ihtiyacı olan bir çok özel yağın bulunduğu bu iki mükemmel yağı kullananlar deneyimlerinizi buraya paylaşabilirsiniz :))

Dökülen Saçlar İçin Saç Bakım Yağı

İçindekiler:

Hint Yağı(%40): Kıl köklerini besler

Shea Butter(%20): Yıpranmış saç derinizi derinlemesine nemlendirir.

Zeytin Yağı (%10): Saçlarınızı onarıcı etki yapar

Fındık Yağı(%10): Saç derisindeki bakterilere karşı etkilidir.

Ayçiçeği Yağı(%5): Saç derisinde onarıcı etkisi vardır.

Defne Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Isırgan Tohumu Yağı(%3): Kıl köklerini güçlendirir.

Susam Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Badem Yağı(%3): Kıl köklerini besler

Çam Terebentin(%2): Kıl köklerini besler

Menthol(%0,5): Saç derinizi rahatlatır, kan dolaşımını hızlandırır.

Saw Palmetto Extract(%0,2): DHT oluşumunu baskılar

Panax Ginseng Extract(%0,1): Saç derinizi besler ve kan dolaşımını hızlandırır

Epimedium Extract(%0,1): Kıl köklerini besler

Esansiyel Sandal Ağacı Yağı(%0,1): Kokusu ile terapik etki yapar.

Saç Uzamasına Yardımcı Saç Bakım Yağı

Saç uzamasına yardımcı saç bakım yağımız, içeriğindeki doğal yağlar sayesinde 3 aylık düzenli kullanım sonucu saçınızdaki kırılmaları ve koparak dökülmeleri azaltarak, saçınızı nemlendirecektir. İçeriğindeki mentol saç derinizin nefes almasını sağlarken, doğal hint yağı saçlarınızın ve saç köklerinin beslenmesine yardımcı olacaktır. Shea butter, susam ve badem yağları saçlarınızı hem koruyacak, hem de saçınızda meydana gelen yıpranmaları onaracaktır.

Kullanımı :
Saç uzamasına Yardımcı saç bakım yağımızı, haftada bir sefer nemli saçınıza, saç derisinden başlayarak saç uçlarına kadar nazikçe masaj yaparak uygulayın. 30 dakika bekletin. Sonra sülfatsız şampuan ile ılık suda yıkayınız.

İçindekiler:

Hint Yağı(%40)

Shea Butter(%15)

Zeytin Yağı (%10)

Fındık Yağı(%10)

Susam Yağı(%10)

Badem Yağı(%10)

Çam Terebentin(%4,5)

Menthol(%0,5)
[/QU
Ben saçlarım için yaklaşık üç aydır arganyağı kullanıyorum çok memnunum aldığım ürünün ecocert sertifikasına sahip olması önemliydi çünkü sahtesinin de çok olduğuna inanıyorum.her zaman %100 doğal ürünlerin faydalı olacağını düşünüyorum kesinnnnnlikle tavsiye ediyorum

Nasıl gidiyor kızlar kullanımlar?

yazmıyorm die kullanmıyorm sanmayıınn..sınavlar yüzünden yazamadım
4 kere falan uyguladım yağlı karısımımı,,,simdi saçlarımı kontrol altına aldığı kesin . önceden hepsi havada gezerdim kaptan mağara adamı gibi,,simdi daha sakin saçlarım.
yıkayınca sert oluyo o yüzden en son elidor saç kremi sürüyorm uçlarına yıkıyorm yumusacık oluyo.
yalnız en farkedilir durum saçlarımın parlaması.
bildiğin saçlar parlamaya basladı alısık olmadığım bi durum ilginçç
hadi bakalım devam edeyim ettikçe de yazayım... allah kat kat parlaklık ve sağlık versin insallah hepiciğimize :D
bu arada saçlarımı boyatmak

4 kere falan uyguladım yağlı karısımımı,,,simdi saçlarımı kontrol altına aldığı kesin . önceden hepsi havada gezerdim kaptan mağara adamı gibi,,simdi daha sakin saçlarım.
yıkayınca sert oluyo o yüzden en son elidor saç kremi sürüyorm uçlarına yıkıyorm yumusacık oluyo.
hadi bakalım devam edeyim ettikçe de yazayım... allah kat kat parlaklık ve sağlık versin insallah hepiciğimize :D
istiyorm
yalnız istediğim rengin ne renk olduğunu ve hangi marka boyanın kaç numarasıyla tutturabileceğimi bilmiyorm
bu konuda bilgisi olan var mı acaba ????

Evet o parlaklık meselesi cidden gözle görünür oluyor..

istiyorm
yalnız istediğim rengin ne renk olduğunu ve hangi marka boyanın kaç numarasıyla tutturabileceğimi bilmiyorm
bu konuda bilgisi olan var mı acaba ????

Hangi renge boyamak istediğini söyle, ya da resim ekle yardımcı olayım canım..

Saçlarım çok dökülüyor.Saç cinsim kuru bakımsız gibi duruyor.Boya kullanıyorum mecburen.Bioxin şampuan kullanıyorum.Üç tertip serumunuda kullandım.Evde yaptığım yağ karışımlarını kullanıyorum.Erkek tipi dökülme deniyor sanırım.Önler açıldı.Minoxil bayan için kullanıyorum.Cildiye ye de gittim.Bir ara toparlar gibi oldu şimdi gene aynı.Krem hiç kullanmıyorum.Kremin saçımı daha çok döktüğünü düşünüyorum.Son yıllarda yıka ve çık yapamadım doğrusu.Hep bakım hep bakım.zeytin yağlı bir şampuan aldım denemek için baktım daha çok döküyor bıraktım.Bugün bioxin aldım 3lü.Minoxil bayan devam ediyorum sabah akşam 5 fıs bitince erkek olanı almak istiyorum.Belki daha faydalı olur.Başka bir şey yapmıyorum 5-6 aydır.Saçlarım cansız bakımsız kuru hala.
Bana tevsiye edeceğiniz şampuan bakım yağları hangileri.Saçlarımın eski gür haline gelmesi zor sanırım ama bakımlı görünebilir.Teşekkürler.

Back