Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar bugün gratise gideceğim. Saçlarım boyalı sarı ama baya oluyor boyatalı bir de aşırı yıpranmış vaziyette. Bana saç kremi falan önerir misiniz alayım bugün
Su halinin ustune bu saclarin ucunu okadar kestirdim ki. Hala uclari Boyle sarariyor.
Neden acaba ? Hic bu turuncumsu hali kalmiyor kestirince. Ama bir sure yine ayni renk. Sac masasi filan kullanmiyorum. 98% kendi haline birakiyorum oyle kuruyor
Su halinin ustune bu saclarin ucunu okadar kestirdim ki. Hala uclari Boyle sarariyor.
Neden acaba ? Hic bu turuncumsu hali kalmiyor kestirince. Ama bir sure yine ayni renk. Sac masasi filan kullanmiyorum. 98% kendi haline birakiyorum oyle kuruyor Eki Görüntüle 3368161
Ürünlerden ziyade saç derisi için şu silikon taraklardan aldım saç derisine masaj vs anlatırım gündüz şimdi uzun uzadıya yazmak büyüdü gözümde
Bir de tarif vericem
Ürünlerden ziyade saç derisi için şu silikon taraklardan aldım saç derisine masaj vs anlatırım gündüz şimdi uzun uzadıya yazmak büyüdü gözümde
Bir de tarif vericem