• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Doa Kozmetik saç bakım yağları

sen niye kızdın ki kuzum ben bilmiyorum ve çok ciddi yardım istiyorum,,ve söylediklerini de harfiyen uygulayacaktım. bak şimdi ne oldu ki yaaaa
bu arada lekelicilt ne ya !!!

Neyse acil cevap istediğin için ben yardımcı olmaya çalıştım..Bizimkisi kullanıcı deneyimi..Daha detaylı bilgiler için firmayla iletişime geçebilirsin.

Neyse acil cevap istediğin için ben yardımcı olmaya çalıştım..Bizimkisi kullanıcı deneyimi..Daha detaylı bilgiler için firmayla iletişime geçebilirsin.

yok be kuzum firma illaki ürününü övecek,,sunu bunu al dicek,,bana kullanmış ve memnun kalmış kullanıcı yorumu ve tavsiyesi lazım..
zira şimdiye kdar, saçım adam olsun diye reklamlarda gördüğüm iyi pazarlanmış pahalı ürünlere akıttığım paralaı biriktirsem,, bu saçları kazıtıp yerine alasını ektirirdim..
ama bekliyorm bakalım, şu shea yağını ilk kez duydum,,umutluyum
bu arada diren81 cim hindistan yagını yıkadıktan sonra sacına ıslakken sür demişsin ya
sonra onu geri yıkıcaz mı öle saçta bırakıcas mı

keratin maskesini bende kullandım kullanıyorm da,,, ilk gün yumusacık ve parlak oluyo ama ertesi gün yine hışır hışır oluyo, yine semsert
diren81 in önerdiği gibi yapabilirsin sende su sac kremine shea ve hindistan yagı katılandan
ben sipariş verdim
gelince dener ve izlenimlerimi yazarım

ogullaccım keratin masken hangi markanın ? merak ettim bende deneyeyim ?

yok be kuzum firma illaki ürününü övecek,,sunu bunu al dicek,,bana kullanmış ve memnun kalmış kullanıcı yorumu ve tavsiyesi lazım..
zira şimdiye kdar, saçım adam olsun diye reklamlarda gördüğüm iyi pazarlanmış pahalı ürünlere akıttığım paralaı biriktirsem,, bu saçları kazıtıp yerine alasını ektirirdim..
ama bekliyorm bakalım, şu shea yağını ilk kez duydum,,umutluyum
bu arada diren81 cim hindistan yagını yıkadıktan sonra sacına ıslakken sür demişsin ya
sonra onu geri yıkıcaz mı öle saçta bırakıcas mı

Doa firmasını alışılagelmiş firmalarla karıştırmamak lazım. Mucize yaratmayacak bir ürüne, mucize bekliyorsanız almayın, zira çok sıradan bir üründür cevabı alırsınız.
Hindistan cevizi yağını nemli saç boylarına serum gibi uygulayıp yıkamıyorsunuz..

ogullaccım keratin masken hangi markanın ? merak ettim bende deneyeyim ?

gliss, su yeni çıkardıgı siyah seri,hatta su anda da yıkadım
ve kutuyu bitirdim..sürüp iki dakka bekletiyorm,yıkıyorm
benim epeyce kuru oldugu için hem boyuna hem dibine sürüyorum, ama o da yağlandırmayı basaramadı :(
ama yumusak yapıyo

gliss, su yeni çıkardıgı siyah seri,hatta su anda da yıkadım
ve kutuyu bitirdim..sürüp iki dakka bekletiyorm,yıkıyorm
benim epeyce kuru oldugu için hem boyuna hem dibine sürüyorum, ama o da yağlandırmayı basaramadı :(
ama yumusak yapıyo

hmm kalsın o zaman almıycam

içindekiler Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycol Distearate, Dimethicone, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Dicaprylyl Cabonate, Polyquaternium-37, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum, Propylene Glycol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Sodium Sulfate, Linalool, Limonene

Son düzenleme:
hmm kalsın o zaman almıycam

içindekiler Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycol Distearate, Dimethicone, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Dicaprylyl Cabonate, Polyquaternium-37, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum, Propylene Glycol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Sodium Sulfate, Linalool, Limonene

evet ,kimyasal hep,bitti artık saten
doanın da varmış keratin maskesi forumda okudum.ama sitesine bakınca göremedim,,artık yapmıyolar mı bilmiyorm
sen neyin maskesini kullanıyorsun canım

evet ,kimyasal hep,bitti artık saten
doanın da varmış keratin maskesi forumda okudum.ama sitesine bakınca göremedim,,artık yapmıyolar mı bilmiyorm
sen neyin maskesini kullanıyorsun canım

doa yapacakmış onu bekliyorum..

sitede yok çünkü hediye ediyolarmış ellerinde kalmamış nasıl takip ediyorsan artık neden bilmiyorsun ?:ssz: ben takip ediyorum benim siparişimde keratin hediyesi yoktu ama kızlar yazdığı için sormama gerek kalmadı

doa yapacakmış onu bekliyorum..

sitede yok çünkü hediye ediyolarmış ellerinde kalmamış nasıl takip ediyorsan artık neden bilmiyorsun ?:ssz: ben takip ediyorum benim siparişimde keratin hediyesi yoktu ama kızlar yazdığı için sormama gerek kalmadı

:) aayyyhh lafı da soktu :)
ben daha bugün üye oldum,,ancak o kadar arastırabilmişim,,pardon

ilginç o kadar zaman cevap yazıyor diyordu profilin bunu mu yazdın :1:

benim saçım o kadar fena olacak tüm topikleri okur ezberlerim bile :37:

alah allaaaahhh saol yaaa,,,gıcık mısın nesin
çok biliyorsan hava atacağına anlat bildiklerini biz de faydalanalım
zira forumun amacı da bu olsa gerek,,dimi esrasy cim

alah allaaaahhh saol yaaa,,,gıcık mısın nesin
çok biliyorsan hava atacağına anlat bildiklerini biz de faydalanalım
zira forumun amacı da bu olsa gerek,,dimi esrasy cim

biliyorum demedim ki! takip ediyordum öyle üye oldum dedin kuşku duydum senden ona cevap yazdım yanlış mı söyledim ??? neyse uzatmaya gerek yok kurtulursun umarım kırıklarından sağlıcakla....

biliyorum demedim ki! takip ediyordum öyle üye oldum dedin kuşku duydum senden ona cevap yazdım yanlış mı söyledim ??? neyse uzatmaya gerek yok kurtulursun umarım kırıklarından sağlıcakla....

arastırıyordum ama bepanten avigen olan formülle ilgileniyordum hep,onu da denedim dökülmemi kesti sayılır
eskisine oranla kat be kat daha az dökülüyor,
ama doanın hindistan ve shea yagını okudum üye olup sormaya karar verdim işte size
neyse iyi dileklerin için saol,,umarım iyi gelir de dediğin gibi tüm topikleri ezberlemem

arastırıyordum ama bepanten avigen olan formülle ilgileniyordum hep,onu da denedim dökülmemi kesti sayılır
eskisine oranla kat be kat daha az dökülüyor,
ama doanın hindistan ve shea yagını okudum üye olup sormaya karar verdim işte size
neyse iyi dileklerin için saol,,umarım iyi gelir de dediğin gibi tüm topikleri ezberlemem

tamam cnm direnin söylediklerini uygula doa zararlı kimyasal kullanmıyor saçların sağlığına kısa sürede kavuşur umarım.. ben sadece şampuan ve kremi kullandım dökülme için bi tecrübem yok kullandıkça yorumda bulunurum :34:

Arkadaşlar doa nın dökülmeye karşı yağı anladığım kadarıyla epey etkili bir yağ. ben dökülme sorunumun az olduğu dönemde kullanmıştım beslesin diye sadece, pek farkedemedim ama 250 ml lik saç kremiyle karıştırıp kullanan arkadaşlar çok iyi sonuç alıyorlar.

Ben de dökülme karşıtı yağdan tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum elimdeki bitmişti

Buraya da kopyalayalım mesajı:9:

Kızlar, Sedanur25 arkadaşımızın dediği gibi, 250 ml diplere sürülen kremle doa saç dökülmelerine karşı bakım yağını karıştırdım ve duş aldım...

Benim her banyoda, 200 telden fazla saçım dökülür, maalesef 2 senedir bu belayla uğraşıyorum. Değerlerimi ölçtürdüğümde aşırı demir eksikliği çıktı...
Demir hapı ve folikasit kullanıyorum..Çinko da verdi doktor ama içemiyorum, aşırı mide bulantısı yapıyor..
Daha dün duş aldım, ve dökülme hala aynıydı..

Fakat bugün, banyo esnasında 2 tel saçımı aldım elime, duştan sonra tarama esnasında da 50-60 tel civarı döküldü:53:
Şoktayım, anlayamadığım, kafada beklemiyor, saç diplerine sürsek bile etki edecek kadar uzun süre geçmiyor..Nasıl bu şekilde dökülmeyi önlüyor ki?
Tam olarak emin olmak için 2.-3. yıkamamdan sonra da yazıcam sonucu..Kullandığım tabletler de etki etmiş olabilir ama dediğim gibi daha dün duş aldım..

Dökülmeyi geçtim, bu karışımı hazırlayın..Gerçekten muhteşem bir saç maskesi elde ediyorsunuz..Bu benim nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum...
Bunu hem krem olarak, hem bakım maskesi olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz..Hatta içine abartmadan, hint yağı- çörekotu yağı v.b yağlardan da eklenebilir...

Sedanura çok teşekkür ediyorum şahsım adına..

Acaba "Doa ürünleri ile yapılan saç bakım maskeleri" diye bir konu mu açsak:9:

Son düzenleme:
canım şu bahsettiğin durulanmayan saç bakım yağını nasıl hazırlıyorsun? bana da tarif edermisin? saçı ağırlaştırıyor mu acaba?
ben sönük ve yağlı bir görüntüsü olsun istemiyorum ama eğer değilse kesinlikle kullanırım

Canım ben boş D&P parfüm şişesinin içine 2/3 oranında su koyup üstüne 2 kapak gliserin , 1 tatlı kaşığı kadar aklıma saç için yararlı hangi yağ geldiyse kattım mesela jojoba,hindistan cevizi,susam,badem,zeytinyağı koku versin diye vanilya ya da menekşe yağı.Her banyodan sonra ıslak saçlarıma sıktım 3 4 fıs yoluk yolukluğu ortadan kalktı.Yalnız hindistan cevizi koymamıştım ilk o zaman yağlı bir görüntü olmuyodu şimdikinin içerisinde var biraz yağlı gibi değil de sanki ıslakmış gibi duruyor saç uçlarım.

Kızlar bu aralar giremiyorum siteye ilgilenmiyorum zannetmeyin :5:
Görüyorum ki siz hiç boş bırakmıyorsunuz götürüyorsunuz işi aynen devam canlarım :16::16::16:

kızlaarr ve diren cim doa ürünlerim geldi bugün ve şimdi hemen 250 ml saç kremim hinditan yagım ve shea butterimi karıştırıp şaçlarıma sürcem
sonuçları sizinle saçlarımı yıkar yıkamaz paylasacagım
yalnız bu karışımı saç diplerine de sürüyor muyduk???
bu arada melissa kremi hediye yollamışlar :)

Back