Canım ben eski nesil saç kreminden bir kaba koydum, içine bir miktar shea yağını benmari usulü erittim koydum, biraz da argan yağı koymuştum..
o zaman hindistan cevizi yağım yoktu..Sende varsa kremini içine shea yağı ile hindistan cevizi yağı koy eritip..Saç boylarına sür..Yani bilmiyorum dibine uygulamadım ben:44:
Baya bir bekletmiştim ben..Sabahtan akşama kadar..O yüzden ne kadar beklemesi gerektiği konusunda net fikrim yok, en az 2-3 saattir heralde:44:
Kuruluğa gerçekten birebir geliyor..
Cok teşekkür ederim cnm . Üsenmeden her sorduğuma cevap yazıyorsun . Kremim gelir gelmez yapacagım :)
Hersey o güzel gönlünce göre olsun.
Hımm, merak ettim şimdi. Ben de bir deneyeyim o zaman. :)
Bu arada kızlar yine aynı markanın doanın şampuanı var. Aranızda onu kullanan oldu mmu acaba? Memnun kaldınız mı?
kızlarr bana da yardım edin ne olur :) saçlarıma eylül ayında röfle yaptrmştm 2 ay sonra sıkldm kızıla boyandı artarda defalrca baya döküldü tabi o dönem ama şimdi de duştan çıkınca çok dökülüyo duşa girmeye saçımı taramaya korkar oldum yemin ederim kabus gibi saç taramak benim için ne yapsam bilemiyorum ama iyce canım sıkıldı babam dökülmüyo filan diyo ama eskisi kadr çok değil topllayınca anlıyorum. saç şampuanım doa saç dökülmeleri için olan kullanalı 4yada 5 sefer oldu saç kremi de yıparnmış saçlar iin olanı ama ben maskye yapıp kullanıyorum onu . duştan cıkınca mavi su kullanıyorum . ne yapsam bilmiyorum bu yağlar işe yarıyosa bende kullanıcam annemin var o yaradığını memnun oldupğunu söylüyo ama size de bi sorayım dedm :9
Bu ara bakım olayına ara ver canım..Mevsimsel dökülme yaşıyor olabilirsin, ama değerlerinde de bir anormallik olabilir.. benim de durumum aynı..Fakat benim aşırı miktarda demir eksikliği çıktı..Değerlerini ölçtür derim..
canım kanım düşük ama benim küçüklüğümden beri hep düşük hiç düzelmedi. benim kistim yüzzünden hormanlara bakıldı ve o da normal çıktı aslında bu iyi bişey . her sabah pekmez mi içsem sinirlenyrm üzülüyorm artk
Demir hapı kullansan bir süre? Tabi kendi başına değil, bir doktora görünerek? Pekmezde içebilirsin tabi..
Çok sinir bozucu bir durum biliyorum tatlım
Teşekkür ederim canım..
İyi ürünlere tonlarca para vermeye alıştık maalesef.Doanın hem fiyatları çookk uygun hem de piyasadaki markalardan çok daha kaliteli.
Çam terebentin çok yararlı bir yağ ama maalesef kuruluk yapıyor doğru fakat başka yağlarla kullandığımız zaman bu problem yaşanmıyor diye biliyorum uygun miktar önemli çok fazla kullanmamalı zaten onlar ne eksik ne de fazla kullanmışlardır içerisinde.
Benim de saç uçlarım çok kurudu maşadan. karışık bakımlar hazırlıyorum kendime keratin maskeleri bu konuda en büyük yardımcım sonra duştan sonra hindistan cevizi yağı sürdüm çok iyi geldi.Argan yağı da sipariş verdim durulanmayan saç bakımı hazırlamıştım onun içine katıp kullanmayı düşünüyorum.
Dökülen saçlar için bakım yağını düzenli kullanmamama rağmen çok fark etti eskisi kadar dökülmüyor artık.Hem yağ sürerken diplerime dökülme oluyordu saçlarımda bunda öyle bi problem yaşamıyorum.Saç uzatmaya yardımcı yağını da almayı düşünüyorum bi dahakine.
merhaba, doa sitesinde gördüğüm shea yağı saçlar için nasıl kullanılıyor acaba? nemliyken sürüp bırakıyor muyuz, yoksa yıkamadan önce sürüp bekletiyor muyuz?
çok teşekkür ederim kınalıkuş :) bir dönem hindistancevizi yağı kullanmıştım. herkese tavsiye ederim, saç için yapılabilecek en iyi şeylerden biridir.
çok teşekkür ederim mavikuş :) bir dönem hindistancevizi yağı kullanmıştım. herkese tavsiye ederim, saç için yapılabilecek en iyi şeylerden biridir.
Rica ederim ne demek. Ayrıca sana katılıyorum, hindistan cevizi yağı en sevdiğim yağlardan biri. Zorda kalınsa sadece hindistan cevizi yağı ve şampuan yeterli olabilir. Ki birçoğu rapunzel gibi olan Hint kadınlarının saç ürünleri için ayıracak fazla bir bütçesi yoktur: hindistan cevizi yağı ve köpürerek saçı temizleyen bitkilerden kullanırlar sadece önemli bir kısmı
Bazen tüm saçımı bol hindistan cevizi yağı ile kaplayıp streçliyorum, bütün gece bekletip sabahında sülfatsız şampuan ile yıkıyorum. Bazen de duştan sonra nemli saça sürüp hiç yıkamıyorum
ne gibi etkileri var caım =)
bide dökülme için başka hangi ayağları kullanabilirm =) doa yağına bemiks kırsam mı ;=
Saç derisine masaj yapınca rahatlatıyor ve enfeksiyonlardan koruyor. Ben hatta lavanta yağı da damlatıyorum bazen kafama süreceğim zaman. Saç boylarını ise yumuşacık yapıyor
Doa yağı çok yoğun bir yağ, birşey kırma bence. B grubu vitaminleri suda çözünür yağda çözünmez, bemiksin faydasını o yağın içinde göreceğini düşünmüyorum, sulu bir karışımda daha faydalı olur. Mutlaka vitamin kırmak istiyorsan e vitamini kır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?